Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 May 2022
09:32 uur

Samsungs plooibare smartphone is nu écht op komst: dit mogen we verwachten van de 'Galaxy X'

Het Laatste Nieuws

14/08/2018 - 11:55

Al zeker vijf jaar wordt erover gesproken, maar nu is hij toch echt op komst: de Samsungtelefoon met een vouwbaar scherm. Dat bevestigt topman...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Daarom zou je een plooibare smartphone kopen (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Gisterenavond stelde de Zuid-Koreaanse technologiegigant Samsung, de Galaxy Z Flip voor. De plooibare smartphone is de directe opvolger van de...
  [naar artikel]
 2. Samsung laat de Note-reeks vallen en kiest resoluut voor de plooibare smartphone: "We moeten keuzes maken" (11/08/2021 - VRT NWS)
  Samsung heeft in Zuid-Korea zopas de Galaxy Fold 3 voorgesteld, de derde generatie van zijn plooibare smartphone. Dat is opmerkelijk, want Samsung zou normaal gezien in deze periode de Galaxy Note lanceren, een grote, krachtige smartphone met een pen. Deze verandering in de plannen zou het gevolg zijn van chiptekorten en het feit dat de Chinese concurrenten elk jaar steeds krachtigere toestellen lanceren. “De plooibare smartphone zal op termijn de norm worden”, zegt Willem Visser van Samsung Benelux aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 3. Plooibare smartphone van Samsung vrijdag in eerste winkelrekken (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Samsung lanceert vrijdag zijn plooibare smartphone Galaxy Fold. Dat gebeurt in het thuisland van het bedrijf: Zuid-Korea. Het is nog onduidelijk...
  [naar artikel]
 4. Plooibare smartphone van Samsung vrijdag in eerste winkelrekken (maar wij moeten nog even wachten) (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Samsung lanceert vrijdag zijn plooibare smartphone Galaxy Fold. Dat gebeurt in het thuisland van het bedrijf: Zuid-Korea. Het is nog onduidelijk...
  [naar artikel]
 5. Plooibare smartphone van Samsung vrijdag in eerste winkelrekken (maar wij moeten nog even geduld hebben) (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Samsung lanceert vrijdag zijn plooibare smartphone Galaxy Fold. Dat gebeurt in het thuisland van het bedrijf: Zuid-Korea. Het is nog onduidelijk...
  [naar artikel]
 6. Samsung presenteert langverwachte Galaxy S10 en pakt uit met plooibare smartphone Galaxy Fold (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover: Samsung stelt officieel de nieuwste lading smartphones voor, waaronder het kersverse vlaggenschip Galaxy S10 en de Galaxy Fold, de...
  [naar artikel]
 7. LIVE. Samsung presenteert langverwachte Galaxy S10 en pakt uit met plooibare smartphone Galaxy Fold (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover: Samsung stelt officieel de nieuwste lading smartphones voor, waaronder het kersverse vlaggenschip Galaxy S10 en de Galaxy Fold, de...
  [naar artikel]
 8. Plooibare smartphone van Samsung ligt vrijdag in eerste winkelrekken (05/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung lanceert vrijdag zijn plooibare smartphone Galaxy Fold in het thuisland. De lancering was oorspronkelijk in april gepland, maar werd op het laatste moment uitgesteld nadat er problemen waren opgedoken met de schermen van een aantal testtoestellen.
  [naar artikel]
 9. Plooibare Samsung Galaxy Z Flip vanaf 21 februari in België (12/02/2020 - Knack)
  Naast de Galaxy S20 kondigt Samsung ook een nieuwe vouwbare telefoon aan. De Galaxy Z Flip is een kleine smartphone die verticaal openvouwt tot een 6,7 inch scherm.
  [naar artikel]
 10. Eindelijk: dit is de plooibare smartphone van Samsung (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Geen verrassing, maar daarom niet minder spectaculair: Samsung heeft zijn eigenste plooibare telefoon onthuld. De Galaxy Fold houdt het midden...
