LIVE: Djokovic trekt eerste set naar zich toe na een tiebreak (7-6 1-3)

11/09/2016 - 23:50
"Op dit moment is de mannenfinale van de US Open tussen Novak Djokovic en Stanislas Wawrinka aan de gang, de apotheose van twee weken toptennis."

1. LIVE: Djokovic trekt eerste set naar zich toe na een tiebreak (7-6) (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Op dit moment is de mannenfinale van de US Open tussen Novak Djokovic en Stanislas Wawrinka aan de gang, de apotheose van twee weken toptennis. [naar artikel]

2. LIVE: Djokovic trekt eerste set naar zich toe na een tiebreak (7-6 0-1) (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE PER SET. Djokovic trekt het laken in tiebreak opnieuw naar zich toe en staat 2-1 in sets voor (14/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een absolute topaffiche in de mannenfinale van Wimbledon. Titelverdediger en nummer één van de wereld Novak Djokovic neemt het op tegen tennisicoon... [naar artikel]

5. Hoogstaande halve finale tussen Djokovic en Nadal op Wimbledon stopgezet (14/07/2018 - Het Belang van Limburg)

De halve finale op Wimbledon tussen de Serviër Novak Djokovic (ATP 21) en de Spanjaard Rafael Nadal (ATP 1) zal zaterdag worden voortgezet. Kort na 23 uur in Londen (middernacht Belgische tijd) werd de partij vrijdag stilgelegd. Djokovic won de eerste set met 6-4, de tweede ging met 3-6 naar Nadal en in de derde set won Djokovic met een tiebreak bij 6-6 (11-9). Kan Nadal zich zaterdag nog herpakken of maakt Djokovic het af? [naar artikel]

6. LIVE. Djokovic nu in de problemen: hij verliest zowaar een tiebreak en ziet Alcaraz in set drie uitlopen (16/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Carlos Alcaraz (ATP 1) versus Novak Djokovic (ATP 2). Jong tegen oud, geweldige creativiteit tegen superieure degelijkheid, de beste tegen de allerbeste. Wimbledon krijgt de finale waarop het veertien dagen lang gehoopt heeft en de partij lost ook ruimschoots die verwachtingen in. In set één was Djokovic nog oppermachtig en snelde hij in no-time weg (1-6), maar in het tweede bedrijf rechtte Alcaraz de rug en kon hij via zowaar een tiebreak de set binnenhalen (7-6). Zijn vorige 15 tiebreaks in een grandslam had Djokovic telkens gewonnen. [naar artikel]

7. LIVE PER SET. Djokovic pakt eerste set tegen sterke Federer na tiebreak (14/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Djokovic steeds meer gefrustreerd: hij vindt dat umpire tijdsklok te snel indrukt en ergert zich ook aan toeschouwers (16/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Carlos Alcaraz (ATP 1) versus Novak Djokovic (ATP 2). De beste tegen de allerbeste. Wimbledon krijgt de verhoopte finale en die partij lost ook ruimschoots de verwachtingen in. In set één was Djokovic nog oppermachtig en snelde hij in no-time weg (1-6), maar in het tweede bedrijf rechtte Alcaraz de rug en kon hij via zowaar een tiebreak de set binnenhalen (7-6). Zijn vorige 15 tiebreaks in een grandslam had Djokovic telkens gewonnen. Ook set drie was voor de Spanjaard, die een monstergame van 26 minuten binnenhaalde en doorstoomde naar 6-1. Bij Djokovic maken de frustraties zich steeds meer meester. Maakt Alcaraz het af in set vier? [naar artikel]

9. LIVE. Wat een finale: Djokovic verliest als eerste in vijfde set zijn service en smasht racket stuk op netpost (16/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Carlos Alcaraz (ATP 1) versus Novak Djokovic (ATP 2). De beste tegen de allerbeste. Wimbledon krijgt de verhoopte finale en die partij lost ook ruimschoots de verwachtingen in. In set één was Djokovic nog oppermachtig en snelde hij in no-time weg (1-6), maar in het tweede bedrijf rechtte Alcaraz de rug en kon hij via zowaar een tiebreak de set binnenhalen (7-6). Zijn vorige 15 tiebreaks in een grandslam had Djokovic telkens gewonnen. Ook set drie was voor de bij de fans meer geliefde Spanjaard, die een monstergame van 26 minuten binnenhaalde en doorstoomde naar 6-1. Bij Djokovic maakten de frustraties zich steeds meer meester, maar toch pakte hij de vierde set met 3-6. Een vijfde set moet de beslissing brengen. [naar artikel]

10. LIVE ATP FINALS. Djokovic begint uitstekend en trekt eerste set naar zich toe (19/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

In Turijn strijden Novak Djokovic (36) en Jannik Sinner (22) vandaag om de eindzege van de ATP Finals, het officieuze wereldkampioenschap bij de mannen. Titelverdediger Djokovic ontdeed zich in de halve finales met 6-3 en 6-2 van de Spanjaard Carlos Alcaraz. Sinner, die als Italiaan uiteraard enorm gesteund wordt door het publiek, haalde het in zijn halve finale in drie sets van de Rus Daniil Medvedev. [naar artikel]

11. LIVE. Op naar 12-12 in set vijf en een beslissende tiebreak tussen Federer, die twee matchballen miste, en Djokovic? (14/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Novak Djokovic en Roger Federer staan tegenover elkaar in de finale op Wimbledon. Pakt de 32-jarige Serviër zijn vijfde titel in Londen of wint de... [naar artikel]

12. LIVE. Nadal vecht zich weer helemaal terug in vierde set en sleept cruciale tiebreak uit de brand (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag spelen titelverdediger Novak Djokovic en recordhouder Rafael Nadal voor een plekje in de halve finale op Roland Garros. Bereikt de Spanjaard voor de vijftiende keer de halve finale in Parijs of gooit Djokovic roet in het eten? Volg het hier live! [naar artikel]

13. LIVE. Straf: Djokovic met rug tegen de muur, om set vier toch te winnen en fans te pesten met kushandje (16/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVE SET PER SET. Federer geeft 5-2 voorsprong uit handen, Djokovic profiteert met setwinst na tiebreak (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

De finale avant la lettre. Novak Djokovic en Roger Federer kijken elkaar in de ogen in de halve finales van de Australian Open. De Serviër is... [naar artikel]

15. AUSTRALIAN OPEN. Djokovic rekent af met Tiafoe - Serena Williams vlot door naar derde ronde - Wawrinka moet koffers pakken (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Novak Djokovic (ATP 1) heeft zich ten koste van Francis Tiafoe geplaatst voor de volgende ronde. De Amerikaan snoepte de titelverdediger een set af na een tiebreak, maar moest na 3,5 uur spelen toch de duimen leggen: 6-3, 6-7, 7-6 en 6-3. In de vorige ronde rekende Djokovic in drie sets af met de Fransman Chardy. [naar artikel]

16. LIVE. Daar is de historische tiebreak in set vijf en 12-12 tussen Federer, die twee matchballen miste, en Djokovic (14/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE. Nadal-Djokovic: Nadal pakt eenvoudig eerste set met 6-2, kan Djokovic zich herpakken? (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag spelen Djokovic en Nadal voor een plekje in de halve finale op Roland Garros. Bereikt de Spanjaard voor de vijftiende keer de halve finale in Parijs of gooit Djokovic roet in het eten. Volg het hier live. [naar artikel]

18. AUSTRALIAN OPEN. Djokovic rekent af met Tiafoe - Serena Williams vlot door - Kyrgios mag zich opmaken voor clash met Thiem (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Wat een game! Na 26 minuten en 32 punten levert Djokovic opslag in, Alcaraz wint ook set drie (16/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Carlos Alcaraz (ATP 1) versus Novak Djokovic (ATP 2). Jong tegen oud, geweldige creativiteit tegen superieure degelijkheid, de beste tegen de allerbeste. Wimbledon krijgt de finale waarop het veertien dagen lang gehoopt heeft en de partij lost ook ruimschoots die verwachtingen in. In set één was Djokovic nog oppermachtig en snelde hij in no-time weg (1-6), maar in het tweede bedrijf rechtte Alcaraz de rug en kon hij via zowaar een tiebreak de set binnenhalen (7-6). Zijn vorige 15 tiebreaks in een grandslam had Djokovic telkens gewonnen. Ook set drie was voor de Spanjaard, die een monstergame binnenhaalde en doorstoomde naar 6-1. [naar artikel]

20. LIVE. Djokovic verliest zowaar een tiebreak: Alcaraz vindt zijn niveau in tweede set en zorgt voor 1-1 in sets (16/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Carlos Alcaraz (ATP 1) versus Novak Djokovic (ATP 2). Jong tegen oud, geweldige creativiteit tegen superieure degelijkheid, de beste tegen de allerbeste. Wimbledon krijgt vanmiddag de finale waarop het veertien dagen lang gehoopt heeft. “Het is het moment om te blijven dromen”, zei Alcaraz bij dat vooruitzicht. “We gaan er een feestje van maken”, aldus Djokovic. En dat feestje kunt u hier LIVE volgen! [naar artikel]

21. LIVE: Verrassing in de maak? Djokovic moet tiebreak winnen om te overleven in halve finales (26/01/2024 - Sporza)

Als Novak Djokovic een 11e keer de Australian Open wil winnen, zal hij in de halve finales voorbij Jannik Sinner moeten. Geen sinecure, de jonge Italiaan heeft nog geen set verloren op het grandslamtoernooi down-under. Volg het scoreverloop van de topmatch op deze pagina. [naar artikel]

22. LIVE PER SET. 6-3! Nadal grijpt Djokovic meteen naar de keel en wint eerste set overtuigend (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Rafael Nadal tegen Novak Djokovic, dat is een garantie op vuurwerk. Kan Djokovic de Spaanse gravelkoning verrassen, of stoot de gedoodverfde favoriet door naar een nieuwe finaleplaats op Roland Garros? Volg de wedstrijd hier set per set. [naar artikel]

23. Novak Djokovic wint na epische finale en historische tiebreak in set vijf (13-12) van Roger Federer op Wimbledon (14/07/2019 - De Morgen)

Novak Djokovic heeft voor de vijfde keer Wimbledon gewonnen na een epische finale tegen Roger Federer. In vijf sets en bijna vijf uur tennis werd het 7-6, 1-6, 7-6, 4-6 en 13-12, na een historische beslissende tiebreak, voor de 32-jarige Serviër. Voor Djokovic is het zijn 16de grandslamzege. Federer, die in die vijfde set twee matchballen liet liggen, mist nummer 9 op de All England Club en zijn 21ste grandslamzege. [naar artikel]

24. LIVE PER SET. Wie volgt Nadal op in Parijs? Tsitsipas pakt eerste set na tiebreak (13/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nu Rafael Nadal z'n valies heeft mogen pakken, krijgen we nog eens een andere winnaar op Roland Garros. Novak Djokovic (ATP 1) en Stefanos Tsitsipas (ATP 5) kijken elkaar in de ogen. Wie grijpt die zeldzame kans om Roland Garros te winnen? Volg het hier LIVE PER SET. [naar artikel]

25. LIVE ROLAND GARROS. Supersterren Zlatan, Mbappé en Brady kijken toe hoe Djokovic 3-0 achterstand ombuigt en eerste set pakt (11/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Alle ogen in de tenniswereld zijn momenteel gericht op Roland Garros. Novak Djokovic (ATP 3) en Casper Ruud (ATP 4) kijken elkaar momenteel in de ogen in de finale van het Franse graveltoernooi. Djokovic haalde in extremis de eerste set binnen. In de tweede set trekt hij zijn niveau door, en won drie games op een rij. Volg alle acties vanuit Parijs hieronder! [naar artikel]