Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

08 December 2021
02:08 uur

‘Vandeputman’: De Ideale Wereld heeft hilarische oplossing voor imagoschade Steven Vandeput

Het Belang van Limburg

25/03/2018 - 14:43

Minister van Defensie Steven Vandeput is wellicht voorgelogen door zijn militaire staf over de houdbaarheid van onze F-16’s. Dat zorgt onmiskenbaar voor imagoschade, maar niets dat niet kan worden opgelost door een beetje marketing.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tien dagen verlof tijdens het WK? De Ideale Wereld toont op hilarische wijze hoe je dat voor elkaar krijgt (07/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ook bij De Ideale Wereld, het satirische actualiteitsmagazine op Canvas, zagen ze hoe de Rode Duivels zich afgelopen zondag verzekerden van een
  [naar artikel]
 2. Steven Vandeput gaat stemmen: “En dan nu naar de bakker” (26/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Steven Vandeput (N-VA) heeft net gestemd in Hasselt, vergezeld van het hele gezin.
  [naar artikel]
 3. VIDEO. ‘De Ideale Wereld’ steekt draak met ‘naïeve’ Joke Schauvliege (30/01/2019 - Metro)
  Het satirische Canvas-programma ‘De ideale wereld’ heeft een hilarische video gemaakt met Joke Schauvliege in de hoofdrol. Althans met haar kijk op de wereld. Zondagmiddag vond in Brussel de grootste Belgische Klimaatmars ooit plaats. Maar liefst 70.000 betogers trokken door de straten in de strijd tegen de opwarming van de aarde. De ‘Joke Schauvliege Kijk-Op-De-Wereld-Bril’ Het Canvas-programma ‘De ideale wereld’ monteerde enkele beelden uit die klimaatbetoging vanuit het perspectief van de veel te rooskleurige bril van Vlaams minister van Leefmilieu en Natuur Joke Schauvliege. En zo kwam de hilarische ‘Joke Schauvliege Kijk-Op-De-Wereld-Bril’ tot stand. Lees ook : Politie telt 70.000 betogers op grootste klimaatmars ooit Het bericht VIDEO. ‘De Ideale Wereld’ steekt draak met ‘naïeve’ Joke Schauvliege verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. De Ideale Wereld roept de hulp in van mysterieuze 'Groep van Tien' (13/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De mogelijke loonsverhoging zorgt voor verdeeldheid over ons land. Nu het 'Onrustmonster' gewekt is is het de hoogste tijd om in te grijpen. De rakkers van de Ideale Wereld weten wie ons kan redden van mogelijk onheil. Het wordt allemaal duidelijk in deze hilarische video.
  [naar artikel]
 5. 'De Ideale Wereld' doet het opnieuw: liplezers ontrafelen op hilarische wijze wat Rode Duivels bespreken op het veld (10/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De liplezers van 'De Ideale Wereld' hebben weer toegeslagen, en hoe. Eind maart kon u de lachspieren al eens testen, toen het satirische programma...
  [naar artikel]
 6. 'De Ideale Wereld' doet het opnieuw: liplezers ontrafelen op hilarische wijze wat Rode Duivels vertellen op het veld (10/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De liplezers van 'De Ideale Wereld' hebben weer toegeslagen, en hoe. Eind maart kon u de lachspieren al eens testen, toen het satirische programma...
  [naar artikel]
 7. Vandeput pakt burn-out bij ambtenaren aan (12/07/2016 - De Tijd)
  07:34 Minister van Ambtenarenzaken Steven Vandeput (N-VA) komt met een plan om burn-out bij ambtenaren te voorkomen. Meer flexibiliteit is de oplossing.
  [naar artikel]
 8. VIDEO. De Ideale Wereld brengt hilarische parodie op ‘Whoop’ van KRC Genk (19/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De ‘Whoop’, het polsbandje dat de hartslag en de uren slaap van de KRC Genk-spelers meet, zorgde voor heel wat ophef. Sommigen noemden het ‘Big Brother’-praktijken, zeker omdat het partijbestuur mogelijkerwijs ook zou kunnen achterhalen wanneer de spelers seksueel actief waren. Reden genoeg voor het Canvas-programma ‘De Ideale Wereld’ om een hilarische parodie op de ‘Whoop’ te maken. “Wij doen dat al langer zalle, spelers volgen. Jelle Vossen, die had zijn naam ook niet gestolen!”
  [naar artikel]
 9. Defensieminister Steven Vandeput ontmoet donderdag nieuwe Franse collega (23/06/2017 - Knack)
  Florence Parly zal haar Belgische ambtgenoot Steven Vandeput op 29 juni ontmoeten om samen te zitten over een strategisch partnerschap met België. Dat heeft ze gemeld in een persbericht.
  [naar artikel]
 10. Steven Vandeput (N-VA) legt burgemeesterseed af: “Er is het gevoel dat Hasselt niet meer Hasselt is” (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Hasseltse burgemeester Steven Vandeput (N-VA) heeft de eed afgelegd bij gouverneur Herman Reynders (sp.a). In Limburg hebben nu al 14 van...
  [naar artikel]
 11. De ideale wereld bestaat niet op een commerciële zender (12/04/2019 - De Morgen)
  In een ideale wereld zou De ideale wereld gewoon kunnen blijven doorgaan met zijn dwarse humor en zich niets aantrekken van kijkcijfers. Alleen is de tv-wereld allesbehalve een ideale wereld en dus besliste VIER dat er even genoeg is geëxperimenteerd.
  [naar artikel]
 12. De Ideale Wereld maakt eigen versie van Temptation Island, maar het opzet is enigszins anders (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het satirische nieuwsprogramma 'De Ideale Wereld' (Canvas) heeft een eigen, hilarische versie gemaakt van 'Temptation Island'. De ingrediënten zijn...
  [naar artikel]
 13. Steven Vandeput (N-VA): “Gelukkig dat wij de grootste blijven in Limburg” (26/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  N-VA blijft de grootste partij van Vlaanderen, maar incasseert serieuze verliezen. “De kiezer heeft een uitspraak gedaan die duidelijk is”, reageert lijsttrekker Steven Vandeput.
  [naar artikel]
 14. Luc Haekens heeft satirische thriller over het tv-wereldje klaar (24/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kijkers van ‘De Ideale Wereld’ kennen Luc Haekens als de reporter die met een uitgestreken gezicht hilarische straatinterviews doet. Nu heeft hij een boek geschreven, ‘De Ideale Walter’, waarin hij het tv-wereldje te kijk zet.
  [naar artikel]
 15. Hasselt: N-VA met Steven Vandeput wordt grootste (14/10/2018 - Knack)
  Het ziet er sterk naar uit dat minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) zijn ministerambt zal inruilen voor de burgemeesterssjerp in Hasselt.
  [naar artikel]
 16. Steven Vandeput (N-VA) over vliegtuigaankoop: 'Ik krijg geen lobbyisten over de vloer' (12/11/2017 - Knack)
  In gesprek met De Zondag trekt minister van Defensie Steven Vandeput (50) in de aanval tegen de oppositie. 'De kritiek is gewoon niet ernstig'.
  [naar artikel]
 17. Steven Vandeput legt eed af als Hasseltse burgemeester (19/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Steven Vandeput (N-VA) heeft zonet de eed afgelegd als nieuwe burgemeester van Hasselt. Voor een leger van fotografen, echtgenote Saskia, hun kinderen en zijn ouders mocht hij zijn handtekening zetten onder de voordracht.
  [naar artikel]
 18. Steven Vandeput (N-VA): 'Wij willen in Hasselt incontournable worden' (13/06/2018 - Knack)
  'Na het vertrek van Steve Stevaert is het Hasseltse stadsbestuur zijn visie kwijtgespeeld', zegt defensieminister én Hasselts oppositieleider Steven Vandeput (N-VA). 'De Hasselaar voelt dat het tijd is voor iets anders.'
  [naar artikel]
 19. Fietsaanval op Vandeput gaat wereld rond met meer dan 85.000 kijkers (27/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het filmpje waarop Hasselts burgemeester Steven Vandeput herhaaldelijk door een fietser wordt aangereden, is een wereldwijde internethit geworden. “Zie hier, de hartelijkste moordaanslag ooit.”
  [naar artikel]
 20. Hasselt: Steven Vandeput jaagt op burgemeesterssjerp van Nadja Vananroye (14/10/2018 - Knack)
  In Hasselt hoopt minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) de coalitie van CD&V, SP.A en Groen te breken.
  [naar artikel]
 21. Hasselt: Steven Vandeput jaagt op burgemeesterssjerp van Nadia Vananroye (14/10/2018 - Knack)
  In Hasselt hoopt minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) de coalitie van CD&V, SP.A en Groen te breken.
  [naar artikel]
 22. Hasselt: N-VA met Steven Vandeput wordt grootste volgens eerste officiële resultaten (14/10/2018 - Knack)
  In Hasselt wil minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) de coalitie van CD&V, SP.A en Groen breken.
  [naar artikel]
 23. Ontving Steven Vandeput toch de F-16-studie? (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  VTM NIEUWS kreeg een nieuw document in handen dat zou kunnen aantonen dat het kabinet van defensieminister Steven Vandeput (N-VA) de studie over de...
  [naar artikel]
 24. Steven Vandeput opnieuw onder vuur over vervanging F-16 (16/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) ligt opnieuw onder vuur in het dossier rond de vervanging van de F-16-gevechtsvliegtuigen. Oppositiepartij sp.a haalde in de Kamercommissie Defensie deze voormiddag een mail van 18 september 2017 boven die gericht was aan Vandeput en waarin een hooggeplaatste officier zou melden dat de verlenging van de levensduur van de F-16 “perfect mogelijk is”. Vandeput ontkent de mail gekregen te hebben.
  [naar artikel]
 25. PODCAST - Het dossier F-16: VRT NWS journalist Jens Franssen interviewt minister Steven Vandeput (17/04/2018 - VRT NWS)
  Minister Steven Vandeput (N-VA) beantwoordt in een lang gesprek met VRT Journalist Jens Franssen alle vragen over het dossier F-16. Waarom die miljarden uitgeven aan gevechtsvliegtuigen? Zit er een voorkeur in de offerte-aanvraag? Moeten we nu beslissen over die aankoop, of is uitstel nog mogelijk? Heeft minister Vandeput getwijfeld de voorbije weken?  
  [naar artikel]
 26. ‘De Ideale Wereld’ laat Stijn Meuris opdraven in hilarische music battle (16/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Stijn Meuris kreeg het deze week tijdens een schoolvoorstelling aan de stok met een leerling die op zijn smartphone aan het tokkelen was. ‘De Ideale Wereld’ kwam donderdag met dé manier om het conflict te beslechten: een music battle.
  [naar artikel]
 27. Lijsttrekker Steven Vandeput (N-VA) bij eerste Hasseltse kiezers (26/05/2019 - Metro)
  Burgemeester Steven Vandeput (N-VA) is vandaag al vroeg naar de stembus getrokken met zijn gezin. Vandeput is lijsttrekker voor het Vlaams parlement in Limburg. “Een nuttige stem, is een stem voor de N-VA”, zei Vandeput. Steven Vandeput (N-VA) en zijn gezin arriveerden rond 8.45 uur met de fiets aan het stembureau in de Armand Hertzstraat. De Hasseltse burgemeester ging met vertrouwen het stemhokje binnen. “We geloven dat de mensen hun stem nuttig zullen maken met een stem voor de N-VA. Dat is de enige garantie tegen meer belastingen, maar voor betere koopkracht en dergelijke meer”, zei Vandeput. De lijsttrekker maakte eerder al duidelijk dat hij burgemeester zal blijven, maar wel een zitje in het Vlaams parlement ambieert. “Ik durf gerust de resultaten van de Vlaamse en federale regering te verdedigen, maar het werk is nog niet af natuurlijk”, stelde Vandeput. Als N-VA-kopstuk heeft Vandeput uiteraard nog een drukke dag voor de boeg. “Wij gaan nu langs de bakker passeren, want we hebben nog niet ontbeten. Dan ga ik nog een volmachtstem uitbrengen en mij stilletjes klaarmaken om naar Brussel te vertrekken”, besloot Vandeput. bron: Belga Het bericht Lijsttrekker Steven Vandeput (N-VA) bij eerste Hasseltse kiezers verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. “Rij maar in mijn middenvak”: zo klinkt ‘Temptation’-seksscène bij ‘De Ideale Wereld’ (16/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wie ‘Temptation Island’ maar niets vindt, kan zich misschien wel amuseren met de versie van ‘De Ideale Wereld’. Het satirisch actualiteitsprogramma heeft de derde aflevering met de allereerste seksscène wat aangepast, met als resultaat: een debat over middenvakrijders. Inclusief hilarische uitspraken zoals: “Oh ja, rij maar in mijn middenvak!”
  [naar artikel]
 29. “Rij maar in mijn middenvak”: zo klinkt ‘Temptation’-seksscène bij ‘De Ideale Wereld’ (16/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wie ‘Temptation Island’ maar niets vindt, kan zich misschien wel amuseren met de versie van ‘De Ideale Wereld’. Het satirisch actualiteitsprogramma heeft de derde aflevering met de allereerste seksscène wat aangepast, met als resultaat: een debat over middenvakrijders. Inclusief hilarische uitspraken zoals: “Oh ja, rij maar in mijn middenvak!”
  [naar artikel]
 30. Steven Vandeput: “Ik heb altijd sauciskes in mijn auto” (21/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Als N-VA-minister Steven Vandeput (50) wordt geïnterviewd, gaat het doorgaans over Defensie en Ambtenarenzaken. Maar met foodie Pascale Naessens (48) erbij gaat het gesprek een totaal andere richting uit. Over worstjes eten in de ministeriële wagen, bijvoorbeeld. “Ik denk niet dat ik het toonbeeld ben van iemand die zich aan de voedingsregels houdt die Pascale voorschrijft”, zegt Vandeput. “Wat ze mij voorzetten, eet ik op.” Verder blijken Naessens en Vandeput - beiden duikers en zeilers - het verrassend vaak eens met elkaar.
  [naar artikel]
 31. De Woordvoerder slaat weer toe in hilarisch filmpje in ‘De ideale wereld’: “Voor mij mogen ze ook eens applaudisseren” (27/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  De fictieve woordvoerder in het satirische Canvas-programma De ideale wereld slaat ook in coronatijden toe. Donderdagavond deed hij zich voor als de woordvoerder van minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD). “Ik ben al jaren de man achter haar, daarmee dat je mij nooit ziet”, zegt hij onder meer in het hilarische fragment.
  [naar artikel]
 32. Aanval op Steven Vandeput: fietser rijdt verschillende keren in op burgemeester (25/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens een interview voor de camera’s van TVL is Hasselts burgemeester Steven Vandeput (N-VA) aangereden door een fietser.
  [naar artikel]
 33. Steven Vandeput en Zuhal Demir lijsttrekkers voor N-VA Limburg (23/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  N-VA Limburg heeft haar lijsttrekkers voor de verkiezingen van 26 mei officieel voorgesteld. Steven Vandeput trekt de Vlaamse lijst, terwijl Zuhal...
  [naar artikel]
 34. Limburgse N-VA minister Steven Vandeput reageert op breuk met provinciaal voorzitter (09/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  N-VA-kopstuk en minister van Defensie Steven Vandeput betreurt de breuk met ex-voorzitter Bart Schepens. Hij ontkent dat de partijtop de beslissing om met een andere lijsttrekker in zee te gaan opgedrongen heeft.
  [naar artikel]
 35. Burgemeester Steven Vandeput roept Pukkelpoppers op zich te laten vaccineren (13/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Hasseltse burgemeester Steven Vandeput begrijpt de bezorgdheden van viroloog Steven Van Gucht in deze krant maar roept Pukkelpoppers op zich massaal te vaccineren. “Wie zich vandaag inschrijft via Qvax heeft nog heel grote kans tijdig volledig gevaccineerd te zijn.”
  [naar artikel]
 36. Steven Vandeput: 'Ik geloof niet in een groot Europees leger' (15/07/2016 - Knack)
  De tijd van besparen is voorbij, verzekert minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA), die zijn beleid hartstochtelijk verdedigt. 'Ik wil het niet meemaken dat er straks een van onze vliegtuigen neerstort als gevolg van metaalmoeheid.'
  [naar artikel]
 37. Hasselt: N-VA wordt grootste, Steven Vandeput heeft uitzicht op burgemeesterssjerp (14/10/2018 - Knack)
  Het ziet er naar uit dat minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) zijn federaal ambt mogelijk kan inruilen voor de burgemeesterssjerp in Hasselt: N-VA wordt afgetekend de grootste partij, de coalitie van CD&V en RoodGroen+ verliest fors.
  [naar artikel]
 38. Sander Loones vervangt Steven Vandeput als minister van Defensie en Ambtenarenzaken (02/11/2018 - Knack)
  Sander Loones moet Steven Vandeput opvolgen, die vertrekt om zijn mandaat als burgemeester van Hasselt op te nemen.
  [naar artikel]
 39. Minister Vandeput (N-VA) over F-16-nota: “Er is zware inschattingsfout gemaakt” (20/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de commissie Legeraankopen heeft minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) een externe audit van Defensie aangekondigd nadat rapporten over de levensduur van de F-16”s niet aan hem werden doorgespeeld. Vandeput gaf toe dat daar “een zware inschattingsfout” was gemaakt. De oppositie verweet Vandeput “grove nalatigheid”.
  [naar artikel]
 40. Burgemeester Steven Vandeput verstrengt regels niet voor vrijdag (28/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Hasselts burgemeester Steven Vandeput, maar ook zijn N-VA-partijgenoot en Diepenbeeks burgemeester Rik Kriekels verstrengen de coronamaatregelen niet voor ze vrijdag algemeen ingevoerd worden. Vandeput deelt zelfs een flinke sneer uit naar zijn collega’s die dat wel doen en zo "de gemaakte afspraken schenden".
  [naar artikel]
 41. Steven Vandeput: 'De NAVO-vergaderingen waren niet altijd leuk' (11/11/2018 - Knack)
  Steven Vandeput, vanaf 1 januari burgemeester van Hasselt, kijkt in De Zondag terug op zijn termijn als minister van Defensie. 'Ik ben geslaagd. Anderen mogen bepalen of dat met onderscheiding is of met grote onderscheiding.'
  [naar artikel]
 42. N-VA schuift Steven Vandeput en Zuhal Demir naar voren in Limburg (23/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  N-VA Limburg heeft woensdag haar lijsttrekkers voor de verkiezingen van 26 mei officieel voorgesteld. Steven Vandeput trekt de Vlaamse lijst, terwijl Zuhal Demir lijsttrekker voor de Kamer is. N-VA heeft momenteel zowel in de Kamer als in het Vlaams parlement vijf zetels.
  [naar artikel]
 43. Steven Vandeput en Pascale Naessens delen gezamenlijke passie: “Ik heb altijd sauciskes in mijn auto” (10/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Als N-VA-minister Steven Vandeput (50) wordt geïnterviewd, gaat het doorgaans over Defensie en Ambtenarenzaken. Maar met foodie Pascale Naessens (48) erbij gaat het gesprek een totaal andere richting uit. Over worstjes eten in de ministeriële wagen bijvoorbeeld. “Ik denk niet dat ik het toonbeeld ben van iemand die zich aan de voedingsregels houdt die Pascale voorschrijft”, zegt Vandeput. “Wat ze mij voorzetten, eet ik op.” Verder blijken Naessens en Vandeput – beiden duikers en zeilers – het verrassend vaak eens met elkaar.
  [naar artikel]
 44. Steven Vandeput geeft sneltram Hasselt - Maastricht de doodsteek: “Hou het geld in Limburg voor betere mobiliteitsprojecten’’ (25/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  N-VA-kopstuk Steven Vandeput geeft de doodsteek aan de Spartacus sneltram tussen Hasselt en Maastricht. Precies vanochtend zijn de werken voor die tram begonnen aan het kruispunt tussen de grote ring en de Universiteitslaan. “Niet erg”, zegt Vandeput, “over die bedding kan evengoed een bus rijden”.
  [naar artikel]
 45. Vandeput: 'Ik ga me niet verdedigen tegen spoken' (28/03/2018 - De Standaard)
  De twee modellen die nog meedoen in de vervangingsprocedure voor de F-16's, maken evenveel kans. Dat stelt minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA), nadat SP.A uit een intern document had besloten dat de keuze voor de F-35 al in 2015 vastlag. Vandeput heeft ook geen problemen met een audit van zijn kabinet, zoals SP.A-Kamerlid Dirk Van der Maelen voorstelde.
  [naar artikel]
 46. ‘Vandeput liegt, hij wist van verlenging F-16’s’ (30/05/2018 - De Standaard)
  SP.A-voorzitter John Crombez houdt vol dat minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) gelogen heeft over de vervanging van de F-16’s. Met het oog op de vertrouwensstemming morgen, gooit de SP.A een pakket documenten en mails op tafel die ze de voorbije maanden gebruikte voor haar aanvallen op Vandeput. Crombez eist opnieuw dat de minister opstapt.
  [naar artikel]
 47. ‘Vandeput liegt, hij wist van verlenging F-16’s’ (30/05/2018 - De Standaard)
  SP.A-voorzitter John Crombez houdt vol dat minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) gelogen heeft over de vervanging van de F-16’s. Met het oog op de vertrouwensstemming morgen, gooit SP.A een pakket documenten en mails op tafel die ze de voorbije maanden gebruikte voor haar aanvallen op Vandeput. Crombez eist opnieuw dat de minister opstapt.
  [naar artikel]
 48. Hilarisch: De Ideale Wereld polst naar scheetgedrag van Antwerpenaren (31/10/2018 - Metro)
  Uit onderzoek is gebleken dat de luchtkwaliteit in België – en vooral in Antwerpen – problematisch is. De Ideale Wereld trok de straat op en zocht naar een mogelijke oorzaak. Volgens Greenpeace behoort ons land tot de vier meest vervuilde landen van Europa, zo ontdekten ze op basis van satellietgegevens. Vooral Antwerpen is er zeer slecht aan toe. Ter vergelijking: qua hoeveelheid NO2 komt Antwerpen naast Taiwan, Buenos Aires en Parijs te staan. Luc Haekens van De Ideale Wereld maakte de hilarische link met winderigheid en trok naar Antwerpen om de mensen aan de tand te voelen. Met de geestige gevolgen van dien. Lees ook : VIDEO. Fabrizio laat scheetjes in het bijzijn van danspartner Margot Het bericht Hilarisch: De Ideale Wereld polst naar scheetgedrag van Antwerpenaren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Vandeput over F-16-dossier: 'Zware inschattingsfout gemaakt' (20/03/2018 - De Standaard)
  In de commissie Legeraankopen heeft minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) een externe audit van Defensie aangekondigd nadat rapporten over de levensduur van de F-16's niet aan hem werden doorgespeeld. Vandeput gaf toe dat daar 'een zware inschattingsfout' was gemaakt. De oppositie verweet Vandeput 'grove nalatigheid'. Volg hier live het verloop van de discussie in de commissie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.