De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Living.be in een nieuw kleedje!

Het Laatste Nieuws

21/09/2016 - 11:55

Living.be zit vanaf morgen in een nieuw kleedje! Het handige magazine biedt je heel wat inspiratie voor je woning: van informatie over de


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 'Het journaal' in een nieuw kleedje (10/04/2019 - De Morgen)
  Het vorige decor van Het journaal was nog geen drie jaar oud, maar toch zet de VRT-nieuwsdienst het al bij het grof huisvuil. Deze middag zit het programma in een nieuw, blauw-wit kleedje en krijg je zelfs liveverbindingen met de nieuwsredactie enkele verdiepingen hoger.
  [naar artikel]
 2. Website bib Halen in nieuw kleedje (01/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De website van de bibliotheek van Halen is in een nieuw kleedje gestopt. Al de gekende functies van de bibliotheekwebsite zijn nog steeds beschikbaar, maar ze worden nu in een nieuwe lay-out gepresenteerd.
  [naar artikel]
 3. Herk Loopt in nieuw kleedje (10/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De loophappening Herk Loopt is in een nieuw kleedje gestoken. De organisatie in de nieuwe formule vindt voor het eerste plaats op zaterdag 15 april.
  [naar artikel]
 4. Sint-Maartenfeest in nieuw kleedje (11/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De viering van het Sint-Maartenfeest vandaag in Herk-de-Stad steekt in een nieuw kleedje.
  [naar artikel]
 5. Uitbaters steken swingersclub in nieuw kleedje: “We willen de drempel laag houden” (12/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De bekende parenclub Max Follies in Lichtaart (Kasterlee) is na ruim 25 jaar nog lang niet uitgeblust. Uitbaters Sammy Van den Bergh en Laila Verlooy vieren dit weekend feest omdat ze de zaak exact een jaar geleden overnamen. Ze steken begin 2020 de club in een nieuw kleedje. “Je komt hier zeker niet terecht in een live pornofilm”, zegt Van den Bergh.
  [naar artikel]
 6. NMBS-medewerkers in nieuw uniform: “Voor het eerst werd ook een kleedje ontworpen” (09/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf vandaag, maandag dragen de ongeveer 4.300 trein- en stationsmedewerkers van spoorwegmaatschappij NMBS hun nieuwe blauwe uniform. Dat moet professioneel en tijdloos ogen, en vooral praktisch zijn voor de medewerkers en duidelijk herkenbaar voor de treinreizigers. De omstandigheden vereisen dat het nieuwe uniform nu wordt aangevuld met een bijpassend donkerblauw mondmasker. Nieuw is dat de dames naast een broek of een rok ook een kleedje kunnen dragen.
  [naar artikel]
 7. In een nieuw kleedje (06/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 8. NMBS-medewerkers vanaf vandaag in nieuw uniform: “Voor het eerst NMBS-kleedje ontworpen” (09/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf vandaag, maandag dragen de ongeveer 4.300 trein- en stationsmedewerkers van spoorwegmaatschappij NMBS hun nieuwe blauwe uniform. Dat moet professioneel en tijdloos ogen, en vooral praktisch zijn voor de medewerkers en duidelijk herkenbaar voor de treinreizigers. De omstandigheden vereisen dat het nieuwe uniform nu wordt aangevuld met een bijpassend donkerblauw mondmasker. Nieuw is dat de dames naast een broek of een rok ook een kleedje kunnen dragen.
  [naar artikel]
 9. Muur in een nieuw kleedje (09/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 10. Joe in nieuw jasje en voortaan zonder FM (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het is u misschien al opgevallen toen u deze ochtend naar de radio luisterde: radiozender Joe steekt in een nieuw, fris kleedje. Met een nieuwe
  [naar artikel]
 11. Ziekenwagens en mug in nieuw kleedje (16/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  NeerpeltAlle ziekenwagens voor dringende medische hulp en mug’s in België worden in een nieuw kleedje gestoken. Meest opvallende wijziging: in juni 2021 hebben ze allemaal fel gele en groene blokken op de zijkanten, zogenaamde ‘Battenburg markings’. “Studies bewijzen dat deze tekeningen in het donker en bij slecht weer beter zichtbaar zijn”, zegt Jan Eyckmans van FOD Volksgezondheid. Bij de ambulancediensten zijn ze tevreden. “Zo ziet iedereen dat het om dringend vervoer gaat”, reageert Robert Van Dinther van het Ambuce Rescue Team in Peer. Een van de eerste ambulances nieuwe stijl wordt eind januari in Neerpelt in gebruik genomen.
