Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
04:29 uur

'Jong Geweld' was een verrijkende ervaring voor de zoon van Sabine Appelmans: "Obi is vertrokken als een puber en teruggekomen als een volwassen man"

Het Laatste Nieuws

27/09/2018 - 06:02

Hij vertrok naar het kamp als een puber en keerde terug als een volwassen man. Zo evalueert ex-tennisster Sabine Appelmans (46) de deelname van...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Sabine Appelmans' zoon Obi is nu een meisjesidool: “Mijn lief is jaloers op Chinouk” (18/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Obi Haubourdin (16), de oudste zoon van ex-tennisster Sabine Appelmans (46), heeft indruk gemaakt in ‘Jong Geweld’. In dat VTM-programma maakten...
    [naar artikel]
  2. Zoon van Sabine Appelmans in 'Jong Geweld': "Blij dat we in groep zijn want alleen zou dit niet aankunnen" (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Zes kinderen van bekende ouders gaan in 'Jong Geweld' samen op kamp, voor een realitycheck die helemaal in het teken staat van Rode Neuzen Dag....
    [naar artikel]
  3. Zoon van Sabine Appelmans in 'Jong Geweld': "Blij dat we in groep zijn want alleen zou ik dit niet aankunnen" (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Zes kinderen van bekende ouders gaan in 'Jong Geweld' samen op kamp, voor een realitycheck die helemaal in het teken staat van Rode Neuzen Dag....
    [naar artikel]
  4. Het favoriete boek van Sabine Appelmans: "Winning ugly" (27/05/2018 - Sporza)
    De komende weken hoort u Sabine Appelmans als co-commentatrice tijdens Roland Garros. De voormalige tennisster heeft ook een stapel boeken mee in Parijs.
    [naar artikel]
  5. Padeloorlog eindigt mogelijk bij Raad van State: “Sabine Appelmans moest winnen, dat stond al lang vast” (23/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Voormalig toptennisster Sabine Appelmans ligt onder vuur, nadat ze van de gemeente Asse groen licht kreeg om padelterreinen aan te leggen en uit te baten. Volgens de andere kandidaten en de oppositie is die beoordeling "niet eerlijk verlopen". Eén van de kandidaten wil zelfs naar de Raad van State trekken. "Wij hadden een supersterk dossier", verdedigt Appelmans zich.
    [naar artikel]
  6. Appelmans: "Mogen op elk grandslamtoernooi dromen met Elise" (25/01/2018 - Sporza)
    Ex-tenniskampioene Sabine Appelmans heeft vannacht ook naar Elise Mertens gekeken. "Ze maakte iets te veel fouten vandaag", vertelde ze in De Ochtend.
    [naar artikel]
  7. Asse wijst uitbating padelclub definitief toe aan oud-tennisster Sabine Appelmans en vennoten (23/06/2021 - VRT NWS)
    De gemeenteraad van Asse heeft, na een woelig debat, de uitbating van de toekomstige padelclub op het voormalige Asphaltcoterrein toegewezen aan oud-tennisster Sabine Appelmans en haar vennoten. Zij dienden volgens de meerderheid het beste voorstel in. Maar de oppositie heeft het over "vriendjespolitiek".
    [naar artikel]
  8. Sabine Appelmans (49) laat in haar portemonnee kijken: "Als je een tweede verblijf koopt, kan je maar beter op je hoede zijn" (15/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Sabine Appelmans (49), voormalig toptennisster en omroepster, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen en percenten vertelt ze openhartig over hoe ze met geld omgaat, waar ze in investeert en welke financiële lessen ze geleerd heeft. “Tegenwoordig investeer ik vooral in mezelf.”
    [naar artikel]
  9. De vijf boeken die het leven van Sabine Appelmans veranderd hebben (27/05/2018 - VRT NWS)
    "Vijf boeken kiezen... dat ik er slechts vijf kón kiezen, vond ik super moeilijk." Aan het woord is ex-tenniskampioene Sabine Appelmans, die u momenteel opnieuw kunt horen als co-commentatrice bij Roland Garros. Maak het u gemakkelijk in de sofa en neem de tijd om de vijf keuzes te ontdekken van een bevlogen lezeres, wie weet neemt u misschien een van haar keuzes ter hand.
    [naar artikel]
  10. Appelmans: "In haar hoofd heeft Sjarapova nooit afscheid genomen van deze sport" (26/04/2017 - Sporza)
    Straks is het zover: Maria Sjarapova maakt vandaag op het WTA-toernooi van Stuttgart haar wederoptreden. Sabine Appelmans analyseert de terugkeer van de Russin.
    [naar artikel]
  11. Appelmans: "Druk voor Wozniacki groter dan voor Mertens" (24/01/2018 - Sporza)
    Elise Mertens strijd komende nacht tegen Caroline Wozniacki voor een plaats in de finale van de Australian Open. Sabine Appelmans blikt vooruit op de wedstrijd.
    [naar artikel]
  12. Sabine Appelmans maakt de balans op: “Als ik meer voor mezelf was opgekomen, had ik het verder geschopt in het tennis” (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
    “In mijn tijd was het simpel: zodra je aan kinderen begon, was je tenniscarrière voorbij”, zegt Sabine Appelmans (47) over de comeback van Kim...
    [naar artikel]
  13. De gezonde gewoontes van Sabine Appelmans: “Als dat ene cijfer op de weegschaal verschijnt, trap ik op de rem” (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Negentien jaar geleden zei Sabine ­Appelmans (48) haar professionele tenniscarrière vaarwel. Maar stilzitten doet de voormalige topsportster niet....
    [naar artikel]
  14. Sabine Appelmans heeft soms wel wat spijt: “Ik had verder kunnen geraken met mijn tenniscarrière” (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Vanochtend was Sabine Appelmans te gast bij ‘De Familie Van Elsen’ op Joe, waar ze onder meer vertelde over haar vroeger tenniscarrière. Een...
    [naar artikel]
  15. Gewezen topsportster Sabine Appelmans pleit voor mentale rust: “Dankzij yoga werd ik minder streng voor mijzelf” (25/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Sabine Appelmans (47) snakt naar een rustiger leven. En de gewezen tennisster vindt dat op de yogamat. “Tennis vereenzelvig ik met de...
    [naar artikel]
  16. Sabine Appelmans: “Het is moeilijk om nu nog te genieten van tennis” (06/05/2021 - Het Belang van Limburg)
    Sabine Appelmans (49) koos twintig jaar geleden voor een nieuw leven en onlangs voor een nieuwe sport: padel. “Mijn leven is nu in balans”, zegt ze. “Vroeger was het moeilijker: naarmate ik klom op de wereldranglijst nam de eenzaamheid toe.”
    [naar artikel]
  17. Tatjana Simic getuigt over "Buurman wat doet u nu?"-scène: "Voor we begonnen ben ik gaan huilen" (14/04/2017 - De Redactie)
    Het was geen gemakkelijke ervaring voor Simic, Kees Flodder in de film. "Ik was natuurlijk een jong meisje, zonder ervaring."
    [naar artikel]
  18. Sabine Appelmans (49) laat in haar portemonnee kijken: “Ooit 250.000 euro verloren in Turkije” (15/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Sabine Appelmans (49), voormalig toptennisster en omroepster, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen en percenten vertelt ze openhartig over hoe ze met geld omgaat, waar ze in investeert en welke financiële lessen ze geleerd heeft. “Tegenwoordig investeer ik vooral in mezelf.”
    [naar artikel]
  19. Mertens speelt vannacht haar kwartfinale: "Kim zei me om te focussen op het mentale aspect" (22/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
    21 jaar nadat Sabine Appelmans en Dominique Monami het voor het eerst deden en zes jaar nadat Kim Clijsters het voor het laatst deed, staat er met...
    [naar artikel]
  20. De beste fragmenten uit 'jong geweld': "Ik heb gewoon nog een stel nieuwe benen in de kast liggen" (18/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
    In Jong Geweld leren de kinderen van Bekende Vlamingen andere jongeren kennen met een een fysieke beperking. Samen ondernemen ze een tocht waarbij...
    [naar artikel]
  21. Sabine Appelmans haar leven kreeg door de lockdown een andere wending. “Ik voel me nu meer mentor van mijn kinderen dan mama.” (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Ze bereikte de 16de plaats op de WTA-wereldranking en werd twee keer na elkaar verkozen tot sportvrouw van het jaar, maar twintig jaar geleden hing tennisster Sabine Appelmans (48) haar racket aan de haak. Vandaag is ze mama van twee tienerzonen, gezondheidscoach én ambassadrice van WW, het vroegere Weight Watchers.
    [naar artikel]
  22. Zo beleefden zij het sportjaar 2017 (#1 Sabine Appelmans): "Serena was een waar rolmodel in een moeilijk jaar voor vrouwen" (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Nog enkele dagen en dan mogen we definitief de bladzijde omdraaien wat betreft het sportjaar 2017. Een jaar waarin Nafi Thiam, Greg Van Avermaet en...
    [naar artikel]
  23. Bart Van Avermaet en zoon Fiel: "Als het na een hittegolf begint te gieten, gaan wij in ons blootje in de tuin staan" (21/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Bart Van Avermaet (Waldek) verliet vorige week 'Thuis', en op hetzelfde moment dook zijn zoon Fiel op in 'Jong Geweld'. De fakkel werd doorgegeven,...
    [naar artikel]
  24. Sabine Hagedoren over de dood van haar man Jurgen: "Zijn angst? Dat de kinderen hem na verloop van tijd zouden vergeten" (25/09/2017 - VRT NWS)
    "Zeker toen de kinderen in de kleuterschool zaten, was een van zijn angsten: "Die gaan nooit meer weten wie ik ben"." Dat zegt VRT-weervrouw Sabine Hagedoren morgenavond in "Die huis" op Eén over het verlies van haar partner. In "Van Gils & Gasten" licht ze vanavond al een tipje van de sluier over de aflevering.
    [naar artikel]
  25. Kinderen en volwassenen dansen samen in "Invisible" (12/04/2018 - VRT NWS)
    In HETPALEIS in Antwerpen is "Invisible" in première gegaan, een voorstelling van Kabinet K waarin kinderen en volwassen samen dansen. Aan "Karrewiet" vertellen enkele jonge dansers openhartig over wat de ervaring met hen doet.
    [naar artikel]
  26. Redactrices Melanie en Anke gaan padellen met Sabine Appelmans en Elke Clijsters (+ jij kan ook een initiatieles winnen!) (31/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
    “Padel is een hype die niet meer zal verdwijnen.” Dat zeggen Sabine Appelmans (49)en Elke Clijsters (36). De twee ex-tennisspeelsters geven intussen allebei lessen padel. In één van die lessen zetten NINA-redactrices Melanie en Anke hun beste sportbeentje voor. Wil jij ook de padel insights van deze twee experts ontfutselen? NINA geeft twee initiatiemomenten weg!
    [naar artikel]
  27. Een puber in huis? Zo hou je het hoofd koel (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
    "Een puber in huis verandert de hele gezinsdynamiek", zegt Ingrid van Essen, auteur van 'Pubermania' en Young Identity Coach die gezinnen en
    [naar artikel]
  28. President Emmanuel Macron snoert puber de mond omdat die hem "Manu" noemt (19/06/2018 - VRT NWS)
    De Franse president Emmanuel Macron heeft uitgehaald naar een tiener die hem aansprak met "Manu." De jongeman vroeg "Hoe gaat het, Manu?", maar die aanspreking kon de Franse president niet zomaar laten passeren. Hij gaf de puber een flinke bolwassing, zoals u in de bovenstaande beelden zelf kunt zien.
    [naar artikel]
  29. Een vader op zoek naar zijn verdwenen zoon: "Hij zat uren in de cel. Waarom?" (17/11/2017 - VRT NWS)
    "Woensdagavond 17u30, ik bel mijn zoon. Geen antwoord, wel een sms. "Kan niet Bellen. Ben bij de politie." "Waarom?" "Rellen muntpunt" en "Ik kan moeilijk sms." Vanaf dan krijg ik geen antwoorden meer." 
    [naar artikel]
  30. Sabine Appelmans is benieuwd naar de mentale kracht van Novak Djokovic: “Altijd beetje robot geweest, maar is dit niet de druppel?” (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Novak Djokovic lijkt maandag niet aan zijn jacht op een tiende eindzege op de Australian Open te kunnen beginnen. Het visum van de Serviër werd vandaag ingetrokken door de Australische overheid, waardoor hij het land wellicht moet verlaten. Ex-tennisster Sabine Appelmans vraagt zich af hoe koele kikker Djokovic hiermee zal omgaan. “Op een bepaald moment wordt het toch té veel?”
    [naar artikel]
  31. Thomas Cook: ‘Tennisles van Sabine Appelmans’ (11/04/2019 - De Morgen)

    [naar artikel]
  32. Het favoriete kinderboek van weervrouw Sabine Hagedoren is... "Roodkapje" (01/11/2017 - VRT NWS)
    Naar aanleiding van de Boekenbeurs polst het VRT-jeugdmagazine "Karrewiet" bij bekende Vlamingen naar hun favoriete kinderboek. Vandaag is weervrouw Sabine Hagedoren aan de beurt. Zij kiest voor "Roodkapje". VRT-graficus Kurt Van Dingenen maakt een bijhorende illustratie.
    [naar artikel]
  33. Analisten buigen zich over nieuwe tennisseizoen: “Ze doen het in hun broek voor Kim” (19/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
    Met de Australian Open gaat dit weekend de nieuwe tennisjaargang écht van start. Marc De Hous en Sabine Appelmans – als speler, coach en analist samen goed voor tachtig jaar ervaring in het toptennis – beantwoorden vier vragen. “Kim Clijsters toont aan mensen hoe belangrijk het is om je dromen na te jagen.”
    [naar artikel]
  34. Start nieuw tennisseizoen: “Ze doen het in hun broek voor Kim Clijsters ” (19/01/2020 - Het Belang van Limburg)
    Met de Australian Open gaat dit weekend de nieuwe tennisjaargang écht van start. Marc De Hous en Sabine Appelmans – als speler, coach en analist samen goed voor tachtig jaar ervaring in het toptennis – beantwoorden vijf vragen. “Kim Clijsters toont aan mensen hoe belangrijk het is om je dromen na te jagen.”
    [naar artikel]
  35. Jong, hip en... grijs? "Nu het een trend is, voel ik me gezegend" (13/08/2018 - De Morgen)
    Jong, grijzend en geen haar op uw hoofd dat eraan denkt naar de verfkwast te grijpen? Een trendy beslissing, zo blijkt, al moeten vooral vrouwen nog steeds tegen het schoonheidsideaal opboksen. "Ben je nu oud met een jong gezicht, of jong met grijs haar?"
    [naar artikel]
  36. Kinderrechtencommissaris over de pedagogische tik: "Elke vorm van geweld tegenover kinderen zou verboden moeten worden" (09/09/2019 - VRT NWS)
    Kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens wilt dat ook de pedagogische tik bij wet verboden wordt. De discussie rond de corrigerende tik is weer terug na een tweet van VRT-presentator Thomas Vanderveken die dit weekend getuige was van een vader die zijn zoon op de grond duwde. De kinderrechtencommissaris vindt het hoog tijd voor duidelijkheid in de wet: "Ons standpunt is: Geweld is geweld. Als we een expliciet verbod in de wetgeving kunnen opnemen, zou het een waardevol signaal zijn".
    [naar artikel]
  37. Sabine Appelmans relativeert kritiek op Imke Courtois in ‘Tokio 2020’: “Muggenzifterij. Ze doet dat wel perfect” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokio Live’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans. “Ik heb na mijn profcarrière als tennisster ook bakken kritiek over mij heen gekregen toen ik aan de slag ging bij de openbare omroep. Ach, Imke kan daar wel tegen.”
    [naar artikel]
  38. Billie Eilish verhongerde zichzelf als tiener: "Haar getuigenis is enorm belangrijk voor jongeren" (27/01/2021 - VRT NWS)
    De Amerikaanse zangeres Billie Eilish (19) heeft in een interview opnieuw gesproken over hoe ze als jonge tiener met haar lichaam worstelde. Ze vertelt dat ze als 12-jarige ooit een dieetpil nam in de hoop dat ze zou afvallen, maar dat ze er alleen maar van in bed plaste. Volgens body positivity-expert Sabine Peeters is de getuigenis van Eilish enorm belangrijk voor jongeren. "Ze praat over hoe het leven echt is als tiener en als puber."
    [naar artikel]
  39. Kort geblokkeerd Fed Cupcoach Sabine Appelmans met de bus van Rome naar Hasselt (12/04/2019 - De Morgen)

    [naar artikel]
  40. Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokio 2020’: “Herkenbare muggenzifterij” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokio Live’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”
    [naar artikel]
  41. Sabine De Vos is helemaal terug met nieuwe radiorubriek: "Ik ben bijna 50. Piepjong, toch?" (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Wie zondagochtend op Radio 2 naar de allereerste aflevering van 'Frituur De Wereld ' luisterde, had het na een paar seconden door: Sabine De Vos
    [naar artikel]
  42. Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokyo 2020’: “Herkenbare muggenzifterij” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokyo 2020’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”
    [naar artikel]
  43. Appelmans over vrouwentoernooi: "We hebben de grote namen gemist" (10/06/2017 - Sporza)
    De vrouwenfinale op Roland Garros wordt een strijd tussen Simona Halep en Jelena Ostapenko. "Voor Halep is dit een gouden kans: ze kan een 1e grandslamtoernooi winnen én nummer 1 worden."
    [naar artikel]
  44. Sabine uit Schoten krijgt kaart in de bus die groottante in 1989 in Egypte postte: "Intussen is ze al 20 jaar dood" (03/02/2022 - VRT NWS)
    Sabine Floren uit Schoten vond een opvallend postkaartje in haar brievenbus: het was afkomstig van haar groottante Lisa. "Heel raar, want die is al meer dan 20 jaar overleden", vertelt ze aan VRT NWS. Het kaartje is 33 jaar onderweg geweest van Egypte naar België. "Het rare is ook dat er twee Australische postzegels op kleven."
    [naar artikel]
  45. Na de dood van Kayleigh: "Klamp je niet vast aan je puber" (21/08/2019 - Het Belang van Limburg)
    Aalst/PeltDe ouders van de 14-jarige Kayleigh beleefden maandag hun grootste nachtmerrie toen hun dochter overleed na een verkeersongeval. “Toch heeft het geen zin om je als ouder uit schrik vast te klampen aan je puber”, zegt kinderpsychiater Lieve Swinnen.
    [naar artikel]
  46. Belgische Oscarwinnaar Bert Hamelinck: "Ik ben er nog altijd niet goed van" (26/04/2021 - VRT NWS)
    Bert Hamelinck, de Belgische producer van "Sound of metal", reageert uitgelaten dat de film twee van de zes Oscarnominaties kon verzilveren. "Het was fantastisch. Ik ben er nog altijd niet goed van. Het was een ongelofelijk fijne ervaring", reageert hij in "De ochtend" op Radio 1 en bij "Start je dag" op Radio 2 Antwerpen. "Zeker voor Vlamingen een unieke ervaring."
    [naar artikel]
  47. Jongerenpartijen keuren La Boum af, maar begrijpen wel frustraties van jeugd (02/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Vijf politieke jongerenpartijen (JONGCD&V, Jong Groen, Jongsocialisten, Jong N-VA en Jong VLD) reageren in een gezamenlijk persbericht "geschokt" op de uit de hand gelopen massabijeenkomst in Ter Kamerenbos. "Door acties zoals La Boum maakt men geen vuist tegen het beleid, maar geeft men eerder een kaakslag aan het zorgpersoneel dat al een heel jaar op de barricades staat en dagelijks gevecht om onze ziekenhuizen draaiende te houden", klinkt het. Bij de Vlaams Belang Jongeren (VBJ) is er begrip voor de onvrede van de jongeren, maar wordt het geweld afgekeurd.
    [naar artikel]
  48. Jongerenpartijen keuren La Boum af, maar begrijpen frustraties van jeugd (02/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Vijf politieke jongerenpartijen (JONGCD&V, Jong Groen, Jongsocialisten, Jong N-VA en Jong VLD) reageren in een gezamenlijk persbericht "geschokt" op de uit de hand gelopen massabijeenkomst in Ter Kamerenbos. "Door acties zoals La Boum maakt men geen vuist tegen het beleid, maar geeft men eerder een kaakslag aan het zorgpersoneel dat al een heel jaar op de barricades staat en dagelijks gevecht om onze ziekenhuizen draaiende te houden", klinkt het. Bij de Vlaams Belang Jongeren (VBJ) is er begrip voor de onvrede van de jongeren, maar wordt het geweld afgekeurd.
    [naar artikel]
  49. 92-jarige moeder haalt revolver uit kamerjas en schiet zoon dood om niet in rusthuis te belanden: "Jij pakte mijn leven af, dus ik neem het jouwe" (04/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Een bejaarde vrouw uit de Amerikaanse staat Arizona schoot maandag haar volwassen zoon dood om te vermijden dat hij haar naar een rusthuis zou...
    [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy