Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 May 2022
10:31 uur

Twee aanhoudingen en ontdekking van 900 wietplanten in Bilzen, Riemst en Tongeren

Het Laatste Nieuws

01/10/2018 - 22:29

De lokale politie van de zone Bilzen-Riemst-Hoeselt heeft bij vijf huiszoekingen op locaties in Bilzen, Riemst en Tongeren drie arrestaties...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 900 wietplanten ontdekt in grootschalige Limburgse plantage: drie verdachten gearresteerd (02/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van de zone Bilzen-Riemst-Hoeselt heeft bij vijf huiszoekingen op locaties in Bilzen, Riemst en Tongeren drie arrestaties verricht en een wietplantage van 900 planten ontdekt. De drie verdachten werden bij de onderzoeksrechter in Tongeren voorgeleid. Die besliste twee personen aan te houden en op te sluiten.
  [naar artikel]
 2. Riemst boos op Watergroep: voor 2021 geen zacht water in Bilzen, Tongeren en Riemst (09/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De ingebruikname van de wateronthardingsinstallatie in Waltwilder, Bilzen, is uitgesteld tot het voorjaar van 2021. De installatie zou Bilzen en delen van Riemst en Tongeren van zacht water voorzien. “We zijn erg teleurgesteld en zelfs enigszins verontwaardigd”, zegt de Riemstse burgemeester Mark Vos (CD&V).
  [naar artikel]
 3. Twee aanhoudingen voor cannabisteelt en witwaspraktijken (01/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie is maandagmorgen binnengevallen in de Bilzerse carwash. Daar werden de boekhouding en een computer meegenomen. Later was er een inval in een huis in de Wirixstraat in Tongeren. Daar troffen de speurders zo’n 900 cannabisplanten aan. Er waren nog drie huiszoekingen in Bilzen, Tongeren en Riemst. In het onderzoek naar cannabisteelt en witwaspraktijken zijn drie verdachten opgepakt. Twee mannen werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die liet hen opsluiten in de gevangenis.
  [naar artikel]
 4. Brandweer van Tongeren en Bilzen rukt uit voor grasbrand in Riemst (31/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Om 18u30 is de brandweer van Tongeren en Bilzen opgeroepen voor een grasbrand in de Haselindestraat in Riemst. Ongeveer 40 vierkante meter ging in de vlammen op, maar uiteindelijk raakte het vuur onder controle.
  [naar artikel]
 5. Politie treft in huurwoning in Bilzen honderden uitgedroogde wietplanten aan (09/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  In een huurwoning op de Asbroekstraat in Bilzen trof de politie vrijdag een verlaten wietplantage aan. De verhuurster sloeg bij de politie van de zone Bilzen-Riemst-Hoeselt alarm, nadat ze in haar huis een kijkje was gaan nemen omdat ze al een tijdje niets meer van haar huurder had vernomen. Er werden meteen 250 uitgedroogde wietplanten geteld en er stonden nog enkele honderden lege potten, waarin wiet geteeld was.
  [naar artikel]
 6. Politie treft in huurwoning in Bilzen honderden uitgedroogde wietplanten aan (08/11/2019 - Metro)
  In een huurwoning op de Asbroekstraat in Bilzen is vrijdag een verlaten wietplantage aangetroffen. De verhuurster sloeg bij de politie van de zone Bilzen-Riemst-Hoeselt alarm, nadat ze in haar huis een kijkje was gaan nemen omdat ze al een tijdje niets meer van haar huurder had vernomen. Er werden al meteen 250 uitgedroogde wietplanten geteld en er stonden nog enkele honderden lege potten, waarin wiet geteeld was. De Nederlandse huurder bleek al enkele maanden overleden. De eigenares van de woning had geen huurgeld meer ontvangen en was daarom in het huis poolshoogte gaan nemen. Het onderzoek van de lokale politie Bilzen-Riemst-Hoeselt leverde een spoor op naar de noorderburen. Daar bleek dat de Nederlandse huurder al een drietal maanden overleden was. De politie bracht het parket van Limburg op de hoogte. Het gerechtelijk lab deed de nodige vaststellingen en verrichtte een sporenonderzoek in de teeltinstallatie. bron: Belga Het bericht Politie treft in huurwoning in Bilzen honderden uitgedroogde wietplanten aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Politie rolt cannabisplantage op in Bilzen (05/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Limburgse Bilzen is een cannabisplantage met 1.100 lege potten opgerold. De politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst deed de ontdekking tijdens
  [naar artikel]
 8. Politie rolt cannabisplantage op in Bilzen (05/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Bilzen is woensdag een cannabisplantage met 1.100 lege potten opgerold. De politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst deed de ontdekking tijdens een huiszoeking op vraag van politiezone CARMA. Twee verdachten werden in Hasselt meegenomen voor verhoor. Dat meldt het Limburgse parket.
  [naar artikel]
 9. ‘Gelukswandelingen’ in Bilzen, Tongeren, Riemst, Hoeselt en Voeren (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Onder de noemer ‘Gelukswandelingen’ zijn donderdag vijf nieuwe wandelroutes voorgesteld. Ze doorkruisen Riemst, Bilzen, Tongeren, Hoeselt en Voeren, vijf gemeenten die samenwerken op het vlak van gezondheid.
  [naar artikel]
 10. Tongeren, Bilzen en Riemst stoppen samen met roken (08/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tongeren, Bilzen en Riemst slaan de handen in elkaar om hun inwoners samen te laten stoppen met roken. De rokers die inschrijven voor het (gratis) programma, worden vanaf oktober vier maanden lang in groep begeleid door een tabacoloog in het Tongerse AZ Vesalius. “Het gemeentelijke aspect zorgt voor sociale binding”, zegt tabacoloog Inge Goffart. “Ik wil bij de groep horen die succes boekt.”
  [naar artikel]
 11. Trajectcontrole op gewestweg tussen Bilzen en Riemst komt er pas in de zomer (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De trajectcontrole op de N745 tussen Bilzen en Riemst, die aanvankelijk gepland was voor dit voorjaar, loopt enige vertraging op en zal pas midden 2022 technisch gerealiseerd zijn. Daarna zal de politie Bilzen-Hoeselt-Riemst het systeem effectief in gebruik nemen.
  [naar artikel]
 12. Bestuurder (28) gearresteerd na wilde achtervolging met 9-jarig dochtertje op achterbank (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In het voertuig dat door de politie werd achtervolgd door Tongeren en Riemst, zat een minderjarige passagier - een 9-jarig meisje - op de achterbank. Ploegen van de politiezones Tongeren-Herstappe en Bilzen-Hoeselt-Riemst arresteerde de bestuurder gisterenavond na een grote klopjacht.
  [naar artikel]
 13. Drie feestjes ontdekt in Bilzen en Riemst: “Maar wij wonen op hetzelfde adres” (15/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst is zaterdagavond uitgekomen op maar liefst drie feestjes. Op twee plaatsen in Riemst kregen in totaal 15 feestvierders een coronaboete. In Bilzen verklaarden acht Nederlanders dat ze op hetzelfde adres woonden, waardoor ze geen boete kregen.
  [naar artikel]
 14. Is er fusie op komst? Bilzen en Riemst ontkennen gesprekken (03/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Bilzense N-VA politicus Wouter Raskin zegt dat Bilzen en Riemst in het geheim onderhandelingen over een fusie voeren. “Prima. Maar betrek Hoeselt daar ook bij.” Zowel burgemeester Sauwens van Bilzen als burgemeester Vos van Riemst ontkennen.
  [naar artikel]
 15. Burgemeesters Bilzen en Hoeselt verwonderd over terugtrekking Riemst uit fusie: “Ik betreur dit” (30/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De beslissing van het schepencollege - en bij uitbreiding van de CD&V-meerderheid van Riemst - om de fusiegesprekken met Bilzen en Hoeselt stop te zetten hadden ze in Bilzen en Hoeselt helemaal niet zien aankomen. “De voorbereiding verliep tot nog toe uiterst constructief en in alle vertrouwen, daarom komt de beslissing van Riemst totaal onverwacht” reageren burgemeesters Sauwens (Bilzen) en Raskin (Hoeselt).