  [naar artikel]
 11. Plooibare Samsung-smartphone ligt na valse start dan toch in de eerste winkelrekken (05/09/2019 - VRT NWS)
  De plooibare smartphone van Samsung ligt vanaf vandaag dan toch in de winkelrekken in thuisland Zuid-Korea. De lancering van de Galaxy Fold is eerder uitgesteld, nadat er problemen waren opgedoken met de schermen van een aantal testtoestellen.
  [naar artikel]
 12. De plooibare smartphone komt er nu echt aan: wat zijn de voordelen en welke toestellen mogen we verwachten? (02/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wordt 2022 het jaar van de doorbraak van de plooitelefoon? De smartphonefabrikanten zijn alvast druk bezig met de voorbereidingen. Er worden heel wat flexibele phones verwacht. Een vooruitblik.
  [naar artikel]
 13. Plooibare smartphone van Samsung ligt vrijdag in eerste winkelrekken (05/09/2019 - Metro)
  Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung lanceert vrijdag zijn plooibare smartphone Galaxy Fold in het thuisland. De lancering was oorspronkelijk in april gepland, maar werd op het laatste moment uitgesteld nadat er problemen waren opgedoken met de schermen van een aantal testtoestellen. Samsung heeft de telefoon de voorbije maanden van voren af aan opnieuw ontworpen. Het toestel is onder meer compatibel met 5G. De Galaxy Fold wordt vrijdag gelanceerd in Zuid-Korea. Nadien volgen landen als Duitsland, Frankrijk, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het plooibare toestel, met een prijskaartje van om en bij de 2.000 euro, moet het vlaggenschip van Samsung worden. Dat de lancering moest worden uitgesteld, was een zware klap voor het bedrijf dat prat gaat op zijn uitmuntendheid en innovatieve karakter. Drie jaar geleden moest Samsung al eens zijn Galaxy Note 7 kort na de lancering van de markt halen, omdat de batterij in brand kon vliegen. Ook concurrent Huawei werkt aan een plooibare smartphone. Ook de lancering daarvan werd uitgesteld. In plaats van in juni zou Huawei de “Mate X” ook deze maand lanceren. bron: Belga   Het bericht Plooibare smartphone van Samsung ligt vrijdag in eerste winkelrekken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Samsung presenteert langverwachte Galaxy S10 en pakt uit met plooibare smartphone (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover: Samsung stelt officieel de nieuwste lading smartphones voor, waaronder het kersverse vlaggenschip Galaxy S10. Ook krijgen we vanavond...
  [naar artikel]
 15. Samsung toont nieuwe plooibare smartphone tijdens Oscars (10/02/2020 - Express)
  Bij wijze van verrassing stelde Samsung tijdens de Oscars de Galazy Z Flip voor: de nieuwe plooibare telefoon van de Zuid-Koreaanse elektronicagigant. Officieel stelt Samsung zijn nieuwe lijn pas op dinsdag voor, dan is er namelijk het Galaxy Unpacked event. Maar met alle ogen op de Oscars bleek een verrassingsreclamespotje toch te verleidelijk. Nu weten […] The post Samsung toont nieuwe plooibare smartphone tijdens Oscars appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. De plooibare smartphones van Samsung: onze Gadget Inspector legt ze op de rooster (21/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Samsung heeft de nieuwste generatie toestellen voorgesteld van zijn twee meest futuristische phones. De Galaxy Z Flip 3 5G en Galaxy Z Fold 3 5G met hun opvallende plooibare schermen liggen vanaf 27 augustus in de rekken.
  [naar artikel]
 17. Samsung en co somberen over de smartphone (31/07/2018 - De Tijd)
  11:55 De verkoop van Samsungs paradepaardje Galaxy S9 verliep slechter dan verwacht en weegt op de resultaten. Ook elders klinken sombere geluiden over de smartphonemarkt.
  [naar artikel]
 18. Waarom de plooibare smartphone dit jaar niet zal aanslaan (02/03/2019 - VRT NWS)
  Na Samsung en de kleine Chinese producent Royole, heeft Huawei deze week zijn eigen "foldable" of plooibare smartphone gelanceerd. Volgens de CEO, Richard Yu, is het de meest revolutionaire smartphone tot nu toe. De CEO van Samsung, DJ Koh, vindt dat dan weer van zijn toestel. Grote concurrent Apple is nog niet van plan om dit jaar een glijkaardig toestel te lanceren. Komt de plooibare smartphone te vroeg? Zit de consument te wachten op een toestel dat tot 2.300 euro kost?
  [naar artikel]
 19. Primeur: De plooibare smartphone uitgetest (17/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Fold’ is de eerste plooibare smartphone, die binnenkort in de winkel ligt. VTM Nieuws kon hem in primeur testen. Het is eigenlijk een...
  [naar artikel]
 20. Brengt Samsung een plooibare smartphone op de markt? (13/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Telecombedrijf Samsung heeft een patent ingediend voor een plooibare smartphone. Dat schrijven verschillende gespecialiseerde techwebsites op
  [naar artikel]
 21. Na Samsung lanceert ook Huawei een plooibare smartphone (24/02/2019 - VRT NWS)
  Huawei, de op een na grootste producent van smartphones ter wereld, heeft de Mate X gelanceerd, de eerste plooibare smartphone. Dat gebeurt niet toevallig op de vooravond van het Mobile World Congres, in Barcelona. Het is nog onduidelijk wanneer het toestel in de winkel ligt.
  [naar artikel]
 22. Plooibare Samsung-smartphone niet te koop in België (05/09/2019 - Metro)
  De Galaxy Fold, de smartphone met opvouwbaar scherm van Samsung, zal dan toch niet in België te koop zijn. Dat was aanvankelijk wel de bedoeling, maar toen kwamen problemen met het toestel aan het licht en werd de lancering wereldwijd uitgesteld. De Galaxy Fold moest eigenlijk op 3 mei in België te koop zijn. Alles was geregeld: Proximus kreeg exclusiviteit om het toestel bij de lancering te verkopen en het zou 2.020 euro kosten. Maar toen bleek dat journalisten verschillende defecten vaststelden bij testtoestellen, stuurde Samsung het toestel terug naar de tekentafel. Vrijdag brengt Samsung de vernieuwde versie van de Fold op de markt. Eerst in thuisland Zuid-Korea, en nadien in landen als Duitsland, Frankrijk, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In België en Nederland is er geen lancering gepland, laat een woordvoerster in ons land weten. bron: Belga   Het bericht Plooibare Samsung-smartphone niet te koop in België verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Plooibare Samsung-smartphone niet te koop in België (10/09/2019 - Metro)
  De Galaxy Fold, de smartphone met opvouwbaar scherm van Samsung, zal dan toch niet in België te koop zijn. Dat was aanvankelijk wel de bedoeling, maar toen kwamen problemen met het toestel aan het licht en werd de lancering wereldwijd uitgesteld. De Galaxy Fold moest eigenlijk op 3 mei in België te koop zijn. Alles was geregeld: Proximus kreeg exclusiviteit om het toestel bij de lancering te verkopen en het zou 2.020 euro kosten. Maar toen bleek dat journalisten verschillende defecten vaststelden bij testtoestellen, stuurde Samsung het toestel terug naar de tekentafel. Vrijdag brengt Samsung de vernieuwde versie van de Fold op de markt. Eerst in thuisland Zuid-Korea, en nadien in landen als Duitsland, Frankrijk, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In België en Nederland is er geen lancering gepland, laat een woordvoerster in ons land weten. Bron: Belga   Het bericht Plooibare Samsung-smartphone niet te koop in België verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Samsungs vlaggenschip zinkt (12/10/2016 - Express)
  ‘s Werelds grootste producent van smartphones heeft dinsdag beslist zijn vlaggenschip Galaxy Note 7 definitief uit de handel te halen. Nadat de verkoop van de smartphone tijdelijk was stopgezet was het Zuid-Koreaanse bedrijf er niet in geslaagd het door de batterij veroorzaakte probleem op te lossen. Als gevolg daarvan raakten de toestellen oververhit, waarbij zelfs een ganse reeks apparaten explodeerde. Gevolgen voor Samsung zijn niet mals Het fiasco heeft grote gevolgen voor de Zuid-Koreaanse elektronicareus. Het ziet een omzet van 17 miljard dollar in verkopen – op een geschatte verkoop van 20 miljoen stuks – aan zijn neus voorbijgaan. Samen met deze phablet is ook Samsungs reputatie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise nu aangebrand. Dat zal ongetwijfeld een weerslag hebben op andere producten uit het Samsung-gamma. Ten laatste is er de beurskoers. De Note 7 had uitstekende reviews gekregen. Concurrerende bedrijven zullen munt willen slaan uit Samsungs fiasco. Samsung had gehoopt zich met de Galaxy Note 7 eindelijk boven Apple te positioneren. Ook die droom gaat nu in vlammen op. The post Samsungs vlaggenschip zinkt appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 25. Onze techjournalist test plooibare Samsung Galaxy Fold 3: “Elke innovatie in deze smartphone, heeft geen concurrentie” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie vouwbare smartphones zegt, zegt eigenlijk Samsung. Logisch, de concurrentie in ons land is onbestaande. De Samsung Galaxy Fold 3, die vanaf 27 augustus in de winkelrekken ligt, bevestigt opnieuw die leiderspositie. Maar is deze krachtpatser met een scherm van 7,6 inch echt 1.800 euro waard? Welke technische snufjes zijn het meest vernieuwed? En doet het toestel wat het beloofd? Onze techjournalist Lucas Wuyts testte het toestel een week lang uit: “Wanneer je de Galaxy Fold 3 gebruikt, valt het meteen op hoe vlot alles werkt.”
  [naar artikel]
 26. "Samsung Galaxy S9 verschilt uiterlijk weinig van S8" (22/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Samsungs toekomstige vlaggenschepen, de Galaxy S9 en S9+, krijgen stereospeakers en behouden een 3,5mm-jack. Dat beweert telecomjournalist Evan...
  [naar artikel]
 27. Plooibare Samsung Galaxy Z Flip komt ook naar België (met een stevig prijskaartje) (11/02/2020 - De Morgen)
  Samsung heeft zijn tweede vouwbare smartphone gepresenteerd. De Galaxy Z Flip heeft een 6,7 inch oled-scherm met een 21:9-verhouding en kan over de lengte dubbelgevouwen worden. Het scherm is voorzien van buigbaar glas. De klaptelefoon heeft een aardig prijskaartje en kost 1.500 euro.
  [naar artikel]
 28. Hebben we over een paar jaar nog wel een smartphone? Toekomst is hoogst onzeker, zeggen experts (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks het debacle met de plooibare Samsung Galaxy Fold lijken smart­phonefabrikanten weer klaar om toestellen met een wat wildere vorm op de...
  [naar artikel]
 29. Galaxy S8 moet Samsungs scepter redden (29/03/2017 - De Tijd)
  18:08 Smartphonefabrikant Samsung heeft haar nieuw vlaggenschip gelanceerd, met superscherm. De Galaxy S8 moet het schandaal rond de exploderende Note 7 uitwissen.
  [naar artikel]
 30. Samsung verkocht vorig jaar in België ruim vijf keer meer plooibare smartphones dan in 2020 (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Galaxy Z Flip 3 en Galaxy Z Fold 3 hebben Samsung geen windeieren gelegd. Het Koreaanse technologiebedrijf meldt in een persbericht dat er vorig jaar 5,3 keer meer plooibare smartphones werden verkocht in ons land dan in 2020. Exacte verkoopcijfers geeft het bedrijf niet.
  [naar artikel]
 31. Samsung verrast tijdens Oscars met advertentie voor kleinere plooibare smartphone (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Galaxy Z Flip zou normaal pas morgen worden voorgesteld in San Francisco. Maar Samsung verraste gisteren tijdens de uitzending van de...
  [naar artikel]
 32. Van plooibare smartphones tot AI-robotmaaiers: dit was het beste van Mobile World Congress 2019 (01/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een smartphone met vijf (!) camera’s aan de achterkant. Meer plooibare toestellen. 5G-connecties. En jawel, een robotmaaier op een conferentie voor...
  [naar artikel]
 33. Stelt Samsung eindelijk de plooibare smartphone voor? (16/03/2017 - De Redactie)
  De geruchten over de lancering van een revolutionaire nieuwe smartphone zwellen aan. Business Insider vermoedt dat de smartphone in 2018 uitgerold wordt.
  [naar artikel]
 34. Samsung stelt langverwachte lancering eerste plooibare smartphone uit (22/04/2019 - VRT NWS)
  Normaal zou de nieuwe "Galaxy Fold" vanaf vrijdag op de markt verschijnen, maar Samsung stelt de langverwachte lancering van zijn eerste smartphone met plooibaar scherm nu toch uit. Voor onbepaalde tijd. Het bedrijf wil eerst onderzoeken waarom een aantal testexemplaren zo snel stukgingen.
  [naar artikel]
 35. Ondanks moeizame start verkocht Samsung al een miljoen plooibare smartphones (13/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Samsung heeft reeds een miljoen exemplaren van de Galaxy Fold verkocht, de vouwbare smartphone die een adviesprijs van 2.020 euro kreeg én een...
  [naar artikel]
 36. Samsung mikt met nieuwe Galaxy S-smartphone op telewerkers en gamers (14/01/2021 - De Tijd)
  17:15 Het Zuid-Koreaanse Samsung Electronics lanceerde donderdag de eerste Galaxy S-smartphone met een stylus, de S Pen.
  [naar artikel]
 37. Samsung onthult in stilte simpele smartphone: de Galaxy A01 (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Samsung heeft vandaag een nieuwe smartphone onthuld: de Galaxy A01. Dit is een instapmodel, bedoeld voor de onderkant van de markt.
  [naar artikel]
 38. VRT NWS Ochtendupdate: "Green book" is beste film, onze zorg doet het beter, ook Huawei lanceert plooibare smartphone  (25/02/2019 - VRT NWS)
  "Green book" is de grote slokop tijdens de 91e Oscarsuitreiking. De Belgische gezondheidszorg scoort beter op de Health Consumer Index. En Huawei brengt ook een plooibare smartphone uit, de Mate X.
  [naar artikel]
 39. Getest: de Samsung Fold (19/04/2019 - De Tijd)
  18:37 De Samsung Galaxy Fold is de eerste smartphone op de Belgische markt met een plooibaar OLED-scherm. Ondanks het stevige prijskaartje van 2.020 euro kampt het plooibare scherm volgens de eerste bericht...
  [naar artikel]
 40. Samsung heeft grote plannen met Galaxy X: een plooibaar scherm (23/11/2017 - Express)
  Na de iPhone X lijkt Apples concurrent Samsung met z’n eigen mysterieuze smartphone te gaan komen. De Galaxy X zou mogelijk het eerste toestel met een plooibaar scherm worden. Dat idee bestaat al langer, maar deze week maakte Samsung met berichten op z’n Zuid-Koreaanse site duidelijk dat de smartphones werkelijkheid zullen worden. Een smartphone die je kan openvouwen tot de grootte van een tablet en dan weer kan opplooien zodat hij terug in je broekzak past: dat is het doel van de Samsung Galaxy X. Al sinds 2011 duiken er regelmatig verhalen op over een smartphone van Samsung met een scherm dat je kan plooien, maar nu lijkt het eindelijk zover.Deze week verscheen er op de Zuid-Koreaanse site van Samsung namelijk een supportpagina voor het onbekende toestel SM-G888N0. Dat nummer was de laatste jaren ook af en toe te zien als er licenties werden aangevraagd, maar kon tot nu toe aan geen enkel toestel gelinkt worden. Daarom gaan kenners ervan uit dat het gaat om de Samsung Galaxy X, hun eerste volledig plooibare smartphone. Patentaanvraag van Samsung voor een plooibaar scherm © Samsung Binnenkort verkrijgbaar Die Galaxy X zou er snel kunnen aankomen. Volgens sommige geruchten stelt Samsung zijn nieuwste trots al voor in januari 2018 op de beurs CES in Las Vegas. Andere bronnen spreken van een maand later op het Mobile World Congress in Barcelona. Nu blijft de vraag natuurlijk wat we daar precies kunnen verwachten. De droom van Samsung is duidelijk een smartphone die je kan openvouwen tot een tablet, maar het valt te betwijfelen of de techniek al zover staat. De meest recent aangevraagde patenten van hen lijken eerder op de oude flip phones die we kennen, maar dan met een doorlopend scherm aan de binnenkant. Ook over de prijs en de beschikbaarheid blijft het speculeren. Volgens veel insiders zal het toestel maar in beperkte oplage gemaakt worden en enkel in Zuid-Korea verkocht worden. The post Samsung heeft grote plannen met Galaxy X: een plooibaar scherm appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 41. Hoe goed (of slecht) is de Samsung Galaxy S10-serie echt? (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Smartphone-fanaten zijn al een week of twee in pure extase, want de Samsung Galaxy S10-serie is eindelijk uit. Maar hoe goed is het vlaggenschip...
  [naar artikel]
 42. Apple maakt plannen voor plooibare iPhone (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft de blauwdrukken voor een plooibare smartphone opgemaakt. De plannen werden in oktober vorig jaar ingediend in een patentaanvraag die...
  [naar artikel]
 43. Record: Huawei brengt duurste smartphone ooit op de markt (25/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een spectaculair staaltje technologie is het, de plooibare smartphone van Huawei. Peperduur ook: voor de Mate Xs betaal je liefst 2.499 euro. De duurste smartphone tot nu toe. Zullen we in de toekomst vaker (meer dan) een heel maandloon kwijt zijn aan een smartphone? En wat maakt de Mate Xs dan zo duur?
  [naar artikel]
 44. Wie heeft nu écht de beste smartphone: Apple, Samsung of Huawei? (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor wie een echte topper wil als smartphone, gaat de strijd vandaag tussen de Samsung Galaxy S10+, de Huawei P30 Pro en de iPhone XS Max. Welke...
  [naar artikel]
 45. Samsung lanceert tweede opvouwbare smartphone: slaat dit toestel wél aan?  (11/02/2020 - VRT NWS)
  Samsung heeft in San Francisco zopas een nieuwe opvouwbare smartphone voorgesteld: de Galaxy Z Flip. Vorig jaar bracht het bedrijf al een zogenoemde "foldable" op de markt, de Galaxy Fold, maar dat werd een fiasco omdat er problemen waren met het scherm. In tegenstelling tot de Galaxy Fold gaat de Galaxy Z Flip nu horizontaal open. Naast de opvouwbare mobiele telefoon heeft Samsung ook een nieuw toestel S20 gelanceerd, dat kan werken met het supersnelle 5G-netwerk.
  [naar artikel]
 46. Samsung stelt nieuwe toestellen voor: plooibare Galaxy Z Flip komt ook naar België (11/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Zuid-Koreaanse smartphonebouwer Samsung stelde vanavond zijn nieuwste smartphones voor. Zo is er de nieuwe Samsung Galaxy S20, de opvolger van...
  [naar artikel]
 47. Samsung gooit Galaxy Note 9 in de strijd (09/08/2018 - VRT NWS)
  DJ Koh, de CEO van de mobiele devisie van Samsung heeft in New York zopas de Galaxy Note 9 voorgesteld. De Note 9 is een "phablet" en het nieuwste toptoestel van de Zuid-Koreaanse smartphoneproducent. Met een scherm van van 6.4 inch is het toestel groter dan de gemiddelde smartphone. Naast de smartphone lanceert Samsung ook een nieuwe smartwatch, de Galaxy Watch. In een zeer concurrentiële smartphonemarkt wil Samsung met een eigen "ecosysteem" het verschil maken.
  [naar artikel]
 48. Nieuwe plooibare Samsung Galaxy Flip 3 kost ‘maar’ 1.049 euro. Ook Fold 3, draadloze oortjes en smartwatches aangekondigd (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Note is dood, leve de Galaxy Z! Vandaag stelt Samsung nieuwe smartphones voor. Verwacht geen Galaxy Note, zoals traditioneel het geval is op het einde van de zomer. Volg bij ons live de persconferentie, met commentaar van onze technologiejournalisten Lucas Wuyts en Kenneth Dée. Hieronder kan je ook de eerste details van de nieuwe gadgets lezen.
  [naar artikel]
 49. Waar blijft de smartphone die echt waterproof is? (31/08/2020 - Express)
  De iPhone 11 beweert het te zijn. De Samsung Galaxy Note 20 beweert het te zijn. De One Plus 8... The post Waar blijft de smartphone die echt waterproof is? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy