De Morgen

Gent redt gezicht in dolle slotfase: Lokeren geeft zege tegen buren weg in twee minuten

01/12/2018 - 17:32
"Lang zag het ernaar uit dat Lokeren zijn eerste zege tegen AA Gent zou boeken sinds 22 september 2010. In extremis bezorgden de centrale verdedigers Rosted en Bronn de Buffalo's nog een punt."

1. AA Gent buigt achterstand om in dolle slotfase tegen Lokeren (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft in een dolle slotfase een 0-1 achterstand nog omgebogen naar een 2-1 zege tegen Lokeren. De Georgische nieuwkomer Giorgi Kvilitaia was de grote held door bij zijn eerste balcontact meteen te scoren - hij stond amper enkele seconden op het veld. Ook de nog maar 18-jarige spits Jonathan David vond weer de weg naar het doel. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent (30/11/2018 - Metro)

Sporting Lokeren en AA Gent hebben vrijdagavond in de openingswedstrijd van de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 gelijkgespeeld. In de Oost-Vlaamse derby mocht de thuisploeg op Daknam gaan rusten met een 1-0 voorsprong, nadat Lukas Marecek even voordien in de blessuretijd van de eerste helft de score had geopend met een afgeweken […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Antwerp pakt de zege in de Antwerpse derby na dolle slotfase (19/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft de Antwerpse derby tegen KV Mechelen met 1-2 gewonnen na een dolle slotfase. KV Mechelen leek er enkele minuten voor tijd een [naar artikel]

4. STVV en Lokeren delen de punten na spannende slotfase (11/08/2018 - Het Belang van Limburg)

STVV en Lokeren hebben ook op speeldag drie geen eerste zege van het jaar kunnen boeken. Het werd 1-1 op Stayen na een spannende slotfase. Hupperts bracht Lokeren met nog 12 minuten te gaan op voorsprong, recordaankoop Buya stelde voor STVV toch nog een puntje veilig. [naar artikel]

5. Gent buigt achterstand om in zege tegen Lokeren dankzij David en gouden wissel Vanderhaeghe (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft in eigen huis de scalp gepakt van Lokeren: 2-1. De bezoekers kwamen op voorsprong via Cevallos, maar in de slotfase troffen David en... [naar artikel]

6. AA Gent geeft zege in vijf minuten uit handen tegen Beerschot en start seizoen met 1 op 6 (01/08/2021 - Het Belang van Limburg)

AA Gent leek op weg naar een vlotte thuisoverwinning maar een energiek Beerschot wiste in vier dolle minuten een 2-0 achterstand uit. En zo bleef de thuisploeg achter met een fikse kater nadat het ook al haar twee laatste duels verloor. Beerschot put ongetwijfeld vertrouwen uit deze degelijke teamprestatie maar schiet net als Gent met dit puntje weinig op in de rangschikking. Voor de Buffalo’s wachten er moeilijke weken met naast een druk Europees programma ook nog eens competitieduels tegen Oostende, KV Mechelen, Club Brugge en Anderlecht. [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Zulte Waregem pakt zege in degradatietopper tegen Lokeren, STVV haalt zwaar uit in Eupen (10/11/2018 - Metro)

Zulte Waregem heeft zaterdagavond op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League met 2-0 (rust: 0-0) gewonnen van Sporting Lokeren. Nill De Pauw nam in het Regenboogstadion in een dolle slotfase van de wedstrijd beide treffers (87. en 90.+5) voor zijn rekening. Dat levert Essevee belangrijke punten op, want met twaalf eenheden springen ze […] Het bericht Jupiler Pro League – Zulte Waregem pakt zege in degradatietopper tegen Lokeren, STVV haalt zwaar uit in Eupen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Met dank aan Toby Alderweireld: Antwerp pakt alsnog punt tegen Westerlo na dolle slotfase (23/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De laatste thuismatch van het jaar heeft opnieuw geen zege opgeleverd voor Antwerp. Wel het nodige spektakel. Invaller Stassin leek Westerlo met twee goals de zege te schenken in Deurne-Noord, maar in een dolle slotfase, waarin Antwerp meer dan één keer had kunnen scoren, sleepte aanvoerder Alderweireld een punt uit de brand voor de kampioen: 2-2. [naar artikel]

9. Eupen geeft rode lantaarn door aan KV Mechelen na zege tegen Lokeren (24/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Feest in de Oostkantons, want Eupen is van de laatste plaats in de Jupiler Pro League weggesprongen. Het won met tien man van Lokeren na een dolle wedstrijd: het werd 3-2. Eupen geeft zo op basis van het aantal gescoorde doelpunten de rode lantaarn door aan KV Mechelen, ook Lokeren is door de nederlaag nog niet zeker van het behoud. [naar artikel]

10. Beerschot opent competitie met zege tegen Lokeren (02/08/2019 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot heeft vrijdagavond de competitie in 1B geopend met een zege in eigen huis tegen Lokeren. De Oostenrijkse nieuwkomer Holzhauser scoorde na twintig minuten het einge doelpunt van de partij na een perfect uitgevoerde ingestudeerde vrijschop. Lokeren moest na 58 minuten met zijn tienen verder na een tweede gele kaart van Tirpan. [naar artikel]

11. AA Gent geeft zege in slotfase uit handen in Europa League (08/08/2019 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft in de derde voorronde van de Europa League de zege laten liggen op het veld van het Cypriotische AEK Larnaca. Twee minuten voor tijd zorgde ex-Club Brugge-speler Ivan Trickovski voor de gelijkmaker nadat de Buffalo’s halverwege de eerste helft op voorsprong waren gekomen via Roman Yaremchuk. De terugwedstrijd staat volgende week op het programma. [naar artikel]

12. KV Mechelen is rode lantaarn na dolle zege van Eupen (24/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

13. 3 doelpunten in laatste 5 minuten: Genk redt zijn vel tegen OHL in spannende slotfase (12/11/2023 - Sporza)

85 minuten dominantie van Genk, werd in het absolute slot nog opgeschrikt. De thuisploeg leek lang af te stevenen op een zakelijke 1-0 zege tegen OH Leuven, maar 5 minuten voor het einde leek Braut Brunes nog een punt uit de brand te slepen voor de bezoekers. Tot usual suspects Heynen en Munoz beslisten om het gaspedaal nog eens in te drukken: 3-1. [naar artikel]

85 minuten dominantie van Genk werd in het absolute slot nog opgeschrikt. De thuisploeg leek lang af te stevenen op een zakelijke 1-0-zege tegen OH Leuven, maar 5 minuten voor het einde leek Braut Brunes nog een punt uit de brand te slepen voor de bezoekers. Tot usual suspects Heynen en Munoz beslisten om het gaspedaal nog eens in te drukken: 3-1. [naar artikel]

15. Het Sollied-effect: Noorse coach geeft Lokeren weer hoop na eerste zege sinds 1 september (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Trond Sollied (59) heeft zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van Lokeren winnend afgesloten: 2-0. Na elf minuten stond de eindscore al op het bord na een fantastische knal van Marecek en geklungel bij Eupen. En zo boekte Lokeren zijn tweede zege van het seizoen. Lokeren leeft weer. [naar artikel]

16. AA Gent geeft eerste zege in slotfase uit handen op veld van KV Mechelen: 1-1 (12/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ze waren erg dicht bij een eerste zege, maar AA Gent heeft vanavond in de slotfase de eerste driepunter uit handen gegeven. Op het veld van KV [naar artikel]

17. AA Gent zet opmars verder met ruime zege in Lokeren (19/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft zijn tweede uitzege van het seizoen beet. De Buffalo’s wonnen hun laatste match van de heenronde met 0-3 op het veld van de buren uit Lokeren. Brecht Dejaegere, Samuel Kalu en Samuel Gigot zorgden voor de Gentse doelpunten. Lokeren speelde bijna de volledige tweede helft met tien man na een tweede gele kaart voor Bibuangu. Door deze overwinning beent AA Gent nu ook Moeskroen en Zulte Waregem bij in de stand [naar artikel]

18. VIDEO. De Pauw bezorgt Zulte Waregem met twee late treffers deugddoende driepunter tegen ex-club Lokeren (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

88 minuten lang was Zulte Waregem - Lokeren niet om aan te zien. Tot Nill De Pauw in de slotfase twee keer de netten deed trillen. Essevee is zo... [naar artikel]

19. Lokeren zet Westerlo opzij (13/04/2019 - De Morgen)

Westerlo leek na 65 minuten en bij een 0-2-stand voor dé stunt van de kwartfinales te gaan zorgen. Toen ontwaakte Lokeren uit zijn winterslaap. Na vijf dolle minuten stond het plots 3-2. [naar artikel]

20. VIDEO: Pirard houdt STVV recht in dolle slotfase op Lokeren na flauwe partij (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lokeren was bezig aan een betere periode onder het bewind van Peter Maes. Op de vorige speeldag ging het nog winnen op het veld van Zulte Waregem.... [naar artikel]

21. VIDEO: Standard laat zege tegen STVV liggen na dolle slotfase (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard en STVV hebben 1-1 gelijkgespeeld. De doelpunten vielen in de slotfase van de wedstrijd. Marin draaide in de 84ste minuut heerlijk weg en... [naar artikel]

22. Drie dolle Brusselse minuten nekken sterke leider Genk: voorsprong slinkt tot vijf punten (12/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Net zoals tegen Antwerp verloor leider KRC Genk onverdiend een topper in eigen huis. Twee goals in drie dolle minuten leverden een taai Union een 1-2-zege op, die de kloof met de eerste plek terugbrengt tot vijf punten. [naar artikel]

23. Lommel SK geeft in extremis vierde zege op rij uit handen tegen Dender (03/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK zag in de slotfase een vierde zege op rij door de vingers glippen. Igor Vetokele legde na de pauze Dender over de knie met twee doelpunten, maar in de slotfase kwam de ploeg van Timmy Simons opnieuw op gelijke hoogte: 2-2. [naar artikel]