Gazet van Antwerpen

De truken van de foor: Cercle haalt ballenjongens weg na 2-0 voorsprong tegen Beerschot Wilrijk

10/03/2018 - 21:44
"Cercle Brugge wist de 1-0 nederlaag uit de heenmatch al snel uit te wissen tegen Beerschot Wilrijk. De Vereniging scoorde in de eerste helft twee goals via Mercier en Crysan, tot consternatie van de bezoekers. Opvallend: na de tweede goal mochten de ballenjongens van Cercle Brugge rond het veld beschikken… De truken van de foor moeten ze in Brugge niet meer leren!"

1. Hoe Anderlecht alle truken van de foor gebruikt voor de komende match tegen Club (22/08/2018 - De Morgen)

De truken van de foor haalt Anderlecht boven richting Club Brugge, de topper van zondag. Het vroeg tevergeefs uitstel in de schorsingszaak van Ognjen Vranjes en oefende in het geheim met potentiële basisspelers. [naar artikel]

2. Beerschot-fans halen truken van de foor boven om match van de waarheid bij te wonen (05/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot-Wilrijk speelt zaterdagavond om 20u de ‘Match van de Waarheid’ op het veld van Cercle Brugge. De Antwerpse fusieclub heeft slechts 1400 tickets gekregen voor de wedstrijd in het Jan Breydelstadion. Veel te weinig om aan de Antwerpse noden te voldoen. En dus wordt er door de Antwerpse aanhang creatief gehengeld naar toegangsbewijzen tussen het thuispubliek. [naar artikel]

3. LIVE. Haalt Beerschot Wilrijk 9 op 9 in topper tegen Cercle Brugge? (07/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Na de gouden driepunter op Tubeke de afgelopen week ontvangt Beerschot Wilrijk vanavond Cercle Brugge. De Mannekes kunnen de West-Vlamingen, die in eigen huis zwaar onderuit gingen tegen OH Leuven, bijna definitief uittellen in de strijd om de eerste periodetitel. Blijft Beerschot Wilrijk ongeslagen in de Proximus League? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30 uur. [naar artikel]

4. Beerschot boos op Cercle én KBVB: "Alle truken van Breydelse kermis" (15/03/2018 - Sporza)

Cercle Brugge veroverde afgelopen weekend, ten koste van Beerschot Wilrijk, het promotieticket naar 1A. Op het Kiel stellen ze zich (kritische) vragen. [naar artikel]

5. ‘Truken van de foor?’ Let op uw woorden (12/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het kermisseizoen is volop op gang en dan gonst het als vanouds van de geruchten over ‘de truken van de foor’: uitbaters van schietkramen zouden de... [naar artikel]

6. LIVE: Beerschot Wilrijk probeert bakens te verzetten, Cercle kruipt achteruit (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

7. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk in tweede helft uit ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. Bestaan de truken van de foor echt? “Wie foefelt, houdt het niet lang vol” (12/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE: Promotie wenkt voor Cercle! Ook na rust knutselt Beerschot Wilrijk geen kans in elkaar (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE: Spanning troef! Beerschot Wilrijk moet scoren, Cercle blijft gevaarlijkste ploeg (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

11. Beerschot Wilrijk houdt ondanks rode kaart stand en gaat met een 1-0 naar Cercle Brugge (04/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot Wilrijk heeft de eerste finalewedstrijd tegen Cercle Brugge winnend afgesloten. In een bitsige partij won het met 1-0. Placca profiteerde vlak na rust van een flater bij Cercle en tikte makkelijk binnen. Niet veel later kreeg Alexander Maes rood toen hij een duel aanging met het been omhoog. Bovendien viel Van Hyfte geblesseerd uit. De thuisploeg kon de voorsprong met zijn tienen toch vasthouden en kan met een goede uitgangspositie naar de terugwedstrijd bij Cercle, zaterdag 10 maart om 20 uur. [naar artikel]

12. LIVE: Wat een slot! Van Hyfte kopt binnen bij zeldzame kans Beerschot Wilrijk (2-1) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

13. Beerschot Wilrijk haalt hard uit naar Cercle Brugge én voetbalbond: “Een echte kampioen gaat zo niet om met bezoekende supporters” (15/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

De investeerders en het bestuur van Beerschot Wilrijk hebben donderdagochtend een open brief gepubliceerd op de website van de Antwerpse voetbalclub. Daarin halen ze onder meer uit richting Cercle Brugge en de Voetbalbond. [naar artikel]

14. VIDEO Beerschot Wilrijk op oefenkamp voor finalematchen tegen Cercle (19/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot Wilrijk weet wanneer de twee cruciale finalematchen tegen Cercle Brugge zullen plaatsvinden. De Mannekes ontvangen Cercle eerst thuis op zondag 4 maart om 16 uur. De terugmatch in het Brugse Jan Breydelstadion wordt op zaterdag 10 maart om 20 uur afgewerkt. Om die twee levensbelangrijke wedstrijden voor te bereiden, vertrok Beerschot Wilrijk vanochtend op stage. In Spanje moet de gehavende groep zich deze week klaarstomen voor de twee sleutelduels. [naar artikel]

15. LIVE: Beerschot Wilrijk op vijf minuten van promotie! Van Hyfte kopt zeldzame kans binnen (2-1) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

16. Beerschot Wilrijk slaat al kloofje na nipte zege bij Cercle Brugge (10/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Beerschot Wilrijk heeft vandaag de topper van de vijfde speeldag in de Proximus League tegen Cercle Brugge gewonnen. De Kielse Ratten wonnen in [naar artikel]

17. "Truken van de foor" in het najaar op Eén (09/08/2016 - De Redactie)

Eén zendt in het najaar een hoop vertrouwde titels en negen gloednieuwe programma's uit. Freek Braeckman presenteert samen met Julie Van den Steen "Truken van de foor". [naar artikel]

18. Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk stomen zich klaar voor promotiematch (10/03/2018 - Sporza)

In het Jan Breydelstadion valt vandaag de beslissing over de promotie naar 1A. Beerschot Wilrijk verdedigt een 1-0-bonus tegen Cercle Brugge. Volg de match vanaf 20u. [naar artikel]

19. Wat een thriller! Cercle Brugge en niet Beerschot Wilrijk promoveert naar 1B (10/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Cercle Brugge speelt volgend seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League. De Vereniging won de terugmatch voor promotie van Beerschot Wilrijk met 3-1 na een ware thriller. Een penalty in de laatste minuut besliste de wedstrijd: Cardona trapte de discutabele elfmeter nipt voorbij doelman Romo. Zo wiste Cercle de 1-0 nederlaag uit de heenmatch uit. Beerschot Wilrijk strandt op een zucht van de promotie. [naar artikel]

20. Cercle Brugge wint topper tegen Beerschot-Wilrijk na onwaarschijnlijke comeback in slotfase (13/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Beerschot-Wilrijk heeft de topper in de Proximus League tegen Cercle Brugge verloren op vier minuten tijd. Tot de 83e minuut zag het er met een 2-0-tussenstand nochtans naar uit dat de Antwerpenaren vlot gingen winnen, maar in een dolle slotfase zorgden de bezoekers nog voor een totale ommekeer: 3-2! Door deze nederlaag lijkt Beerschot-Wilrijk uitgeteld voor de tweede periode. [naar artikel]

21. Cercle Brugge schakelt Beerschot-Wilrijk uit dankzij goal in slotminuut (26/08/2016 - Sporza)

In de vijfde ronde van de Beker van België springen ook de teams uit 1B in de dans. Cercle Brugge overleeft alvast zijn eerste opdracht, al moest het tot aan het gaatje gaan tegen Beerschot-Wilrijk. [naar artikel]

22. Cercle smeert Beerschot Wilrijk een pandoering van jewelste aan (12/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Beerschot Wilrijk is de tweede periode in mineur begonnen. Tegen Cercle Brugge kreeg het al na 40 minuten vier goals om de oren. In de tweede helft keerde de rust weer, maar de Kielse Ratten konden toch geen vuist maken tegen Cercle. De 4-0 was dan ook de eindstand. Meteen een flinke knauw in het vertrouwen van de kampioen uit de eerste periode in 1B. [naar artikel]

23. Cercle Brugge smeert Beerschot Wilrijk een eerste nederlaag aan (07/10/2017 - Sporza)

Beerschot Wilrijk heeft voor het eerst dit seizoen verloren. In eigen huis liep het tegen een 0-3-nederlaag aan tegen Cercle Brugge. [naar artikel]