  [naar artikel]
 12. 'Slow radio' Klara krijgt dit najaar hip nieuw kleedje (28/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 13. Projectontwikkelaar achter Nieuw Zuid koopt gronden aan Slachthuissite en Tunnelplaats over van Land Invest (05/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Land Invest Group bereikte een principeakkoord rond de verkoop van zijn gronden aan de Slachthuissite en de Tunnelplaats aan projectontwikkelaar Triple Living. Dat meldt Triple Living, die onder meer de ontwikkelaar is achter de wijk Nieuw Zuid.
  [naar artikel]
 14. Vlooybergtoren in nieuw kleedje (08/11/2018 - De Standaard)
  De Vlooybergtoren in Tielt-Winge ziet er bijna weer als nieuw uit. De firma uit Duffel die de Vlooybergtoren bouwde, is bezig met het herstel ervan.
  [naar artikel]
 15. Binnenkijken: zo tovert zangeres Noémie Wolfs haar retro living om in een lounge voor vrienden (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de serie “Mijn Leven. Mijn Living” kijken we binnen in de interieurs van Belgische creatievelingen. Hoe brengen zij hun living tot leven?...
  [naar artikel]
 16. Delhaize steekt supermarkten in nieuw kleedje (19/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Delhaize heeft vandaag in Nijvel een nieuw supermarktconcept voorgesteld, dat het nog dit jaar ook in acht andere supermarkten wil toepassen....
  [naar artikel]
 17. IN BEELD. De F1-bolides in een nieuw kleedje (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op 15 maart start het nieuwe Formule 1-seizoen traditiegetrouw met de Grote Prijs van Australië. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook nieuwe...
  [naar artikel]
 18. Vlooybergtoren bijna in nieuw kleedje (08/11/2018 - De Standaard)
  De Vlooybergtoren in Tielt-Winge ziet er bijna weer als nieuw uit. De firma uit Duffel die de Vlooybergtoren destijds bouwde, is bezig met het herstel ervan.
  [naar artikel]
 19. Land Invest verkoopt gronden aan Antwerpse Slachthuissite en Tunnelplaats (05/12/2017 - De Standaard)
  Land Invest Group bereikte een principeakkoord rond de verkoop van zijn gronden aan de Slachthuissite en de Tunnelplaats aan projectontwikkelaar Triple Living. Dat meldt Triple Living, dat onder meer de ontwikkelaar is achter de wijk Nieuw Zuid.
  [naar artikel]
 20. Bekende strippersonages in nieuw kleedje vallen in de smaak (15/11/2016 - De Redactie)
  De spin-offs van de strips van Standaard Uitgeverij verkopen goed. "Ook "Fanny K." is een product dat de bestaande Kiekeboe-fan kan aanspreken en een nieuw publiek kan aanboren", zegt Jo Nachtergaele.
  [naar artikel]
 21. Apache steekt website zondag in nieuw kleedje (03/06/2021 - Apache)
  Zondag neemt Apache een gloednieuwe website in gebruik. De hinder blijft beperkt, maar maandag zal je een nieuw wachtwoord moeten aanvragen.
  [naar artikel]
 22. Nieuw woonblok op Nieuw Zuid haalt de mosterd bij Indisch paleis (08/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De bouwwoede in Nieuw Zuid kent geen grenzen. Projectontwikkelaar Triple Living kondigde donderdag de komst aan van alweer een nieuwe woontempel. Huis aan de Kade zal de bewoners zicht over de kaaien en de Schelde bieden en is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Robbrecht en Daem.
  [naar artikel]
 23. Land Invest Group komt volledig in handen van Triple Living (26/04/2018 - Apache)
  Het door de Luikse PS gedomineerde pensioenfonds Ogeo Fund verdwijnt uit Land Invest Group. De Antwerpse bouwgroep wordt voor de volle honderd procent eigendom van Triple Living van de families Cavens en Paeleman. Dat bevestigt Jeff Cavens, bestuurder bij Triple Living aan Le Vif. Met de deal is een bedrag van om en bij de
  [naar artikel]
 24. Website van de bib steekt in een nieuw kleedje (18/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 28 februari is de bib-website dé plek om alles te weten te komen over de bib(collectie) en je eigen ontleningen.
  [naar artikel]
 25. "Living in a ghost town": The Rolling Stones lanceren nieuw nummer vanuit hun kot, het eerste in acht jaar tijd (23/04/2020 - VRT NWS)
  De Britse rockband The Rolling Stones heeft voor het eerst in acht jaar tijd een gloednieuw nummer gelanceerd: "Living in a ghost town". Centraal in het nummer staat een verlaten stad, en dat is wel heel toepasselijk voor de coronatijden waarin we vandaag leven. "Living in a ghost town" was al in de maak voor de coronacrisis losbarstte, maar de bandleden zetten vaart achter het productieproces: "We dachten dat dit nummer wel zou aanslaan in de tijden waarin we nu leefden", vertelt zanger Mick Jagger.
  [naar artikel]
 26. Lichten uit, spots aan en dansen in de living: ‘Al dat wandelen is zo saai’ (26/02/2021 - De Morgen)
  ‘Waar is dat feestje? In de living!’ De verkoop van discoballen en rookmachines boomt. Vlamingen transformeren hun woonkamer tot dansvloer, om wat stoom af te laten tijdens deze stresserende tijden.
  [naar artikel]
 27. Tweede keer in amper twee maanden: auto rijdt opnieuw living van koppel binnen (31/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Volkswagen Polo is gisterenavond rond 21 uur uit de bocht gevlogen in de Ronsestraat in Schorisse. De wagen belandde in de living van de woning...
  [naar artikel]
 28. Zoek de verschillen: Oval Office in nieuw kleedje voor Trump (24/08/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/fji8t7fltresnC60d-Ddc8PXwLk/diocontent/110435442/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 29. Op speurtocht door de bib (21/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Hamse Bib steekt al 10 jaar in een nieuw kleedje. Dit wordt gevierd met een leuke eindejaarsactie. Tussen 1 en 18 december kan je als bezoeker deelnemen aan een zoektocht in de bib. Ga de uitdaging aan en wie weet win je wel een Hambon van 40, 60 of 100 euro.
  [naar artikel]
 30. Spelende hond zorgt voor complete chaos in de living (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Deze hond, Fallon, lijkt onschuldig te spelen met zijn baasje, maar dat draait al snel uit op chaos en een living vol scherven. De hond in kwestie loopt aan topsnelheid naar binnen achter de eigenaar aan, springt vervolgens over de zetel, schat de sprong fout in en landt ondersteboven op een glazen salontafel. Resultaat: een living vol scherven en een blikken vol ongeloof. De hond zelf kan het ook niet geloven.
  [naar artikel]
 31. Ziekenzorg in een nieuw kleedje (17/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De viering van de nationale ziekendag genoot ook dit jaar voor heel wat belangstelling. De 86 aanwezigen kunnen terugblikken op een heel gevarieerd programma.
  [naar artikel]
 32. Fendi lanceert geparfumeerde handtas (05/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Italiaanse modehuis Fendi steekt een van zijn meest bekende ontwerpen, de ‘Baguette Bag’, in een nieuw kleedje. Of een nieuw geurtje. Want het modehuis komt met een geparfumeerde versie van de bekende handtas.
  [naar artikel]
 33. De app van VRT NWS zit in een nieuw kleedje: wat is er nieuw? (03/02/2020 - VRT NWS)
  Misschien heb je het de afgelopen dagen al gemerkt: de app van VRT NWS heeft een opknapbeurt gekregen. De app kreeg een grondige update, met naast een vernieuwde buitenkant ook een aantal nieuwe functies. Zo kan je voortaan swipen tussen artikels in hetzelfde dossier en kan je voor de nachtmodus kiezen om je ogen en smartphonebatterij te sparen. Wat hetzelfde blijft, is ons doel om jou zo goed mogelijk te informeren, in video, audio en tekst.
  [naar artikel]
 34. Carrefour opent 'de modernste winkel van Vlaanderen' (17/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zestien maanden heeft het gekost om de Carrefour-hypermarkt in Zemst, nabij Mechelen, in een nieuw kleedje te steken en te transformeren. Het
  [naar artikel]
 35. Jetair verdubbelt aantal reisbureaus (08/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf eind oktober steekt Jetair, de Belgische marktleider in de reissector, zichzelf in een nieuw kleedje. Een investering van 30 miljoen euro.
  [naar artikel]
 36. Kleedje van nieuwslezeres springt open vlak voor live-uitzending (09/01/2020 - Metro)
  Stressmomentje voor BBC-nieuwslezeres Liz Beacon. Vlak voordat ze live ging, sprong haar kleedje open. Gelukkig konden haar collega’s haar helpen met wat knip-en-plakwerk. De Britse nieuwslezeres Liz Beacon (43) werd onlangs last minute opgeroepen om het nieuws te presenteren, dus trok ze snel een gepast kleedje aan en haastte ze zich naar de studio. Enkele minuten voor de uitzending sprong de rits van haar Zara-kleedje echter open waardoor ze met een blote rug achterbleef. Klemmen en tape Haar collega’s schoten meteen te hulp en lapten het kleedje op met klemmen en tape. Uiteindelijk merkten de kijkers niets van het akkefietje, maar ze plaatste wel enkele foto’s op Twitter. “Ik had het kleedje nog nooit gedragen en de rits was een beetje stijf toen ik het aandeed. Maar ik dacht dat het gewoon een stijve jurk was”, schreef ze. De nieuwslezeres uit Bristol gaf nog mee dat ze voortaan een reservekleedje meeneemt naar haar werk. Twitter / @LizBeacon Talk about being strapped in for the ride…. zip on my brand new dress exploded with 15 minutes to go until we were on air. Gaffer and clips at the ready! Not glamorous. Or fun. Please help @ZARA pic.twitter.com/5xsm4rsxeE — Liz Beacon (@LizBeacon) January 6, 2020 Lees ook : Nieuwslezeres scheurt letterlijk haar broek aan ‘Dancing on Ice’ Het bericht Kleedje van nieuwslezeres springt open vlak voor live-uitzending verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Word voltijds Google-tekenaar (12/04/2019 - De Morgen)
  Internetgigant Google is op zoek naar een professioneel doodler. Een krabbelaar, zeg maar, die met een paar pennentrekken de homepage van de zoekrobot in een nieuw kleedje kan stoppen.
  [naar artikel]
 38. Luchtige playboy wordt serieuze spion in Bondfilm ‘The Living Daylights’ (24/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdagavond kan je op Q2 naar 'The Living Daylights' kijken, de eerste James Bond-film waarin Timothy Dalton - 74 intussen - de beroemde tuxedo...
  [naar artikel]
 39. De app van VRT NWS zit in een nieuw kleedje: wat is er nieuw? (03/02/2020 - VRT NWS)
  Misschien heeft u het de afgelopen dagen al gemerkt: de app van VRT NWS heeft een opknapbeurt gekregen. De app kreeg een grondige update, met naast een vernieuwde buitenkant ook een aantal nieuwe functies. Zo kan u voortaan swipen tussen artikels in hetzelfde dossier en kan u voor de nachtmodus kiezen om je ogen en smartphonebatterij te sparen. Wat hetzelfde blijft, is ons doel om jou zo goed mogelijk te informeren, in video, audio en tekst.
  [naar artikel]
 40. Muur in een nieuw kleedje (14/04/2019 - De Morgen)
  Interieurontwerpers kunnen fantastische dingen doen met een ruimte, waardoor een donker hol plots een oase van gezelligheid wordt. Is je budget te klein om een professional in te huren, probeer het dan eens met deze tips.
  [naar artikel]
 41. Muur in een nieuw kleedje (10/04/2019 - De Morgen)
  Interieurontwerpers kunnen fantastische dingen doen met een ruimte waardoor een donker hol plots een oase van gezelligheid wordt. Is je budget te klein om een professional in te huren, probeer het dan eens met deze tips.
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Bestuurder valt flauw en rijdt living binnen (13/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een BMW 5-reeks is donderdagmiddag in de living van een woning beland langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere. De BMW kwam van de oprit E40 gereden, kruiste de drukke Oudenaardsesteenweg en reed de gevel in.
  [naar artikel]
 43. Diepenbeekse living wordt even restaurant (26/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee maanden lang kan iedereen die dat wil een boterham of een stukje taart gaan smikkelen in een authentieke Diepenbeekse living waar de platenspeler nog op 33 toeren draait. De pop-up Kafee Coupé is tot 17 december open.
  [naar artikel]
 44. Land Invest – Triple Living bevestigt overeenkomst met Land Invest én Groep Caenen (20/12/2017 - Metro)
  Projectontwikkelaars Land Invest Group en Triple Living en bouwbedrijf Groep Caenen hebben een bindende raamovereenkomst ondertekend over de Slachthuissite in Antwerpen, onder opschortende voorwaarde van een ‘due diligence’. Dat meldt Triple Living. Het gaat om een overdracht aan Triple Living, zodat die de site verder kan ontwikkelen in samenspraak met de stad. De drie betrokken partijen onderhandelen volgens Triple Living in tegenstelling tot eerdere berichten “in een constructieve sfeer”. Over de specificaties van de onderhandelingen en de raamovereenkomst wil het bedrijf pas communiceren na het administratief onderzoek van de boeken. Er zou echter geen koop-wederkoop zijn geweest van gronden tussen Land Invest en Caenen, maar wel een financiering van Caenen aan Land Invest waarvan de borgstelling werd vrijgegeven. Triple Living benadrukt verder dat het “te gepasten tijde” over het project in dialoog zal gaan met de stad, de stadsbouwmeester, overkappingsintendant Alexander D’Hooghe en de omwonenden. bron: Belga
  [naar artikel]
 45. Gedaan met wachten op je bier: in dit Hasselts café tap je zelf je pintjes (08/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag 1 december werd Café De Koestal feestelijk heropend na enkele dagen sluiting. Van die onderbreking werd gebruik gemaakt om het café in een nieuw kleedje te steken. De Koestal kreeg heel nieuw meubilair en een ander likje verf. De blikvanger van deze ruimte is toch wel de splinternieuwe zelftap. Uniek in België!
  [naar artikel]
 46. Vrouw bestelt duur kleedje online, maar het resultaat is absoluut NIET wat ze verwacht had (foto) (11/01/2021 - Metro)
  Een vrouw kocht onlangs online een jurk, maar toen ze het ontving en aandeed, lag ze in een deuk. Het kleedje zag er immers helemaal niet zo elegant uit als op de website. Anna Dinh vond onlangs een prachtige lichtblauwe jurk online. Ze betaalde er 164 euro voor en enkele dagen later kwam het kleedje aan. Ze paste het, maar tot haar verbazing was het enorm doorschijnend en paste het totaal niet goed aan. Lachen Ze deelde het hilarische tafereel op TikTok, waar het meteen viraal ging. De video werd bijna 2 miljoen keer bekeken. “Kan ik nu nooit vertrouwen op online shopping?”, schrijft ze erbij. Haar volgers lagen samen met haar strijk van het lachen. “Dat kleedje lijkt er in de verste verte niet op”, “Ik ben sprakeloos”, “Waar heb je het gekocht? Dan weet ik dat ik daar nooit iets moet kopen”, klinkt het onder meer in de reacties. @annadinhcan’t ever trust ordering dresses online smh ##greenscreen ##NBAIsBack ##needtoknow ##PerfectGifts ? original sound – Madeline Lees ook: Ella Leyers koopt sexy kleedje online, maar dan trekt ze het aan… Het bericht Vrouw bestelt duur kleedje online, maar het resultaat is absoluut NIET wat ze verwacht had (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Le Mont St. Michel Bretonse traditie in nieuw kleedje Mer du Nord Trui met visje maakte plaats voor Romeinse zwier Petit Bateau Klein bootje is (13/04/2019 - De Morgen)
  Wie kust zegt, zegt vakantie.
  [naar artikel]
 48. Man haalt oudere vrouw uit living tijdens brand (03/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In de Vredestraat in Hove is donderdagochtend brand ontstaan in de living van een woning. De bewoonster, een oudere dame, werd door een buurtbewoner uit haar huis gered.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy