In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ontdekt hij de Indische keuken bij Aahaar Delux: Dahi Puri, 6 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proeft hij van de Filipijnse keuken bij Baby Pinoy: kip halang halang voor 14 euro. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij Hümm in de Kronenburgstraat, waar hij de gravlax 2.0 (15 euro) proefde. [naar artikel]
Geen zin om lang in de keuken te staan de komende week? De pasta met edamame, munt en burrata van HLN-chef Jelle Beeckman is overheerlijk én klaar in een handomdraai. En ook aan de chili con carne van Sandra Bekkari heb je niet meer dan 15 minuutjes werk, suddertijd niet inbegrepen. De smaken zijn zelfs rijker de dag nadien: het ideale excuus om er twee keer van te eten. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week slurpt hij van een heerlijke kippenbouillon bij Caldo: 6 euro. [naar artikel]
De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij een pita-instituut op het Antwerpse Zuid, Finjan, waar hij koos voor de fattoush (11,90 euro). [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij de Frieterij, waar hij smulde van frieten met stoofvlees (10 euro). [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij voor 11,50 euro een stevige boterham bij Blend op het Eilandje. [naar artikel]
Voor een nieuwe keuken betaal je al snel 20.000 tot 25.000 euro. Het is dan ook één van de grote investeringen binnen een woning. Maar kan je, bijvoorbeeld als beginnend koppel, ook een keuken kopen voor 10.000 euro zonder aan woon- en leefcomfort in te boeten? Bouwsite Livios zocht het uit. [naar artikel]
'We moeten leren eten wat de visser vangt. Niet enkel laten vissen wat we op ons bord willen en al de rest weggooien.' Wij volgen het motto van de NorthSeaChefs en eten vandaag wijting, een minder populaire vis met uitstekende smaakkwaliteiten, zacht van structuur en allround in de keuken. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij voor 6 euro dimsums bij 5 Flavors Mmei op het Antwerpse Zuid. [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en gewoontes zijn. Deze week: de keuken van Guido Francque (66) en Trees Van Dycke (66), die alleen maar lokale ingrediënten kopen. In het weekend gaan ze daarentegen elke dag op restaurant. “Op zondag loopt de rekening al snel op tot 200 euro.” [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proeft hij de pannenkoekjes van spinazie met yoghurt bij vegan-restaurant Wild Project: 12,50 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij bij Barrio mosselen met gember en chili voor 6 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week gaat hij langs bij Las Mañas voor de chipirones a la plancha: 12 euro. [naar artikel]
Marc Melis zocht en vond zijn ideale keuken bij HK Keukens in Diest. Toen alles - inclusief handtekeningen - op papier stond, bleek dat er een rekenfoutje was gemaakt. De keuken zou volgens de verkoper 800 euro duurder zijn dan afgesproken. “Ik moet het bedrag bijpassen, anders kan ik fluiten naar mijn keuken”, zegt hij. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze keer gaat hij de Indische toer op bij Nora in Zurenborg, waar hij voor 14 euro samosa met kip en qulfi met pistache eet. [naar artikel]
De Griekse gastvrijheid is hartelijk. Ook in de keuken komen familiale waarden en tradities terug. Waarden die ze bij De Griekse Frituur – O Geros in Genk hoog in het vaandel dragen. [naar artikel]
Het hoeft niet altijd fine dining te zijn: goedkoop kan ook effectief ‘goed’ zijn. Wij lijsten daarom elke week 10 eetadresjes op waar je kunt eten onder 10 euro, telkens in een andere stad. Deze week: Gent, waar je voor minder dan 10 euro veganistisch, Libanees of Japans kunt eten. [naar artikel]
De Belg gaf vorig jaar 878 euro minder uit aan eten en drinken buitenshuis. Eet- en drinkgelegenheden zagen hun inkomsten zakken met gemiddeld 50 procent. Dat blijkt uit een bevraging van Foodservice Alliance bij 12.000 Belgen waarover Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen berichten. [naar artikel]
Het Antwerpse schepencollege gaf op 5 februari 2021 bijna groen licht voor de aankoop en de plaatsing van een keuken in het Urban Center van Let’s Go Urban (LGU) voor een bedrag van 29.771 euro. Merkwaardig, want de stad had in 2018 al eens 26.138 euro betaald voor een keuken van LGU. [naar artikel]
Het hoeft niet altijd fine dining te zijn: goedkoop kan ook effectief ‘goed’ zijn. Wij lijsten daarom elke week 10 eetadresjes op waar je kunt eten onder 10 euro, telkens in een andere stad. Deze week: Gent, waar je voor minder dan 10 euro veganistisch, Libanees of Japans kunt eten. [naar artikel]
Hilde Vanalken (43) uit Bree wint een nieuwe keuken ter waarde van 25.000 euro. De keuken van Sleurs & Vangompel wordt weggegeven door Het Belang van Limburg in de reeks SOS Budget. “Hopelijk verwelkom ik er snel mijn kookclubje.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.