Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

15 August 2022
15:03 uur

Voetballer Fabien Camus aangehouden in kader van operatie Propere Handen

Metro

24/10/2018 - 15:45

In het kader van de operatie Propere Handen is de 33-jarige voetballer Fabien Camus aangehouden en opgesloten in de gevangenis van Lantin. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag en is intussen bevestigd door het federale parket. Camus was speler bij KV Mechelen, waar zijn contract intussen afgelopen is. Camus is ook een ex-voetballer van KRC […] Het bericht Voetballer Fabien Camus aangehouden in kader van operatie Propere Handen verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Voetballer Fabien Camus aangehouden (24/10/2018 - De Tijd)
  15:45 De 33-jarige voetballer is aangehouden in het kader van operatie Propere Handen. Hij speelde dit seizoen voor KV Mechelen.
  [naar artikel]
 2. Fraude in het voetbal: Fabien Camus aangehouden (24/10/2018 - Knack)
  Fabien Camus, gewezen speler van KV Mechelen, is aangehouden door onderzoeksrechter in kader van operatie Propere Handen. Dat bevestigt het federale parket.
  [naar artikel]
 3. ‘Operatie Propere Handen’: Fabien Camus vrij onder voorwaarden (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van Operatie Propere Handen is deze namiddag gewezen KV Mechelen en Antwerp-voetballer Fabien Camus vrijgelaten onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 4. 'Operatie Schone Handen’: voetballer Fabien Camus aangehouden (25/10/2018 - De Standaard)
  In 'Operatie Schone Handen', het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal, is de eerste voetballer aangehouden. Fabien Camus werd door de onderzoeksrechter in verdenking gesteld van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwassen van geld. Camus (33) voetbalt niet meer, maar speelde onder andere voor Charleroi, Genk, Antwerp en KV Mechelen. Momenteel werkt hij nog altijd samen met makelaar Mogi Bayat.
  [naar artikel]
 5. Fabien Camus vrijgelaten onder voorwaarden (26/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In het kader van Operatie Propere Handen is deze namiddag gewezen KV Mechelen en Antwerp-voetballer Fabien Camus vrijgelaten onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 6. ‘Operatie Propere Handen’: ex-Genkenaar Fabien Camus opgepakt (24/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Er is opnieuw een arrestatie uitgevoerd in ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus, een cliënt van Mogi Bayat, is opgepakt voor ondervraging. De 33-jarige Camus zit momenteel zonder club maar heeft een verleden bij onder andere KRC Genk, Charleroi, Antwerp en KV Mechelen.
  [naar artikel]
 7. Operatie Propere Handen: Fabien Camus vrijgelaten (07/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Fabien Camus is onder voorwaarden vrijgelaten, meldt La Dernière Heure. De voetballer werd ondervraagd overzijn rol in de transfer van Anthony Limbombe van Club Brugge naar Nantes.
  [naar artikel]
 8. Raadkamer laat voetballer Fabien Camus voorwaardelijk vrij, mits betaling van borgsom (26/10/2018 - Metro)
  De raadkamer in Tongeren heeft vandaag beslist om voetballer Fabien Camus, ex-speler van KV Mechelen, onder voorwaarden vrij te laten, mits betaling van een borgsom. Tegen die beslissing is wel nog beroep mogelijk van het federaal parket. Die beslissing is volgens de parketwoordvoerder evenwel nog niet genomen. Camus was aangehouden in het kader van operatie Propere Handen. Het federale parket voert een onderzoek naar een criminele organisatie, witwaspraktijken, corruptie en matchfixing in het Belgische voetbal. Camus, die woensdag werd aangehouden, werd in verdenking gesteld van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken. Zijn advocaat Didier de Quevy zei vandaag in Tongeren dat zijn cliënt mogelijk werd aangehouden omdat hij voetbalmakelaar Mogi Bayat kent. bron: Belga Het bericht Raadkamer laat voetballer Fabien Camus voorwaardelijk vrij, mits betaling van borgsom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Operatie Propere Handen: Fabien Camus vrijgelaten (07/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Fabien Camus is na het betalen van een borgsom onder voorwaarden vrijgelaten, zo meldt La Dernière Heure. De voetballer werd ondervraagd over zijn rol in de transfer van Anthony Limbombe van Club Brugge naar Nantes.
  [naar artikel]
 10. Nieuwe arrestatie in ‘Operatie Propere Handen’: Fabien Camus (ex-Antwerp en KV Mechelen) opgepakt voor verhoor (24/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Er is opnieuw een arrestatie uitgevoerd in ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus, een cliënt van Mogi Bayat, is opgepakt voor ondervraging. De 33-jarige Camus zit momenteel zonder club maar heeft een verleden bij onder andere Charleroi, Genk, Antwerp en KV Mechelen.
  [naar artikel]
 11. Federaal parket gaat in beroep: Fabien Camus moet dan toch in de cel blijven (27/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het kader van ‘Operatie Propere Handen’ leek vrijdagmiddag ex-voetballer Fabien Camus vrij te komen onder voorwaarde. De gewezen middenvelder van KV Mechelen en Antwerp moest daarvoor een borgsom van 20.000 euro betalen, maar gisteravond laat ging het federaal parket tegen de voorwaardelijke vrijlating in beroep. Dat betekent dat Camus voorlopig achter de tralies blijft. Hij werd in verdenking gesteld wegens lidmaatschap van een criminele organisatie en het witwassen van geld.
  [naar artikel]
 12. Nieuwe arrestatie in Operatie 'Schone Handen’: voetballer Fabien Camus opgepakt (24/10/2018 - De Standaard)
  Er is opnieuw een arrestatie uitgevoerd in Operatie 'Schone Handen’, het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus, een cliënt van Mogi Bayat, is opgepakt voor ondervraging. De 33-jarige Camus zit momenteel zonder club maar heeft een verleden bij, onder andere, Charleroi, Genk, Antwerp en KV Mechelen.
  [naar artikel]
 13. Voetballer Fabien Camus mag vrijkomen onder voorwaarden (26/10/2018 - VRT NWS)
  Voetballer Fabien Camus mag vrijkomen onder voorwaarden, mits hij een borgsom betaalt. Dat heeft de raadkamer beslist. Het federaal parket kan wel nog in beroep gaan tegen die beslissing. Camus was eergisteren opgepakt in het kader van operatie "zero", het voetbalschandaal dat ons land al twee weken in de ban houdt.
  [naar artikel]
 14. Federaal parket in beroep tegen voorwaardelijke vrijlating Fabien Camus (26/10/2018 - Metro)
  Het federaal parket gaat in beroep tegen de beslissing van de raadkamer in Tongeren om de 33-jarige voetballer Fabien Camus voorwaardelijk en mits betaling van een borgsom vrij te laten. Dat maakte het federale parket vanavond bekend. De ex-speler van KV Mechelen werd woensdag aangehouden in het kader van de operatie Propere Handen, een fraudeonderzoek in het Belgische voetbal van het federale parket. De raadkamer in Tongeren besliste hem eerder vandaag mits betaling van een borgsom onder voorwaarden in vrijheid te stellen. Door het hoger beroep moet de Antwerpse Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) zich binnen twee weken over zijn aanhouding buigen. Camus is in verdenking gesteld van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken. bron: Belga Het bericht Federaal parket in beroep tegen voorwaardelijke vrijlating Fabien Camus verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Ook voetballer Fabien Camus aangehouden in voetbaldossier, verdacht van witwassen en criminele organisatie (24/10/2018 - VRT NWS)
  Ook voetballer Fabien Camus is aangehouden in het voetbaldossier dat ons land al twee weken in de ban houdt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en wordt bevestigd. Hij wordt verdacht van witwaspraktijken en criminele organisatie. In het verleden speelde Camus onder meer voor KV Mechelen, Antwerp en Racing Genk.
  [naar artikel]
 16. Ook Fabien Camus opgepakt: ex-speler van KV Mechelen en Genk ondervraagd (24/10/2018 - De Morgen)
  De 33-jarige voetballer Fabien Camus zit in de gevangenis van Lantin nadat hij ondervraagd werd over de wantoestanden in het Belgische voetbal. Hij is aangehouden op verdenking van witwassen en criminele organisatie. Dat heeft het parket bevestigd.
  [naar artikel]
 17. Fabien Camus “erg aangeslagen” na arrestatie (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Fabien Camus, de ex-voetballer die deze week werd opgepakt op verdenking van witwassen en lidmaatschap van een criminele organisatie, is vanmorgen...
  [naar artikel]
 18. Raadkamer beslist in namiddag over aanhouding profvoetballer Fabien Camus in fraudezaak (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Raadkamer van Tongeren neemt vrijdagnamiddag een beslissing of voetballer Fabien Camus aangehouden blijft in het onderzoek naar fraude in het Belgische voetbal. Dat heeft zijn advocaat Didier de Quevy laten weten bij het verlaten van de raadkamer in Tongeren.
  [naar artikel]
 19. Speelbal in Bayats tentakels: met Fabien Camus zit ook eerste voetballer in cel (25/10/2018 - De Morgen)
  Tot vorig seizoen voetbalde Fabien Camus bij KV Mechelen. Afgelopen zomer regelde hij als kersvers makelaar, samen met Mogi Bayat, de miljoenentransfer van Club-speler Anthony Limbombe naar FC Nantes. Volgens het gerecht bleef er via frauduleuze constructies 455.000 euro plakken bij Camus.
  [naar artikel]
 20. Raadkamer laat voetballer Fabien Camus vrij onder voorwaarden (26/10/2018 - De Morgen)
  Voetballer Fabien Camus (33) komt vrij onder voorwaarden mits betaling van een borgsom. Dat heeft het federaal parket bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 21. Voetballer Fabien Camus vrij onder voorwaarden (26/10/2018 - De Standaard)
  De raadkamer in Tongeren heeft vrijdag besloten voetballer Fabien Camus vrij te laten onder voorwaarden, mits betaling van een borgsom.
  [naar artikel]
 22. Ook Fabien Camus opgepakt: ex-speler van KV Mechelen en Genk ondervraagd door het parket (24/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 33-jarige voetballer Fabien Camus zit in de gevangenis van Lantin nadat hij ondervraagd werd over de wantoestanden in het Belgische voetbal. Hij...
  [naar artikel]
 23. Voetballer Fabien Camus vrij onder voorwaarden (26/10/2018 - De Standaard)
  De raadkamer heeft vrijdag besloten voetballer Fabien Camus vrij te laten onder voorwaarden, mits betaling van een borgsom.
  [naar artikel]
 24. Voetballer Fabien Camus vrijgelaten door onderzoeksrechter in voetbalschandaal (07/11/2018 - VRT NWS)
  Oud-voetballer Fabien Camus is vrijgelaten door de onderzoeksrechter in het grote fraudeonderzoek in de Belgische voetbalwereld. Hij moet wel een borgsom betalen.
  [naar artikel]
 25. Toptransfer van Club Brugge geregeld door stroman van Mogi Bayat? Eerste speler in de cel in ‘Operatie Propere Handen’ (25/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  mechelen Sinds gisteren zit nu ook een voetballer opgesloten in de gevangenis in het ­onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus (33) wordt verdacht van het witwassen van geld. Zijn aanhouding zou te maken hebben met de transfer van ex-Club Brugge-speler Anthony Limbombe.
  [naar artikel]
 26. Fabien Camus vrij onder voorwaarden mits betalen van borgsom van 20.000 euro (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De raadkamer in Tongeren laat voetballer Fabien Camus vrij onder voorwaarden mits betaling van een borgsom van 20.000 euro. Camus, die deze week...
  [naar artikel]
 27. Advocaat bevestigt: Fabien Camus vrijgelaten onder voorwaarden (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voetballer Fabien Camus is deze ochtend onder voorwaarden vrijgelaten door de onderzoeksrechter. Dat heeft zijn advocaat Didier De Quevy...
  [naar artikel]
 28. Fabien Camus vrij onder voorwaarden (07/11/2018 - Metro)
  Voetballer Fabien Camus is deze ochtend onder voorwaarden vrijgelaten door de onderzoeksrechter. Dat heeft zijn advocaat Didier De Quevy bekendgemaakt, en het federaal parket bevestigt. De voorwaardelijke invrijheidstelling gebeurde na het verhoor gisteren van voetballer Anthony Limbombe, “die mijn cliënt volledig buiten verdenking heeft gesteld”, aldus de advocaat. De raadkamer van Tongeren had eerder al beslist Camus onder voorwaarden vrij te laten, maar het federaal parket was daartegen in beroep gegaan. De voormalige voetballer van KV Mechelen zou normaal morgen voor de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) van Antwerpen verschijnen, die zich over zijn vrijlating of verdere aanhouding zou uitspreken. Camus wordt vrijgelaten, maar moet zich ter beschikking houden van justitie. “De borgsom is woensdagochtend betaald”, zegt De Quevy. De voetballer werd in verdenking gesteld van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken in het fraudeonderzoek in het Belgische voetbal. bron: Belga Het bericht Fabien Camus vrij onder voorwaarden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Fabien Camus blijft in cel: federaal parket gaat in beroep tegen voorwaardelijke vrijlating (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het federaal parket gaat in beroep tegen de beslissing van de raadkamer in Tongeren om de 33-jarige voetballer Fabien Camus voorwaardelijk en mits...
  [naar artikel]
 30. Sporting Charleroi krijgt speurders over de vloer in kader van ‘Operatie Propere Handen’: onderzoek naar transfers Mogi Bayat (24/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sporting Charleroi heeft vanochtend agenten van de gerechtelijke politie over de vloer gekregen in het kader van Operatie Propere handen. Dat heeft...
  [naar artikel]
 31. Sporting Charleroi krijgt speurders over de vloer in kader van ‘Operatie Propere Handen’ (24/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sporting Charleroi heeft deze ochtend agenten over de vloer gekregen in het kader van Operatie Propere handen. Dat heeft de club zelf bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 32. Ook Lokeren-trainer Peter Maes gearresteerd in kader van ‘Operatie Propere Handen’ (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook Lokeren-trainer Peter Maes is opgepakt in het kader van ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude in het Belgisch voetbal. Maes zou...
  [naar artikel]
 33. Fabien Camus: “Ja, ik gaf Bayat een horloge van 6.800 euro” (27/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een borgsom van 20.000 euro. Dat moet Fabien Camus van de Tongerse rechter betalen om de gevangenis te mogen verlaten. Volgens zijn advocaat Didier De Quévy zal Camus daarmee instemmen, op voorwaarde dat het federaal parket geen beroep aantekent tegen de vrijlating. Gisteravond leek het federaal parket dat niet van plan.
  [naar artikel]
 34. Fabien Camus: “Ja, ik gaf Bayat een horloge van 6.800 euro” (27/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een borgsom van 20.000 euro. Dat moet Fabien Camus van de Tongerse rechter betalen om de gevangenis te mogen verlaten. Volgens zijn advocaat Didier De Quévy zal Camus daarmee instemmen, op voorwaarde dat het federaal parket geen beroep aantekent tegen de vrijlating. Gisteravond leek het federaal parket dat niet van plan.
  [naar artikel]
 35. Ook Lokeren-trainer Peter Maes opgepakt in kader van ‘Operatie Propere Handen’ (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook Lokeren-trainer Peter Maes is opgepakt in het kader van ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude in het Belgisch voetbal. Maes zou...
  [naar artikel]
 36. Ook AA Gent-manager Michel Louwagie ondervraagd in ‘Operatie Propere Handen’ (16/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent-manager Michel Louwagie heeft zich deze ochtend in het kader van ‘Operatie Propere Handen’ aangeboden bij de gerechtelijke politie in...
  [naar artikel]
 37. Ook AA Gent-manager Michel Louwagie ondervraagd in ‘Operatie Propere Handen’ (16/10/2019 - De Morgen)
  AA Gent-manager Michel Louwagie heeft zich deze ochtend in het kader van ‘Operatie Propere Handen’ aangeboden bij de gerechtelijke politie in Hasselt. Het gerecht wil de verklaringen van spijtoptant Dejan Veljkovic verder aftoetsen.
  [naar artikel]
 38. Onderzoekscoördinator in Operatie propere handen wordt nieuwe bondsprocureur (25/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft Ebe Verhaegen donderdag aangesteld als bondsprocureur. De 46-jarige Antwerpenaar is de opvolger van Kris Wagner, die op 1 april aan de deur werd gezet. Verhaegen verdiende zijn sporen onder meer als onderzoekscoördinator tijdens het tuchtonderzoek in het kader van “Operatie Propere Handen”.
  [naar artikel]
 39. “Geen enkele aanwijzing dat Camus schuldig is” (25/10/2018 - Metro)
  Didier De Quevy, de advocaat van de gisteren aangehouden ex-voetballer Fabien Camus, gaat vandaag voor de Tongerse raadkamer de vrijlating van zijn cliënt vragen. “Mijn cliënt is onschuldig. Er is geen enkele aanwijzing van schuld in dit dossier”, zo verklaart hij deze morgen aan Belga. De 33-jarige ex-voetballer van Frans-Tunesische origine werd gisteren door de onderzoeksrechter aangehouden en opgesloten in de gevangenis van Lantin. Hij wordt verdacht van witwassen van geld en lidmaatschap van een criminele organisatie. “De tenlasteleggingen zijn voor iedereen dezelfde. Mijn cliënt hebben ze alleen geen corruptie aangewreven”, zegt de advocaat ironisch. “Hij is in verdenking gesteld op basis van afgetapte telefoons. Er wordt hem enkel verweten dat hij geen makelaars was.” Volgens verschillende kranten zou de aanhouding van Camus te maken hebben met de transfer van Anthony Limbombe, die afgelopen zomer voor 10 miljoen euro van Club Brugge naar FC Nantes is verhuisd. Camus zou in dienst van Mogi Bayat die transfer mee onderhandeld hebben. Hij deed dat als aspirant-makelaar, maar nog zonder officiële erkenning. Camus zou daarvoor meer dan 450.000 euro hebben opgestreken, maar hij beweert dat hij dat geld nooit gezien heeft. Camus was als voetballer onder meer actief bij Charleroi, Racing Genk, Antwerp en KV Mechelen. bron: Belga Het bericht “Geen enkele aanwijzing dat Camus schuldig is” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Fabien Camus (ex-Antwerp en -KV Mechelen) in de cel: toptransfer bij Club Brugge geregeld door stroman van Bayat? (25/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus (33) wordt verdacht van het witwassen van geld. Zijn aanhouding zou te maken hebben met de transfer van ex-Club Brugge-speler Anthony Limbombe.
  [naar artikel]
 41. Operatie Propere Handen: 'Wat moet er gelachen zijn met de meldingsplicht' (01/10/2021 - Knack)
  Operatie Propere Handen is plots weer volop in de actualiteit. Drie vragen aan Kristof De Ryck, die het dossier al van in het begin volgt voor Sport/Voetbalmagazine.
  [naar artikel]
 42. Clement over operatie ‘Propere Handen’: “Hopelijk zo snel mogelijk duidelijkheid” (20/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Clement begint aan speeldag 11 als fiere leider in de Jupiler League. Maar wij praatten met hem ook over het nieuwe Eupen, de snelle genezing van Trossard en operatie ‘Propere Handen’.
  [naar artikel]
 43. Ook AA Gent-manager Michel Louwagie ondervraagd in Propere Handen (16/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent-manager Michel Louwagie heeft zich deze ochtend in het kader van Operatie Propere Handen aangeboden bij de gerechtelijke politie in...
  [naar artikel]
 44. Na deal met Veljkovic: vier extra speurders op operatie ‘Propere Handen’ ingezet (21/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De gerechtelijke politie gaat extra speurders inzetten op de operatie ‘Propere Handen’, het onderzoek naar het voetbalschandaal in de Belgische...
  [naar artikel]
 45. Infografiek: wat kunnen de sportieve implicaties zijn van operatie Propere Handen? (06/02/2019 - Knack)
  ... het matchfixingluik van operatie Propere Handen als bewezen wordt beschouwd? Dan kunnen enkele profclubs plots wel of niet langer degradant of promovendus zijn.
  [naar artikel]
 46. De vrouw die Veljkovic hielp witwassen: vriendin van makelaar is enige vrouw in de cel in ‘Operatie Propere Handen’ (22/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Of ze geen bankrekening voor hem kan openen in Belgrado “om zijn ouders te ondersteunen”? Marija ­Bogojevska, de Antwerpse vriendin van makelaar ­Dejan Veljkovic, doet het in 2017 zonder verpinken. In maart 2018, blijkt uit een afgeluisterd telefoon­gesprek met haar moeder, is er het besef dat ze ongewild meedraait in een criminele witwascarrousel. En zo is ze – tussen acht mannelijke kopstukken – de enige aangehouden vrouw in Operatie Propere Handen.
  [naar artikel]
 47. De vrouw die Veljkovic hielp witwassen: vriendin van makelaar is enige vrouw in de cel in ‘Operatie Propere Handen’ (22/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Of ze geen bankrekening voor hem kan openen in Belgrado “om zijn ouders te ondersteunen”? Marija ­Bogojevska, de Antwerpse vriendin van makelaar ­Dejan Veljkovic, doet het in 2017 zonder verpinken. In maart 2018, blijkt uit een afgeluisterd telefoon­gesprek met haar moeder, is er het besef dat ze ongewild meedraait in een criminele witwascarrousel. En zo is ze – tussen acht mannelijke kopstukken – de enige aangehouden vrouw in Operatie Propere Handen.
  [naar artikel]
 48. De vrouw die Veljkovic hielp witwassen: vriendin van makelaar is enige vrouw in de cel in ‘Operatie Propere Handen (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  AntwerpenOf ze geen bankrekening voor hem kan openen in Belgrado “om zijn ouders te ondersteunen”? Marija Bogojevska, de Antwerpse vriendin van makelaar Dejan Veljkovic, doet het eind 2017 zonder verpinken. In maart 2018, blijkt uit een afgeluisterd telefoongesprek met haar moeder, is er het besef dat ze ongewild meedraait in een criminele witwascarrousel. En zo is ze – tussen acht mannelijke kopstukken – de enige aangehouden vrouw in Operatie Propere Handen.
  [naar artikel]
 49. Vijf prangende vragen over de titel van KV Mechelen beantwoord: hoe zit dat nu precies met Operatie Propere Handen? (18/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Proximus League zit erop en KV Mechelen is kampioen, toch is het nog even afwachten voor we weten wei er volgend seizoen in de Jupiler Pro League speelt. Dat komt allemaal door Operatie Propere Handen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy