Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 August 2022
03:04 uur

Afval van wietplantage in Lille gevonden

Het Belang van Limburg

13/03/2018 - 18:08

Op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille is maandag in een bos restafval van een wietplantage gevonden. In de ongeveer 30 zakken zat vooral potgrond. De afval werd opgeruimd. (mm)


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Afval van wietplantage gevonden in Maaseik (10/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft vrijdag op de Gremelsloweg afval van een wietplantage gevonden. De resten zaten in een grote hoop zakken en bussen. De technische dienst kwam alles ophalen. (mm)
  [naar artikel]
 2. Sluikstort in Opgrimbie gevonden: mogelijk afval van wietplantage (11/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  In een bosje op de Weg naar Zutendaal is donderdagnamiddag een sluikstort gevonden. Mogelijk gaat het om afval van een wietplantage. De politie is momenteel ter plaatse voor de vaststellingen.
  [naar artikel]
 3. Resten van wietplantage gevonden in Genk (08/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart naar het runnen van een wietplantage nadat in een weide in de Bisleistraat de restanten van een wietplantage werden gevonden. Er lagen een aantal potten met de afgeknipte planten. De technische dienst van de stad Genk ruimde het afval op. (mm)
  [naar artikel]
 4. Resten van wietplantage in Lanklaar gedumpt (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De recherche van de lokale politie Maasland is een onderzoek gestart na sluikstorten op de Boslaan in Lanklaar. Op de parking van Sparrendal werden zondag een aantal zwarte vuilniszakken met afval van een wietplantage gevonden. Er werd ook een 10-tal bidons waarin meststoffen hadden gezeten, achtergelaten. (mm)
  [naar artikel]
 5. Afval van wietplantage gedumpt in buurt van Waterbleek (15/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Timkensbergstraat zijn zondag restanten van een cannabisplantage gevonden. Er werden een honderdtal potjes met restanten gedumpt. De technische dienst ruimt het afval op.
  [naar artikel]
 6. Wietplantage gevonden in Zonhoven: 400 planten worden vernietigd (15/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In en huis op de Vrankenschansweg is woensdagochtend een wietplantage gevonden. Het gaat om zo’n 400 plantjes. De civiele bescherming is momenteel ter plaatse om de plantage te ontmantelen.
  [naar artikel]
 7. Middelgrote wietplantage gevonden in huis op Gemeenteplein (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  In een pand op het Gemeenteplein is donderdag een wietplantage gevonden. In vier kamers stonden de restanten van ruim 600 planten. De cannabis was net geoogst. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. De installatie werd via een illegale aftakking van stroom voorzien. Infrax deed de vaststellingen van diefstal van elektriciteit. Het materiaal werd vernietigd. Niemand was in het gebouw aanwezig. De politie spoort de mensen op die de wietplantage runden. (mm)
  [naar artikel]
 8. Snoeiafval van wietplantage gevonden (12/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Vredestraat zijn donderdagnamiddag twee afvalzakken met snoeiafval van een wietplantage gevonden. Er werd een proces-verbaal opgesteld. De rommel werd opgeruimd.
  [naar artikel]
 9. Twee mannen in cel na opdoeken wietplantage in Stevoort - Wietplantage op zolder in Meulenberg gevonden (18/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een ploeg van de politie CARMA heeft woensdagnamiddag terwijl ze een deurwaarder assisteerde, in de Brelaarstraat in Meulenberg een wietplantage gevonden. In enkele zolderkamers vonden de agenten een honderdtal plantjes. In het huis waren er ook sporen van eerdere oogsten. Na de nodige vaststellingen en een sporenonderzoek werden de installatie en de planten vernietigd. De stroomvoorzieningen van de plantage waren op een uiterst onveilige wijze uitgevoerd. De stroom werd afgesloten wegens brandgevaar. Niemand werd gearresteerd. De verdachten zullen op een later tijdstip worden verhoord.
  [naar artikel]
 10. Resten van wietplantage gevonden in gracht Lommels industrieterrein (13/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het Industrieterrein zijn maandag de resten van een wietplantage gevonden. De planten lagen in de gracht verspreid. Het labo van de federale politie ging naar de Katoenstraat voor de vaststellingen. De technische dienst van de stad kwam de planten ophalen.
  [naar artikel]
 11. Materiaal voor wietplantage in Achels huis gevonden (15/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politiezone HANO liet uit een woning in Achel aan de straat Haag losse materialen voor de bouw van een wietplantage verwijderen.
  [naar artikel]
 12. Resten van wietplantage gevonden (22/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politiezone Carma trof donderdagvoormiddag de restanten van een wietplantage aan naast de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek. Daar dumpten onbekenden een tiental zakken met snoeiafval en isolatiemateriaal. De zaak wordt verder onderzocht. (ppn)
  [naar artikel]
 13. Wietplantage gevonden op ’t Rachels (20/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op ‘t Rachels in Dilsen is de civiele bescherming momenteel een wietplantage aan het opruimen. Fluvius is ook aanwezig omdat er illegaal stroom werd afgetakt. De politie stootte op de plantage.
  [naar artikel]
 14. Restanten van wietplantage gevonden op grens van Tongeren en Riemst (12/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zondagvoormiddag zijn op de Elsterweg net op de grens van Tongeren en Riemst restanten van een wietplantage gevonden. Het gaat om een vijftal zakken gevuld met groenafval. De politie nam de zakken mee voor onderzoek.
  [naar artikel]
 15. Wietplantage geruimd in Opglabbeek: dertiger uit Hasselt in cel (14/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 32-jarige Hasselaar is door de onderzoeksrechter aangehouden en naar de gevangenis gebracht in een drugsonderzoek. De man heeft iets te maken met de wietplantage die dinsdagochtend in een bedrijfshal in Opglabbeek werd gevonden.
  [naar artikel]
 16. Restanten van wietplantage aan Dilserbos (15/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondag zijn aan de ingang van het Dilserbos in Dilsen de restanten van een wietplantage gevonden. De locatie ligt langs de Europalaan. De resten werden opgeruimd. De politie is een onderzoek gestart. (mm)
  [naar artikel]
 17. Twee aanhoudingen na gevonden wietplantage in Maasmechelen (17/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Lanaken-Maasmechelen arresteerde woensdag twee mannen van 30 en 33 jaar na de vondst van een wietplantage aan de Rijksweg in Maasmechelen. Daar troffen ze 400 planten aan en stootten ze op een illegale tap van elektriciteit.
  [naar artikel]
 18. Wietplantage gevonden in Hasselt na inval van Bergense gerechtelijke politie (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De federale gerechtelijke politie (fgp) van Bergen ontdekte met ondersteuning van hun Limburgse collega’s een wietplantage in een leegstaand huis op de Kempische Steenweg in Hasselt.
  [naar artikel]
 19. Wietplantage gevonden in leegstaand huis in Lindel (08/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft vrijdagmiddag op de Lindelsebaan in Overpelt in een leegstaand huis een wietplantage gevonden. Er stonden zo'n 2.000 stekplanten en 500 bloeiende planten. De elektriciteit nodig voor de plantage draaiende te houden, werd illegaal afgetapt. Op het ogenblik van de inval was niemand in het pand aanwezig. De professioneel ingerichte plantage werd opgeruimd en de cannabisplanten werden vernietigd. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie HANO. (mm/gvb)
  [naar artikel]
 20. Twee Limburgers in cel na opdoeken wietplantage in Diest (20/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee veertigers uit het Maasland zitten sinds dinsdag in de gevangenis nadat in een loods in Diest een industriële wietplantage werd gevonden. Een 40-jarige man uit Maasmechelen werd vrijgelaten onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 21. Drie vrouwen en man in cel na opdoeken van wietplantage in Opitter (29/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Drie vrouwen en aan man zitten in de gevangenis van Hasselt opgesloten. Het viertal werd opgepakt bij een inval in een huis in Opitter. Daar werd een wietplantage gevonden.
  [naar artikel]
 22. Wietplantage in uitbreiding gevonden in huis in centrum van gemeente (24/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het huis van een 31-jarige Maasmechelaar is een kleine wietplantage gevonden. De man was zijn kwekerij nog aan het uitbreiden bleek toen de agenten donderdag een huiszoeking in de woning in de Hemelrijkstraat uitvoerde. In een kamer werd een plantage opgebouwd. In een andere kamer vonden de speurders een kweekruimte voor ongeveer 140 planten. De bewoner werd meegenomen naar het politiekantoor. Na verhoor mocht hij beschikken. Hij zal zich later wel moeten verantwoorden voor de rechter. De plantage werd ontmanteld en het materiaal vernietigd. (mm)
  [naar artikel]
 23. Kadaver van ree met ander afval langs straat gedumpt (20/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Vlakerweg is vrijdagavond een sluikstort gevonden. Tussen het afval lag onder meer een band, olie en kadaver van een ree. De technische dienst komt het afval ophalen. De politie stelde een proces-verbaal op. (mm)
  [naar artikel]
 24. Wietplantage gevonden in huis op Oude Kuringerbaan (18/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De civiele bescherming heeft donderdagmiddag een wietplantage opgeruimd in een huis op de Oude Kuringerbaan in Hasselt. De politie stootte donderdag op de plantage. Mededelingen over hoeveel planten er stonden en of er mensen zijn gearresteerd, worden momenteel niet gedaan. Het parket Limburg is op de hoogte gebracht.
  [naar artikel]
 25. Wietplantage gevonden in Dilsen (14/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rijksweg in Dilsen is vrijdag een cannabisplantage gevonden. Er stonden ongeveer 700 planten (mm)
  [naar artikel]
 26. Wietplantage opgerold in het centrum van Ham, tegenover de kerk (19/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Nadat een half jaar geleden een wietplantage was ontdekt aan de Olmensesteenweg in Oostham, viel de politie vandaag, woensdag 19 oktober, binnen in een woning in het centrum van deelgemeente Kwaadmechelen na klachten van de buren. De politie trof er een wietplantage aan.
  [naar artikel]
 27. Ontmantelde wietplantage gevonden in kelder van huurhuis in Kotem (05/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In een kelder van een huurhuis in de Grotestraat in Kotem is de politie dinsdagnamiddag op een ontmantelde wietplantage gestoten. In het huis was niemand nog aanwezig. De wietplanten waren geoogst. Enkel de potten met zand en een deel van de installatie werd achtergelaten. De politie is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 28. Chipszakken en wattenstaafjes: vrijwilligers onderzoeken zwerfvuil op Maasoevers (16/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een tiental vrijwilligers van ‘Schone Rivieren’ brengt deze maand opnieuw het afval op de Maasoevers in kaart. Zo hopen zo de bron van het afval op te sporen. In 2019 werden er nog 596 stukken afval per honderd meter gevonden.
  [naar artikel]
 29. Wietplantage in Dilsense loods gevonden (30/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De recherche van de lokale politie heeft bij een huiszoeking in een loods in Dilsen ongeveer 2.000 wietplantjes gevonden. Of er arrestaties zijn, is niet bekendgemaakt. Het onderzoek loopt nog. (mm)
  [naar artikel]
 30. Wietplantage in kelder gevonden (15/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een 44-jarige man is in de gevangenis van Hasselt opgesloten nadat in de Pastoor Cuypersstraat een wietplantage werd gevonden. De politie LAMA viel woensdag het huis binnen. In de kelder stonden zo’n 260 wietplanten. Die zijn intussen door een gespecialiseerde firma vernietigd. De speurders vermoeden dat er al eerder werd geoogst. Het sporenonderzoek werd door het gerechtelijk labo van de federale politie uitgevoerd. Drie personen van het gezin werden gearresteerd. De 44-jarige man werd bij de onderzoeksrechter in Tongeren voorgeleid. Die liet hem. Het onderzoek wordt door het Team Opsporingen van de politie Lanaken-Maasmechelen voortgezet.(mm)
  [naar artikel]
 31. 15 zakken met afval van drugslabo op zandpad gedumpt in Neerpelt (30/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op een zandpad in de buurt van de Ganzenpas op de Grote Heide in Neerpelt zijn woensdagnamiddag 15 vuilniszakken met daarin afval van een drugslabo gevonden. De technische dienst van de gemeente ging ter plaatse om het afval op te ruimen. De politie is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 32. Wietplantage in achter bouw van huis gevonden (14/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 31-jarige Nederlander is vrijdag in de gevangenis van Hasselt opgesloten. De man werd in de boeien geslagen toen de politie donderdagnamiddag in de Maastrichterstraat op een wietplantage stootte. Speurders van de politie CARMA vonden rond 15.30 uur in de garage achteraan het huis de technische installatie van een wietplantage. De kweekruimte was in de achterbouw. Er stonden bijna 550 potten met aarde en stengels in. De wiet was net geoogst. De stroom voor de installatie werd illegaal afgetapt. Het gerechtelijk labo voerde een technisch onderzoek uit. De politie ontmantelde en vernietigde de plantage. De Nederlandse aanwezige werd gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor. Vrijdag werd hij bij de onderzoeksrechter voorgeleid. Die liet hem aanhouden. (mm)
  [naar artikel]
 33. Restanten van wietplantage in Gruitrode gevonden (03/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Ophovenstraat in Gruitrode zijn maandagochtend een 7-tal vuilniszakken met restanten van een cannabisplantage gevonden. De politie deed de vaststellingen. Het groenafval werd opgehaald.
  [naar artikel]
 34. Désiré de Lille trekt naar buitenland (31/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het beroemde theehuis Désiré de Lille in Antwerpen heeft in private holdingsmaatschappij Aloxe nv een overnemer gevonden. “We willen buiten Antwerpen nog vestigingen openen.”
  [naar artikel]
 35. Plaatselijke voetbalclubs in Lille fuseren tot KVC Lille United (21/10/2020 - VRT NWS)
  In Lille gaan de twee voetbalclubs KFC Lille en VC Poederlee volgend jaar fuseren tot KVC Lille United. Er komt een volledig nieuwe infrastructuur in Poederlee, waar de nieuwe club vanaf het volgende seizoen zal spelen. "We zullen nog wel voetballen met beide elftallen", zegt Jef Proost, voorzitter van KFC Lille.
  [naar artikel]
 36. Actie cleanhouse tegen wietkwekers (01/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag is door het parket Limburg en de federale gerechtelijke politie opnieuw een actie cleanhouse uitgevoerd. Op diverse plaatsen in Limburg vielen speurders verdachte panden binnen op zoek naar wietplantage. In een leegstaand pand langs de Tongersesteenweg in Lanaken werd onder meer een wietplantage gevonden. Het parket geeft in de loop van de dag meer informatie over de resultaten.
  [naar artikel]
 37. Veertiger uit Waterschei in cel na opdoeken wietplantage (17/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 46-jarige Genkenaar is vrijdagvoormiddag in de gevangenis van Hasselt opgesloten. De man zou een belangrijk aandeel hebben in de wietplantage die een dag eerder in Opglabbeek werd gevonden. In een loods op de Industrieweg-Noord troffen speurders van de politie CARMA toen zo’n 1.800 potten en ander kweekmateriaal aan. De planten waren net geoogst. In de loods werd ook een voertuig dat geseind stond, in beslag genomen. In het kader van dat onderzoek werd later die dag in een appartement in de Stalenstraat in Waterschei een huiszoeking uitgevoerd. Daar werden allerlei materialen die gebruikt kunnen worden voor de kweek van cannabis en een kleine hoeveelheid cocaïne gevonden. De bewoner werd in de boeien geslagen. De onderzoeksrechter besliste vrijdag om de 46-jarige man aan te houden.  (mm)
  [naar artikel]
 38. Urbexer bezoekt verlaten Truiense bar: “Pas geoogste wietplantage gevonden” (29/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De bekende Nederlandse urbexer Jan van der Kraan uit Sittard is deze week langs geweest in Sint-Truiden. Resultaat: hij ontdekte de persoonlijke documenten van prostituees in een bar, én een pas geoogste wietplantage in een verlaten restaurant. De lokale politie Sint-Truiden gaat meteen op onderzoek, maar benadrukt ook dat verlaten panden niet betreden mogen worden.
  [naar artikel]
 39. Opruimactie Everest: 11 ton afval en 4 lichamen gevonden (06/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een team van 20 sherpa’s heeft de afgelopen twee maanden maar liefst 11 ton afval van de hoogste berg ter wereld gehaald tijdens een grote...
  [naar artikel]
 40. Twee keer kadaver van ree gevonden in weekend tijd (21/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond is op de Egelsbergweg een kadaver van een ree gedumpt. Het kreng lag aan de kant van het kerkhof. De technische dienst van de stad kwam het opruimen. Vrijdagavond was vlakbij, op de Vlakerweg, ook al een sluikstort gevonden. Tussen het afval lag onder meer een band, olie en kadaver van een ree.Ook dat afval werd door de technische dienst opgehaald. De politie stelde een proces-verbaal op. (mm)
  [naar artikel]
 41. Wietplantage in loods aangetroffen (30/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Carma trof maandagochtend bij een huiszoeking in de Schepersweg in Genk een wietplantage aan. De 480 plantenpotten waren nog maar net geoogst.
  [naar artikel]
 42. 11 ton afval en 4 lichamen gevonden bij grote opruimactie op Everest (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een team van 20 sherpa’s heeft de afgelopen twee maanden maar liefst 11 ton afval van de hoogste berg ter wereld gehaald tijdens een grote...
  [naar artikel]
 43. Opnieuw wietplantage opgedoekt in Maasland (20/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Maaseikersteenweg in Smeermaas is dinsdagvoormiddag een wietplantage geruimd. Het is de tweede plantage die de lokale politie in evenveel dagen vindt in de politiezone Lanaken/Maasmechelen.
  [naar artikel]
 44. Koks drugslab in Ranst riskeren zeven jaar cel, bende dumpte ook vrachtwagen vol afval (10/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zes mannen die betrokken waren bij een groot drugslab in Ranst riskeren tot zeven jaar cel. Ze dumpten ook een vrachtwagen vol chemisch afval langs de E34 in Lille. De meeste verdachten stuurden donderdag hun kat.
  [naar artikel]
 45. Tien sluikstorters ontmaskerd na dumpen huishoudelijk afval (15/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft tien sluikstorters kunnen identificeren. Ze dumpten hun zakken huishoudelijk afval in Langerlo in de Keinkesstraat. In de week van 14 tot 22 mei werden daar heel wat zakken afval gevonden. Via camerabewaking kon politie CARMA de identiteit van de daders achterhalen. Ze krijgen allemaal een GAS-boete, een gemeentelijke administratieve sanctie.
  [naar artikel]
 46. Wietplantage met tweehonderd plantjes opgerold in Eigenbilzen (15/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Eigenbilzen is zaterdag een wietplantage met 200 plantjes opgerold. De teler was eerder tegen de lamp gelopen bij een grenscontrole door de politiezone Lanaken-Maasmechelen. De veertigjarige Nederlander huurde het huis, bij de politiecontrole had hij een kleine hoeveelheid verdovende middelen bij. De politie liet een huiszoeking bij de man uitvoeren en daar werd op de zolder een goed ingerichte wietplantage ontdekt. De man werd zondag aangehouden.
  [naar artikel]
 47. Wietplantage ontdekt bij brand in bedrijfspand (26/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Elzenlaan in Westmalle is een bedrijfspand afgelopen nacht volledig uitgebrand. In het gebouw ontdekte de brandweer een wietplantage.
  [naar artikel]
 48. Foutloze Meunier graait met PSG volle buit mee bij Lille (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het was ooit een topper van jewelste, maar vandaag is de verplaatsing naar Lille voor Paris Saint-Germain eerder een formaliteit. Lille,
  [naar artikel]
 49. Wietplantage met ruim 1.500 plantjes opgerold in boerderij (28/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een boerderij op de Luikersteenweg in Engelmanshoven is de politie vrijdagochtend op een grote wietplantage gestoten. Drie Albanezen werden in de boeien geslagen..
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy