Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2022
14:09 uur

Gert Verhulst: “Ik ga ‘Samson en Gert’ niet tot mijn zestigste doen”

Het Laatste Nieuws

27/11/2018 - 11:41

Gert Verhulst won gisterenavond de ‘Carrièreprijs’ op de Story Showbizz Awards. In Story blikt hij al even terug op zijn carrière en doet hij een...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Gert Verhulst stapt uit ‘Samson & Gert’ (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Gert Verhulst heeft zopas aangekondigd dat hij niet langer in de huid van ‘Gertje’ kruipt in ‘Samson & Gert’. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Of zijn personage wordt vervangen door een opvolger, is nog niet bekend. Volgens Studio 100 blijft Samson wel bestaan.
  [naar artikel]
 2. Het einde van Samson & Gert: “Mijn ouders hadden samsonseks avant la lettre” (02/04/2019 - De Morgen)
  Samson krijgt een nieuw baasje, want na dertig jaar kapt Gert Verhulst ermee. Het is het einde van een tijdperk: Gert voedde samen met zijn hond een generatie op. “Dankzij Samson & Gert deel ik taarten uit in mijn hoorcolleges.”
  [naar artikel]
 3. Na 30 jaar stopt Gert Verhulst met "Samson en Gert" (02/04/2019 - VRT NWS)
  Gert Verhulst zal na december van dit jaar niet meer optreden als het personage Gert uit de succesvolle kinderserie "Samson en Gert", dat maakt Studio 100 vandaag bekend. De jubileumshows rond 30 jaar "Samson en Gert" worden zo ook een afscheid.  
  [naar artikel]
 4. Was “Samson en Gert” educatief verantwoord? “We hebben kinderen emoties geleerd,” zegt Gert Verhulst (02/04/2019 - VRT NWS)
  Jammer dat de educatieve kant van “Samson en Gert” zo lang niet is gezien, vindt Gert Verhulst. Na 30 jaar verlaat hij de sprekende hond "met spijt in het hart".
  [naar artikel]
 5. Het einde van een tijdperk: Gert Verhulst stopt als ‘Gertje’ van Samson (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag trekken we een streep onder ‘Samson & Gert’ zoals we het duo kennen, want Gert Verhulst heeft zopas aangekondigd dat hij niet meer in de...
  [naar artikel]
 6. Gert Verhulst stopt als 'Gertje van Samson' (02/04/2019 - De Tijd)
  12:14 'Samson en Gert' is niet meer. Gert Verhulst, de tv-persoonlijkheid en sterke man achter Studio 100, zal niet langer optreden met de pratende hond.
  [naar artikel]
 7. Einde van een tijdperk: Gert Verhulst stopt als Gertje van Samson (02/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Gert Verhulst kruipt niet langer in de huid van ‘Gertje’ in ‘Samson & Gert’. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Of zijn personage wordt vervanger door een opvolger, is nog niet bekend. Volgens Studio 100 blijft Samson wel bestaan.
  [naar artikel]
 8. Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson: ‘Ik ga geen kopie maken, maar mijn eigen ding doen’ (21/12/2019 - De Morgen)
  De kogel is eindelijk door de kerk: Marie Verhulst (24) wordt het nieuwe baasje van Samson. Gert Verhulst (51) maakte vandaag zijn opvolger bekend tijdens de eerste voorstelling van de ‘Samson & Gert’-afscheidstournee.
  [naar artikel]
 9. Gert Verhulst neemt - met vertraging - afscheid van Samson in origineel decor (30/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Gert Verhulst had afgelopen april al afscheid moeten nemen van z’n trouwe bobtail, maar corona verstoorde de plannen. Terwijl Samson al met dochter Marie rond tuft in een campingbus, zendt Eén zaterdag alsnog de special 30 jaar Samson & Gert uit, waarin het afscheid van Verhulst wordt gevierd.
  [naar artikel]
 10. Gert Verhulst stopt als Gert van Samson (02/04/2019 - De Morgen)
  Gert Verhulst stopt als Gert van Samson. Dat heeft Studio 100 dinsdag bekendgemaakt op een persconferentie in Schelle.
  [naar artikel]
 11. Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson (21/12/2019 - VRT NWS)
  Marie Verhulst, de dochter van Gert Verhulst, is het nieuwe baasje van tv-hond Samson. Dat nieuws is zopas bekendgemaakt na de première van de "Afscheidsshow Samson & Gert" in het Studio 100 pop-uptheater in Puurs. Gert Verhulst stopt er na 30 jaar mee.
  [naar artikel]
 12. Gert Verhulst viert vrijgezellenavond in Las Vegas (18/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Gert Verhulst is druk in de weer. Binnenkort presenteert hij het zesde seizoen van ‘Gert Late Night’, het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’ en zal hij zijn laatste optredens met Samson doen. Maar ergens daartussen zal Gert ook voor het eerst in het huwelijksbootje stappen.
  [naar artikel]
 13. OPROEP. Gert Verhulst stopt als ‘Gertje’ (03/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Gisteren kondigde Gert Verhulst aan dat hij na 30 jaar stopt met Samson & Gert. Studio 100 benadrukt dat Samson wel nog blijft bestaan, en dat er vanaf 21 december een afscheidstournee komt.
  [naar artikel]
 14. Gert Verhulst verlaat Samson (02/04/2019 - Metro)
  Na dertig jaar aan de zijde van pluchen hond Samson heeft Gert Verhulst besloten ermee te stoppen. Dat heeft hij zelf aangekondigd tijdens een persconferentie bij Studio 100 in Schelle. Gert benadrukt dat dit niet het einde is van Samson maar dat pas later zal bekend worden hoe en met wie Samson verder zal gaan. Eind dit jaar volgt een grote Samson en Gert-show naar aanleiding van het 30-jarig jubileum, dat wordt meteen de afscheidsshow van de Studio 100-topman. Verhulst had vorig jaar al aangekondigd dat hij niet tot zijn zestigste zou doorgaan als sidekick van Samson. “Ik wil niet dat er op een dag een oud ventje naast een pop liedjes zit te zingen, dat zou ik zielig vinden”, zei Verhulst daarover. “Ik wilde zelf het moment kiezen dat het genoeg was en niet wachten tot ik de shows tegen mijn zin begon te doen. Nu doe ik het nog steeds met evenveel goesting en kijk ik uit naar de reeks shows die nog volgt.” Samson zet door Verhulst kondigde dinsdag ook aan dat Samson wel doorgaat. “Wat nu komt en met wie, dat moeten we zelf nog bekijken en dat wordt later bekendgemaakt”, zegt Verhulst. Vanaf 21 december wordt in het pop-up theater van Studio 100, waar nu spektakelmusical 40-45 loopt, de afscheidsshow met de originele bezetting gespeeld. “Er zullen shows zijn zolang er vraag naar is en we gaan ook avondvoorstellingen houden voor volwassenen”, klinkt het. Samson en Gert begonnen dertig jaar geleden als omroepersduo op de openbare omroep. Later volgde een eigen televisiereeks, een pretpark (Plopsaland) en wereldwijde merchandising. “Samson is voor Studio 100 wat Mickey Mouse was voor Disney”, besluit Verhulst. Lees ook : FAIL. Kat Kerkhofs rijdt zich vast op trappen kasteel Gert Verhulst Het bericht Gert Verhulst verlaat Samson verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Viktor Verhulst schrijft scenario voor nieuwe Samson en Gert Kerstshow, al was Gert eerst niet overtuigd (13/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Zoon Viktor (23) treedt in de voetsporen van papa Gert Verhulst (49), nu die het scenario van de 27ste Samson en Gert Kerstshow heeft neergepend. “Mijn eerste gedachte was: hoe ga ik ‘m afwijzen? ‘Toch goed geprobeerd, Vikske’?” vertelt vader Verhulst in een dubbel interview aan Het Laatste Nieuws. Nu is de Studio 100-baas echter zo overtuigd van het scenario van zijn zoon dat hij het nieuws van de daken schreeuwt.
  [naar artikel]
 16. Viktor Verhulst schrijft scenario voor nieuwe Samson en Gert Kerstshow, al was Gert eerst niet overtuigd (13/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zoon Viktor (23) treedt in de voetsporen van papa Gert Verhulst (49), nu die het scenario van de 27ste Samson en Gert Kerstshow heeft neergepend. “Mijn eerste gedachte was: hoe ga ik ‘m afwijzen? ‘Toch goed geprobeerd, Vikske’?” vertelt vader Verhulst in een dubbel interview aan Het Laatste Nieuws. Nu is de Studio 100-baas echter zo overtuigd van het scenario van zijn zoon dat hij het nieuws van de daken schreeuwt.
  [naar artikel]
 17. Gert Verhulst neemt afscheid van Samson: “Dit was buitengewoon” (02/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gert Verhulst had afgelopen april al afscheid moeten nemen van z’n trouwe bobtail, maar corona verstoorde de plannen. Zaterdag was het dan toch zover, met een tv-special ‘30 jaar Samson & Gert’.
  [naar artikel]
 18. Ook voor Marie Verhulst is het wennen als nieuwe baasje van Samson: "Ik noem onszelf vaak nog Samson & Gert” (24/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Marie Verhulst (25) was donderdag te gast op Marathonradio. Daar vertelde de dochter van Gert Verhulst (53) dat het na 30 jaar toch even wennen is om in sommige liedjes een andere naam te moeten zingen. “Ik noem onszelf vaak nog ‘Samson en Gert’ in plaats van ‘Samson en Marie’.”, verklapt het ‘Studio 100'-gezicht.
  [naar artikel]
 19. ‘30 Jaar Samson & Gert’: Weet Viktor meer van Samson dan z'n papa? (01/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Viktor Verhulst (26) is behalve een grote fan ook een echte kenner van ‘Samson & Gert’. Maar kenner genoeg om papa Gert te verslaan in dé 30 jaar Samson & Gert quiz?
  [naar artikel]
 20. Na twee jaar uitstel neemt Gert Verhulst eindelijk afscheid van Samson (17/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op 18 maart start de laatste reeks voorstellingen van de Samson & Gert Afscheidsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Zo kan Gert Verhulst (54) na een onderbreking van twee jaar eindelijk afscheid nemen van zijn oude ‘partner in crime’ Samson.
  [naar artikel]
 21. Gert Verhulst werkt aan de toekomst van Samson: “Viktor is de grootste fan van het heelal, dus wie weet...” (18/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Pas getrouwd of niet: Gert Verhulst (51) blijft werken én plannen maken. De Studio 100-baas is achter de schermen bezig om ouwe getrouwe Samson een...
  [naar artikel]
 22. Gert Verhulst over relatie met K3’tjes: “Ik was gewoon verliefd” (22/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Binnenkort staat Gert Verhulst voor een Sportpaleis vol nostalgische volwassen, samen met de pratende hond waarmee het allemaal begon. Met de Nederlandse ‘Volkskrant’ heeft Gert Verhulst het over het succes van Samson en Studio 100, en ook over zijn privéleven.
  [naar artikel]
 23. Gert Verhulst over relatie met K3’tjes: “Ik was gewoon verliefd” (22/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Binnenkort staat Gert Verhulst voor een Sportpaleis vol nostalgische volwassen, samen met de pratende hond waarmee het allemaal begon. Met de Nederlandse ‘Volkskrant’ heeft Gert Verhulst het over het succes van Samson en Studio 100, en ook over zijn privéleven.
  [naar artikel]
 24. Gert Verhulst is klaar voor huwelijk na vrijgezellenfeestje in Las Vegas (en start maandag een nieuw seizoen ‘Gert Late Night’) (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat ontzettend hard voor Gert Verhulst. Eerst trok hij de stekker uit ‘Samson en Gert’, vorige week ging hij met de beste vrienden zijn...
  [naar artikel]
 25. Marie Verhulst over haar papa: “Hij verdient mooi afscheid in Samson & Gert” (03/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gert Verhulst is nog steeds - een beetje - het baasje van Samson. De afscheidstournee waarin hij afzwaait en zijn dochter de scepter overneemt, werd door corona uitgesteld. Er staan nog 45 concerten gepland: “Mijn vader verdient dat mooie afscheid”, zegt Marie Verhulst aan ANP
  [naar artikel]
 26. Gert Verhulst weet niet precies hoe rijk hij is: "Maar ik heb géén tien miljoen op mijn bankrekening staan" (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe rijk is Gert Verhulst? Waar woont Gert Verhulst? En hoeveel personeel heeft Gert Verhulst in dienst? Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee...
  [naar artikel]
 27. Beluister hier het "Het allerlaatste liedje" van Samson en Gert (24/11/2019 - VRT NWS)
  Het allerlaatste liedje van Samson en Gert is vanaf nu te beluisteren. Het heet ook -heel toepasselijk- "Het allerlaatste liedje". Een videoclip is er nog niet bij, maar "Het Journaal" was deze maand bij de opnames, en die reportage kan u hieronder herbekijken. In april werd bekendgemaakt dat Gert Verhulst na december van dit jaar niet meer zal optreden als het personage Gert. De jubileumshows rond 30 jaar "Samson en Gert" worden zo ook een afscheid.
  [naar artikel]
 28. Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson (21/12/2019 - Metro)
  Marie Verhulst volgt haar vader Gert Verhulst op als baasje van het Studio 100-hondje Samson. Dat is vandaag onthuld op de eerste afscheidsshow van Samson & Gert. De 24-jarige Verhulst studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven en zong als kind in het Studio 100 Kinderkoor. Ze was te zien in de Studio 100-serie Ghost Rockers. bron: Belga Het bericht Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Ben jij een echte ‘Samson & Gert’-fan? Dit is de ultieme ‘Samson’-quiz (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag maakte (51) Gert Verhulst bekend dat hij binnenkort voorgoed stopt als ‘Gertje’ van Samson. 30 jaar lang entertainde de Studio 100-baas...
  [naar artikel]
 30. Hoe rijk is Gert Verhulst? "Ik heb géén 10 miljoen op mijn bankrekening staan" (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe rijk is Gert Verhulst? Waar woont Gert Verhulst? En hoeveel personeel heeft Gert Verhulst in dienst? Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee...
  [naar artikel]
 31. Gert Verhulst rechtstreeks van operatietafel naar Plopsa-podium van Samson & Gert (01/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Alles voor de show, moet Gert Verhulst gedacht hebben. Anders ga je niet ’s morgens onder het mes om niet eens 8 uur later opnieuw voor de fans op...
  [naar artikel]
 32. "Ik heb géén 10 miljoen op mijn bankrekening staan": Gert Verhulst verklapt eindelijk hoe rijk hij is (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe rijk is Gert Verhulst? Waar woont Gert Verhulst? En hoeveel personeel heeft Gert Verhulst in dienst? Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee...
  [naar artikel]
 33. "Ik heb géén miljoenen op mijn bankrekening staan": Gert Verhulst verklapt eindelijk hoe rijk hij is (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe rijk is Gert Verhulst? Waar woont Gert Verhulst? En hoeveel personeel heeft Gert Verhulst in dienst? Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee...
  [naar artikel]
 34. Marc-Marie Huijbregts in ‘Samson & Gert’ (23/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het is weer dolle pret op de set van ‘Samson & Gert’, want bij Studio 100 in Schelle zijn Gert Verhulst, Koen Crucke, Walter De Donder en Walter Baele volop bezig de nieuwe miniserie ‘Zomerpret’ in te blikken.
  [naar artikel]
 35. Opvolging verzekerd: jongste dochter van Kristel van K3 schittert op podium van Samson & Gert kerstshow (24/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag ging de 27ste Samson & Gert Kerstshow in première in het Plopsa Theater van De Panne. Voor vakmannen als Gert Verhulst en Koen Crucke is...
  [naar artikel]
 36. "Ik heb géén tien miljoen op mijn bankrekening staan": Gert Verhulst verklapt eindelijk hoe rijk hij is (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe rijk is Gert Verhulst? Waar woont Gert Verhulst? En hoeveel personeel heeft Gert Verhulst in dienst? Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee...
  [naar artikel]
 37. Dit zijn de eerste beelden uit de nieuwe reeks van ‘Samson en Gert’ (24/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ketnet gaat op 1 april van start met nieuwe afleveringen van ‘Samson en Gert’. In Zomerpret verblijven Samson en Gert met de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto op een camping. Die wordt uitgebaat door Jaap Mengelmoes, de broer van Joop, de vroegere buurman van Samson en Gert.
  [naar artikel]
 38. Dit zijn de eerste beelden uit de nieuwe reeks van ‘Samson en Gert’ (24/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Ketnet gaat op 1 april van start met nieuwe afleveringen van ‘Samson en Gert’. In Zomerpret verblijven Samson en Gert met de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto op een camping. Die wordt uitgebaat door Jaap Mengelmoes, de broer van Joop, de vroegere buurman van Samson en Gert.
  [naar artikel]
 39. Het is beslist: Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson (21/12/2019 - De Morgen)
  De kogel is eindelijk door de kerk: Marie Verhulst (24) wordt het nieuwe baasje van Samson. Gert Verhulst (51) maakte vandaag zijn opvolger bekend tijdens de eerste voorstelling van de ‘Samson & Gert’-afscheidstournee.
  [naar artikel]
 40. "Meneer de burgemeester" Walter De Donder: "Zonder Gert Verhulst doorgaan met Samson is moeilijk" (02/04/2019 - VRT NWS)
  Acteur Walter De Donder - die al 30 jaar de burgemeester van "Samson & Gert" speelt - noemt het afscheid van Gert Verhulst het einde van een tijdperk. Verhulst kondigt vandaag aan dat hij stopt met het vertolken van het gelijknamige personage. "Ik weet niet of er nog een vervolg komt", zegt De Donder.
  [naar artikel]
 41. Opvolging verzekerd: Ook Lily, de jongste dochter van Kristel Verbeke, stond op het podium van de Samson en Gert kerstshow (24/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag ging de 27ste Samson & Gert Kerstshow in première in het Plopsa Theater van De Panne. Voor vakmannen als Gert Verhulst en Koen Crucke is...
  [naar artikel]
 42. Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zeg niet langer ‘Samson & Gert’, maar ‘Samson & Marie’. Marie Verhulst (24) volgt haar vader Gert op als het nieuwe baasje van ’s lands bekendste hond. Dat is bekendgemaakt tijdens de eerste afscheidsshow van het iconische duo, dat nu na dertig jaar afscheid van elkaar neemt.
  [naar artikel]
 43. Gert Verhulst geeft straks eindelijk de fakkel door aan Marie: “Je zal me niet betrappen op een comeback. Zelfs niet eenmalig” (10/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Kijk, daar heb je Gert en Samson.” Wie het vrolijke duo nog een laatste keer samen aan het werk wil zien, moet zich reppen. Op 16 april geeft Gert Verhulst (54) de leiband van zijn beroemde hond definitief door aan zijn dochter Marie (26), maar hij is er volkomen gerust in: “Ons ‘product’ is in goeie handen.” Een uniek dubbelgesprek over de toekomst van Samson, levenslessen van Gert, schoonzoon Jef en hun hechte band. “Mijn scheiding is een mislukking die ik voor de rest van mijn leven meedraag.”
  [naar artikel]
 44. Gert Verhulst over mogelijke opvolger: “Luk Alloo zou een perfecte nieuwe Gert zijn” (02/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Gert Verhulst stopt ermee. Na dertig jaar is het welletjes geweest en zal hij niet langer te zien zijn naast zijn trouwe vriend Samson. “Er zal een moment komen waarop mijn act heel zielig wordt als 80-jarige naast een pratende hond, en dat wil ik niet meemaken”, klinkt het. Samson zelf lijkt goed te reageren op het feit dat hij een nieuw baasje krijgt, maar Marlèneke heeft het nieuws wellicht nog niet gehoord. “Die zit hoogstwaarschijnlijk in Parijs met Jean-Louis Michel.”
  [naar artikel]
 45. Gert Verhulst over mogelijke opvolger: “Luk Alloo zou een perfecte nieuwe Gert zijn” (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Gert Verhulst stopt ermee. Na dertig jaar is het welletjes geweest en zal hij niet langer te zien zijn naast zijn trouwe vriend Samson. “Er zal een moment komen waarop mijn act heel zielig wordt als 80-jarige naast een pratende hond, en dat wil ik niet meemaken”, klinkt het. Samson zelf lijkt goed te reageren op het feit dat hij een nieuw baasje krijgt, maar Marlèneke heeft het nieuws wellicht nog niet gehoord. “Die zit hoogstwaarschijnlijk in Parijs met Jean-Louis Michel.”
  [naar artikel]
 46. “Als ik maar geen kopie van mijn vader word” (28/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Ik doe het nog graag, maar ik stop met Samson & Gert.” Met die woorden zorgde Gert Verhulst (51) voor hét showbizznieuws van het jaar. Wat er nu met Samson zal gebeuren weten we sinds 21 december: dochter Marie Verhulst (24) wordt zijn nieuwe baasje. “Als papa vertrouwen heeft in mij en denkt dat ik dit kan, wie ben ik dan om daaraan te twijfelen? Hij heeft altijd gelijk.”
  [naar artikel]
 47. Geweldig nieuws: ‘Samson & Gert’-afscheidsshow verlengd tot april 2020 (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Samson & Gert’-afscheidsshows voor volwassenen zijn een schot in de roos. Amper één dag nadat Gert Verhulst (51) zijn afscheid aankondigde als...
  [naar artikel]
 48. Stormloop op afscheidsshows Samson & Gert: dit zijn de grootste Limburgse fans (04/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  HasseltHet nieuws dat Gert Verhulst stopt met Samson & Gert heeft voor een enorme stormloop gezorgd op de afscheidstournee. De eerste avondshows voor volwassenen waren in een mum van tijd uitverkocht.
  [naar artikel]
 49. In de wieg gelegd als Samson-baasje (23/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na dertig jaar spreken we niet langer over ‘Samson & Gert’ maar over ‘Samson & Marie’. Want Marie Verhulst (24) treedt in de voetsporen van vader Gert (51) als nieuw baasje van de pratende hond.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy