Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2022
14:28 uur

Fabien Camus: “Ja, ik gaf Bayat een horloge van 6.800 euro”

Gazet van Antwerpen

27/10/2018 - 09:09

Een borgsom van 20.000 euro. Dat moet Fabien Camus van de Tongerse rechter betalen om de gevangenis te mogen verlaten. Volgens zijn advocaat Didier De Quévy zal Camus daarmee instemmen, op voorwaarde dat het federaal parket geen beroep aantekent tegen de vrijlating. Gisteravond leek het federaal parket dat niet van plan.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Speelbal in Bayats tentakels: met Fabien Camus zit ook eerste voetballer in cel (25/10/2018 - De Morgen)
  Tot vorig seizoen voetbalde Fabien Camus bij KV Mechelen. Afgelopen zomer regelde hij als kersvers makelaar, samen met Mogi Bayat, de miljoenentransfer van Club-speler Anthony Limbombe naar FC Nantes. Volgens het gerecht bleef er via frauduleuze constructies 455.000 euro plakken bij Camus.
  [naar artikel]
 2. Advocaat Bayat: “Advocaat Camus zegt iets anders dan in afgeluisterde gesprekken staat” (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de advocaat van Mogi Bayat zullen de telefoontaps aantonen dat de advocaat van Fabien Camus niét de waarheid spreekt. Die vertelde woensdag...
  [naar artikel]
 3. ‘Operatie Propere Handen’: ex-Genkenaar Fabien Camus opgepakt (24/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Er is opnieuw een arrestatie uitgevoerd in ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus, een cliënt van Mogi Bayat, is opgepakt voor ondervraging. De 33-jarige Camus zit momenteel zonder club maar heeft een verleden bij onder andere KRC Genk, Charleroi, Antwerp en KV Mechelen.
  [naar artikel]
 4. Fabien Camus (ex-Antwerp en -KV Mechelen) in de cel: toptransfer bij Club Brugge geregeld door stroman van Bayat? (25/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus (33) wordt verdacht van het witwassen van geld. Zijn aanhouding zou te maken hebben met de transfer van ex-Club Brugge-speler Anthony Limbombe.
  [naar artikel]
 5. Nieuwe arrestatie in Operatie 'Schone Handen’: voetballer Fabien Camus opgepakt (24/10/2018 - De Standaard)
  Er is opnieuw een arrestatie uitgevoerd in Operatie 'Schone Handen’, het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus, een cliënt van Mogi Bayat, is opgepakt voor ondervraging. De 33-jarige Camus zit momenteel zonder club maar heeft een verleden bij, onder andere, Charleroi, Genk, Antwerp en KV Mechelen.
  [naar artikel]
 6. 'Operatie Schone Handen’: voetballer Fabien Camus aangehouden (25/10/2018 - De Standaard)
  In 'Operatie Schone Handen', het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal, is de eerste voetballer aangehouden. Fabien Camus werd door de onderzoeksrechter in verdenking gesteld van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwassen van geld. Camus (33) voetbalt niet meer, maar speelde onder andere voor Charleroi, Genk, Antwerp en KV Mechelen. Momenteel werkt hij nog altijd samen met makelaar Mogi Bayat.
  [naar artikel]
 7. Nieuwe arrestatie in ‘Operatie Propere Handen’: Fabien Camus (ex-Antwerp en KV Mechelen) opgepakt voor verhoor (24/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Er is opnieuw een arrestatie uitgevoerd in ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus, een cliënt van Mogi Bayat, is opgepakt voor ondervraging. De 33-jarige Camus zit momenteel zonder club maar heeft een verleden bij onder andere Charleroi, Genk, Antwerp en KV Mechelen.
  [naar artikel]
 8. Fabien Camus vrij onder voorwaarden mits betalen van borgsom van 20.000 euro (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De raadkamer in Tongeren laat voetballer Fabien Camus vrij onder voorwaarden mits betaling van een borgsom van 20.000 euro. Camus, die deze week...
  [naar artikel]
 9. Fabien Camus “erg aangeslagen” na arrestatie (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Fabien Camus, de ex-voetballer die deze week werd opgepakt op verdenking van witwassen en lidmaatschap van een criminele organisatie, is vanmorgen...
  [naar artikel]
 10. Voetballer Fabien Camus aangehouden in kader van operatie Propere Handen (24/10/2018 - Metro)
  In het kader van de operatie Propere Handen is de 33-jarige voetballer Fabien Camus aangehouden en opgesloten in de gevangenis van Lantin. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag en is intussen bevestigd door het federale parket. Camus was speler bij KV Mechelen, waar zijn contract intussen afgelopen is. Camus is ook een ex-voetballer van KRC Genk en Antwerp. Hij wordt verdacht van witwassen en lidmaatschap van een criminele organisatie. bron: Belga Het bericht Voetballer Fabien Camus aangehouden in kader van operatie Propere Handen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Fraude in het voetbal: Fabien Camus aangehouden (24/10/2018 - Knack)
  Fabien Camus, gewezen speler van KV Mechelen, is aangehouden door onderzoeksrechter in kader van operatie Propere Handen. Dat bevestigt het federale parket.
  [naar artikel]
 12. Ook Fabien Camus opgepakt: ex-speler van KV Mechelen en Genk ondervraagd door het parket (24/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 33-jarige voetballer Fabien Camus zit in de gevangenis van Lantin nadat hij ondervraagd werd over de wantoestanden in het Belgische voetbal. Hij...
  [naar artikel]
 13. Operatie Propere Handen: Fabien Camus vrijgelaten (07/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Fabien Camus is onder voorwaarden vrijgelaten, meldt La Dernière Heure. De voetballer werd ondervraagd overzijn rol in de transfer van Anthony Limbombe van Club Brugge naar Nantes.
  [naar artikel]
 14. Ook Fabien Camus opgepakt: ex-speler van KV Mechelen en Genk ondervraagd (24/10/2018 - De Morgen)
  De 33-jarige voetballer Fabien Camus zit in de gevangenis van Lantin nadat hij ondervraagd werd over de wantoestanden in het Belgische voetbal. Hij is aangehouden op verdenking van witwassen en criminele organisatie. Dat heeft het parket bevestigd.
  [naar artikel]
 15. Operatie Propere Handen: Fabien Camus vrijgelaten (07/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Fabien Camus is na het betalen van een borgsom onder voorwaarden vrijgelaten, zo meldt La Dernière Heure. De voetballer werd ondervraagd over zijn rol in de transfer van Anthony Limbombe van Club Brugge naar Nantes.
  [naar artikel]
 16. Raadkamer laat voetballer Fabien Camus voorwaardelijk vrij, mits betaling van borgsom (26/10/2018 - Metro)
  De raadkamer in Tongeren heeft vandaag beslist om voetballer Fabien Camus, ex-speler van KV Mechelen, onder voorwaarden vrij te laten, mits betaling van een borgsom. Tegen die beslissing is wel nog beroep mogelijk van het federaal parket. Die beslissing is volgens de parketwoordvoerder evenwel nog niet genomen. Camus was aangehouden in het kader van operatie Propere Handen. Het federale parket voert een onderzoek naar een criminele organisatie, witwaspraktijken, corruptie en matchfixing in het Belgische voetbal. Camus, die woensdag werd aangehouden, werd in verdenking gesteld van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken. Zijn advocaat Didier de Quevy zei vandaag in Tongeren dat zijn cliënt mogelijk werd aangehouden omdat hij voetbalmakelaar Mogi Bayat kent. bron: Belga Het bericht Raadkamer laat voetballer Fabien Camus voorwaardelijk vrij, mits betaling van borgsom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Federaal parket gaat in beroep: Fabien Camus moet dan toch in de cel blijven (27/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het kader van ‘Operatie Propere Handen’ leek vrijdagmiddag ex-voetballer Fabien Camus vrij te komen onder voorwaarde. De gewezen middenvelder van KV Mechelen en Antwerp moest daarvoor een borgsom van 20.000 euro betalen, maar gisteravond laat ging het federaal parket tegen de voorwaardelijke vrijlating in beroep. Dat betekent dat Camus voorlopig achter de tralies blijft. Hij werd in verdenking gesteld wegens lidmaatschap van een criminele organisatie en het witwassen van geld.
  [naar artikel]
 18. Voetballer Fabien Camus mag vrijkomen onder voorwaarden (26/10/2018 - VRT NWS)
  Voetballer Fabien Camus mag vrijkomen onder voorwaarden, mits hij een borgsom betaalt. Dat heeft de raadkamer beslist. Het federaal parket kan wel nog in beroep gaan tegen die beslissing. Camus was eergisteren opgepakt in het kader van operatie "zero", het voetbalschandaal dat ons land al twee weken in de ban houdt.
  [naar artikel]
 19. Fabien Camus vrijgelaten onder voorwaarden (26/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In het kader van Operatie Propere Handen is deze namiddag gewezen KV Mechelen en Antwerp-voetballer Fabien Camus vrijgelaten onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 20. Ook voetballer Fabien Camus aangehouden in voetbaldossier, verdacht van witwassen en criminele organisatie (24/10/2018 - VRT NWS)
  Ook voetballer Fabien Camus is aangehouden in het voetbaldossier dat ons land al twee weken in de ban houdt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en wordt bevestigd. Hij wordt verdacht van witwaspraktijken en criminele organisatie. In het verleden speelde Camus onder meer voor KV Mechelen, Antwerp en Racing Genk.
  [naar artikel]
 21. Raadkamer beslist in namiddag over aanhouding profvoetballer Fabien Camus in fraudezaak (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Raadkamer van Tongeren neemt vrijdagnamiddag een beslissing of voetballer Fabien Camus aangehouden blijft in het onderzoek naar fraude in het Belgische voetbal. Dat heeft zijn advocaat Didier de Quevy laten weten bij het verlaten van de raadkamer in Tongeren.
  [naar artikel]
 22. Advocaat bevestigt: Fabien Camus vrijgelaten onder voorwaarden (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voetballer Fabien Camus is deze ochtend onder voorwaarden vrijgelaten door de onderzoeksrechter. Dat heeft zijn advocaat Didier De Quevy...
  [naar artikel]
 23. Raadkamer laat voetballer Fabien Camus vrij onder voorwaarden (26/10/2018 - De Morgen)
  Voetballer Fabien Camus (33) komt vrij onder voorwaarden mits betaling van een borgsom. Dat heeft het federaal parket bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 24. Voetballer Fabien Camus vrij onder voorwaarden (26/10/2018 - De Standaard)
  De raadkamer in Tongeren heeft vrijdag besloten voetballer Fabien Camus vrij te laten onder voorwaarden, mits betaling van een borgsom.
  [naar artikel]
 25. Voetballer Fabien Camus vrijgelaten door onderzoeksrechter in voetbalschandaal (07/11/2018 - VRT NWS)
  Oud-voetballer Fabien Camus is vrijgelaten door de onderzoeksrechter in het grote fraudeonderzoek in de Belgische voetbalwereld. Hij moet wel een borgsom betalen.
  [naar artikel]
 26. Voetballer Fabien Camus vrij onder voorwaarden (26/10/2018 - De Standaard)
  De raadkamer heeft vrijdag besloten voetballer Fabien Camus vrij te laten onder voorwaarden, mits betaling van een borgsom.
  [naar artikel]
 27. Fabien Camus blijft in cel: federaal parket gaat in beroep tegen voorwaardelijke vrijlating (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het federaal parket gaat in beroep tegen de beslissing van de raadkamer in Tongeren om de 33-jarige voetballer Fabien Camus voorwaardelijk en mits...
  [naar artikel]
 28. ‘Operatie Propere Handen’: Fabien Camus vrij onder voorwaarden (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van Operatie Propere Handen is deze namiddag gewezen KV Mechelen en Antwerp-voetballer Fabien Camus vrijgelaten onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 29. Federaal parket in beroep tegen voorwaardelijke vrijlating Fabien Camus (26/10/2018 - Metro)
  Het federaal parket gaat in beroep tegen de beslissing van de raadkamer in Tongeren om de 33-jarige voetballer Fabien Camus voorwaardelijk en mits betaling van een borgsom vrij te laten. Dat maakte het federale parket vanavond bekend. De ex-speler van KV Mechelen werd woensdag aangehouden in het kader van de operatie Propere Handen, een fraudeonderzoek in het Belgische voetbal van het federale parket. De raadkamer in Tongeren besliste hem eerder vandaag mits betaling van een borgsom onder voorwaarden in vrijheid te stellen. Door het hoger beroep moet de Antwerpse Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) zich binnen twee weken over zijn aanhouding buigen. Camus is in verdenking gesteld van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken. bron: Belga Het bericht Federaal parket in beroep tegen voorwaardelijke vrijlating Fabien Camus verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Fabien Camus vrij onder voorwaarden (07/11/2018 - Metro)
  Voetballer Fabien Camus is deze ochtend onder voorwaarden vrijgelaten door de onderzoeksrechter. Dat heeft zijn advocaat Didier De Quevy bekendgemaakt, en het federaal parket bevestigt. De voorwaardelijke invrijheidstelling gebeurde na het verhoor gisteren van voetballer Anthony Limbombe, “die mijn cliënt volledig buiten verdenking heeft gesteld”, aldus de advocaat. De raadkamer van Tongeren had eerder al beslist Camus onder voorwaarden vrij te laten, maar het federaal parket was daartegen in beroep gegaan. De voormalige voetballer van KV Mechelen zou normaal morgen voor de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) van Antwerpen verschijnen, die zich over zijn vrijlating of verdere aanhouding zou uitspreken. Camus wordt vrijgelaten, maar moet zich ter beschikking houden van justitie. “De borgsom is woensdagochtend betaald”, zegt De Quevy. De voetballer werd in verdenking gesteld van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken in het fraudeonderzoek in het Belgische voetbal. bron: Belga Het bericht Fabien Camus vrij onder voorwaarden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. “Geen enkele aanwijzing dat Camus schuldig is” (25/10/2018 - Metro)
  Didier De Quevy, de advocaat van de gisteren aangehouden ex-voetballer Fabien Camus, gaat vandaag voor de Tongerse raadkamer de vrijlating van zijn cliënt vragen. “Mijn cliënt is onschuldig. Er is geen enkele aanwijzing van schuld in dit dossier”, zo verklaart hij deze morgen aan Belga. De 33-jarige ex-voetballer van Frans-Tunesische origine werd gisteren door de onderzoeksrechter aangehouden en opgesloten in de gevangenis van Lantin. Hij wordt verdacht van witwassen van geld en lidmaatschap van een criminele organisatie. “De tenlasteleggingen zijn voor iedereen dezelfde. Mijn cliënt hebben ze alleen geen corruptie aangewreven”, zegt de advocaat ironisch. “Hij is in verdenking gesteld op basis van afgetapte telefoons. Er wordt hem enkel verweten dat hij geen makelaars was.” Volgens verschillende kranten zou de aanhouding van Camus te maken hebben met de transfer van Anthony Limbombe, die afgelopen zomer voor 10 miljoen euro van Club Brugge naar FC Nantes is verhuisd. Camus zou in dienst van Mogi Bayat die transfer mee onderhandeld hebben. Hij deed dat als aspirant-makelaar, maar nog zonder officiële erkenning. Camus zou daarvoor meer dan 450.000 euro hebben opgestreken, maar hij beweert dat hij dat geld nooit gezien heeft. Camus was als voetballer onder meer actief bij Charleroi, Racing Genk, Antwerp en KV Mechelen. bron: Belga Het bericht “Geen enkele aanwijzing dat Camus schuldig is” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Fabien Camus (Genk) maakt kans op WK (06/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 33. Toptransfer van Club Brugge geregeld door stroman van Mogi Bayat? Eerste speler in de cel in ‘Operatie Propere Handen’ (25/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  mechelen Sinds gisteren zit nu ook een voetballer opgesloten in de gevangenis in het ­onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus (33) wordt verdacht van het witwassen van geld. Zijn aanhouding zou te maken hebben met de transfer van ex-Club Brugge-speler Anthony Limbombe.
  [naar artikel]
 34. “Telefoontaps vertellen wat anders dan advocaat van Camus beweert” - Acht verdachten, onder wie Bayat en Vertenten, straks voor kamer van inbeschuldigingstelling (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De telefoontaps in het dossier rond het voetbalschandaal zullen volgens de advocaat van spelersmakelaar Mogi Bayat aantonen dat de raadsman van...
  [naar artikel]
 35. Potgrond, mest en 283.750 euro: hoe AA Gent zijn trainer Hein Vanhaezebrouck deels in het zwart betaalde via makelaar Mogi Bayat (18/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het hoeft niet altijd een Rolex-horloge te zijn. AA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck ontving volgens het onderzoek Propere Handen tuinmateriaal, potaarde en mest van spelersmakelaar Mogi Bayat. Speurders geloven dat hij in zijn eerste periode als trainer van AA Gent mogelijk voor 283.750 euro in het zwart werd betaald.
  [naar artikel]
 36. Voetballer Fabien Camus aangehouden (24/10/2018 - De Tijd)
  15:45 De 33-jarige voetballer is aangehouden in het kader van operatie Propere Handen. Hij speelde dit seizoen voor KV Mechelen.
  [naar artikel]
 37. Man in Kortenberg met geweld bestolen van horloge van 25.000 euro dat hij tweedehands te koop had gezet (14/04/2022 - VRT NWS)
  In Kortenberg is een man (53) thuis met geweld beroofd van een horloge ter waarde van 25.000 euro. De vijftiger had het uurwerk te koop aangeboden op een tweedehandssite. Toen de dader vanmorgen ter plaatse kwam, sloeg hij de man neer en ging hij aan de haal met het horloge. Van de dader is voorlopig geen spoor.
  [naar artikel]
 38. Dieven trekken peperduur horloge van pols, slachtoffer looft beloning uit: “5.000 euro voor wie hem terugbezorgt” (03/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een man uit Hasselt die op 9 mei in Brussel beroofd werd van een peperduur horloge van 21.000 euro, looft 5.000 euro uit voor wie het terugbrengt. “Het heeft ook een grote emotionele waarde.”
  [naar artikel]
 39. Man in Parijs beroofd van peperduur horloge van 770.000 euro (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Japanse man die vandaag buiten het hotel in Parijs waar hij verbleef even een sigaretje rookte, is beroofd van zijn horloge van 770.000 euro.
  [naar artikel]
 40. “Telefoontaps vertellen wat anders dan advocaat van Camus beweert” (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De telefoontaps in het dossier rond het voetbalschandaal zullen volgens de advocaat van spelersmakelaar Mogi Bayat aantonen dat de raadsman van...
  [naar artikel]
 41. Fabien Neretsé moet slachtoffers van Rwandese genocide 317.000 euro schadevergoeding betalen (30/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het hof van assisen in Brussel heeft Fabien Neretsé donderdag veroordeeld tot het vergoeden van zijn slachtoffers voor 317.000 euro in totaal. De man werd eind december veroordeeld tot 25 jaar cel voor oorlogsmisdaden en volkerenmoord in Rwanda in 1994.
  [naar artikel]
 42. Gestolen horloge van 13.000 euro teruggegeven aan politie: “Maar achteraf bleek het namaak” (30/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale recherche van politiezone Antwerpen ging afgelopen week op zoek naar een gestolen horloge ter waarde van 13.000 euro. Al snel vonden ze de dieven. Die leidde hen naar een horlogewinkel waar ze het uurwerk hadden doorverkocht. De uitbaters gaven de feiten toe en overhandigde het horloge, maar al snel bleek dat het om een namaak ging.
  [naar artikel]
 43. “Telefoontaps vertellen wat anders dan advocaat van Camus beweert” - Acht verdachten weten straks of ze vrijkomen (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De telefoontaps in het dossier rond het voetbalschandaal zullen volgens de advocaat van spelersmakelaar Mogi Bayat aantonen dat de raadsman van...
  [naar artikel]
 44. Politie verspreidt beelden van duo die exclusief horloge van Hasselaar stelen (07/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De federale politie verspreidt beelden van de twee dieven die op 9 mei in Brussel een horloge van 21.000 euro konden stelen. Het slachtoffer is een man uit Hasselt. Hij looft 5.000 euro uit voor wie het terugbrengt.
  [naar artikel]
 45. Horloge van 42.000 euro: 20 jaar voor gespaard, na 3 dagen gestolen (19/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Al twintig jaar droomde Bilzenaar Ludwig van een Lange & Söhne-horloge. Enkele weken geleden kwam zijn droom in vervulling en kocht hij bij een
  [naar artikel]
 46. Twintiger steelt horloge van 150.000 euro voor ogen Brusselse politie (19/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 24-jarige man is afgelopen dinsdag opgepakt nadat hij een horloge ter waarde van 150.000 euro had gestolen voor de ogen van een patrouille van de Brusselse politie.
  [naar artikel]
 47. Na diefstal van horloge van 9.000 euro: stelende poetsvrouw (29) in de val gelokt (19/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Op beeld zag ik hoe ze de kamer doorzocht, terwijl wij tien meter verder zaten te eten.” Nadat een man uit Aalter vermoedde dat de poetsvrouw (29) zijn horloge van 9.000 euro had gestolen, werd in samenspraak met de politie een dievenval opgezet. De vrouw hapte toe en moest vrijdag voor de Gentse strafrechter verschijnen voor verschillende diefstallen.
  [naar artikel]
 48. Sloeg bende die peperduur horloge viseerde al eerder toe? Ook zakenman Miguel Dheedene beroofd (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uit camerabeelden blijkt dat de overvallers van Bart Versluys al een tijdje op de loer lagen. Bovendien wijst alles erop dat ze onlangs ook in Antwerpen met een peperduur horloge aan de haal gingen. De bouwpromotor zelf betreurt dat er zoveel kritiek op de waarde van zijn horloge komt. “Ik betaalde er tien jaar geleden zo’n 30.000?euro voor. De focus moet op dat crapuul liggen. Niet op de prijs.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy