LIVE. Houden Charleroi en Anderlecht elkaar ook na rust in evenwicht?

12/08/2018 - 19:05
"• Derde speeldag JPL • Mambourg • Santini en Dimata goed bij schot • Behoudt paars-wit perfect rapport?"

1. LIVE CHARLEROI-STVV. De Zebra’s en de Kanaries houden elkaar voorlopig in evenwicht in kansarme partij: 0-0 bij de rust (03/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi en STVV nemen het tegen elkaar op. Verzorgen ze het spektakel? Volg alle actie op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

2. LIVE. Oostende en Charleroi houden elkaar aan de rust perfect in evenwicht (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Aftrap: 20u45 • Diaz Arena [naar artikel]

3. LIVE. Westerlo herstelt het evenwicht na felle start Anderlecht: 0-0 bij de rust (09/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een cruciaal duel voor Anderlecht in de strijd om de Europe play-offs. Paars-wit ontvangt vanmiddag Westerlo in het Lotto Park. Bij winst springt Anderlecht over de Kemphanen naar de zevende plaats, bij puntenverlies valt het dan weer uit de top acht. Voorlopig houden beide teams elkaar in evenwicht (0-0). Volg alles hier op de voet! [naar artikel]

4. LIVE. Anderlecht en Westerlo houden elkaar voorlopig in evenwicht (0-0). Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (09/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Anderlecht en Düsseldorf houden elkaar in evenwicht bij de rust, volg hier straks de tweede helft van de oefenmatch (1-1) (31/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na de 1-2-nederlaag tegen Oostende afgelopen zondag oefent Anderlecht deze namiddag tegen Bundesliga-club Fortuna Düsseldorf. Kunnen ze de valse... [naar artikel]

6. LIVE CHARLEROI-STVV. De Zebra’s en de Kanaries houden elkaar voorlopig in evenwicht: 0-0 (03/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

7. KIJK LIVE. Anderlecht en Saint-Étienne houden elkaar in evenwicht aan rust, Vlap zorgde voor paars-witte goal (18/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag oefent Anderlecht tegen Saint-Étienne. Paars-wit neemt het in matchen van 75 minuten tweemaal op tegen de Franse eersteklasser. Sluit RSCA... [naar artikel]

8. LIVE. KV Oostende en Charleroi houden elkaar in evenwicht (18/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende snakt naar een overwinning. Tegen Charleroi hopen de West-Vlamingen eindelijk nog eens aan het langste eind te trekken. [naar artikel]

9. LIVE. STVV en AA Gent houden elkaar in evenwicht voor de rust (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Aftrap: 21u • Stayen [naar artikel]

10. Standard en Anderlecht houden elkaar in evenwicht (15/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard en Anderlecht hebben zondag 1-1 gelijkgespeeld. Op Sclessin scoorde Selim Amallah de 1-0 vijf minuten voor rust, Kemar Roofe scoorde in de tweede helft de gelijkmaker. [naar artikel]

11. LIVE KV KORTRIJK-CHARLEROI. Beide ploegen houden elkaar in een kansarme wedstrijd in evenwicht (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk kijkt het Charleroi van Felice Mazzu in de ogen. Kunnen de Kerels de drie punten thuishouden? Volg alle actie via onderstaande liveblog op de voet. [naar artikel]

12. OH Leuven en Charleroi houden elkaar in evenwicht na aantrekkelijke tweede helft (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Derde match en derde keer 1-1 voor OHL. Weer met een doelpunt van Henry. Charleroi was in de eerste helft de betere ploeg. OHL mocht zich gelukkig prijzen met de 0-1 aan de rust, maar vocht zich daarna in de wedstrijd. [naar artikel]

13. Skov Olsen wist goal van Kasper Dolberg uit: Anderlecht en Club Brugge houden elkaar in evenwicht in matige topper (24/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar in het Lotto Park zondagmiddag: Anderlecht en Club Brugge hielden elkaar daar in evenwicht (1-1) na een matige topper. Dolberg scoorde net voor de rust én werd meteen geblesseerd vervangen, Skov Olsen prikte tijdens de tweede helft knap terug. Club liet de zege nog liggen toen Thiago te zwak afwerkte na een vlijmscherpe counter. [naar artikel]

14. LIVE. AA Gent en Anderlecht houden elkaar in evenwicht in voorlopig kansarme wedstrijd (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Ghelamco Arena • Wint Anderlecht ook op het veld van AA Gent? [naar artikel]

15. LIVE: Westerlo en Charleroi houden elkaar in evenwicht in omstreden eerste helft (01/03/2024 - Sporza)

Westerlo en Charleroi openen vanavond de 28e speeldag in onze hoogste voetbalklasse. De thuisploeg kan zichzelf een seizoenseinde zonder zorgen verschaffen, de bezoekers hebben elk punt nodig. Volg de wedstrijd op deze pagina. [naar artikel]

16. KAA Gent en Anderlecht houden elkaar in evenwicht na flauwe topper (12/11/2023 - Sporza)

Bij Union zullen ze eens lachen. Dichtste achtervolgers KAA Gent en Anderlecht hebben elkaar in evenwicht gehouden na een flauwe topper. Alleen in het slot van de eerste helft was er opwinding door een lucky goal van Samoise en een penaltytreffer van Dolberg. De tweede helft? Een maat voor niks. [naar artikel]

17. LIVE. Charleroi en Antwerp houden elkaar voorlopig in evenwicht (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Stade du Pays (18u) • Ref: Nathan Verboomen • Antwerp heeft zes op zes, Charleroi speelde twee keer gelijk • Bölöni denkt aan roteren [naar artikel]

18. Jupiler Pro League – Moeskroen en Charleroi houden elkaar in evenwicht op Le Canonnier (21/12/2019 - Metro)

Moeskroen en Charleroi hebben zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld op de 20e speeldag van de Jupiler Pro League. Charleroi springt zo voorlopig naar de derde plaats met 36 punten. AA Gent en Standard (allebei 35 punten) komen later nog in actie. Charleroi was in de competitie al negen wedstrijden ongeslagen, maar kon tegen Moeskroen geen openingen […] Het bericht Jupiler Pro League – Moeskroen en Charleroi houden elkaar in evenwicht op Le Canonnier verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

19. LIVE. Antwerp en Oostende houden elkaar aan de rust in evenwicht na goals Gerkens en Sakala (23/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Bosuilstadion • Eist Lamkel Zé opnieuw de aandacht op? [naar artikel]

20. LIVE: Mechelen en Charleroi houden elkaar voorlopig in evenwicht (1-1) (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Scheidsrechter: Bart Vertenten AFAS Stadion KV Mechelen heeft twee punten voorsprong op rode lantaarn Eupen [naar artikel]

21. LIVE. Standard en Charleroi houden elkaar voorlopig in evenwicht (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 9de speeldag Jupiler Pro League • Sclessin • Waalse derby • Aftrap: 18 uur [naar artikel]

22. LIVE. Anderlecht en Antwerp houden elkaar in evenwicht na assist Mbokani: wat brengt de tweede helft? (07/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Astridpark (18u) • Ref: Jonathan Lardot • Kan Anderlecht eerste punt(en) pakken in play-off 1? • Mbokani kijkt ex-ploeg in de ogen [naar artikel]

23. LIVE: Charleroi en Eupen houden elkaar in evenwicht in gesloten partij (31/01/2024 - Sporza)

Charleroi en Eupen hebben allebei 21 punten en staan respectievelijk 13e en 12e, gevolgd door nummer 14 RWDM, ook 21 punten. Waar Eupen 6 op 6 haalde tegen RWDM en Antwerp, ging Charleroi 2 keer onderuit met 4-1 op Antwerp en tegen Club Brugge. In oktober won Eupen de heenwedstrijd met 2-0. Volg de partij hier vanaf 18.45 uur. [naar artikel]