Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 June 2022
05:56 uur

Geparkeerde auto’s onder ‘brokkelviaduct’ E17 worden morgen weggesleept

Het Laatste Nieuws

21/12/2018 - 17:59

Alle wagens op de park-and-ride onder het viaduct van de E17 in Gentbrugge, waar woensdagmorgen een stuk beton naar beneden kwam en door het dak...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Auto’s onder ‘brokkelviaduct’ E17 worden morgen weggesleept (21/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Alle wagens op de park-and-ride onder het viaduct van de E17 in Gentbrugge, waar woensdagmorgen een stuk beton naar beneden kwam en door het dak...
  [naar artikel]
 2. Meer dan 200 auto's van buurtbewoners weggesleept voor Ten Miles in Antwerpen (29/04/2019 - De Standaard)
  De inwoners van de Gloriantlaan en omstreken op Linkeroever waren not amused toen de politie vrijdagnacht massaal auto’s takelde in het kader van de 10 Miles. Er werden meer dan tweehonderd auto’s weggesleept. Prijskaartje per getakelde wagen: 250 euro.
  [naar artikel]
 3. Geparkeerde auto gaat in vlammen op in Belgiëlei (04/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een geparkeerde auto is donderdag in brand gevlogen in de Belgiëlei in Antwerpen. De brandweer had het vuur snel onder controle.
  [naar artikel]
 4. 'Slechts' 23 auto's weggesleept op Hasseltse autoloze zondag (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Hasseltse autoloze zondag zijn 23 auto's weggesleept. De chauffeurs mogen zich aan een boete van 216 euro verwachten.
  [naar artikel]
 5. Vijf auto's beschadigd bij crash in Dilsen (12/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rijksweg is vrijdag rond 9.45 uur een auto tegen een geparkeerde auto gebotst. Het aanrijdende voertuig komt op zijn kant terecht. Nog drie andere geparkeerde auto’s raakten beschadigd bij de klap. De bestuurder wordt afgevoerd naar het ziekenhuis voor verzorging. Twee voertuigen moeten worden getakeld.
  [naar artikel]
 6. Man (41) overleden onder geparkeerde auto in Deurne (12/11/2021 - VRT NWS)
  In de Confortalei in Deurne is een man van 41 overleden onder een geparkeerde auto. Omstaanders hadden de politie verwittigd omdat ze iemand zagen liggen, maar de reanimatie kon niet meer baten. De politie onderzoekt de omstandigheden.
  [naar artikel]
 7. Dronken bestuurder botst tegen geparkeerde auto (27/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft donderdag even voor 3 uur op de Sint-Martinuswal een auto van de weg gehaald. De bestuurder - die zigzag over de weg reed - had voor hij aan de kant kon worden gehaald een geparkeerde auto geraakt. De man testte positief op alcohol. Zijn rijbewijs is ingetrokken.
  [naar artikel]
 8. Staat je auto nog op P&R Linkeroever? Dan wordt hij nu getakeld (01/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Morgen start het festival Laundry Day aan de Middenvijver op Linkeroever. Daar komt een pak volk op af uiteraard en daarom mag je enkele dagen niet parkeren op de P&R Linkeroever. Helaas voor de hardleerse chauffeurs die er deze morgen toch nog hun wagen gingen parkeren, want de tientallen wagens worden één voor één weggesleept.
  [naar artikel]
 9. Beginnende autobestuurster raakt in paniek op helling en ramt geparkeerde auto's (31/08/2020 - VRT NWS)
  Aan Halmaelshof in Hoboken is vanmorgen rond 8 uur een auto tegen 2 geparkeerde auto's gebotst. Een beginnende autobestuurster raakte in paniek toen ze uit een ondergrondse parkeergarage kwam. De vrouw moest naar het ziekenhuis worden gebracht.
  [naar artikel]
 10. Bestuurder onder invloed vlucht van politie in gestolen auto en ramt vier geparkeerde wagens in Berchem (10/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een automobilist onder invloed van drugs heeft donderdagmiddag een kleine ravage aangericht in de Zonnebloemstraat in Berchem. Tijdens het wegvluchten van de politie ramde de man vier geparkeerde auto’s.
  [naar artikel]
 11. Auto knalt op geparkeerde vrachtwagen Boomsesteenweg Wilrijk (07/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een man reed dinsdagavond in op een geparkeerde vrachtwagen. De chauffeur was onder invloed. Door het ongeval raakt de auto zwaar beschadigd, maar de bestuurder bleef ongedeerd. Dit gebeurde op de Antwerpse ring richting Brussel ter hoogte van Wilrijk.
  [naar artikel]
 12. Bromfietser met levenslang rijverbod knalt tegen geparkeerde auto’s (05/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een man die onder invloed was én een levenslang rijverbod heeft, is zondagavond gewond geraakt toen hij met zijn brommer tegen een aantal geparkeerde auto’s is gereden.
  [naar artikel]
 13. Bestuurder vlucht weg nadat hij twee geparkeerde auto’s aanrijdt (02/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Twee geparkeerde auto’s zijn vrijdagnacht zwaar beschadigd geraakt na een verkeersongeval met vluchtmisdrijf in de Renlaan in Sint-Job-In-’t-Goor (Brecht). De vluchtende bestuurder kon dankzij ANPR-camera’s worden geïdentificeerd.
  [naar artikel]
 14. Auto knalt achterop geparkeerde trailer: een lichtgewonde passagier (13/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zwaar ongeval op de Universiteitslaan dinsdagavond is als bij wonder een persoon lichtgewond geraakt. Rond 18.45 uur botste ter hoogte van het benzinestation een auto achterop een geparkeerde oplegger. De bestuurder stapte ongedeerd uit de auto. De passagier zat in het wrak gekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De vrouw werd later voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 15. Bestuurder onder invloed van alcohol botst tegen geparkeerde wagens (16/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De bestuurder heeft schade aangericht aan twee geparkeerde auto's aan de Lambrechtshoekenlaan.
  [naar artikel]
 16. Vrouw rijdt zes geparkeerde auto’s aan: “Anderhalve fles wijn op” (11/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een dronken bestuurder (41) op de Drakenhoflaan zes geparkeerde auto’s aangereden.
  [naar artikel]
 17. Dronken bestuurster uit Diest knalt tegen geparkeerde auto’s en slaat over de kop (12/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag rond 17.30 uur is in Diest een auto tegen twee geparkeerde voertuigen gereden. Een 37-jarige vrouw uit Diest kwam uit de Steenweg op Papenbroek en reed achterop twee geparkeerde voertuigen en ging dan over de kop. De vrouw werd licht gekwetst naar het ziekenhuis gebracht en bleek ernstig onder invloed van alcohol. Haar rijbewijs werd ingetrokken.
  [naar artikel]
 18. Zwalpende bestuurder richt schade aan bij geparkeerde auto’s (24/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op het Kroonplein in Merksem zijn zondagavond verschillende geparkeerde auto’s beschadigd geraakt nadat iemand er al zwalpend tegenaan was gereden. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf en kon niet onmiddellijk worden aangetroffen, maar de politie heeft reden om aan te nemen dat het om een vrouw gaat.
  [naar artikel]
 19. Fietser kritiek bij aanrijding in Lanaken (14/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Stationsstraat in Lanaken is vrijdag rond 17 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een bestelwagen kwam in aanrijding met een fietser en botste daarna tegen een geparkeerde auto. Het slachtoffer is er erg aan toe. Volgens getuigen vloog de fietser tot onder de geparkeerde auto.
  [naar artikel]
 20. Auto smakt tegen geparkeerde vrachtwagen: chauffeur op slag dood (21/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een 44-jarige man uit Mechelen is maandagmiddag om het leven gekomen toen hij met zijn auto onder een geparkeerde vrachtwagen reed op de Uilmolenweg. De chauffeur was wellicht op slag dood.
  [naar artikel]
 21. Auto ramt gevel van woning, bestuurder onder invloed van alcohol (21/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In de Kapelstraat in Bornem is donderdagavond een auto tegen een geparkeerde wagen terechtgekomen. Door de klap werd het geparkeerde voertuig weggeslingerd en belandde de aanrijdende wagen tegen een gevel van een woning.
  [naar artikel]
 22. Geparkeerde auto bolt de weg op in Maaseik (07/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Monseigneur Koningstraat heeft een geparkeerde auto zondagavond even voor hinder gezorgd. De bestuurster had de handrem vergeten op te trekken waardoor de auto achteruit de weg op bolde. De eigenares kwam ter plaatse en zette het voertuig terug op de parking. Deze keer met de handrem op.
  [naar artikel]
 23. Tegen geparkeerde auto in Munsterbilzen (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Cornelstraat in Munsterbilzen is woensdag rond 2.15 uur een auto tegen een geparkeerde auto terechtgekomen. Ennasser B. uit Bilzen raakte gewond. (mm)
  [naar artikel]
 24. Auto knalt op geparkeerde wagen (15/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Rozenbosstraat in Nieuwerkerken is donderdagmorgen rond 1.30 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een auto knalde tegen een geparkeerde wagen.
  [naar artikel]
 25. Fietsster gewond na botsing met geparkeerde auto (26/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fietsster Carla P. (57) uit Alken reed donderdag om 14.30 uur tegen een geparkeerde auto in de Sint-Jorisstraat. Ze liep daarbij verwondingen op.
  [naar artikel]
 26. Stelling waait om en valt op geparkeerde auto (13/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de De Bosschaertstraat op het Kiel is door het stormweer een stelling omgevallen. Een geparkeerde auto raakte beschadigd.
  [naar artikel]
 27. Bijna vijftig katten gered uit geparkeerde auto (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse staat Minnesota zijn 47 katten gered uit een geparkeerde auto, waar ze samen met hun baasje in leefden. De eigenaar had eerder al veertien andere katten die in de auto zaten afgegeven bij een dierenasiel.
  [naar artikel]
 28. Zware brand in Prinsenhof in Gent, ook geparkeerde auto's vatten vuur (09/06/2022 - VRT NWS)
  In het Prinsenhof in Gent brak vanmiddag brand uit in een appartementsgebouw. De bewoners gooiden matrassen die vuur hadden gevat naar buiten, waardoor ook twee geparkeerde auto's in brand vlogen. De brand is intussen onder controle, de oorzaak is nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 29. Dronken bestuurster botst tegen twee geparkeerde auto's (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Steenkuilstraat in Stokkem is dinsdag even na middernacht een auto tegen twee geparkeerde auto’s gebotst. De 56-jarige bestuurster testte positief op alcohol. Haar rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. (mm)
  [naar artikel]
 30. Auto rijdt tegen geparkeerde kraan in Wurfeld (21/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Gebroeders Crollstraat in Wurfeld is maandag een auto tegen een geparkeerde kraan gereden. De auto is zwaar beschadigd. Als bij wonder raakte niemand gewond. (mm)
  [naar artikel]
 31. Geparkeerde auto vliegt spontaan in brand in Evere (01/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een ietwat vreemde interventie: op de Pieter Hauwaertssquare in Evere is gisteren een geparkeerde auto uitgebrand door een kortsluiting. Dat meldt woordvoerder van de Brusselse brandweer Walter Derieuw.
  [naar artikel]
 32. Bestuurder gewond afgevoerd nadat die tegen geparkeerde auto rijdt (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van dinsdag op woensdag is rond 2u15 een auto tegen geparkeerde auto gereden op de Cornelstraat in Munsterbilzen. De bestuurder werd gewond naar het ziekenhuis gebracht door een ambulance van de brandweer Bilzen.
  [naar artikel]
 33. Auto botst tegen geparkeerde wagen in Aartselaar: een gewonde (07/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Aartselaar is gisterenavond in de Guido Gezellestraat een auto tegen een geparkeerde wagen gebotst. Door de klap ging de auto over de kop en het...
  [naar artikel]
 34. Auto knalt tegen twee geparkeerde voertuigen in Schoonbeek (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Schoonbeekstraat is maandag in de vooravond een auto tegen twee geparkeerde voertuigen terechtgekomen. De bestuurster van de auto werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Het was niet meteen duidelijk waarom ze de controle over het stuur was verloren.
  [naar artikel]
 35. Tegen twee geparkeerde auto's in Meeswijk (22/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 5 uur is in de Molenstraat in Meeswijk een auto tegen twee geparkeerde auto’s gebotst. De bestuurder raakte gewond aan de voet. (mm)
  [naar artikel]
 36. Beschonken vrouw (25) rijdt tegen geparkeerde auto in Maaseik (29/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het rijbewijs van een 25-jarige bestuurster is zaterdag rond middernacht ingetrokken op de Maastrichtersteenweg in Maaseik. De vrouw had te veel gedronken. Ze was met haar auto tegen een geparkeerde auto gereden. De twee voertuigen zijn zwaar beschadigd door de aanrijding.
  [naar artikel]
 37. Tiener zonder rijbewijs ramt geparkeerde auto’s en Velo-station (26/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In de Lange Lobroekstraat in Antwerpen-Noord is zondagavond een auto tegen enkele geparkeerde wagens en een Velo-station geknald.
  [naar artikel]
 38. Geparkeerde auto’s vliegen in brand op Esmoreitlaan (05/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Esmoreitlaan zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee geparkeerde auto’s uitgebrand. Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van de brand is.
  [naar artikel]
 39. Erick en Ria verloren dit jaar jongste zoon bij zware crash: “Hoe we ons morgen voelen weten we niet” (28/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vijf vrienden keerden op 14 februari met de auto terug naar hun kot in Sint-Katelijne-Waver, nadat ze naar een studentenfuif in Mechelen waren geweest. Op de Liersesteenweg, niet ver van hun kot, gingen ze aan het slippen. Hun auto raakte een paal met verkeerslichten en daarna nog enkele geparkeerde auto’s. Twee inzittenden, onder wie Joren (18) uit Wuustwezel, overleefden de klap niet. Een derde jongeman overleed een paar dagen later.
  [naar artikel]
 40. Dronken chauffeur ramt geparkeerde auto’s (04/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In de Tweemontstraat raakten zaterdagnacht zeven auto’s beschadigd door een dronken chauffeur die de controle over zijn BMW M2 verloor. “De bestuurder reed eerst twee geparkeerde auto’s aan. Hij botste vervolgens tegen een derde auto waardoor ook de twee auto’s ervoor beschadigd raakten”, zegt de Antwerpse politie. “Aan de overkant van de straat raakte hij nog een auto.” De auto van de brokkenpiloot strandde ter hoogte van de Van Amstelstraat, het voertuig moest getakeld worden. De chauffeur, een 31-jarige man uit Sint-Niklaas werd voor verzorging naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht. “Hij blies positief en zijn rijbewijs werd met onmiddellijke ingang voor vijftien dagen ingetrokken”, zegt de politie.
  [naar artikel]
 41. Geparkeerde auto vat vuur in garage in Tongeren (21/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de Maastrichtersteenweg in Tongeren is de brandweer deze namiddag ter plaatse moeten komen om een autobrand te blussen. Hoe het vuur in de geparkeerde auto is kunnen ontstaan, is niet geweten.
  [naar artikel]
 42. Twintiger gewond na botsing tegen bomen en geparkeerde auto in Langerlo (11/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Langerloweg in Langero ging donderdag rond 22.35 uur een auto van de weg. De wagen raakte enkele bomen en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Een 26-jarige man uit Genk raakte hierbij gewond.
  [naar artikel]
 43. Auto tegen geparkeerde trailer (02/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op Tournebride in Lanaken is zondag rond het middaguur een auto tegen een geparkeerde trailer gereden. De bestuurder raakte gewond.
  [naar artikel]
 44. Auto ramt geparkeerde wagens in Borgloon (09/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Tongersesteenweg in Borgloon botste maandagavond een auto tegen enkele geparkeerde wagens. De ambulance en mug kwam ter plaatse.
  [naar artikel]
 45. Auto crasht tegen geparkeerde oplegger: “Dak weggeschraapt door impact aanrijding” (20/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Bosstraat in Berlaar is zaterdagochtend een auto tegen een geparkeerde oplegger beland. Het dak werd daarbij van de wagen gerukt.
  [naar artikel]
 46. Fietsers, opgelet voor... geparkeerde auto op het fietspad (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bizar zicht vandaag in Aalst. Daar werd de aanleg van een fietsstrook onderbroken door een geparkeerde wagen. Een logischere oplossing had geweest: auto takelen en verder schilderen. Volgens de aannemer is het evenwel toch niet zo simpel.
  [naar artikel]
 47. Auto botst tegen geparkeerde oplegger in Herk (07/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bart S. (48) uit Herk-de-Stad is zondagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Steenweg. De bestuurder verloor rond 16.30 uur de controle over het stuur van zijn auto en raakte een geparkeerde oplegger.
  [naar artikel]
 48. Autobestuurder lichtgewond nadat hij tegen geparkeerde wagen botst (11/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Schoolstraat in Schakkebroek (Herk-de-Stad) is woensdagnamiddag rond 16 uur een auto tegen een geparkeerde wagen gebotst. De auto ging daarbij aan het tollen om dan tot stilstand te komen.
  [naar artikel]
 49. ‘Sportieve’ bestuurder ramt geparkeerde auto op Diksmuidelaan (13/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een 20-jarige bestuurder heeft donderdag voor een aanzienlijke ravage gezorgd op de Diksmuidelaan in Berchem. Hij reed volgens getuigen te snel en ramde een geparkeerde auto en een fietsenstalling.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]antenkoppen.be. Disclaimer. Privacy policy