Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 June 2022
06:05 uur

Twee inbraken in Heusden

Het Belang van Limburg

19/01/2018 - 14:59

Bij de politie zijn vrijdagvoormiddag twee inbraken in Heusden gemeld: op de Oudstrijderslaan en in de Brugstraat. Wat er werd gestolen, is nog niet bekendgemaakt. (mm)


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee inbraken met buit vastgesteld (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Heusden-Zolder stelde maandag twee inbraken vast. Zowel in de Driesstraat als Rode Kruisstraat konden de daders het huis doorzoeken en onder meer fotocamera’s en geld stelen.
  [naar artikel]
 2. Twee inbraken in Heusden-Zolder (24/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zaterdagavond twee inbraken gemeld: in de Haverveldstraat in Zolder en de Max Vanmelbeekstraat in Heusden. Op het eerste adres werd een raam opengebroken maar lijken de dieven niet binnen te zijn geweest. In Zolder kwamen de inbrekers ook binnen via een raam. Lades en kasten werden geopend. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. (mm)
  [naar artikel]
 3. Twee inbraken in Heusden-Zolder (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn bij de politie twee woninginbraken gemeld. De feiten gebeurden op de Hendrik Vanveldekelaan in Zolder en de Heuvelstraat in Heusden. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 4. Twee inbraken in Koersel (22/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in Koersel gemeld: op de Laan op Heusden en de Vitsenbosstraat. Telkens werd een raam geforceerd. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 5. Inbraak in Heusden en Berkenbos (05/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend zijn bij de politie twee inbraken gemeld: in de Schootstraat in Heusden en op de Pastoor Paquaylaan in Berkenbos. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 6. Twintiger en minderjarigen breken op 4 plaatsen in Heusden-Zolder in (28/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 21-jarige man uit Heusden-Zolder is dinsdag in Hasselt veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur voor vier inbraken en een poging in Heusden-Zolder.
  [naar artikel]
 7. Bekend inbrekerstrio staat terecht voor drie inbraken in Heusden-Zolder (09/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Drie twintigers uit Hasselt en Beringen hebben zich donderdag in de Hasseltse rechtbank moeten verantwoorden voor drie inbraken in een winkelcomplex op de Inakker in Heusden-Zolder. Onder meer restaurant Portofino en fitnesszaak Eurofit kregen de bij justitie bekende inbrekers over de vloer.
  [naar artikel]
 8. Dertiger uit Houthalen betrapt bij twee inbraken in automaten in Zolder (01/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Heusden-Zolder onderzoekt of een 34-jarige man uit Houthalen-Helchteren in aanmerking komt voor meerdere inbraken in de regio. De man werd vrijdagavond laat tot tweemaal toe betrapt bij het kraken van een geldautomaat.
  [naar artikel]
 9. Vier inbraken in Heusden-Zolder (21/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Eversel zijn zaterdagavond vier inbraken vastgesteld. De daders sloegen toe in de Pater Beckersstraat, de Bavostraat, de Rodenbachlaan en de Everselkiezel. De inbrekers forceerden op twee plaatsen de achterdeur. Ze probeerden ook op een adres via het keukenraam. De eerste melding bij de politie kwam al rond 19 uur. Over de buit van de rooftocht is niets bekend. 
  [naar artikel]
 10. Opnieuw inbraken (31/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van zaterdag op zondag waren er opnieuw inbraken in de gemeente. In Zolder in de Bieststraat drongen dieven binnen via een raam. In de Kapelstraat in Heusden was er ook een inbraak. De buit is niet bekend.
  [naar artikel]
 11. Albanezen riskeren tot 30 maanden cel voor inbraken tijdens vredevolle kerstperiode (08/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee Albanezen, beiden twintigers, riskeren celstraffen van 24 en 30 maanden voor vijf inbraken eind vorig jaar in Heusden-Zolder en Zonhoven. De mannen hadden vooral interesse in televisietoestellen en juwelen. Ook in Italië zijn ze geen onbekenden.
  [naar artikel]
 12. Inbraken in Heusden-Zolder (01/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg zaterdag meerdere meldingen binnen van inbraken in Heusden-Zolder. Zo konden onbekenden in de vroege ochtend via het boren van een gaatje in een raam een huis in de Slagmolenstraat betreden. Ze doorzochten de benedenverdieping en namen onder meer een microgolf en schoenen mee. Een deel van de buit lieten ze in de tuin achter. Ook in de Abdijstraat werd ingebroken. De bewoners stelden om 6 uur vast dat hun auto gestolen werd. Ook hier ging het om gaatjesboorders die naast de wagen met autosleutels nog een iPad konden buitmaken. (ppn)
  [naar artikel]
 13. Twee inbraken en twee inbraakpogingen in centrum (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn afgelopen weekend twee inbraken en twee inbraakpogingen in het centrum gemeld. De inbraken gebeurden op de Gorsemweg en in de Zoutstraat. De buit zijn juwelen en cosmetica. De inbraakpoging werden in de Tichelrijstraat en op Brukskensweg vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 14. Gewonde bij botsing in Heusden (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Meylandtlaan in Heusden zijn vrijdag rond 14.30 uur twee auto’s gebotst. Een van de twee bestuurders, mannen uit Beringen en Heusden-Zolder, raakte lichtgewond. (mm)
  [naar artikel]
 15. Oproep tot waakzaamheid na inbraken (02/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Koning Leopoldlaan in Lommel zijn donderdag twee inbraken in huizen vastgesteld. De afgelopen dagen waren er nog meer inbraken in de stad. De politie roept op tot waakzaamheid.
  [naar artikel]
 16. Nog meer inbraken (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Dorpsstraat in Pelt is in vier kelders van een flatgebouw ingebroken. Ook in de Houtmolenstraat was er een inbraak in een ondergrondse stalling. Daar werden twee fietsen gestolen. De kans bestaat dat het nog gaat om inbraken van de dief die uit het ziekenhuis kon ontsnappen. Er waren maandag meerdere inbraken in die buurt.
  [naar artikel]
 17. Inbrakenreeks in Heusden-Zolder (24/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart naar een reeks inbraken in de gemeente. Een eerste feit werd donderdagochtend rond 1 uur gemeld. In de Sint-Jobstraat in Bolderberg waren ze een handelspand via een vliegenraam binnengedrongen. Latere inbraken werden genoteerd in de Beukenstraat, de Eikenstraat en de Valentinusstraat , allemaal in de wijk Lindeman. Het onderzoek is nog volop bezig. (mm)
  [naar artikel]
 18. Geen buit bij twee inbraken in Kwaadmechelen (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag zijn bij de politie twee inbraken in Kwaadmechelen gemeld: in de Nieuwstraat en in de Gerhoevenstraat. Telkens werd een ruit verbrijzeld om binnen te geraken en werden alle kamers doorzocht. Op het eerste gezicht lijkt er bij geen enkele van de inbraken iets te zijn meegenomen. 
  [naar artikel]
 19. Twee auto's botsen aan burgske in Heusden (23/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 20 uur is op de Zolderseweg in Heusden een ongeval met gewonden gebeurd. Ter hoogte van de wegversmalling van het Brugske botsten twee auto’s. A. Schepers (64) uit Heusden-Zolder raakte gewond. (mm)
  [naar artikel]
 20. Twee inbraken in Meldert (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagvoormiddag zijn bij de politie twee inbraken op de Meldertsebaan gemeld. Dieven drongen binnen in de lokalen van het ontmoetingscentrum en de chiro. Wat er werd gestolen is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 21. Twee inbraken in Beringen (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend zijn in de Kraaienboswijk twee inbraken gebeurd. De dieven forceerden telkens een raam. Wat er precies werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 22. Twee inbraken (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het stadscentrum van Tongeren zijn twee inbraken gepleegd. In De Tieckenstraat forceerden de inbrekers de voordeur. Ze stalen er juwelen. Bij een inbraak in een huis in de Moerenstraat is de buit nog niet bekend.
  [naar artikel]
 23. Nog twee arrestaties in onderzoek naar inbraak bij Walter Grootaers (20/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft deze week nog twee mensen opgepakt die verdacht worden van hun medewerking aan de bende die in heel land inbraken pleegde in residentiële wijken. De twee voorzagen de uitvoerders van de inbraken van gsm’s en simkaartjes.
  [naar artikel]
 24. Twee inbraken gemeld in Heusden-Zolder (10/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Heusden-Zolder kreeg zaterdag om 22 uur een melding binnen van een inbraak in een huis op Broederspad. De daders drongen via een raam binnen en haalden een kamer helemaal overhoop. De buit is niet bekend. Zondag om 0.50 uur werd een tweede woninginbraak gemeld. Ook op de Westlaan werd via een raam binnengedrongen en alles overhoop gehaald. De buit was niet meteen duidelijk. 
  [naar artikel]
 25. Inbraak in Heusden en Boekt (17/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagavond twee inbraken in huizen gemeld. Op de Processieweg in Heusden hadden onbekenden aan de zijkant een rolluik weggeduwd om dan een ruit te verbrijzelen. Vier kamers werden doorzocht. Wat er werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. Ook op de Boektlaan in Boekt werd een ruit verbrijzeld om binnen te geraken. Daar werden alle kamers doorzocht. Op het eerste gezicht zijn er vooral juwelen verdwenen. (mm)
  [naar artikel]
 26. Twee inbraken in Hoeselt (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdag twee inbraken in de Catsbeekstraat gemeld. Omdat de bewoners nog niet konden worden ondervraagd, is het onduidelijk wat er werd gestolen. De feiten werden door een buur ontdekt. (mm)
  [naar artikel]
 27. Twee inbraken in Duras (10/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagavond twee inbraken in de Grote Vinnestraat in Duras gemeld. Op het eerste gezicht werd er niets gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 28. Twee inbraken in Banneuxwijk (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Banneuxwijk zijn zondagavond twee inbraken vastgesteld, beiden op de Eksterlaan. Enkel in een woning werd er buitgemaakt, namelijk een som geld. (mm)
  [naar artikel]
 29. Twee inbraken in Zepperen (07/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in de Terwouwenstraat in Zepperen gemeld. De buit bestaat onder meer uit geld en een camera. (mm)
  [naar artikel]
 30. Twee inbraken in appartementen in Genk (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdagavond twee inbraken in appartementen gemeld: op de Europalaan en op de Dieplaan. De buit bestaat uit juwelen en geld. (mm)
  [naar artikel]
 31. Twee inbraken in Hamont (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zondagvoormiddag twee inbraken in huizen gemeld. Dat in de Erkstraat en op de Lozenweg in Hamont. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 32. Twee inbraken in Tongeren (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn in Tongeren twee inbraken vastgesteld: in de Sacramentstraat in het centrum en in de Waterstraat in Millen. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 33. Twee inbraken in Winterslag (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandag twee inbraken in de Vennestraat in Winterslag gemeld. Er werd geld, een gsm, een tablet en een gouden halsketting buitgemaakt.
  [naar artikel]
 34. Drie inbraken op een avond (21/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen donderdag werden drie inbraken gepleegd op vijf uur in Heusden. Tijdens de kerkdienst, om 18.30 uur, is ingebroken in de pastorij op de Everselkiezel. De buit is onbekend. Ook in de Max Vanmelbeekstraat hebben dieven rond acht uur toegeslagen in een huis. Rond elf uur werd op de Ringlaan ingebroken. De buit is in beide gevallen onbekend.(siol)
  [naar artikel]
 35. Twee inbraken in Waardestraat (26/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Waardestraat zijn woensdagochtend twee inbraken vastgesteld. Uit een container is op het eerste gezicht niets gestolen. En ook in een gebouw namen de inbrekers niks mee.
  [naar artikel]
 36. Twee mannen in de cel voor 40 inbraken aan de Westkust (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen zitten in de cel op verdenking van ongeveer 40 inbraken, vooral in kelders en ondergrondse garages. Dat meldt de politie van de zone...
  [naar artikel]
 37. Twee inbraken in Heeserbergen (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandagavond twee inbraken gemeld op Heeserbergen: in de Jan Frans Willemsstraat en de Frederik van Eedenstraat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 38. Twee inbraken in Achel (12/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond zijn bij de politie twee inbraken in Achel gemeld. De feiten gebeurden op de Generaal Dempseylaan en de Schutterijstraat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 39. Twee inbraken in Sint-Truiden (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdag twee inbraken gemeld: in de Kortenbosstraat en de Schoolstraat. Enkel in de Schoolstraat werd iets gestolen: geld.  
  [naar artikel]
 40. Vier inbraken (30/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Heusden-Zolder zijn vrijdagavond inbrekers op ronde getrokken. In de Nieuwstraat in Zolder is ingebroken in een huis. Net als in de Laambroekstraat en in De Drij Dreven. In dat laatste huis drongen ze binnen via een keukenraam. In Heusden sloegen inbrekers toe in een woning in de Edward Staintonstraat. Over het nadeel zijn geen gegevens bekend.
  [naar artikel]
 41. Twee inbraken in appartementen in Alken (16/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagavond zijn bij de politie twee inbraken in de Stationsstraat gemeld. Rond 22 uur bleek dat dieven via een raam aan de achterkant een appartement waren binnengedrongen. Op het eerste gezicht werd daar niets gestolen.
  [naar artikel]
 42. Twee inbraken op Industrieweg in Herk (20/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagochtend twee inbraken op de Industrieweg gemeld. De dieven raakten telkens binnen in het gebouw. Op het eerste gezicht werd er wel geen buit gemaakt.
  [naar artikel]
 43. Twee inbraken in voertuigen in Sint-Truiden (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdagochtend twee inbraken in voertuigen gemeld: op de Oude Borgwormseweg en Brustem-Dorp. Uit de eerste lichte vrachtwagen werd werkmateriaal gestolen.
  [naar artikel]
 44. Twee inbraken op Boseind (31/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag even voor 1 uur zijn op Boseind twee inbraken vastgesteld. De feiten gebeurden op Ter Biest en op de Krekelweg. De woningen werden volledig doorzocht. Of er niets werd gestolen, is niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 45. Twee inbraken in Kiewit (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag zijn bij de politie twee inbraken in Kiewit gemeld: in de Zwartvennestraat en de Zavelvennestraat. Op het eerste adres werd een raam geforceerd om dan de woning te doorzoeken. De buit bestaat uit geld en juwelen.
  [naar artikel]
 46. Twee inbraken in Pelt (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zondagavond zijn bij de politie twee inbraken gemeld. In de Distelstraat in Boseind (Neerpelt) en op de Jenverbeslaan in Holheide (Overpelt). Telkens werd braak op het raam gepleegd. De buit bestaat onder meer uit geld en juwelen. 
  [naar artikel]
 47. Twee inbraken ontdekt in Testelt (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond zijn twee inbraken ontdekt in de Leemstraat en de Nieuwe Mechelsebaan in Testelt. In beide woningen is de buit nog niet bekend. Op camerabeelden van een buurman waren twee verdachten te zien. De politie voert verder onderzoek.  
  [naar artikel]
 48. Twee inbraken vastgesteld (05/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie stelden ze zondag twee inbraken in Gingelom vast. Het eerste feit gebeurde in de Bronstraat. De buit is niet bekend. Op Oude Katsei ging het om een woninginbraak, maar er is geen buit. (ppn)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy