Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Met deze 5 tips barbecue jij als een echte grillmaster

07/04/2018 - 18:15
"De eerste zonnestralen zijn een feit en dus verklaart VIER de barbecue-gekte voor begonnen. In ‘Grillmasters’ gaan wereldkampioen barbecue Peter De..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hoe krijg je dat barbecuerooster schoon? En wanneer is het tijd om het vlees om te draaien? Grillmaster deelt 10 onmisbare barbecuetips (16/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Barbecueën: altijd plezant, soms ook irritant. Want telkens weer stribbelt dat houtskool tegen bij het aansteken, lijken de hamburgers en satés in sneltempo aan te branden en laat dat zwartgeblakerde grillrooster zich onmogelijk schoonschrobben. Maar geen nood: dankzij deze tips van professioneel grillmaster en voormalig Belgisch Kampioen ‘ribben’ Steven Aerts uit Boutersem zijn al die barbecue-ergernissen voorgoed verleden tijd. [naar artikel]


2. 10 slimme tips voor op de barbecue: grillen zonder stress volgens grillmaster Steven Aerts (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Barbecueën: altijd plezant, maar vaak ook irritant.?Want telkens weer stribbelt de houtskool tegen bij het aansteken, lijken de hamburgers en satés... [naar artikel]


3. VIDEO. Mooi weer, barbecue? Vijf ultieme tips van grillmaster Wim Bloemen (14/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Wil je leren iets meer dan een klassieke barbecueworst op de rooster te leggen? Dan moet je er snel bij zijn. Bij opleidingscentrum SyntraPXL is er zelfs een wachtlijst voor de opleiding ‘Start 2 BBQ’. Grillmaster Wim Bloemen geeft alvast zijn vijf ultieme barbecuetips. [naar artikel]


4. BBQ-weekend op komst: tien gouden tips van ‘grillmaster’ Peter De Clercq (10/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Dit weekend wordt het stralend weer. Ideaal om de barbecue boven te halen, dus. Maar hoe pak je het grillen aan zoals een pro? Wereldkampioen barbecueën Peter De Clercq, bekend uit ‘Grillmasters’, verklapt tien gouden tips. [naar artikel]


5. Hoe krijg je dat rooster schoon? En wanneer moet je het vlees om draaien? Grillmaster deelt 10 onmisbare barbecuetips (20/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Barbecueën: altijd plezant, soms ook irritant. Want telkens weer stribbelt dat houtskool tegen bij het aansteken, lijken de hamburgers en satés in sneltempo aan te branden en laat dat zwartgeblakerde grillrooster zich onmogelijk schoonschrobben. Maar geen nood: dankzij deze tips van professioneel grillmaster en voormalig Belgisch Kampioen ‘ribben’ Steven Aerts uit Boutersem zijn al die BBQ-ergernissen voorgoed verleden tijd. [naar artikel]


6. Barbecueën in de winter? Met deze tips is het feest verzekerd (13/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Barbecue jij enkel tijdens de zomer? Zonde! Een winter-BBQ is minstens even leuk. Als originele feestformule met kerst of eindejaar of als sfeermaker op een doodgewone winteravond? Met deze 5 tips van HLN Shop maak je van je winterse barbecue een succes. [naar artikel]


7. Met deze tips barbecue je veilig (12/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

De komende dagen wordt het stralend weer, tijd dus om ‘s avonds de barbecue aan te steken. Maar nog veel te vaak gaat het fout en lopen mensen ernstige brandwonden op tijdens het barbecueën. Hoe barbecue je dan wel veilig en wat moet je doen als het toch misgaat? Bekijk enkele tips in bovenstaande video. [naar artikel]


8. Zin om te barbecueën? Grillmaster Peter De Clercq helpt je op weg naar het geschikte toestel (20/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Als de zon in het land is, hebben velen onder ons het brandend verlangen om te barbecueën. Maar hoe weet je nu welke soort barbecue bij jou past?... [naar artikel]


9. BBQ-weekend op komst: tien gouden tips van ‘grillmaster’ Peter De Clercq (04/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Dit weekend wordt het stralend lenteweer. Ideaal om de barbecue boven te halen, dus. Maar hoe pak je het grillen aan zoals een pro? Wereldkampioen barbecueën Peter De Clercq, bekend uit ‘Grillmasters’, verklapt tien gouden tips. [naar artikel]


10. "Laat je eten zo lang mogelijk in de koelkast en houd alles apart": 5 tips voor een voedselveilige barbecue (10/06/2023 - VRT NWS)

Regel 1 als je je barbecue bovenhaalt: zorg dat je rooster proper is. Door het mooie weer stijgt de goesting om met zijn allen te barbecueën, maar hoe zorg je ervoor dat je barbecue ook voedselveilig verloopt? Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen geeft 5 tips. [naar artikel]


11. Van het aperitief tot het vlees en het dessert: 12 experts tippen de beste producten voor de ultieme barbecue dit weekend (10/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu we die barbecue éindelijk kunnen bovenhalen de komende dagen: vermijd stress en ontdek de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. Chef Hendrik Dierendonck leert je de kneepjes van het barbecuevak, grillmaster Peter De Clercq selecteert de beste ribbetjes, HLN-chef Jelle Beeckman tipt verrassende side dishes en sommelier Sepideh schenkt de meest verfrissende rosé in om dat alles mee door te spoelen. Van apéro tot dessert: zo pak je het slim aan. [naar artikel]


12. “Een aardappel of citroen kunnen wonderen doen”: zo maak je je barbecue moeiteloos schoon na zijn winterslaap (04/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ben je klaar voor de eerste barbecue van de lente, maar heb je geen idee hoe je jouw grill weer in orde moet brengen nadat hij zo lang heeft stilgestaan? Poestexpert Liesbeth Verboven en grillmaster Peter De Clercq delen hun beste adviezen. “Agressieve chemische schoonmaakproducten heb je niet nodig als je deze dingen doet.” [naar artikel]


13. Met deze tips barbecue je zeker veilig (03/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Als de zon in het land is, wordt de barbecue van onder het stof gehaald. Maar nog veel te vaak gaat het fout en lopen mensen ernstige brandwonden... [naar artikel]


14. Van krantenpapier tot de truc met de aardappel: zo krijg je je barbecue snel en goed schoon na de winter (04/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ben je klaar voor de eerste barbecue van de lente, maar heb je geen idee hoe je jouw grill weer in orde moet brengen nadat hij zo lang heeft stilgestaan? Schoonmaakexpert Liesbeth Verboven en grillmaster Peter De Clercq delen hun beste adviezen. “Houtskool verandert niet van kwaliteit door het te laten overwinteren.” [naar artikel]


15. Tip voor de barbecue: zo krijg je vlees altijd perfect gaar (30/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wil je goed leren barbecueën? Ervaren BBQ-chef Marvin Mumu geeft je tips om je barbecue zo goed mogelijk te gebruiken. Vandaag legt hij uit hoe je... [naar artikel]


16. Geen chemische producten, wel aardappels en citroenen: twee experts leggen uit hoe je je barbecue het best onderhoudt (27/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Is jouw barbecue klaar voor de eerste worstjes van de lente, maar geen idee hoe je hem nu het best schoonmaakt? En mag je nog je houtskool van vorig jaar gebruiken? Schoonmaakexpert Liesbeth Verboven en grillmaster Peter De Clercq leggen het toestel op de rooster. “Gebruik nooit agressieve, chemische producten.” [naar artikel]


17. Vijf tips om gezond te barbecuen (26/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Zon en meer dan 25 graden, en dan steken we graag de barbecue aan. Maar voedsel op de barbecue kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Vooral de manier waarop we vlees bereiden kan een kankerverwekkend effect hebben. Het National Cancer Institute heeft ook aangetoond dat barbecue de kans op kanker kan verhogen. Toch zijn er ook tips om toch zo gezond mogelijk gezellig te barbecuen. [naar artikel]


18. "Gebruik een aardappel of citroen": hoe maak je je barbecue weer schoon na zijn winterslaap? Twee experts geven advies (27/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Is jouw barbecue klaar voor de eerste worstjes van de lente, maar geen idee hoe je hem nu het best schoonmaakt? En mag je nog je houtskool van vorig jaar gebruiken? Schoonmaakexpert Liesbeth Verboven en grillmaster Peter De Clercq leggen het toestel op de rooster. “Gebruik nooit agressieve, chemische producten.” [naar artikel]


19. “Laat de show, do it slow”: met deze tips barbecue je zeker veilig (23/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt bakken en braden de komende dagen. Hoog tijd dus om ‘s avonds de barbecue aan te steken. Maar nog veel te vaak gaat het fout en lopen... [naar artikel]


20. Van plan om te barbecueën dit weekend? Grillmaster Peter De Clercq legt uit welk toestel de beste smaak verzekert (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dit weekend wordt het zonnig én warm, dat betekent: tijd om de barbecue boven te halen. Kies je dan beter voor een houtskoolbarbecue zoals die van Weber of een vuurschaal van OFYR? Welk toestel is het snelst en geeft de beste smaak aan je vlees? Peter De Clercq, dé BBQ-specialist bij uitstek, helpt je op weg om het juiste model in huis te halen. “Een elektrische barbecue is ideaal voor wie geen tuin heeft.” [naar artikel]


21. Groenten grillen: wat maak je voor vegetariërs op de barbecue? (21/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Zomerse temperaturen vragen om een barbecue. Helaas betekent dat voor veel vegetariërs toekijken hoe hun gezelschap vlees staat te bakken terwijl zij het moet stellen met een koude salade. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Seppe Nobels, chef van Graanmarkt13, gaf in het programma ‘Grillmasters’ op Vier deze tips voor (meer) groenten op de barbecue. [naar artikel]


22. "Gebruik een aardappel of citroen": twee experts leggen uit hoe je je barbecue weer schoonmaakt na zijn winterslaap (08/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Is jouw barbecue klaar voor de eerste worstjes van de lente, maar heb je geen idee hoe je hem weer in orde brengt nadat hij zo lang stilstond? Schoonmaakexpert Liesbeth Verboven en grillmaster Peter De Clercq delen hun beste advies. Want hoe krijg je hem nu het makkelijkst weer schoon en mag je je houtskool van vorig jaar nog gebruiken? “Gebruik nooit agressieve, chemische producten.” [naar artikel]


23. Barbecue tijdens deze heerlijke nazomer? 12 experts tippen de beste producten en leggen uit hoe je er een succes van maakt (08/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dit weekend halen we die barbecue misschien wel voor de laatste keer dit jaar boven: vermijd stress en lees hier de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. 12 experts, van vleeschefs en sommelier tot patissier, delen de beste producten en tips om er een smakelijk succes van te maken. Zo pak je het slim aan vanaf de apéro tot het dessert. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!