Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
21:55 uur

Onwaarschijnlijke beelden: man op elektrische step raast met 85 km/u over snelweg

Het Laatste Nieuws

14/01/2019 - 18:03

Bij onze zuiderburen is een filmpje viraal gegaan van een man die met een elektrische step met een snelheid van ongeveer 85 km/uur over de snelweg...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Man op elektrische step raast met 85 km/u over snelweg (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij onze zuiderburen is een filmpje viraal gegaan van een man die met een elektrische step met een snelheid van ongeveer 85 km/uur over de snelweg...
  [naar artikel]
 2. VIDEO. Man op elektrische step raast met snelheid van 85 km/u over snelweg (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij onze zuiderburen is een filmpje viraal gegaan van een man die met een elektrische step met een snelheid van ongeveer 85 km/uur over de snelweg...
  [naar artikel]
 3. Man op step dodelijk aangereden op Parijse snelweg (10/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een man op een elektrische step is vrijdagavond laat om het leven gekomen op de Franse snelweg A86. De man reed zonder helm ter hoogte van...
  [naar artikel]
 4. Man belandt met zijn step op Duitse snelweg, automobilisten kunnen erger voorkomen (02/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een man op een elektrische step is van een Duitse snelweg gehaald. De twintiger mag twee alerte automobilisten enorm dankbaar zijn. Zij gingen...
  [naar artikel]
 5. Alweer elektrische step die 100 kilometer per uur rijdt uit verkeer gehaald: bestuurder gevat nadat hij politie voorbij raast (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat eerder al in Brussel en Mechelen elektrische steps die meer dan 100 kilometer per uur haalden in beslag genomen werden, was het donderdag in het Vlaams-Brabantse Meise opnieuw prijs. Daar onderschepte de politie een bestuurder op een step die 99 kilometer per uur haalde.
  [naar artikel]
 6. Man rijdt op elektrische step door Brusselse tunnel (11/06/2019 - VRT NWS)
  Een dashcam heeft een man gefilmd die op een elektrische step door de Hallepoorttunnel in Brussel rijdt. Op onderstaande beelden, die op Facebook zijn geplaatst, kunt u het voorval bekijken.
  [naar artikel]
 7. Man rijdt met elektrische step op ring rond Brussel aan 70km/uur (03/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op Facebook zijn beelden opgedoken van een man die met een elektrische step op de pechstrook van de ring rond Brussel rijdt. Niet alleen verboden,...
  [naar artikel]
 8. Elektrische step vat vuur tijdens opladen: grote schade aan appartementsgebouw (18/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een elektrische step is maandagochtend in vlammen opgegaan in de Alfons van de Maelestraat in Erembodegem bij Aalst. De step was op dat moment aan het opladen.
  [naar artikel]
 9. Eerste dodelijke verkeersongeval met elektrische step in Zweden (31/05/2019 - Metro)
  Een 27-jarige man is met zijn elektrische step verongelukt in de Zweedse stad Helsingborg. De e-steprijder botste op een personenwagen op een kruispunt, zo meldt de politiewoordvoerder van Helsinborg aan DPA. Het gaat om het eerste dodelijke verkeersongeval met een e-step in het Scandinavische land. Dergelijke e-steps rijden ook daar steeds meer rond in grote steden. Vaak gaat het om deelsteps die gehuurd worden. Nog maar vorige woensdag hadden artsen van een ziekenhuis in Hamburg een oproep gelanceerd naar mensen die met een elektrische step rijden om een helm te dragen. Het risico op een zwaar ongeval met een elektrische step is “zeer groot”. Bron: Belga   Het bericht Eerste dodelijke verkeersongeval met elektrische step in Zweden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Dodelijk ongeval met elektrische step in Brussel (13/05/2019 - VRT NWS)
  In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step.
  [naar artikel]
 11. ‘Eerste dodelijke ongeval’ met elektrische step in België (13/05/2019 - De Morgen)
  In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Het gaat wellicht om het eerste dodelijke ongeval met een elektrische step ooit in ons land.
  [naar artikel]
 12. Dodelijk ongeval met elektrische step in Brussel (13/05/2019 - De Standaard)
  In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat meldt Bruzz en bevestigt het Brusselse parket aan De Standaard. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step in Brussel.
  [naar artikel]
 13. Man (35) betrapt met elektrische step die 104 km/u kon rijden (12/01/2022 - VRT NWS)
  In Mechelen heeft de politie een man betrapt op een elektrische step die 104 kilometer per uur kon rijden. De man had geen enkel rijbewijs en de step was niet verzekerd. Het voertuig werd in beslag genomen.
  [naar artikel]
 14. Na man op step ook fietser in Brusselse tunnels (12/06/2019 - De Standaard)
  Nadat dinsdag beelden opdoken van een man op een elektrische step in de Hallepoorttunnel in Brussel, komen er woensdag beelden naar boven van een fietser in verschillende Brusselse tunnels. Dat ziet u in de video hierboven. Fietsen is verboden in de tunnels, de situatie is bijzonder gevaarlijk. Het is nog niet geweten wie de fietser is en of hij bestraft kan worden.
  [naar artikel]
 15. Elektrische step gestolen in centrum van Bree (28/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Witte Torenwal is zaterdag een diefstal van een elektrische step vastgesteld.
  [naar artikel]
 16. Man in ‘mankini’ snort op elektrische step door Brusselse tunnels: “Zo’n step is geen speeltuig” (26/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een onbekende man in een ‘mankini’ is afgelopen weekend gefilmd terwijl hij op een elektrische step door Brussel reed. De man lijkt reclame te maken voor ‘Jump IT’, de eerste Belgische school voor stuntmannen en -vrouwen, maar begaat met zijn stunt een verkeersovertreding. “De Brusselse tunnels zijn uitsluitend autowegen”, aldus verkeersinstituut VIAS. “Fietsen of steps mogen daar niet rijden. Zo’n step is bovendien geen speeltuig.” Ook een gevaarlijke verkeerssituatie gefilmd met een dashcam? Stuur de beelden naar [email protected]
  [naar artikel]
 17. Eerste dodelijk ongeval met elektrische step in Zweden (31/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 27-jarige man is met zijn elektrische step verongelukt in de Zweedse stad Helsingborg. De e-steprijder botste op een personenwagen op een...
  [naar artikel]
 18. Man op elektrische step dealt drugs (09/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft zondag een 29-jarige drugsdealer opgepakt in de Louizastraat. De man reed er op een elektrische step richting drugsdeal.
  [naar artikel]
 19. Eerste dodelijke verkeersongeval met elektrische step in Zweden (31/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 27-jarige man is met zijn elektrische step verongelukt in de Zweedse stad Helsingborg. De e-steprijder botste op een personenwagen op een...
  [naar artikel]
 20. Doodsbange hond raast vastgebonden aan aanhangwagen over snelweg (13/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Onthutsende beelden uit Florida: toen Brenna Cronin eergisteren op een autostrade in Flagler County reed, zag ze tot haar grote verbazing plots
  [naar artikel]
 21. Elektrische step vliegt in brand terwijl man staat te douchen, hoe laad je je step veilig op? (31/05/2021 - VRT NWS)
  In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node is zondagavond een man door rook bedwelmd geraakt toen de batterij van zijn elektrische step in brand vloog. De man kon de step nog zelf op zijn balkon zetten, zodat de brand zich niet uitbreidde naar zijn appartement.
  [naar artikel]
 22. Crashtest met elektrische step: “ 95% kans op dodelijke afloop” (14/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step, waarschijnlijk het eerste dodelijk...
  [naar artikel]
 23. Dronken man op elektrische step ramt geparkeerde wagen (30/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een 42-jarige man reed woensdagavond op zijn elektrische step in op een geparkeerde wagen. De man kwam ten val maar liep geen verwondingen op, de wagen en de step werden wel beschadigd.
  [naar artikel]
 24. Twee ongevallen met elektrische step in Mechelen op één dag (20/07/2021 - VRT NWS)
  In Mechelen zijn gisteren twee ongevallen gebeurd waarbij een elektrische step betrokken was. Daarbij raakten twee mensen lichtgewond. Een bestuurder van een elektrische step die bij één van de ongevallen betrokken was, had te veel gedronken.
  [naar artikel]
 25. Vooral openbaar vervoer voelt succes elektrische step (11/09/2019 - De Standaard)
  Meer dan in Parijs vervangen elektrische steps in Brussel ritten met de auto. Maar de ene step is de andere niet.
  [naar artikel]
 26. OPROEP. Heb jij ook een elektrische step? (06/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Van Sint-Truiden tot Pelt: elektrische steps zijn alomtegenwoordig in heel Limburg. Wij zijn op zoek naar Limburgers die zelf met een elektrische step rijden, of het nu naar het werk of naar het café is.
  [naar artikel]
 27. Elektrische step verovert binnensteden (19/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Opvallende nieuwkomer in het stedelijke straatbeeld: de e-step. Licht, opvouwbaar en snel. De elektrische trottinette is een perfect alternatief voor bus of tram in het woon-werkverkeer.
  [naar artikel]
 28. Twee gewonden bij botsing tussen elektrische step en fiets (25/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een fietser en een elektrische step zijn maandag rond 16.45 uur gebotst op de Centuurlaan in Waterschei. De jongen (14) en man (42) uit Genk raakten gewond.
  [naar artikel]
 29. Drie beenbreuken voor DJ F.R.A.N.K. na ongeval met elektrische step: “Mijn vrouw zei nog: ‘Dat is levensgevaarlijk!’” (19/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De bekende DJ F.R.A.N.K. uit Schoten (Antwerpen) is donderdag gerepatrieerd nadat hij in Spanje een horrorcrash met een elektrische step had meegemaakt.
  [naar artikel]
 30. Belgisch racetalent raast tegen 300 km/uur over de snelweg (25/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Amaury Cordeel heeft zich in nesten gewerkt. Het 18-jarige Belgische racetalent plaatste op zijn TikTok-pagina een video waarin hij aan hoge snelheid over de E17 raast.
  [naar artikel]
 31. Man rijdt met elektrische step op Brusselse Ring (03/08/2020 - De Standaard)
  Op het viaduct van Vilvoorde heeft zondagavond een man met zijn elektrische step over de pechstrook gereden. De man reed aan een snelheid van 70 kilometer per uur, zo blijkt uit bovenstaande amateurbeelden die een autobestuurder kon maken.
  [naar artikel]
 32. Dodelijk ongeval met elektrische step in Sint-Jans-Molenbeek (07/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Bij een botsing donderdagochtend tussen een auto en een elektrische step in Sint-Jans-Molenbeek is de bestuurder van de step om het leven gekomen. Dat meldt Bruzz en het bericht is vrijdag bevestigd door een woordvoerder van de politie Brussel-West.
  [naar artikel]
 33. Dronken man waagt zich op snelweg met elektrische step: “Hij heeft geluk gehad” (28/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een man wilde blijkbaar snel naar huis na een avondje stappen en waagde zich op een snelweg nabij Birmingham. De kerel reed tussen auto’s die met minstens 80 kilometer per uur voorbij zoefden, maar leek zich van geen kwaad bewust. De politie van het Britse Birmingham haalde hem van de weg en stelde vast dat hij meer dan één glaasje teveel op had. Nu waarschuwt het korps op Twitter dat “elektrische steps en dergelijke niet thuishoren op snelweg”. “Dommerik”, klinkt het in de reacties op het bericht. “Hij heeft veel geluk gehad dat hij niet gewond raakte. Of erger.”
  [naar artikel]
 34. Dashcam filmt hoe SUV op snelweg van klif vlamt (02/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een dashcam heeft spectaculaire beelden geschoten van een SUV die met hoge snelheid van een klif raast. Het ongeval gebeurde op de Californische...
  [naar artikel]
 35. Wat is het snelst: een elektrische wagen… of een elektrische step (12/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Drive dit weekend een wel heel speciale uitdaging: de Audi e-tron Sportback nam het immers op tegen een elektrische step van het Duitse merk. Audi is trouwens niet het enige merk dat zich op de nieuwe mobiliteit richt. HLN Drive onderzocht het fenomeen.
  [naar artikel]
 36. Man rijdt 70 km per uur met elektrische step op Brusselse ring (03/08/2020 - VRT NWS)
  Op sociale media is een filmpje opgedoken van een man die met een elektrische step aan 70 km/uur rijdt. De man legde op deze manier zo'n honderden meters af.
  [naar artikel]
 37. Elektrische step gestolen in Maasmechelen (22/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Maasmechelen stelde dinsdag om 11 uur een diefstal van een elektrische step vast. Deze stond in een garagebox bij een huis op Vrijhei. 
  [naar artikel]
 38. Rijden met elektrische step is moeilijker en gevaarlijker dan je denkt (07/07/2020 - VRT NWS)
  Omdat e-steps steeds populairder worden, start de Stichting Vlaamse Verkeerskunde met “One Step Away”. Dat is een opleiding die specifiek bedoeld is voor mensen die regelmatig een elektrische step gebruiken. De allereerste opleiding vond vandaag plaats de VSV in Mechelen. Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters was erbij.
  [naar artikel]
 39. Elektrische step haalt snelheid tot 104 km per uur: snelheidsbegrenzer uitschakelen blijkt koud kunstje (12/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  104 km per uur. Zo snel kon een opgevoerde elektrische step die de Mechelse politie dinsdag uit het verkeer haalde. Elektrische steps hebben een begrenzer die de topsnelheid beperkt tot 25 km per uur. Maar in vijf minuten heb je dat systeem eruit. “Zoiets uitroeien is onmogelijk”, zegt een verkoper van elektrische steps. “Maar het gebeurt wel steeds minder.”
  [naar artikel]
 40. Elektrische step haalt snelheid tot 104 km per uur: snelheidsbegrenzer uitschakelen blijkt koud kunstje (12/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  104 km per uur. Zo snel kon een opgevoerde elektrische step die de Mechelse politie dinsdag uit het verkeer haalde. Elektrische steps hebben een begrenzer die de topsnelheid beperkt tot 25 km per uur. Maar in vijf minuten heb je dat systeem eruit. “Zoiets uitroeien is onmogelijk”, zegt een verkoper van elektrische steps. “Maar het gebeurt wel steeds minder.”
  [naar artikel]
 41. DJ F.R.A.N.K. gerepatrieerd na ongeval met elektrische step (18/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De bekende DJ F.R.A.N.K. uit Schoten is donderdag gerepatrieerd nadat hij in Spanje een horrorcrash met een elektrische step had meegemaakt.
  [naar artikel]
 42. Eerste dode met elektrische step Parijs (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst is in Parijs een dodelijk ongeval gebeurd met een elektrische step, een voertuig dat ongeveer een jaar geleden zijn intrede deed in...
  [naar artikel]
 43. Eerste dode met elektrische step in Parijs (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst is in Parijs een dodelijk ongeval gebeurd met een elektrische step, een voertuig dat ongeveer een jaar geleden zijn intrede deed in...
  [naar artikel]
 44. Man op elektrische step haalt politie in aan 50km/uur: toestel in beslag genomen (24/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een man op een elektrische step haalde zaterdag motards van de Antwerpse politie in op de Borsbeeksebrug aan zo’n 50 km/uur. Omdat de step zo’n hoge snelheden haalde en niet geldig verzekerd was, liet het parket het toestel in beslag nemen.
  [naar artikel]
 45. GETEST. Is die hippe elektrische step echt zo handig als hij lijkt? (16/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De elektrische step is hot. Wereldwijd worden in grote steden deelsteps verhuurd en ook de privé-aankoop loopt op - wel ja- wieltjes. Tijd om het ding uit te laten testen door onze redactrice.
  [naar artikel]
 46. Hoe (on)veilig is elektrische step? Vias deed het onderzoek (28/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mooi weer, dus bolt de elektrische step vooral in onze steden opnieuw een pak kilometers. Nu ze deze coronazomer mogelijk nog méér het alternatief...
  [naar artikel]
 47. Dodelijk vluchtmisdrijf met elektrische step in Parijs: voetgangster (31) overlijdt, bestuurster en passagiere rijden verder (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een aanrijding met een elektrische step heeft in Parijs het leven gekost aan een jonge Italiaanse (31). De onbekende vrouw die de step bestuurde en haar passagiere reden na het ongeval verder. Politie en parket onderzoeken het vluchtmisdrijf.
  [naar artikel]
 48. Jongetje wordt meters ver over straat gesleurd na val met elektrische step (13/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een jongetje is vrijdag in China gevallen van zijn elektrische step. Het kereltje verloor de controle en belandde zo op de grond. De step bleef echter rijden waardoor hij meters ver over straat werd gesleurd. Hij geraakte opmerkelijk genoeg uiteindelijk niet gewond.
  [naar artikel]
 49. Jongetje wordt meters ver over straat gesleurd na val met elektrische step (13/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een jongetje is vrijdag in China gevallen van zijn elektrische step. Het kereltje verloor de controle en belandde zo op de grond. De step bleef echter rijden waardoor hij meters ver over straat werd gesleurd. Hij geraakte opmerkelijk genoeg uiteindelijk niet gewond.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy