Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
22:17 uur

Jill De Greef uit 'Pink Ambition' vindt nieuwe liefde: "Steve maakt me rustig"

Het Laatste Nieuws

01/03/2018 - 12:19

Jill De Greef (28), die we leerden kennen in het VIJF-programma 'Pink Ambition', heeft een nieuwe vriend. Dat kondigde ze woensdag aan op...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jill uit ‘Pink Ambition’ kampt met nachtmerries: “Maar ik heb hulp gezocht” (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jill De Greef (28) uit het VIJF-programma ‘Pink Ambition’ heeft mensen opgeroepen om te praten over hun mentale problemen. Jill vocht in het...
  [naar artikel]
 2. IN BEELD. Jill De Greef stelt debuutsingle voor (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze deed er al een hele tijd geheimzinnig over, maar gisterenavond stelde ‘Pink Ambition’-meisje Jill De Greef (30) haar debuutsingle ‘Bam Bam’...
  [naar artikel]
 3. Tweede single voor Jill De Greef (15/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze wist de luisteraars al een eerste keer te charmeren met ‘Bam Bam’, maar ondertussen heeft ‘Pink Ambition’-meisje Jill De Greef (30) met ‘Focus’...
  [naar artikel]
 4. Beluister hier de tweede single van Jill De Greef (15/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze wist de luisteraars al een eerste keer te charmeren met ‘Bam Bam’, maar ondertussen heeft ‘Pink Ambition’-meisje Jill De Greef (30) met ‘Focus’...
  [naar artikel]
 5. Influencer Jill de Greef brengt eerste single uit: “Het nummer ‘Bam Bam’ is op mijn lijf geschreven” (18/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse influencer Jill de Greef (30) heeft vrijdagavond in discotheek The Villa op het Eilandje haar eerste single voorgesteld: Bam Bam, een Nederlandstalig urban popnummer. Jill is bekend van programma’s als Pink Ambition en Shopping Queens en met meer dan 76.000 volgers voor haar account @jillgrege een van de grotere namen op Instagram.
  [naar artikel]
 6. Wereldberoemd op Instagram: Jill de Greef (30) geeft 75.000 volgers een rooskleurige blik op de wereld (16/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Toen Jill de Greef (30) vier jaar geleden een van de kopstukken uit Pink Ambition op Vijf was, merkte ze dat meteen aan het aantal volgers op Instagram. Intussen heeft de Antwerpse met roots in het Nederlandse Den Bosch meer dan 75.000 volgers via haar account @jillgrege. “Op sommige avonden blijf ik gewoon thuis om op élk persoonlijk berichtje te reageren”, zegt ze.
  [naar artikel]
 7. Na de passage van influencer Jill in ‘Komen Eten’: “Glitter en Barbies, dat ben ik gewoon!” (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie gisteren ‘Komen Eten’ gekeken heeft, kon met eigen ogen zien hoe ‘Pink Ambition’-meisje Jill De Greef met de overwinning ging lopen. En dat...
  [naar artikel]
 8. Oude bekende duikt op in nieuw seizoen van ‘Shopping Queens’ (09/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag gaat het nieuwe seizoen van ‘Shopping Queens’ van start bij Vijf. Daarin krijgt stylist Jani Kazaltzis hulp van zijn hondje Qozmo om vier dames te beoordelen op hun stijlgevoel. In de eerste week duikt een oude bekende op: blondine Jill De Greef, die eerder te zien was in ‘Pink Ambition’.
  [naar artikel]
 9. Pink Ambition-ontwerpster opent pop-upshop in Hasselt (31/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Freya Poppe, bekend dankzij het modemerk Tutu Chic én het VIJF-programma ‘Pink Ambition’, strijkt volgende week neer in de Limburgse hoofdstad. De dame opent er een pop-upshop die ruim 3 maanden in Hasselt blijft.
  [naar artikel]
 10. Witte Huis communiceert via de rug van Jill Biden: First Lady draagt "LOVE" uit bij bezoek aan Verenigd Koninkrijk (10/06/2021 - VRT NWS)
  Bij haar aankomst in het Verenigd Koninkrijk voor de top van de G7 had de Amerikaanse first lady Jill Biden een eenvoudige boodschap op haar jas: "LOVE". Jill Biden zelf zegt dat ze liefde wil meebrengen uit Amerika, maar velen maken al snel de vergelijking met een outfit die haar voorganger Melania Trump aanhad in 2018. Bij een bezoek aan de grens met Mexico droeg zij een jasje waarop stond:"I really don't care, do u?" ("Het kan mij echt geen bal schelen, jou wel?")
  [naar artikel]
 11. VIDEO: De Greef maakt "magisch" punt op cruciaal moment en klopt Cuevas (21/02/2017 - Sporza)
  Arthur De Greef heeft gisteren zijn mooiste zege uit zijn carrière behaald in Rio. "Ik speelde van begin tot eind heel goed." Getuige de bal waarmee hij een tiebreak in de derde set vermeed.
  [naar artikel]
 12. "Ik ben meer dan die Barbie uit Pink Ambition", Freya heeft eigen kledingmerk en 9 werknemers (12/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zelfstandige worden in België is duur en de combinatie met een gezin en een sociaal leven is lastig. En hoewel het een vreselijk stereotype is,
  [naar artikel]
 13. Leonie krijgt hulp... van ‘Pink Ambition’ Jill (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Leonie De Preter ken je misschien als de 25-jarige deerne die op vijf.be al vloggend op zoek gaat naar een lief. Leonie is nog maagd en heeft nog...
  [naar artikel]
 14. Influencers promoten pop-up beach club uit Herentals (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Geen idee wat je vanaf midden mei moet doen? Dan hebben ‘Temptation’-Joshua, ex-Miss België Annelies Toros, dj Justine S en ‘Pink Ambition’-Jill...
  [naar artikel]
 15. Freya Poppe uit ‘Pink Ambition’ verblijft al maanden in Dubai: “Hoe ik dat betaal? Door slimme deals te maken” (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In België mag het dan wel vriezen dat het kraakt, ontwerpster Freya Poppe uit ‘Pink Ambition’ heeft daar weinig last van. Zij ontvluchtte de coronacrisis en verblijft al meer dan drie maanden in het zonovergoten Dubai. En ze en is nog niet van plan om meteen terug te keren. “Mensen denken dat ik hier niets doe, maar het tegendeel is waar.”
  [naar artikel]
 16. Yentl Keuppens uit ‘Pink Ambition’ brengt haar eigen wijnen op de markt (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na het schrijven van drie boeken en het uitbrengen van een eigen kledingcollectie en beautylijn, deelt ‘Pink Ambition’-gezicht en influencer Yentl Keuppens nu nu ook haar passie voor wijn met haar volgers. Speciaal voor de feestperiode lanceert ze twee wijnboxen en volgend jaar komt haar eigen wijnlijn uit.
  [naar artikel]
 17. Nieuwe liefde voor blogster Yentl Keuppens (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Yentl Keuppens (27) is opnieuw verliefd. De blogster, ook bekend van het VIJF-programma ‘Pink Ambition’, heeft haar hart verloren aan Jelte. Al...
  [naar artikel]
 18. Arno stoot Pink Floyd van de troon in de Classics 1000 (16/04/2022 - VRT NWS)
  "Les yeux de ma mère" van Arno is de nieuwe nummer 1 in de Classics 1000 van Radio 1. "Wish you were here" van Pink Floyd, dat vorig jaar de lijst aanvoerde, en "Martha" van Tom Waits vervolledigen de top 3.
  [naar artikel]
 19. 'Temptation' Jill opent schoonheidssalon: "Ik ga 100 procent voor mijn dromen" (27/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  2016 was op zijn zachtst gezegd hét jaar voor Jill Huygens (24). Haar binnenkomer 'Hallo, ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil' in
  [naar artikel]
 20. Rachel en Jill Green herbeleven "iconische scène" uit "Friends" (22/10/2019 - VRT NWS)
  Ze zijn vrijwel ontelbaar, de quotes/scènes die dankzij de populaire tv-serie "Friends" onsterfelijk werden. Denk maar aan "We’re on a break", "Joey doesn’t share food", "She’s your lobster", "How you doin'?", "But they don't know that we know they know we know!" of "Unagi!" Of de quote die Jill Green, de jongere zus van Rachel, uitsprak toen ze haar oudere zus terechtwees omdat die laatste haar jaloersheid na Jills interesse in Ross niet meer kon wegsteken. De desbetreffende actrices, Reese 'Jill' Witherspoon en Jennifer 'Rachel' Aniston deden zopas het "iconische moment" nogmaals herleven tijdens een interview. Tot jolijt van de fans, want het filmpje werd intussen meer dan 5 miljoen keer bekeken op de Instagramaccount van Witherspoon.
  [naar artikel]
 21. BV: "Ik zou het saai vinden om vooraf te weten dat onze liefde eeuwig is" (10/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie vindt het onvoorspelbare aan de liefde net leuk? En wie vindt zichzelf zwaarlijvig? Doe de test en ontdek wat je nog weet over de voorbije week in showbizzland.
  [naar artikel]
 22. BV: "Ik zou het saai vinden om vooraf te weten dat onze liefde eeuwig is" (10/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wie vindt het onvoorspelbare aan de liefde net leuk? En wie vindt zichzelf zwaarlijvig? Doe de test en ontdek wat je nog weet over de voorbije week in showbizzland.
  [naar artikel]
 23. People vindt Pink mooiste vrouw op aarde: "Ze is een artiest, moeder en rolmodel" (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Pink (38) is door People uitgeroepen tot 's werelds mooiste vrouw. Ze neemt de titel over van Julia Roberts (50), die vorig jaar voor de vijfde...
  [naar artikel]
 24. Ex-presidentskandidate Jill Stein: "Trump is een "lame duck"" (27/03/2017 - De Redactie)
  In een gesprek met "Terzake" haalt Jill Stein, in 2016 nog presidentskandidaat voor de Amerikaanse Green Party, uit naar het huidige Amerikaanse kiessysteem: “In een democratie mag de strijd niet gaan tussen een partij die je langzaam wurgt en een partij die een pistool tegen je hoofd zet”.
  [naar artikel]
 25. "RIP my ladies": Jill van Temptation Island laat indrukwekkende tattoos verwijderen (25/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil." De quote waarmee Vlaanderen kennismaakte met de vastberaden verleidster uit 'Temptation Island' zit
  [naar artikel]
 26. Steve Darcis en Arthur De Greef sneuvelen in openingsronde dubbelspel Bordeaux (15/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Steve Darcis en Arthur De Greef zijn vandaag op het Challengertoernooi in het Franse Bordeaux (gravel/106.000 euro) uitgeschakeld in de eerste
  [naar artikel]
 27. "Een vrouw van 42, zwanger van haar vriend van 19; die moet véchten voor haar liefde": Luk Alloo belicht bijzondere liefdesverhalen in ‘Alloo en de Liefde’ (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Het grote gevaar? De liefde als vanzelfsprekend zien." In zijn nieuwe reportagereeks ‘Alloo En De Liefde’ op VTM gaat Luk Alloo (55) op zoek naar...
  [naar artikel]
 28. Jef Neve over zijn geaardheid: "Neem de energie van de liefde weg, en dat maakt álles kapot" (30/05/2018 - VRT NWS)
  De Belgische topcomponist Jef Neve doet in "De Columbus" op Eén uit de doeken hoe hij zoekend zijn (homoseksuele) geaardheid ontdekte. "Dat is zó belangrijk: waar je op deze aardbol ook woont, dat je jezelf kan toelaten aan die energie van de liefde. Als je dat wegneemt, dat maakt álles kapot."
  [naar artikel]
 29. Jill Peeters maakt comeback op tv met eigen reeks over klimaat en biodiversiteit (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Genoeg geleuterd over het klimaat, het is tijd om er echt iets aan te doen. Dat vindt gewezen VTM-weervrouw Jill Peeters (45), die voor Canvas nu een eigen docureeks maakt om de problemen aan te kaarten. Het betekent voor Jill ook meteen haar comeback naar het kleine scherm.
  [naar artikel]
 30. Dit is de 'Pink Star', de duurste diamant ooit (04/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De enorme diamant "Pink Star" heeft op een veiling in Hongkong een nieuwe eigenaar gevonden. De Hongkongse juweliersketen Chow Tai Fook veilde de
  [naar artikel]
 31. "Dit maakt me toch vrij uniek": man zonder dijbenen vindt de liefde bij 15 jaar jongere schoonheid die boven hem uittorent (03/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nathan Hrdlicka werd geboren zonder dijbenen, maar dat hield hem niet tegen om een prachtige liefde te vinden. Ja, ze torent boven hem uit. En ja,...
  [naar artikel]
 32. Arthur De Greef klopt Steve Darvis in Belgische finale in Tsjechië (07/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Arthur De Greef (ATP 175) heeft zondag het Challengertoernooi in het Tsjechische Liberec (gravel/42.500 euro) op zijn naam geschreven. In een Belgische finale was het zevende reekshoofd in twee sets sterker dan de als tweede geplaatste Steve Darcis (ATP 134).
  [naar artikel]
 33. De Greef mept titelverdediger Cuevas uit toernooi: "Dit is ongelooflijk" (21/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Arthur De Greef (ATP 138) heeft afgelopen nacht zijn mooiste zege uit zijn carrière geboekt. De 24-jarige Brusselaar zorgde op het
  [naar artikel]
 34. Steve Darcis: "Kritiek maakt je sterker" (28/11/2017 - Sporza)
  Twee dagen na de nederlaag in de Daviscupfinale is de teleurstelling nog groot bij Steve Darcis. En hij dient de criticasters van antwoord.
  [naar artikel]
 35. Professor, vrouwenrechtenactiviste en de tweede mevrouw Biden: wie is Jill Biden, de nieuwe first lady in de VS? (08/11/2020 - VRT NWS)
  Jill Biden is de vrouw aan de zijde van de verkozen president van de Verenigde Staten. Al sinds haar termijn als "second lady" tijdens de regering-Obama zet professor Jill Biden zich in voor beter onderwijs en de ondersteuning van militaire families. Toch zal ze als first lady, aan de zijde van Joe Biden, veeleer in de coulissen van de macht blijven en dat is een bewuste keuze.
  [naar artikel]
 36. Monique over haar relatie met Steve Tielens: "Ik laat me niet doen" (15/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Na alle kritiek die charmezanger Steve Tielens de afgelopen weken over zich heen kreeg, reageerde zijn 73-jarige helpster Monique dinsdag zelf in 'The Show Must Go On'. "Steve is de zoon die ik nooit heb gehad."
  [naar artikel]
 37. VIDEO. Monique over haar relatie met Steve Tielens: "Ik laat me niet doen" (15/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Na alle kritiek die charmezanger Steve Tielens de afgelopen weken over zich heen kreeg, reageerde zijn 73-jarige helpster Monique dinsdag zelf in 'The Show Must Go On'. "Steve is de zoon die ik nooit heb gehad."
  [naar artikel]
 38. Nieuwe show Steve-O: "Extremer dan Jackass" (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stephen Glover, oftewel Steve-O, werkt aan een nieuwe stuntshow. De stunts die hij doet in het programma zijn zo extreem dat Jackass erbij in het
  [naar artikel]
 39. "Ik was boos en wilde graag een paar antwoorden" (11/09/2017 - VRT NWS)
  "Dit lied komt op het juiste moment, met al de juiste vragen." En dus zeiden The Indigo Girls volmondig "Ja" toen de Amerikaanse zangeres Pink hen vroeg om mee te werken aan "Dear Mr. President", een onverholen aanklacht tegen het beleid van de toenmalige Republikeinse president George W. Bush. De Amerikanen vonden er alvast niets aan, in tegenstelling tot Europa waar het lied 10 jaar geleden in meerdere landen een heuse hit werd. Daar werd de boosheid die Pink neergeschreven had veel meer gewaardeerd.
  [naar artikel]
 40. Jill Peeters houdt het weerbericht voor bekeken (24/10/2019 - VRT NWS)
  Jill Peeters stopt als weervrouw bij VTM. Nog tot eind dit jaar verzorgt ze de weerpraatjes, daarna begint ze iets anders. "Ik zal nog met weer en klimaat bezig zijn, maar wat precies, dat staat nog open", zegt Jill Peeters. In 2000 volgde ze Eddy De Mey op als weervrouw bij VTM. Ze groeide uit tot een van Vlaanderens invloedrijkste stemmen in het debat over de klimaatverstoring.
  [naar artikel]
 41. Wat brengt het najaar van Ketnet? De vier nieuwe programma's (16/09/2018 - VRT NWS)
  Zender Ketnet pakt dit najaar uit met vier nieuwe programma's: "@elindo", "Buck", "#LikeMe" en "Campus 12". Ook de eerste bioscoopfilm van de reeks "Nachtwacht" komt uit in de zalen, getiteld "De poort der zielen", en "Het Gala van de Gouden K's" vindt plaats in het Sportpaleis van Antwerpen.  
  [naar artikel]
 42. OPINIE - Jill Peeters: "Het klimaat trekt zich niets aan van Trump" (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele experten laten exclusief voor HLN hun licht schijnen op de verrassende verkiezingsuitslag in de Verenigde Staten. Weervrouw Jill Peeters
  [naar artikel]
 43. "Wish you were here" van Pink Floyd stoot "Stairway to heaven" van Led Zeppelin na 11 jaar van troon in Classics 1.000 (17/04/2021 - VRT NWS)
  "Wish you were here" van Pink Floyd voert dit jaar de Classics 1.000 aan, de lijst met de beste klassiekers die de luisteraars van Radio 1 samenstellen. Het nummer stoot daarmee "Stairway to heaven" van Led Zeppelin na 11 jaar van de troon.
  [naar artikel]
 44. Mama Steve Tielens is het beu: "Een tiran? Hij is te braaf, ja!" (06/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Monique, kuis die hondendrol op!" Het meest opvallende (en meest bazige) personage uit The Show Must Go On is ongetwijfeld charmezanger Steve
  [naar artikel]
 45. "Rustig aan, zeiden we tegen elkaar, maar na de zoen die volgde, werd het allerminst rustig" (16/06/2018 - De Morgen)
  Net toen de man van Esther (50) minder zou gaan werken, werd hij terminaal ziek. In die allerlaatste weken vonden ze de Grote Liefde bij elkaar. Maar wat moet ze nu na zijn dood? 
  [naar artikel]
 46. Pink heeft wel nog babybuikje na bevalling: "Ik ben normaal" (07/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Heel wat supersterren verschijnen vlak na hun bevalling alweer strakker dan ooit in het openbaar, maar niet Pink (37). Zes weken na de bevalling van haar tweede kindje is ze wel weer de fitnesszaal ingedoken, maar dat babybuikje gaat voorlopig nergens naartoe. "Ik ben normaal", klinkt het.
  [naar artikel]
 47. Zeggen we binnenkort "aanlooplessen" in plaats van "preteaching" en doen we straks aan "anderhalvemeteren"? (20/04/2020 - VRT NWS)
  Sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus in ons land worden we met allerlei nieuwe termen en uitdrukkingen rond de oren geslagen: "lockdown", "flatten the curve", "social distancing" en nu ook zeer actueel "preteaching". Dit zijn vaak Engelstalige woorden. Moeten we op zoek naar Nederlandstalige alternatieven? Taaladviseur Ruud Hendrickx vindt alvast van wel.
  [naar artikel]
 48. "Kritiek maakt mij sterker", reageert Steve Darcis na verloren finale (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Steve Darcis kon zijn bijnaam van 'mister Davis Cup' in de finale tegen Frankrijk niet waarmaken. Hij verloor in Rijsel na twee bleke optredens...
  [naar artikel]
 49. Video "Jihad van liefde" al 2 miljoen keer bekeken op Facebook (23/12/2016 - De Redactie)
  Het fragment uit "De afspraak" van donderdag waarin Mohamed El Bachiri oproept tot een "Jihad van liefde" als antwoord op verdeeldheid en terrorisme gaat viraal.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy