Oostende en Cercle Brugge verdelen de buit na late gelijkmaker Vandendriessche

15/09/2018 - 21:56
"De weinig aantrekkelijke streekderby tussen KV Oostende en Cercle Brugge eindigde onbeslist. Lambot leek groen-zwart met de eerste uitgoal dit..."

1. VIDEO. Oostende en Cercle Brugge verdelen de buit na late gelijkmaker Vandendriessche (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

De weinig aantrekkelijke streekderby tussen KV Oostende en Cercle Brugge eindigde onbeslist. Lambot leek groen-zwart met de eerste uitgoal dit... [naar artikel]

2. Oostende klopt tegen tienkoppig Cercle na prima goal Vandendriessche (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Verdiende zege voor KV Oostende in Jan Breydel. De Kustboys kwamen in de eerste helft op voorsprong na een knappe goal van Vandendriessche. Cercle probeerde na rust wel, maar kwam slechts één keer in de buurt van de gelijkmaker. [naar artikel]

3. LIVE. Oostende leidt verdiend tegen tienkoppig Cercle na prima goal Vandendriessche (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydel • Cercle verloor drie keer op rij • Oostende staat één puntje voor Cercle [naar artikel]

4. Kevin Vandendriessche weet dat KV Kortrijk de drie punten moet thuishouden tegen ploeg-in-vorm Cercle Brugge: “Een levensbelangrijke partij” (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk snakt naar puntengewin. Zaterdag kijken de Kerels het Cercle Brugge van Miron Muslic in de ogen. Onder de flamboyante Oostenrijker pakte de Vereniging een knappe 12 op 15. De 33-jarige Kevin Vandendriessche beseft dat KVK top zal moeten zijn om Cercle te verslaan. [naar artikel]

5. Cercle Brugge en KV Oostende delen de punten: groen-zwart al zeker van behoud, maar Kustboys nog niet (23/02/2019 - Het Belang van Limburg)

De wedstrijd Cercle Brugge-KV Oostende heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. Het was lang spannend in het Jan Breydelstadion, maar het werd uiteindelijk 2-2. Kylian Hazard, die ook al het eerste groen-zwarte doelpunt had gemaakt, scoorde in de 88ste minuut de gelijkmaker voor de thuisploeg. [naar artikel]

6. LIVE. Vandendriessche zet Oostende na knappe aanval verdiend op voorsprong! (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

7. Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge (15/09/2018 - Metro)

KV Oostende heeft zaterdag thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen Cercle Brugge op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League. Eupen kwam niet verder dan 0-0 bij het sukkelende Waasland-Beveren, dat dit seizoen nog niet kon winnen. In de Versluys Arena kwam Cercle Brugge na 67 minuten op voorsprong. Mercier zette voor, aanvoerder Benjamin Lambot kopte […] Het bericht Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Club Brugge opnieuw benadeeld na gelijkmaker Cercle? “Ik snap niet dat videoref nu niét ingrijpt” (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge had opnieuw reden tot klagen. Nadat het vorige week een late penalty onthouden werd tegen Gent, scoorde Cercle nu de 2-2 nadat Cardona... [naar artikel]

9. LIVE. Oostende leidt verdiend in Jan Breydel na prima goal Vandendriessche (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. Antwerp-Cercle Brugge en Eupen-KV Oostende verzet naar zaterdagavond (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De Pro League heeft aangekondigd dat de wedstrijden Antwerp-Cercle Brugge en Eupen-KV Oostende komende zaterdag al gespeeld zullen worden. Eupen-KV Oostende zal om 18u30 afgetrapt worden, Antwerp-Cercle Brugge om 20u45. [naar artikel]

11. Cercle Brugge graait op de valreep de volle buit mee bij OHL na rake penalty van Denkey in extra tijd (16/12/2023 - Sporza)

Cercle Brugge heeft tegen OH Leuven weer aangeknoopt met de overwinning, ook al ging het zeker niet van harte. Kevin Denkey schonk zijn team een late driepunter met een penalty diep in de toegevoegde tijd. [naar artikel]

12. KV Oostende laat derde plaats liggen bij Eupen na late gelijkmaker Baby (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende is er bij Eupen niet in geslaagd om over Genk naar de derde plaats te wippen. Nochtans leek de kustploeg goed op weg, maar een late gelijkmaker van Amara Baby gooide roet in het eten. [naar artikel]

13. Jupiler Pro League – Cercle Brugge en KV Oostende spelen 1-1 gelijk (29/06/2019 - Metro)

Cercle Brugge en KV Oostende hebben zaterdag op het veld van SVV Damme 1-1 gelijkgespeeld. Kévin Vandendriessche (12e) zette Oostende al vroeg op voorsprong. Meteen na de rust legde Jérémy Taravel op een hoekschop de eindstand vast. Lokeren won overtuigend bij Temse, een club uit de tweede amateurreeks. Het werd 1-7. Nieuwkomer Anel Hajric gaf […] Het bericht Jupiler Pro League – Cercle Brugge en KV Oostende spelen 1-1 gelijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

14. KV Oostende slikt late gelijkmaker en is nu echt degradatiekandidaat (09/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Een nieuw drama voor KV Oostende: de kustjongens hadden 93 minuten de eerste zege in bijna drie maanden te pakken, maar in de 94ste minuut kopte Moeskroen nog raak: 2-2. Door de zeges van Cercle en Waasland-Beveren is KVO nu ook echt een kandidaat-zakker. [naar artikel]

15. Football Talk. Twee besmettingen - waaronder Vandendriessche - bij KV Oostende (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het coronaspook is ook in de Jupiler Pro League nog lang niet verdwenen. Bij KV Oostende zijn opnieuw twee besmettingen aan het licht gekomen. Eén van de positieve gevallen is middenvelder Kevin Vandendriessche. Oostende speelt morgen tegen Club Brugge en dus zal coach Blessin moeten schuiven in zijn opstelling. (TTV) [naar artikel]

16. Zinderende slotfase, maar geen winnaar: Antwerp en Union verdelen de buit na late gelijkmaker Kerk (17/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Zinderend werd het pas écht in de tweede helft. Antwerp en Union hielden mekaar in evenwicht - goals van Nilsson en Kerk. En dan nu: de play-offs. [naar artikel]

17. Burenduel zonder winnaar: Oostende sleept in slotfase puntje uit de brand tegen verrassend Cercle Brugge (15/09/2018 - Het Belang van Limburg)

De Vereniging zit op schema. Het satelliet-team van AS Monaco versierde op het veld van de buren van KV Oostende een verdiend puntje. Kapitein Lambot opende de score voor de bezoekers, Kevin Vandendriessche bracht laat in de wedstrijd de thuisploeg langszij. [naar artikel]

18. Brüls bijt van zich af na afgekeurde gelijkmaker: “Ik hoorde dat Boucaut in het busje zat, dus het verbaast mij niets” (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge leek dankzij een late treffer van Cacace in extremis toch nog een punt uit de brand te slepen tegen Cercle Brugge, maar dat was buiten de VAR gerekend. In het busje in Tubeke hadden ze namelijk buitenspel gezien van Suzuki, die doelman Didillon zou hebben gehinderd. Alexandre Boucaut, die tijdens de wedstrijd in het busje zat, was achteraf dan ook de gebeten hond. [naar artikel]

19. Cercle Brugge laat zich de kaas van het brood eten door KV Oostende, maar is wel rode lantaarn af (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge staat niet langer laatste in de Jupiler Pro League. Al had De Vereniging liever drie in plaats van één punt gepakt tegen KV Oostende. Cercle gaf in het slot een 2-0 voorsprong uit handen door toedoen van twee doelpunten van Thierry Ambrose. Cercle wipt met 6 punten wel over Zulte Waregem (5), dat troosteloos met 0-3 verloor van STVV. [naar artikel]

20. Ueda houdt Standard uit de top vier met late gelijkmaker (04/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar in Cercle Brugge - Standard. Na een intense wedstrijd moesten beide teams vrede nemen met één puntje. Cercle-spits Ueda wiste in de blessuretijd een laat strafschopdoelpunt van Zinckernagel uit: 1-1. Standard laat zo de kans liggen om (even) in de top vier te duiken. Cercle kan straks ingehaald worden door STVV op plaats acht. [naar artikel]

21. Goal van Ruud Vormer volstaat niet voor Club Brugge om de stadsderby te winnen na late gelijkmaker van Waldo Rubio (06/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge is in de stadsderby niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel. Tegen Cercle Brugge leek het op weg naar een eenvoudige zege na een treffer van Ruud Vormer in de eerste helft, maar in de absolute slotfase maakte Waldio Rubio nog uit het niets gelijk. Club Brugge ging in de tweede helft op zoek naar de 2-0, maar kreeg in de blessuretijd uiteindelijk het deksel op de neus. Cercle blijft zo ongeslagen na drie wedstrijden. Club Brugge start met 5 op 9 aan de competitie. [naar artikel]

22. Oostende klopt tienkoppig Cercle verdiend na prima goal Vandendriessche (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende boekte in Brugge verdiend zijn tweede uitzege van het seizoen. Het verzuimde de wedstrijd sneller te beslissen. Cercle, voor de pauze weer onkennelijk, kwam in een veel betere tweede helft nog bijzonder dicht bij zijn eerste gelijkspel maar zag de bal op de paal stranden. Groen-zwart blijft in vrije val en moet na de vierde nederlaag op rij steeds nadrukkelijker naar beneden kijken. Dinsdag komt Charleroi naar Jan Breydel. [naar artikel]

23. Weer geen zege voor Beerschot: Cercle pakt eerste punt in acht matchen na late gelijkmaker (13/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Beerschot speelde in een inhaalmatch van de Jupiler Pro League 1-1 gelijk tegen Cercle Brugge. Musashi Suzuki bracht de thuisploeg snel op voorsprong maar Cercle kon in de slotminuut gelijkmaken via Anthony Musaba. Beerschot, dat voor de zesde keer op rij niet kon winnen, liet zo de kans liggen om vierde te worden. Cercle, dat zeven matchen op rij verloor, komt door dit puntje gelijk met Waasland-Beveren op de zestiende plaats. [naar artikel]