Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2022
13:30 uur

Nieuwe verhoren in fraudedossier Belgisch voetbal, Peter Maes nacht in cel

Het Belang van Limburg

20/02/2019 - 17:51

Op dinsdag en woensdag zijn 16 mensen verhoord in operatie ‘Propere Handen’, het fraudedossier over het Belgische voetbal. Dat meldt het Federaal Parket. Onder hen was ex-trainer Peter Maes en zijn vriendin. De voormalige coach van Lokeren bracht de nacht opnieuw in de cel door.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Opnieuw 16 mensen verhoord in fraudedossier Belgisch voetbal, Peter Maes bracht nacht in de cel door (20/02/2019 - VRT NWS)
  Er zijn gisteren en vandaag  opnieuw 16 mensen verhoord in het grote onderzoek naar  fraude en zwart geld in het Belgische voetbal. Bij hen waren ex-trainer Peter Maes en zijn vriendin. Maes is door de onderzoeksrechter vrijgelaten onder voorwaarden.  
  [naar artikel]
 2. Nieuwe verhoren in Operatie ‘schone handen’, Peter Maes vrij na nacht in cel (20/02/2019 - De Standaard)
  In het kader van Operatie ‘schone handen’, het grote onderzoek naar witwaspraktijken en matchfixing in het Belgische voetbal, heeft het federaal parket dinsdag en woensdag verschillende huiszoekingen en verhoren uitgevoerd. Peter Maes, de ex-trainer van Sporting Lokeren, werd woensdag na een nacht in de cel vrijgelaten onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 3. Opnieuw 16 mensen verhoord in fraudedossier Belgisch voetbal, Peter Maes bracht nacht in cel door (20/02/2019 - De Morgen)
  ‘Operatie Propere Handen’ zit in een stroomversnelling. Gisteren en vandaag zijn er 16 mensen verhoord, meer bepaald in het onderzoek naar fraude en zwart geld in het Belgische voetbal. Dat meldt het federaal parket. 
  [naar artikel]
 4. Fraudeonderzoek Belgisch voetbal – Sporting Lokeren in het ongewisse over Peter Maes (23/10/2018 - Metro)
  Maandagnamiddag leidde Peter Maes nog de training bij Sporting Lokeren. Later op de dag zou Maes opgepakt zijn om morgen/dinsdag verhoord te worden door de onderzoeksrechter in het fraudeonderzoek in het Belgische voetbal. Maar de club verkeert in het ongewisse en zond maandagavond een communiqué uit. “De club heeft vanavond via de pers vernomen dat Peter Maes werd opgepakt en morgen voor de onderzoeksrechter moet verschijnen. Eerder vandaag werd Peter Maes in Hasselt uitgenodigd voor een gesprek in het fraudedossier. Vanavond heeft de club via de media vernomen dat de coach morgen zal worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Over verdere informatie beschikken wij als club op dit moment niet. Morgen zijn er twee trainingen gepland. Arnar Vidarsson zal alvast de ochtendtraining voor zijn rekening nemen”, aldus het communiqué. Bron: Belga   Het bericht Fraudeonderzoek Belgisch voetbal – Sporting Lokeren in het ongewisse over Peter Maes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Fraudeonderzoek Belgisch voetbal – Sporting Lokeren in het ongewisse over Peter Maes (22/10/2018 - Metro)
  Maandagnamiddag leidde Peter Maes nog de training bij Sporting Lokeren. Later op de dag zou Maes opgepakt zijn om morgen/dinsdag verhoord te worden door de onderzoeksrechter in het fraudeonderzoek in het Belgische voetbal. Maar de club verkeert in het ongewisse en zond maandagavond een communiqué uit. “De club heeft vanavond via de pers vernomen dat Peter Maes werd opgepakt en morgen voor de onderzoeksrechter moet verschijnen. Eerder vandaag werd Peter Maes in Hasselt uitgenodigd voor een gesprek in het fraudedossier. Vanavond heeft de club via de media vernomen dat de coach morgen zal worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Over verdere informatie beschikken wij als club op dit moment niet. Morgen zijn er twee trainingen gepland. Arnar Vidarsson zal alvast de ochtendtraining voor zijn rekening nemen”, aldus het communiqué. bron: Belga Het bericht Fraudeonderzoek Belgisch voetbal – Sporting Lokeren in het ongewisse over Peter Maes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Lokeren-coach Peter Maes gearresteerd in onderzoek naar fraude in Belgisch voetbal (22/10/2018 - Knack)
  Maes wordt dinsdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en zal dus de nacht in de cel moeten doorbrengen.
  [naar artikel]
 7. Zestien personen verhoord in fraudeonderzoek Belgisch voetbal, Peter Maes voorwaardelijk vrijgelaten (20/02/2019 - Metro)
  Naar aanleiding van de verklaringen van spijtoptant Dejan Veljkovic in het fraudeonderzoek in het Belgisch voetbal hebben speurders zestien personen verhoord, onder wie trainer Peter Maes en zijn vriendin. Peter Maes werd bij de onderzoeksrechter voorgeleid, maar is vandaag vervolgens onder voorwaarden vrijgelaten. Dat maakte het federale parket vandaag bekend. De vriendin van Peter Maes is na politieverhoor vrijgelaten. Er hadden dinsdagochtend drie huiszoekingen plaats, twee in Lommel en eentje in Duffel. In oktober 2018 bracht Peter Maes al een nacht in de cel door. Hij was toen nog trainer van Sporting Lokeren. Het federale parket liet vandaag weten dat alle zestien ondervraagde personen banden hadden met Lokeren of KRC Genk of Dejan Veljkovic. KRC Genk is ook een ex-club van Peter Maes. De Limburgse onderzoeksrechter heeft dinsdag verschillende huiszoekingen en verhoren bevolen in het kader van het onderzoek van het federale parket naar een criminele organisatie in de voetbalwereld, schriftvervalsing, witwaspraktijken en private corruptie. De actie vloeide voort uit de verklaringen van de spijtoptant. Ex-trainer Peter Maes en zijn vriendin werden gisteren voor verhoor van hun vrijheid beroofd. In tegenstelling tot zijn vriendin bracht Peter Maes weer een nacht in de cel door. De speurders riepen gisteren acht personen op voor verhoor. Vanochtend werden nog zes personen voor verhoor opgeroepen. Deze tussenkomst heeft volgens het federale parket betrekking op het financiële luik van het onderzoek. Mogelijk was er een zwart geldcircuit. Het gerecht wil het traject bepalen van relatief grote geldbedragen, die mogelijk door Peter Maes als verdoken commissie ontvangen zijn. Het parket voegde eraan toe dat deze actie geen verband houdt met het onderzoeksluik naar matchfixing. Bron: Belga   Het bericht Zestien personen verhoord in fraudeonderzoek Belgisch voetbal, Peter Maes voorwaardelijk vrijgelaten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. 16 mensen verhoord in fraudedossier Belgisch voetbal na verklaringen Veljkovic, Maes bracht nacht in cel door (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Operatie Propere Handen’ zit opnieuw in stroomversnelling. Gisteren en vandaag zijn er 16 mensen verhoord, meer bepaald in het onderzoek naar...
  [naar artikel]
 9. Lokeren-trainer Peter Maes gearresteerd in onderzoek naar fraude in voetbal (22/10/2018 - VRT NWS)
  Peter Maes, de trainer van voetbalclub KSC Lokeren, is gearresteerd in het onderzoek naar fraude in het Belgisch voetbal. Dat meldt Het Belang van Limburg en het nieuws is bevestigd aan VRT NWS. Morgen wordt hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter. 
  [naar artikel]
 10. Ook Lokeren-trainer Peter Maes gearresteerd in kader van ‘Operatie Propere Handen’ (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook Lokeren-trainer Peter Maes is opgepakt in het kader van ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude in het Belgisch voetbal. Maes zou...
  [naar artikel]
 11. Fraudeonderzoek Belgisch voetbal – Ook Patrick Janssens en Roger Lambrecht verhoord over financiële constructies (20/02/2019 - Metro)
  Bij de gecoördineerde actie in het voetbalfraudedossier zijn dinsdag en woensdag onder meer Roger Lambrecht, voorzitter van Sporting Lokeren, en Patrick Janssens, ex-CEO van KRC Genk, verhoord. Dat vernam Belga uit goede bron. De Limburgse onderzoeksrechter had diverse huiszoekingen en de verhoren van zestien personen bevolen. De actie vloeide voort uit verklaringen die spijtoptant Dejan Veljkovic had afgelegd. Naast ex-trainer Peter Maes en zijn vriendin werden dus nog veertien personen voor verhoor opgeroepen, onder wie Roger Lambrecht en Patrick Janssens. Dit onderzoek spitste zich toe op het opzetten van financiële constructies. Bedoeling van de constructies zou geweest zijn om belastingen en sociale zekerheidsbijdragen te ontlopen. Speurders van de Limburgse federale gerechtelijke politie zijn dus nog met man en macht bezig in het onderzoek naar fraude in het Belgische voetbal. Dinsdagochtend vonden twee huiszoekingen in Lommel en eentje in Duffel plaats. De vriendin van Peter Maes werd dinsdag na verhoor door de speurders vrijgelaten. Maes zelf bracht een nacht in de cel door en werd woensdag door de Limburgse onderzoeksrechter onder voorwaarden vrijgelaten. Zijn raadsman, David Engelbos, wilde geen commentaar geven over de recente ontwikkelingen. Maes was ook al in oktober 2018 opgepakt en na een nachtje cel voorwaardelijk vrijgelaten. Bij de zestien personen die nu voor verhoor werden opgeroepen, hoorden ook ex-keeperstrainer van KRC Genk en Lokeren Erwin Lemmens en ex-voorzitter van KRC Genk Herbert Houben. Ze zijn als verdachte in het dossier ondervraagd. Het federale parket liet woensdag weten dat alle zestien ondervraagde personen banden hadden met Lokeren of KRC Genk of Dejan Veljkovic. De verhoren waren onder meer bedoeld om het traject te bepalen van relatief grote geldbedragen die mogelijk door Peter Maes als verdoken commissie ontvangen zijn. bron: Belga Het bericht Fraudeonderzoek Belgisch voetbal – Ook Patrick Janssens en Roger Lambrecht verhoord over financiële constructies verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Peter Maes trainer bij Beerschot (20/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  En dan naar het voetbal. Donderslag bij heldere hemel op Stayen. Want Peter Maes vertrekt alweer na amper 6 maanden bij STVV. De Lommelaar wordt de nieuwe trainer van Beerschot. Bij Sint-Truiden zijn ze compleet verrast. Maes ging vanochtend zijn ontslagbrief afgeven bij voorzitter David Meekers. Maes mikt met Beerschot hoger, laat hij weten in zijn eerste reactie bij de club.
  [naar artikel]
 13. Peter Maes kreeg jaarlijks 160.000 euro in het zwart (21/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Spijtoptant Dejan Veljkovic heeft tijdens meer dan honderd uur aan verhoren de afgelopen maanden zijn volledige zwarte boekhouding onthuld. Met ex-trainer Peter Maes praatte hij een eerste grote naam aan de galg. Maes, blijkt uit mails en telefoontaps, zou als trainer van Lokeren net geen half miljoen euro extra in het zwart zijn uitbetaald.
  [naar artikel]
 14. Ook Lokeren-trainer Peter Maes opgepakt in kader van ‘Operatie Propere Handen’ (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook Lokeren-trainer Peter Maes is opgepakt in het kader van ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude in het Belgisch voetbal. Maes zou...
  [naar artikel]
 15. Peter Maes wordt trainer van STVV (07/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het voetbal lijkt Peter Maes op weg om de nieuwe trainer van STVV te worden. De deal is nog niet officieel rond, maar de Lommelaar zou op het punt staan om een contract voor 2,5 jaar te tekenen op Stayen.
  [naar artikel]
 16. Nog een coach in de cel: Peter Maes en makelaar Veljkovic werkten al jarenlang samen (23/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een jarenlange werkrelatie met Dejan Veljkovic leverde Lokerentrainer Peter Maes een nacht in de cel op. Geruchten over zwartgeldbetalingen zijn er al langer, maar niemand in de omgeving gelooft dat Maes actief meewerkte aan illegale praktijken.
  [naar artikel]
 17. “Dubbele rol niet normaal” en “allemaal boter op het hoofd”: Coucke laat zijn licht schijnen over schandaal dat Belgisch voetbal op grondvesten deed daveren (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Operatie Propere Handen’ blijft het Belgisch voetbal domineren. Vandaag nog werd Lokeren-trainer Peter Maes opgepakt en in ‘La Tribune’, de Waalse...
  [naar artikel]
 18. Operatie Propere handen: voorlopig met 21 op de strafbank, maar wie wordt van welk misdrijf verdacht in voetbalschandaal? (26/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  260 dagen na de start van Operatie Propere Handen, het grote onderzoek naar zwart geld en omkoping in ons Belgische voetbal, is het gerecht begonnen aan een nieuwe golf van verhoren. Met Peter Maes, Erwin Lemmens, Georges Leekens en Herman Van Holsbeeck passeerden al enkele bekenden de revue. De komende dagen gaan de verhoren verder. Voorlopig riskeren 21 personen strafrechtelijke vervolging, een deel krijgt enkel de fiscus op zijn dak. Een overzicht voor wie door de bomen het bos niet meer ziet.
  [naar artikel]
 19. Een portret van Peter Maes: van succescoach tot koning van het zwart geld (07/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Dan toch geen Bernd Hollerbach (ex-Moeskroen) als nieuwe coach bij STVV, wel Peter Maes (56). Promotie, bekerwinst, Trainer van het Jaar… Maes heeft als trainer wel al iets betekend in het Belgische voetbal. Alleen is hij geen onbeschreven blad door de operatie Propere Handen. Hij zou om en bij de 2,5 miljoen euro zwart geld hebben verduisterd, wat voor een smet op zijn blazoen zorgt.
  [naar artikel]
 20. Herlees: 9 verdachten aangehouden door onderzoeksrechter in fraudedossier Belgisch voetbal (12/10/2018 - Knack)
  Updates over het onderzoek van het federaal parket naar fiscale fraude, witwas en mogelijke wedstrijdvervalsing in de hoogste klasse van het voetbal.
  [naar artikel]
 21. Peter Maes opnieuw verhoord in operatie Propere Handen (20/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Speurders hebben dinsdag Peter Maes opnieuw op de rooster gelegd over zwart geld in het voetbal. Dat bevestigt de advocaat van de ex-trainer van Sporting Lokeren.
  [naar artikel]
 22. Lokeren-trainer Peter Maes gearresteerd in kader fraudeonderzoek voetbal (22/10/2018 - De Morgen)
  Peter Maes is gearresteerd in het kader van het onderzoek naar de voetbalfraude. Dat meldt Het Belang van Limburg en wordt bevestigd aan Het Laatste Nieuws. Maes is momenteel trainer van voetbalclub Lokeren.
  [naar artikel]
 23. Antwerp: "Geen link met fraudedossier" - Standard: "Venanzi is niét gearresteerd" (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eersteklasser Antwerp is vooralsnog niet gecontacteerd in het kader van het fraudedossier rond het Belgisch voetbal. Er hebben ook geen...
  [naar artikel]
 24. Ook Patrick Janssens en Roger Lambrecht verhoord in fraudeonderzoek Belgisch voetbal (20/02/2019 - Metro)
  Bij de gecoördineerde actie in het voetbalfraudedossier zijn dinsdag en woensdag onder meer Roger Lambrecht, voorzitter van Sporting Lokeren, en Patrick Janssens, ex-CEO van KRC Genk, verhoord. Dat vernam Belga uit goede bron. De Limburgse onderzoeksrechter had diverse huiszoekingen en de verhoren van zestien personen bevolen. De actie vloeide voort uit verklaringen die spijtoptant Dejan Veljkovic had afgelegd. Naast ex-trainer Peter Maes en zijn vriendin werden dus nog veertien personen voor verhoor opgeroepen, onder wie Roger Lambrecht en Patrick Janssens. Dit onderzoek spitste zich toe op het opzetten van financiële constructies. bron: Belga Het bericht Ook Patrick Janssens en Roger Lambrecht verhoord in fraudeonderzoek Belgisch voetbal verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Negen verdachten aangehouden door onderzoeksrechter in fraudedossier Belgisch voetbal (12/10/2018 - Knack)
  Volg alle updates over het onderzoek van het federaal parket naar fiscale fraude, witwas en mogelijke wedstrijdvervalsing in de hoogste klasse van het voetbal.
  [naar artikel]
 26. Acht verdachten aangehouden door onderzoeksrechter in fraudedossier Belgisch voetbal (12/10/2018 - Knack)
  Volg alle updates over het onderzoek van het federaal parket naar fiscale fraude, witwas en mogelijke wedstrijdvervalsing in de hoogste klasse van het voetbal.
  [naar artikel]
 27. Peter Maes opnieuw verhoord in operatie Propere Handen (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voetbaltrainer Peter Maes is gisteren opnieuw verhoord over zwart geld in het voetbal. Dat heeft de advocaat van de ex-trainer van Sporting Lokeren...
  [naar artikel]
 28. Peter Maes in beeld bij Mali (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Verrassende carrièrewending op til voor Peter Maes (57)? De Limburger is in de running om de nieuwe bondscoach te worden van het Afrikaanse land Mali. Maes behoort er tot de laatste drie kandidaten, samen met de Fransman Didier Six en de Franse Duitser Gernot Rohr.
  [naar artikel]
 29. Peter Maes wordt nieuwe coach van Lommel SK: “Heel tevreden dat ik terug aan de slag kan” (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Verrassing van formaat in het Soevereinstadion van Lommel SK. Daar werd vanmiddag niemand minder dan Peter Maes voorgesteld als nieuwe T1.
  [naar artikel]
 30. Peter Maes is de nieuwe coach van Beerschot (20/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Verrassing op het Kiel! Beerschot kondigt aan dat Peter Maes de nieuwe T1 wordt. De Limburgse trainer was dit seizoen aan de slag bij Sint-Truiden en tekende een driejarig contract bij de Kielse Ratten.
  [naar artikel]
 31. Peter Maes wordt nieuwe coach van Lommel SK: “Heel tevreden dat ik terug aan de slag kan na moeilijke periode” (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Verrassing van formaat in het Soevereinstadion van Lommel SK. Daar werd vanmiddag niemand minder dan Peter Maes (55) voorgesteld als nieuwe T1.
  [naar artikel]
 32. Nieuwe bazen sturen Peter Maes wandelen: “Dit komt hard aan” (29/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nieuwe bazen nieuwe wetten. De overname van Lommel SK door de City Football Group heeft een eerste concreet resultaat opgeleverd. Het contract met trainer Peter Maes, dat eind juni afloopt, wordt niet verlengd.
  [naar artikel]
 33. Fraudedossier Propere Handen: voorleidingen starten in Tongeren (11/10/2018 - Knack)
  In het onderzoek naar fraude in het eersteklasse voetbal in België starten donderdagvoormiddag de voorleidingen van ondervraagde personen in het gerechtsgebouw in Tongeren. In het gebouw van de federale gerechtelijke politie in Hasselt gaan intussen de verhoren verder.
  [naar artikel]
 34. 'Hij was invaller, maar stond te zwaaien als een trainer' (28/03/2019 - De Morgen)
  Met Peter Maes (52) en Johan Boskamp (67) verveel je je geen moment. Uren kunnen de twee vrienden 'ouwehoeren'. Over het Belgisch voetbal, Racing Genk en de duels tegen Athletic Bilbao.
  [naar artikel]
 35. Wie wordt de opvolger van Peter Maes? (27/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Technisch directeur Dimitri de Condé is belast met de opvolging van Peter Maes bij KRC Genk. Hij voerde gisteren nog de nodige gesprekken, gehoopt wordt op een snelle doorbraak. Officieel heet het dat de nieuwe coach er moet staan op vrijdag 6 januari, wanneer de A-kern op oefenstage trekt naar het Spaanse San Pedro del Pinatar. Maar in de praktijk ziet het ernaar uit dat de opvolger van Peter Maes er al veel sneller zal staan.
  [naar artikel]
 36. Nu is het helemaal rond: om 8.30 uur zette Peter Maes zijn kribbel bij STVV (08/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wat we al wisten, is nu ook vastgelegd op papier: Peter Maes wordt de volgende 2,5 jaar de nieuwe coach van STVV.
  [naar artikel]
 37. Peter Maes wordt de nieuwe trainer van STVV (07/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  STVV kiest voor Peter Maes (56) als nieuwe trainer. De Limburger keert zo terug in 1A, na zijn ontslag bij 1B-club Lommel eerder dit jaar.
  [naar artikel]
 38. Lokeren-voorzitter Lambrecht ook ondervraagd, Peter Maes vrijgelaten (23/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Peter Maes, de trainer van KSC Lokeren, verscheen vandaag om 10.00 uur voor de onderzoeksrechter in Tongeren. Maes werd kort na de middag...
  [naar artikel]
 39. Lokeren-trainer Peter Maes vrij onder voorwaarden, in verdenking voor witwassen en criminele organisatie (23/10/2018 - VRT NWS)
  Lokeren-trainer Peter Maes is vrijgelaten onder voorwaarden, hij is wel in verdenking gesteld voor witwaspraktijken en criminele organisatie. Gisteren werd Maes opgepakt in het kader van het grote onderzoek naar fraude in het Belgische voetbal. 
  [naar artikel]
 40. Peter Maes verlaat Lommel SK (28/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij Lommel SK (1B) zal het aflopende contract met coach Peter Maes niet worden verlengd. Lommelaar Maes arriveerde tijdens de loop van vorig seizoen aan de Gestelsedijk, waar hij de sportieve redding in 1B hielp realiseren. Hij zal na de overname van de club door de City Football Group echter niet meestappen in het nieuwe verhaal. Later meer.
  [naar artikel]
 41. Peter Maes: "Ik heb veel gezien vandaag" (13/08/2017 - Sporza)
  Peter Maes heeft in zijn eerste wedstrijd als nieuwe trainer van Lokeren niet voor een schokeffect kunnen zorgen.
  [naar artikel]
 42. Peter Maes wordt nieuwe coach van Lommel SK (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Verrassing van formaat in het Soevereinstadion van Lommel SK. Daar wordt later vanmiddag niemand minder dan Peter Maes voorgesteld als nieuwe T1.
  [naar artikel]
 43. Peter Maes vindt akkoord over contract van 2,5 jaar bij STVV: “Blij dat ik weer het veld op kan” (07/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Peter Maes wordt de nieuwe trainer van STVV. De 56-jarige Lommelaar kwam maandag in de vooravond tot een akkoord over een 2,5 jaar durende verbintenis op Stayen. Maes wordt vandaag om 9.30 uur officieel voorgesteld.
  [naar artikel]
 44. Peter Maes klaar voor nieuwe uitdaging: "Ik pas bij Standard" (04/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Peter Maes zit sinds zijn ontslag bij KRC Genk al een tijdje zonder werk, maar de man heeft grootse plannen.
  [naar artikel]
 45. Maes opnieuw verhoord in operatie Propere Handen (20/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Speurders hebben Peter Maes opnieuw op de rooster gelegd over zwart geld in het voetbal. Dat bevestigt zijn advocaat David Engelbos.
  [naar artikel]
 46. Beerschotcoach Peter Maes: “Raman? Een speler van dat kaliber is zeker welkom” (15/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Peter Maes is intussen bijna zeven weken aan de slag als hoofdtrainer van Beerschot. Donderdagmiddag organiseerde de club een allereerste persconferentie met de 57-jarige oefenmeester. “Onze selectie is nog niet compleet”, gaf Maes aan.
  [naar artikel]
 47. Verloren zoon Peter Maes keert terug naar Lokeren (06/04/2019 - De Morgen)
  Een pushbericht van HLN.be. Zo vernamen de spelers van Sporting Lokeren dat hun trainer, Runar Kristinsson, ontslagen was. Ongeloof alom. Even later een tweede melding: 'Peter Maes is de nieuwe T1'.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy