Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2021
01:09 uur

Superman Henry Cavill doodverklaard op wikipedia: "Het moment dat je erachter komt dat je twee dagen geleden bent overleden..."

Het Laatste Nieuws

06/03/2018 - 08:23

Henry Cavill, die we kennen als Superman uit 'Man of Steel', deed een wel erg bizarre ontdekking toen hij zijn naam door Google haalde. Op zijn...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Superman Henry Cavill wordt superspeurneus Sherlock in nieuwe serie (28/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De laatste jaren is Henry Cavill (36) bij het grote publiek vooral bekend van zijn rol als Superman. Die cape heeft hij inmiddels aan de wilgen...
  [naar artikel]
 2. Henry Cavill kruipt opnieuw in Supermanpak (18/09/2016 - De Redactie)
  De manager van de Britse acteur heeft in een interview laten vallen dat er - los van de nieuwe geplande "Batman v Superman"- een afzonderlijke film komt over de held in het rode pak.
  [naar artikel]
 3. Zo komt Henry Cavill aan de perfecte sixpack (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Henry Cavill (36) gaat tot het uiterste wanneer hij op de set staat. Voor de Netflix-serie ‘The Witcher’ dronk de acteur dagenlang geen water. Het...
  [naar artikel]
 4. Britse acteur Henry Cavill wordt nieuwe Superman (09/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 5. Wordt Michael B. Jordan straks de nieuwe Superman? (12/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Acteur Michael B. Jordan zou een serieuze kandidaat zijn om de rol van Superman over te nemen van Henry Cavill. De Britse acteur en studio Warner...
  [naar artikel]
 6. Henry Cavill keek dood in de ogen op set van ‘Mission Impossible: Fallout’ (12/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Je eigen stunts doen als acteur is niet zonder gevaar. Daar weet Henry Cavill (36), die binnenkort de hoofdrol speelt in de nieuwe Netflix-serie...
  [naar artikel]
 7. Henry Cavill verontschuldigt zich voor pijnlijke MeToo-uitspraken (13/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Henry Cavill heeft zijn excuses aangeboden voor een opmerking die hij maakte tijdens een interview met de Australische GQ. In dat blad zei de...
  [naar artikel]
 8. Amerikaanse acteur Ned Beatty (83) overleden, bekend van "Deliverance" en "Superman" (14/06/2021 - VRT NWS)
  De wat gezette Ned Beatty was een erg actieve acteur met vooral karakterrollen op zijn palmares van meer dan 160 films en tv-series, waaronder bekende titels als "All the president's men", "Deliverance" en "Superman".
  [naar artikel]
 9. "Superman"- en "Lethal Weapon"-regisseur Richard Donner (91) overleden (06/07/2021 - VRT NWS)
  Richard Donner, regisseur van onder meer de eerste "Superman"-film uit 1978, is overleden. Dat melden Amerikaanse media. Hij werd 91.
  [naar artikel]
 10. Opvallend: ‘The Witcher’ castte eerst vrouwelijke hoofdrol, pas daarna Henry Cavill (02/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het hoofdpersonage uit Netflix-serie ‘The Witcher' is zonder enige twijfel Henry Cavill (36) die - jawel - die bewuste witcher speelt. Maar in...
  [naar artikel]
 11. Henry Cavill hangt zijn cape aan de haak (13/09/2018 - Metro)
  Na drie keer superman te hebben vertolkt, stopt Henry Cavell met zijn rol. Het was de Hollywood Reporter die het nieuws naar buiten bracht. De oorzaak zou een conflict met Warner Bros zijn.   Cavell speelde in de films Man of Steel (2013), Batman v Superman (2016) en Justice League (2017), en er stonden ook nog nieuwe projecten rond de superheld gepland. Maar door een drukke agenda en een conflict met Warner Bros, zou hij besloten hebben om zich te focussen op andere zaken. Zo is hij binnenkort te zien in de Netflixserie The Witcher. Bijrol  Het was de bedoeling dat de acteur zou meedoen in de comicverfilming ‘Shazam’, maar door opnames in de nieuwe Mission Impossible-film ging dit niet door. Toen zouden de eerste strubbelingen ontstaan zijn. Het is niet de eerste ster die stopt met een superheldenvertolking. Ook Ben Affleck liet een nieuwe Batmanfilm aan zijn neus voorbijgaan. Lees ook : Nicolas Cage mag eindelijk Superman vertolken Het bericht Henry Cavill hangt zijn cape aan de haak verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. "Hij is niet voor niets Superman!" (09/07/2016 - De Redactie)
  Fotomodel Brandon Routh schitterde 10 jaar geleden vooral door zijn uiterlijk in "Superman returns". En dus smulde vooral het vrouwelijke publiek van deze "vrouwenfilm".
  [naar artikel]
 13. Henry Cavill bouwt zelf zijn computer, en het internet valt in zwijm: “Zitten we te lang in quarantaine, of is dit sexy?” (17/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het internet is diep onder de indruk van ‘The Witcher’-acteur Henry Cavill (37). Die toonde op Instagram hoe hij eigenhandig een computer in elkaar...
  [naar artikel]
 14. Henry Cavill solliciteert naar rol James Bond (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Henry Cavill wil dolgraag James Bond spelen. In gesprek met Yahoo! Films solliciteerde hij openlijk naar de rol. Naar verwachting houdt Daniel...
  [naar artikel]
 15. Henry Cavill loopt beenblessure op bij opnames ‘The Witcher’ (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij het filmen van een stunt op de set van zijn Netflixserie The Witcher is hoofdrolspeler Henry Cavill gewond geraakt aan zijn been. Volgens Entertainment Weekly is de acteur daardoor korte tijd uitgeschakeld, maar gaan de opnames van de serie in Engeland gewoon verder.
  [naar artikel]
 16. Hollywood ruziet... over Henry Cavills snor (25/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De snor van acteur Henry Cavill is het onderwerp geworden van een ruzie tussen twee grote studio's in Hollywood. Warner Brothers wil dat de
  [naar artikel]
 17. Voormalige Superman-acteur: "Dat nieuwe Superman biseksueel is, is helemaal niet moedig of gedurfd" (13/10/2021 - VRT NWS)
  Dean Cain, de acteur die jarenlang Clark Kent of Superman speelde, is helemaal niet onder de indruk van de nieuwe verhaallijn uit de stripreeks van DC Comics. Gisteren werd bekendgemaakt dat de nieuwe Superman, Clark Kents zoon Jon, zich binnenkort uit als biseksueel. "Ze zeggen dat het een gedurfde nieuwe richting is, maar er zijn al zoveel superhelden uit de kast gekomen."
  [naar artikel]
 18. Luxemburgse prinses onterecht doodverklaard (26/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Prinses Alexandra van Luxemburg is op internet ten onrechte doodverklaard. De Wikipedia-pagina van de prinses uit het groothertogdom meldt dat
  [naar artikel]
 19. Wikipedia krijgt er duizenden foto’s Belgisch erfgoed bij: "Als ik het op mijn computer laat staan, gaat het verloren" (19/02/2019 - VRT NWS)
  De fotowedstrijd "Wiki Loves Heritage" heeft Wikipedia de afgelopen maanden 4.300 nieuwe foto's opgebracht, waarvan meer dan 2.500 van erfgoed in Vlaanderen en Brussel. De foto’s worden uiteindelijk op de online-encyclopedie beschikbaar gesteld voor hergebruik. Volgens persfotograaf, schrijver en zoals hij zichzelf graag noemt "wikipediaan" Michiel Hendryckx bewijst dit het succes van de website. "Alle ramen en deuren staan open, de mensen die Wikipedia bedacht hebben, zijn geniaal."
  [naar artikel]
 20. Batman, Superman en Zoolander strijden om de Razzies (23/01/2017 - De Redactie)
  De nominaties van de Raspberry Awards zijn bekend, de prijzen die elk jaar de slechtste filmprestaties "bekronen". "Zoolander 2" leidt de dans met 9 nominaties. "Batman vs Superman" volgt op de voet met 8 nominaties.
  [naar artikel]
 21. De nieuwe Superman - de zoon van Clark Kent - uit zich als biseksueel en valt (ook) voor een reporter (12/10/2021 - VRT NWS)
  In de nieuwe stripreeks van DC Comics rond de nieuwe Superman uit de superheld zich als biseksueel. Superman kust - net als zijn vader deed - een journalist, Jay Nakamura. "Superman symboliseert hoop, waarheid en gerechtigheid. Sinds vandaag symboliseert hij nog een tikkeltje meer", vertelt bedenker Tom Taylor.
  [naar artikel]
 22. Yvonne Blake (1940-2018), de vrouw die Superman kleedde (29/07/2018 - De Morgen)
  Ze ontwierp kostuums die glorieuzer waren, maar het was het maffe pakje van Superman dat haar een ticket naar de onsterfelijkheid zou geven. "Het moeilijkste", zei ze achteraf, "was om een lullige outfit te veranderen in iets dat een acteur kon dragen en dat de fans aantrekkelijk vonden."
  [naar artikel]
 23. Zo vermijd je dat coronaregels tot ruzies met je naasten leiden: "Heb begrip" en "benadruk waarover je het eens bent"  (22/10/2020 - VRT NWS)
  Telkens wanneer de coronamaatregelen verstrengd worden, wordt ook de manier waarop we omgaan met onze familie en onze vrienden op scherp gesteld. Vrienden willen toch meer dan 4 mensen ontvangen of houden te weinig afstand ? Je komt erachter dat je niet iemands enige "knuffelcontact" bent? Of jij vindt al die regels fel overdreven? Niet iedereen zit nog op dezelfde golflengte of vindt het even makkelijk om een uitnodiging af te wimpelen en dat kan wel eens tot discussies leiden. Ruben Mersch geeft enkele tips die kunnen helpen om hiermee om te gaan.
  [naar artikel]
 24. "Op het moment dat Martínez is aangesteld, was er geen sprake van Thierry Henry" (08/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez en Thierry Henry kenden elkaar nog niet goed toen ze begonnen samen te werken bij de Rode Duivels. Dat heeft Chris Van Puyvelde,...
  [naar artikel]
 25. Overleden Chinezen in Essex ook in China groot nieuws, "staatsmedia focussen wel vooral op de twijfel" (25/10/2019 - VRT NWS)
  De gebeurtenissen in het Verenigd Koninkrijk, waar twee dagen geleden de lichamen van 39 overleden Chinezen aangetroffen werden in een vrachtwagen, krijgen in China ook veel media-aandacht. "Al brengen de staatsmedia het niet prominent", zegt correspondente Leen Vervaeke. "Op sociale media zie je veel verdriet en medeleven, maar ook veel verwarring. Waarom nemen mensen zulke risico's?"
  [naar artikel]
 26. Wikipedia wordt 20: wie zijn de mannen en vrouwen achter de populaire online encyclopedie? (15/01/2021 - VRT NWS)
  Wikipedia blaast vandaag 20 kaarsjes uit. Het is een van de meest bezochte websites ter wereld. De online encyclopedie maakt kennis voor iedereen gratis beschikbaar, maar wie schrijft al die artikels? En hoe betrouwbaar is al die informatie? "Eigenlijk mag je Wikipedia niet gebruiken om belangrijke beslissingen te nemen."
  [naar artikel]
 27. Vrouw uit Lier debuteert als thrillerschrijfster: "Wat als je op Google wordt doodverklaard?" (13/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wat als je op Google op je eigen overlijdensbericht stuit? Het overkomt een 16-jarige tiener in de bloedstollende jeugdthriller Doodverklaard, het boekendebuut van schrijfster Inge Verbruggen.
  [naar artikel]
 28. Turkije blokkeert Wikipedia: "te kritische artikelen" (30/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Turkijke heeft zondag toegegeven dat het doelbewust de internettoegang tot Wikipedia blokkeert. Volgens de Turkse telecomautoriteiten zouden de
  [naar artikel]
 29. Na de heropleving van vinyl én kleinkunst: "Lieve Jacoba" van Kris De Bruyne komt uit als single (07/04/2021 - VRT NWS)
  Eind volgende week, op vrijdag 16 april, komt er een vinylsingle uit van het nummer "Lieve Jacoba" van Kris De Bruyne. Die klassieker, uit 1977, kwam nooit eerder uit op single, nu dus wel. Het is een ode aan de kleinkunstzanger die twee maanden geleden is overleden.
  [naar artikel]
 30. "Superman" komt ramen wassen bij VZW Bindkracht in Landen (30/10/2020 - VRT NWS)
  Glazenwasser Christophe Stockmans is vanmorgen helemaal gratis de ramen gaan wassen van de Bindkracht-villa, een huis voor mensen met een mentale beperking in Landen. Christophe deed dat verkleed als superman.
  [naar artikel]
 31. Roemeense man ten onrechte doodverklaard: "Ik ben springlevend" (16/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel hij springlevend is, wordt de Roemeense Constantin Reliu doodverklaard. De 63-jarige man stapte naar de rechter in Vasului in Roemenië, maar...
  [naar artikel]
 32. De Emmy's: "Game of thrones" beste drama, Claire Foy wint als de Queen, eindelijk voor The Fonz én een aanzoek (18/09/2018 - VRT NWS)
  De series "Game of thrones", "The crown" en "The marvelous Mrs. Maisel" hebben de belangrijkste Emmy Awards - de prestigieuze Amerikaanse tv-prijzen - gewonnen. Ook een oude bekende mocht het podium op: acteur Henry Winkler die in de jaren 70 bekend werd met zijn rol van The Fonz. Hij kreeg zijn eerste Emmy ooit voor een bijrol in de komedie "Barry". Het meest memorabele moment was voor regisseur Glenn Weiss die de ring van zijn pas overleden moeder bovenhaalde en zijn Jan ten huwelijk vroeg.  
  [naar artikel]
 33. "Henry moet Arsenal verlaten van Wenger" (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Thierry Henry is vier dagen per week jeugdcoach bij Arsenal, maar als het aan Arsène Wenger ligt stopt de voormalige sterspeler daarmee. Van de
  [naar artikel]
 34. Batman, Superman en Hillary Clinton domineren de Razzies (26/02/2017 - De Redactie)
  "Batman vs. Superman", maar ook een rechtse documentaire over Clinton zijn de grootste "winnaars" van de prijzen voor de slechtste films. Ze kregen elk vier Razzies, maar de documentaire kreeg de "hoofdprijs" voor de slechtste film van het jaar.
  [naar artikel]
 35. 'Superman'-actrice Margot Kidder (69) overleden (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'Superman'-actrice Margot Kidder is op 69-jarige leeftijd overleden. De actrice speelde Lois Lane in de eerste vier Superman-films. Het...
  [naar artikel]
 36. Vandenbempt: "Dat Henry Lukaku interviewt, begrijp ik helemaal niet" (30/09/2016 - Sporza)
  Het interview van assistent-bondscoach Henry met Romelu Lukaku zorgde voor wat beroering tijdens de bekendmaking van de selectie. "Hoogst ongelukkig."
  [naar artikel]
 37. Zlatan zet interview met Henry op stelten: "Kom, je kan tussen twee grote spelers zitten" (13/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Thierry Henry, de assistent-bondscoach van Roberto Martínez bij de Rode Duivels, trekt in zijn hoedanigheid als voetbalanalist heel Engeland rond
  [naar artikel]
 38. Zlatan zet interview met Henry op stelten: "Kom Pogba, je kan tussen twee grote spelers zitten" (13/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Thierry Henry, de assistent-bondscoach van Roberto Martínez bij de Rode Duivels, trekt in zijn hoedanigheid als voetbalanalist heel Engeland rond
  [naar artikel]
 39. "45 goals in 36 matchen": Litouwse club haalt speler op basis van verzonnen Wikipedia-pagina (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Geloof niet altijd wat er op Wikipedia staat. Het is ons al vaak gezegd, en ook de Litouwse tweedeklasser FK Panev?žys zal dat in het vervolg niet...
  [naar artikel]
 40. "Superman": tienjarige zwemt 23-jaar oud record van beste zwemmer ooit van de tabellen (03/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De naam doet al iets vermoeden. Clark Kent (jawel, zoals Superman) Apuada heeft zijn stempel al gezet in de zwemwereld. De tienjarige verbeterde...
  [naar artikel]
 41. "Ik kwam erachter dat mijn verloofde mijn halfbroer is" (15/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Gisteren kwam ik erachter dat mijn verloofde en ik familie zijn van elkaar. Hij weet dat al een jaar." Onder die titel postte gebruiker
  [naar artikel]
 42. Witsel: "Niet echt afscheid kunnen nemen van Henry" - Boyata: "Voel het vertrouwen van de coach" (14/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdagavond in het met 2-1 gewonnen Nations League-duel tegen Zwitserland zat Thierry Henry voor de laatste keer op de bank als assistent-coach...
  [naar artikel]
 43. Oprichter Wikipedia Jimmy Wales: "Twitter en Facebook versterken de verspreiding van desinformatie" (22/04/2021 - VRT NWS)
  “Facebook en Twitter leven van desinformatie”, dat zegt Jimmy Wales, oprichter van de online-encyclopedie Wikipedia aan VRT NWS. Wales geeft deze avond een lezing op het technologiefestival and& in Leuven. Hij hoopt dat zijn Wikipedia zal helpen om de verspreiding van "fake news" tegen te gaan. Waarom richtte hij de online-encyclopedie op en hoe denkt hij desinformatie tegen te gaan?
  [naar artikel]
 44. "Ik wou ook nooit een prinsesje zijn. Ik wou een piraat zijn" (23/11/2016 - De Redactie)
  Over de heisa die ontstond na hun nummer "Prinsesje en Superman" is K3 in "Van Gils en gasten" stellig: ""In het jaar 2016 zou dit ook de normaalste zaak van de wereld moeten zijn."
  [naar artikel]
 45. Henry: "Arsenal is een droom, maar eerst heb ik werk bij België" (26/02/2018 - Sporza)
  Thierry Henry droomt als ex-speler van Arsenal van een job als trainer bij de Londense club. "Maar ik heb respect voor Wenger en wil er niet te veel over praten."
  [naar artikel]
 46. Elektronische muziekpionier Pierre Henry overleden (06/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse componist Pierre Henry is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn entourage vandaag laten weten. Henry wordt beschouwd als de
  [naar artikel]
 47. Zangeres Mary Wilson (76) van The Supremes overleden (09/02/2021 - VRT NWS)
  Op haar 15e richtte Mary Wilson samen met Diana Ross The Supremes op. De zwarte meisjesgroep was een van de grote successen van het beroemde Motown-platenlabel, met hits als "Stop! In the name of love" of "Baby love". Mary Wilson ging daarna solo. Nog maar enkele dagen geleden kondigde ze nieuwe muziek aan. Wilson is thuis overleden in de buurt van Las Vegas; ze is 76 jaar geworden. "Life's been lucky to me", blikte ze tevreden terug in een interview met de VRT in 2014.
  [naar artikel]
 48. ‘Assisen pleiten is een avontuur, daar krijg je een kick van’ (31/08/2018 - De Standaard)
  Kris Luyckx is veel: advocaat in strafzaken, senior partner in een advocatenkantoor, docent, plaatsvervangend raadsheer en zelfs politicus. ‘Mensen stappen hier soms binnen met de grootste verwachtingen. Die denken dat je superman bent omdat je ooit eens op tv bent gekomen. Maar ik ben geen superman: ik doe gewoon mijn best.’
  [naar artikel]
 49. ‘Assisen pleiten is een avontuur, daar krijg je een kick van’ (31/08/2018 - De Standaard)
  Kris Luyckx is veel: advocaat in strafzaken, senior partner in een advocatenkantoor, docent, plaatsvervangend raadsheer en zelfs politicus. ‘Mensen stappen hier soms binnen met de grootste verwachtingen. Die denken dat je superman bent omdat je ooit eens op tv bent gekomen. Maar ik ben geen superman: ik doe gewoon mijn best.’
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.