  [naar artikel]
 16. Twee snelheidsovertreders spelen rijbewijs kwijt (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee bestuurders zijn bij snelheidscontroles in de politiezone Bilzen/Hoeselt/Riemst meteen aan de kant gezet en hebben hun rijbewijs moeten afgeven. De twee reden respectievelijk 139 km/uur in de Tipstraat in Beverst en 123 km/uur op de Rode Kruislaan in Grote Spouwen. De maximum toegelaten snelheid is er 70 km/uur. De controles gebeurden van zaterdag 18 tot zondag 2 uur op zes locaties, de Tongersesteenweg in Werm (Hoeselt), de Tipstraat in Beverst (Bilzen), de Maastrichterstraat in Waltwilder (Bilzen), de Burgemeester Marresbaan in Lafelt (Riemst), de Tongersesteenweg in Millen (Riemst) en de Rode Kruislaan in Grote Spouwen (Bilzen). Van de 1.279 voertuigen die de camera passeerden, reden er 124 te snel. (mm)
  [naar artikel]
 17. Ventori gaat voor 15 windmolens langs E313 in Tongeren en Riemst (06/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vier energiebedrijven gaan samen een milieuonderzoek uitvoeren naar windpark Ventori langs de E313 in Tongeren en Riemst. In plaats van hun oorspronkelijk geplande 28 windturbines willen ze er nog 15 bouwen: 8 in Riemst en 7 en Tongeren.
  [naar artikel]
 18. Een op tien te snel bij snelheidscontroles in Bilzen, Hoeselt en Riemst (25/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ruim een op tien bestuurder is afgelopen weekend geflitst bij controles in de politiezone Bilzen/Hoeselt/Riemst. De controles gebeurden in de Zangerheistraat, de Maastrichterstraat, de Riemsterweg en de Rode Kruislaan in Bilzen, de Maastrichtersteenweg, de Burgemeester Marresbaan en de Visésteenweg in Riemst en de Bilzersteenweg en de Romershovenstraat in Bilzen. Van de 3.779 voertuigen die de camera passeerden, reden er 407 te snel. Op de Zangerheistraat en de Rode Kruislaan in Bilzen werden de hoogste snelheden gehaald. 102 en 107 km/uur waar maar 70 km/uur is toegelaten.
  [naar artikel]
 19. 12 % te snel bij snelheidscontroles in Bilzen, Hoeselt en Riemst (30/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij snelheidscontroles in de politiezone Bilzen/Hoeselt/Riemst zijn afgelopen weekend 454 automobilisten geflitst. Er werd gecontroleerd in de Rode Kruislaan, Waterstraat, Tipstraat, Zangerheistraat en Maastrichterstraat in Bilzen, de Groenstraat en Tongersesteenweg in Hoeselt en de Maastrichtersteenweg, Visésteenweg en Tongersesteenweg in Riemst. In totaal passeerden 3.676 voertuigen de camera.
  [naar artikel]
 20. Zuiden van Limburg getroffen door grote stroomonderbreking (21/10/2016 - De Redactie)
  Regio Tongeren-Riemst-Bilzen zit al enkele uren zonder stroom. Er zijn problemen met hoogspanningsnet Elia, waarvan ook het treinverkeer tussen Hasselt en Tongeren hinder ondervindt.
  [naar artikel]
 21. Politie doekt drugsverkoop op, twee aanhoudingen (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft dinsdagavond een hele resem drugs gevonden bij een interventie in Hoeselt. Waarschijnlijk gaat het om drugsverkoop. Twee personen zijn aangehouden, acht personen kregen een coronaboete.
  [naar artikel]
 22. GEMEENTERAAD. Politie Voeren voortaan ook met bodycams en dashcams op pad (25/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wijkwerken: Felicitaties waren er voor raadslid Mailleu (RAL) met de geboorte van zoontje Paul. Een nieuwe samenwerkingsovereenkomst en de toetreding van Tongeren tot het samenwerkingsverband met Bilzen-Hoeselt-Riemst en Voeren werd goedgekeurd. In 2018 ging Wijk-werken, het nieuwe activerend werkgelegenheidsinstrument dat in de plaats kwam van het bestaande PWA-statuut, van start. Er werd een samenwerking opgestart tussen Bilzen, Hoeselt, Riemst en Voeren. In 2022 vraagt Tongeren om ook deel te mogen uitmaken van deze samenwerking. De raad heeft de nieuwe samenwerkingsovereenkomst die ingaat vanaf 1 april 2022 tot 31 december 2024 goedgekeurd.
  [naar artikel]
 23. 66-jarige Josephine uit Tongeren vermist (24/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft een opsporingsbericht uitgestuurd voor de 66-jarige Josephine Gielkens uit Tongeren.
  [naar artikel]
 24. Twee dealers (18 en 20) gearresteerd bij drugscontroles in Bilzen, Hoeselt en Riemst (23/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft afgelopen weekend op verschillende gekende hang- en overlastplekken drugscontroles gedaan. Twee dealers van 20 en 18 jaar werden gearresteerd.
  [naar artikel]
 25. Geen fusie, wel meer samenwerking met Bilzen, Riemst en Voeren (24/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  CDH-gemeenteraadslid Josée Barzeele vroeg donderdag de gemeenteraad om een studie te bestellen over de noodzaak van een fusie. Het voorstel werd door de meerderheidspartijen VLD en N-VA (met één onthouding) afgewezen. “Er is geen wil om te fuseren, ook niet bij Bilzen of Riemst. Wij zetten met de collega’s-burgemeesters in op meer samenwerkingsovereenkomsten met Bilzen, Riemst en Voeren zoals dat nu al goed loopt bij de politie”, reageerde burgemeester Werner Raskin (VLD).
  [naar artikel]
 26. Brandweer stoot bij schoorsteenbrand in Tongeren op 800 wietplanten (31/12/2019 - Metro)
  Bij een schoorsteenbrand in Tongeren heeft de brandweer dinsdag in de vooravond in een woning een wietplantage ontdekt. Er stonden in totaal 800 planten. De lokale politie van de zone Tongeren-Herstappe is nog volop bezig met de nodige vaststellingen. De politie kon een verdachte arresteren. Het gerechtelijk lab is bezig met het uitvoeren van een uitgebreid sporenonderzoek. Dat bevestigde het parket van Limburg dinsdagavond. Bij aankomst van de brandweer op de Sint-Truidersteenweg kwam er zwarte rook uit de schoorsteen. De brandweer kon het probleem snel oplossen, maar uiteindelijk werden in de woonst de wietplanten op de bovenverdieping en in de kelder ontdekt. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. De Civiele Bescherming werd ingeschakeld om de planten en de volledige installatie te ontmantelen en op te ruimen. bron: Belga Het bericht Brandweer stoot bij schoorsteenbrand in Tongeren op 800 wietplanten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Drie aanhoudingen na vondst van 800 wietplanten (09/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee mannen en een vrouw zitten in de gevangenis nadat de politie vorige week vrijdag een cannabisplantage in Maasmechelen had aangetroffen.
  [naar artikel]
 28. Inwoners krijgen uitleg over 15 geplande windturbines op grens Riemst en Tongeren  (13/10/2021 - VRT NWS)
  In de gemeentenhuizen van Tongeren en Riemst kunnen inwoners de plannen inkijken voor 15 nieuwe windturbines. Die zouden langs de snelweg E313 komen, in het grensgebied van de twee gemeenten.
  [naar artikel]
 29. Politie houdt gecoördineerde actie tegen alcohol en drugs (28/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zondag heeft de politie van de zones Bilzen-Hoeselt-Riemst en Tongeren-Herstappen een gecoördineerde actie uitgevoerd tegen alcohol en drugs in het verkeer. Dat gebeurde tussen middernacht en 8u 's ochtends. 26 agenten controleerden op twee locaties. In Tongeren werden twee mensen opgepakt en opgesloten voor openbaar dronkenschap.
  [naar artikel]
 30. Vijf Georgiërs op dievenpad door Tongerse onderzoeksrechter aangehouden (17/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De onderzoeksrechter in Tongeren heeft vijf verdachten van Georgische afkomst aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van het plegen van diefstallen met braak. Het vijftal werd maandag in Bilzen opgepakt door de lokale politie Bilzen-Riemst-Hoeselt, zo is vernomen van de politie van Bilzen.
  [naar artikel]
 31. Burgemeester Hoeselt wil inwoners bevragen over fusie met Bilzen en Riemst (08/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Hoeselt wil burgemeester Werner Raskin dat er een referendum komt onder de inwoners over de toekomstige fusie met Bilzen en Riemst. Het is nog niet zover. De drie gemeenten gaan fusiegesprekken aanknopen. De gemeenteraad van Bilzen heeft daarvoor het licht op groen gezet. De burgemeesters van Bilzen en Riemst besnuffelen elkaar al even met het oog op een fusie. De gemeenteraad van Hoeselt heeft nu een brief gestuurd om bij de gesprekken betrokken te worden. Maar burgemeester is een koele minnaar van de fusie en stelt zijn voorwaarden.
  [naar artikel]
 32. Riemst zet fusiegesprekken met buurgemeenten Bilzen en Hoeselt stop (30/04/2021 - VRT NWS)
  Riemst zet de fusiegesprekken met Bilzen en Hoeselt stop. Eind vorig jaar zijn de drie gemeenten gesprekken gestart om in de toekomst te fuseren. Ze hadden al een aantal samenwerkingen en zitten ook samen in één politiezone. Maar op dit moment ziet Riemst meer nadelen dan voordelen.
  [naar artikel]
 33. 100 processen-verbaal opgesteld in politiezone Bilzen/Hoeselt/Riemst voor negeren coronamaatregelen (31/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tot dinsdagnamiddag zijn in de politiezone Bilzen/Hoeselt/Riemst exact 100 processen-verbaal opgesteld voor inbreuken tegen de maatregelen rond corona, laat korpschef Dirk Claes weten. “Het gaat welgeteld om 37 overtredingen in Bilzen, 31 in Hoeselt en 32 in Riemst. In Riemst gaat het 26 keer over niet ‘essentiële verplaatsingen’ aan de grensovergang in Vroenhoven. Net als in de andere Limburgse politiezones gaat het meestal over vastgestelde samenscholingen en over onnodige verplaatsingen.”
  [naar artikel]
 34. N-VA Hoeselt dwingt fusiegesprekken met Riemst en Bilzen af (25/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Coalitiepartij N-VA wil dat het Hoeseltse gemeentebestuur formeel aan Bilzen en Riemst vraagt of er fusiegesprekken bezig zijn. “Als dat zo is, willen we deelnemen”, zei Rudi Coenegrachts.
  [naar artikel]
 35. Kiwanis Tongeren Ambiorix verzamelt opnieuw kleding (05/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kiwanis Tongeren Ambiorix organiseert tweemaal per jaar een ophaling van kledij, schoenen en handtassen. De volgende ophaling gebeurt in het weekeinde van 10 en 11 november aanstaande. Met de opbrengst ervan worden sociale projecten in Tongeren, Bilzen, Hoeselt en Riemst gesteund. Lisa Del Bo is opnieuw bereid gevonden om deze actie als meter te ondersteunen.
  [naar artikel]
 36. 32-jarige Bilzenaar snel gevat na reeks diefstallen in Tongeren (10/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft maandag een 32-jarige Bilzenaar gearresteerd nadat die eerder op de dag een aantal diefstallen had gepleegd in Tongeren. De man wordt via snelrecht gedagvaard.
  [naar artikel]
 37. Wolkbreuk zet straten blank in Riemst en Bilzen, brandweer maakt zandzakjes klaar (13/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een wolkbreuk zorgde dinsdagavond in zowel Bilzen als Riemst voor wateroverlast. Onder meer in Bolder en Heukelom was het prijs.
  [naar artikel]
 38. Bilzen, Hoeselt en Riemst gaan in gesprek over mogelijke fusie (20/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De mogelijke fusie tussen Bilzen, Hoeselt en Riemst wordt deze maand verder besproken tussen de drie burgervaders. Johan Sauwens (Trots op Bilzen) gaf eerder al te kennen dat ze de uitdaging aangaan.
  [naar artikel]
 39. Plassende dronkaard rijdt naar politiekantoor in Riemst voor klacht over lastige buur (13/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het onthaalpunt van de politiezone Bilzen-Riemst-Hoeselt in Riemst heeft woensdagnamiddag opvallend bezoek gekregen. Een 67-jarige man uit Riemst die duidelijk te diep in het glas had gekeken, kwam klagen omdat hij een discussie had met een buurman.
  [naar artikel]
 40. Bilzen bereidt fusie voor met Hoeselt en Riemst tegen 2024 (07/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bilzen knoopt vanaf nu concrete fusiegesprekken aan met buurgemeenten Hoeselt en Riemst. De gemeenteraad van Bilzen heeft daarvoor dinsdagavond zelfs éénparig het licht op groen gezet. “Het wordt zeker geen kunstmatige fusie,” zo benadrukt burgemeester Johan Sauwens (Trots op Bilzen). “We werken al bijzonder goed samen.” Een werkgroep moet de fusie tegen 2024 voorbereiden.
  [naar artikel]
 41. 182 snelheidsduivels gepakt bij controles in Bilzen, Hoeselt en Riemst (10/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft maandag tussen 15.30 en 20.30 uur snelheidscontroles uitgevoerd op haar grondgebied. Van de 939 passanten liepen er maar liefst 182 tegen de lamp, bijna 20 procent.
  [naar artikel]
 42. Open Vld Hoeselt en Riemst zeer duidelijk: “Wij willen niet fusioneren met Bilzen” (06/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Open Vld Hoeselt en Riemst zijn niet te vinden voor een fusie met Bilzen, zoals Bruno Steegen bepleit. Steegen, schepen voor Open Vld in Bilzen, komt voor de gemeenteraadsverkiezingen op met Beter Bilzen, een lijst die breder is dan alleen maar Open Vld. Hij ijvert voor verplichte fusies.
  [naar artikel]
 43. Verdachten winkeldiefstal Bilzen herkend dankzij politiecontrole (15/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag onderwierp de politie Bilzen-Hoeselt-Riemst een voertuig met gestolen Nederlandse kentekenplaten aan een controle. Eén van de twee inzittenden werd meteen herkend als verdachte van een winkeldiefstal in Bilzen.
  [naar artikel]
 44. Vrachtwagenchauffeurs maken het bont op Limburgse wegen: €7.546 boete en drie pv’s op een dag (06/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op maandag 5 februari 2018 hield de politie Bilzen-Hoeselt-Riemst een verkeerscontrole, met speciale aandacht voor het zwaar vervoer. Leden van de verkeersdienst stonden van 08.30 uur tot 11.45 uur opgesteld te Bilzen en van 12.30 uur tot 16.00 uur te Riemst. En dat leverde in totaal 7.546 euro op.
  [naar artikel]
 45. Zes bestuurders met gsm in hand bij controles in Riemst en Bilzen (04/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij verkeerscontroles heeft de politie dinsdag in Riemst en Bilzen zes bestuurders met 174 euro beboet voor rijden met gsm in de hand. Op deze overtreding ligt de focus in de maand mei.
  [naar artikel]
 46. Actiecomité roept op om massaal bezwaar in te dienen tegen 'Windpark Tongeren-Riemst' (19/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het actiecomité tegen windmolens in Millen is met man en macht meer dan 1.000 brieven in Tongeren en Riemst aan het posten tegen het ‘Windpark Tongeren-Riemst’. Op termijn zullen hier waarschijnlijk meer dan 30 industriële molens draaien. De actievoerders roepen met hun brieven op om voor vrijdag 23 februari bezwaar in te dienen tegen de aanvraag van EDF Luminus om de eerste twee molens van het park te bouwen. Het comité ontstond 1,5 jaar geleden toen de plannen van drie enorme turbines in Elst/Millen bekendraakten. Met dit protest verruimen ze hun horizon.
  [naar artikel]
 47. Limburger dronken gsm’end tegen 100 kilometer per uur onderschept (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een man uit Tongeren is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden door een lokale interventieploeg van zone Bilzen-Hoeselt-Riemst.
  [naar artikel]
 48. Man vervoert twee kinderen onder invloed van alcohol en cocaïne (03/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft vrijdag een man uit Riemst gecontroleerd. Hij had twee minderjarige kinderen in zijn auto zitten, maar legde wel een positieve adem- én speekseltest af.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy