Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

15 August 2022
15:00 uur

Vijf prangende vragen over de titel van KV Mechelen beantwoord: hoe zit dat nu precies met Operatie Propere Handen?

Gazet van Antwerpen

18/03/2019 - 11:08

De Proximus League zit erop en KV Mechelen is kampioen, toch is het nog even afwachten voor we weten wei er volgend seizoen in de Jupiler Pro League speelt. Dat komt allemaal door Operatie Propere Handen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Operatie Propere Handen: 'Wat moet er gelachen zijn met de meldingsplicht' (01/10/2021 - Knack)
  Operatie Propere Handen is plots weer volop in de actualiteit. Drie vragen aan Kristof De Ryck, die het dossier al van in het begin volgt voor Sport/Voetbalmagazine.
  [naar artikel]
 2. Voorzitter van KV Mechelen zet in nasleep van Operatie Propere Handen zelf stap opzij: “Belang van de club primeert” (08/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Johan Timmermans legt in de nasleep van Operatie Propere Handen zijn mandaat als voorzitter van de raad van bestuur van KV Mechelen vrijwillig neer. Dat maakte hij zelf bekend op de website van de club.
  [naar artikel]
 3. Voorzitter van KV Mechelen zet in nasleep van Operatie Propere Handen zelf stap opzij: “Belang van de club primeert” (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Johan Timmermans legt in de nasleep van Operatie Propere Handen zijn mandaat als voorzitter van de raad van bestuur van KV Mechelen vrijwillig neer. Dat maakte hij zelf bekend op de website van de club.
  [naar artikel]
 4. Dossier Propere Handen: van kafkaiaans tot vertragingstechniek (08/05/2019 - Knack)
  Na zijn titel en de bekerwinst wil KV Mechelen naar 1A en Europa. Dat kan niet als geel-rood aansprakelijk wordt gesteld voor matchfixing in operatie Propere Handen. Vorige week begon de bond een spoedprocedure die meteen voor vuurwerk zorgde. Malinois stapte intussen al naar de rechter.
  [naar artikel]
 5. Geen tijd te verliezen: hoever staat het nu met ‘Operatie Propere Handen’? (15/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het is stil rond de operatie Propere Handen. Van rechtswege toch, wat niet betekent dat ze daar helemaal zijn stilgevallen. De voetbalbond is intussen ook aan zijn verhoren bezig. Tijd voor antwoorden op enkele veelgestelde vragen.
  [naar artikel]
 6. Pro League buigt zich over rol van Vincent Mannaert en Michel Louwagie in operatie Propere Handen (17/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League buigt zich vandaag over de uitval van operatie Propere Handen. KV Mechelen voert intussen de forcing om de pas gestemde coronaregels te veranderen. Het Belgische voetbal lijkt meer dan ooit een stuurloos schip.
  [naar artikel]
 7. LIVE. Tweede zitdag in ‘Operatie Propere Handen’: vandaag draait helemaal rond KV Mechelen (20/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De tweede zitdag in ‘Operatie Propere Handen’ vandaag draait helemaal rond KV Mechelen. De advocaten van de club en van de beschuldigde bestuurders Thierry Steemans, Olivier Somers, Stefaan Vanroy en Johan Timmermans pleiten voor de Geschillencommissie Hoger Beroep.
  [naar artikel]
 8. Voetbalbond krijgt inzage in operatie ‘Propere Handen’ (14/03/2019 - De Morgen)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond krijgt inzage in 35 documenten die te maken hebben met het luik ‘matchfixing’ in operatie Propere Handen. Dat bevestigt het federaal parket aan VTM Nieuws. Zo kan de Voetbalbond eventueel sancties nemen tegen KV Mechelen en Waasland-Beveren.
  [naar artikel]
 9. Voetballer Fabien Camus aangehouden in kader van operatie Propere Handen (24/10/2018 - Metro)
  In het kader van de operatie Propere Handen is de 33-jarige voetballer Fabien Camus aangehouden en opgesloten in de gevangenis van Lantin. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag en is intussen bevestigd door het federale parket. Camus was speler bij KV Mechelen, waar zijn contract intussen afgelopen is. Camus is ook een ex-voetballer van KRC Genk en Antwerp. Hij wordt verdacht van witwassen en lidmaatschap van een criminele organisatie. bron: Belga Het bericht Voetballer Fabien Camus aangehouden in kader van operatie Propere Handen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Drie maanden na de start van Operatie Propere Handen: Mogi Bayat al vrolijk aan het werk (10/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Operatie Propere Handen is vandaag precies drie maanden oud en de onderzoeksrechter moet beslissen of de voorwaarden die waren gesteld bij de vrijlating van de verdachten worden verlengd. Spilfiguur Mogi Bayat is intussen wel weer helemaal back in business…
  [naar artikel]
 11. Drie maanden na start van Operatie Propere Handen: Mogi Bayat al vrolijk aan het werk (10/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Operatie Propere Handen is vandaag precies drie maanden oud en de onderzoeksrechter moet beslissen of de voorwaarden die waren gesteld bij de vrijlating van de verdachten worden verlengd. Spilfiguur Mogi Bayat is intussen wel weer helemaal back in business…
  [naar artikel]
 12. Alle verdachten in operatie Propere Handen mogen gevangenis verlaten (27/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  In operatie Propere Handen heeft de onderzoeksrechter zopas beslist dat voetbalmakelaar Mogi Bayat en zijn advocaat en rechterhand Laurent Denis kunnen vrijkomen onder voorwaarden. Dat geldt ook voor Thierry Steemans van KV Mechelen. Dat is zopas bevestigd aan onze redactie. De verdachten zitten al 49 dagen in de cel.
  [naar artikel]
 13. 14 prangende vragen over de heropstart van het onderwijs beantwoord: is het wel veilig? Wat als een leerling ziek wordt? (18/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Over veertien dagen gaan de schoolpoorten weer open. Hoe zal dat precies in z’n werk gaan? En zal de heropening wel veilig verlopen? De nieuwe instructies komen ten vroegste pas morgen online. Maar wij geven alvast een antwoord op 14 prangende vragen.
  [naar artikel]
 14. Operatie Propere Handen: KV Mechelen en Waasland-Beveren moeten zich verantwoorden voor Geschillencommissie (23/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Belgische voetbalbond heeft een persbericht de wereld ingestuurd in verband met Operatie Propere Handen. Daaruit blijkt dat KV Mechelen en Waasland-Beveren zich moeten verantwoorden voor de Geschillencommissie en dus een mogelijke straf krijgen.
  [naar artikel]
 15. ‘Operatie Propere Handen’: Fabien Camus vrij onder voorwaarden (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van Operatie Propere Handen is deze namiddag gewezen KV Mechelen en Antwerp-voetballer Fabien Camus vrijgelaten onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 16. Nieuwe arrestatie in ‘Operatie Propere Handen’: Fabien Camus (ex-Antwerp en KV Mechelen) opgepakt voor verhoor (24/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Er is opnieuw een arrestatie uitgevoerd in ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus, een cliënt van Mogi Bayat, is opgepakt voor ondervraging. De 33-jarige Camus zit momenteel zonder club maar heeft een verleden bij onder andere Charleroi, Genk, Antwerp en KV Mechelen.
  [naar artikel]
 17. KV Mechelen is nog niet vrijgesproken, want mogelijk volgen er nog sancties (11/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen en Waasland-Beveren starten volgend seizoen in 1A. Dat is zeker. Maar daarmee zijn beide ploegen nog niet vrijgesproken. Mogelijk volgen er later nog andere sancties en speelt KV Mechelen alsnog zijn Europees ticket kwijt. Vijf pertinente vragen over de uitspraak van het BAS in operatie Propere Handen.
  [naar artikel]
 18. LIVE. Derde zitdag in Operatie Propere Handen: hoe luidt het verweer van Waasland-Beveren? (21/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag staat de derde zitdag in Operatie Propere Handen op het programma. Na KV Mechelen is het deze keer de beurt aan Waasland-Beveren om zich te verdedigen in de zaak van ‘matchfixing’. Volg het hier live.
  [naar artikel]
 19. LIVE. Derde zitdag in 'Operatie Propere Handen': hoe luidt het verweer van Waasland-Beveren? (21/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag staat de derde zitdag in Operatie Propere Handen op het programma. Na KV Mechelen is het deze keer de beurt aan Waasland-Beveren om zich te verdedigen in de zaak van ‘matchfixing’. Volg het hier live.
  [naar artikel]
 20. ‘Operatie Propere Handen’: ex-Genkenaar Fabien Camus opgepakt (24/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Er is opnieuw een arrestatie uitgevoerd in ‘Operatie Propere Handen’, het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus, een cliënt van Mogi Bayat, is opgepakt voor ondervraging. De 33-jarige Camus zit momenteel zonder club maar heeft een verleden bij onder andere KRC Genk, Charleroi, Antwerp en KV Mechelen.
  [naar artikel]
 21. Johan Timmermans (KV Mechelen) over 'Propere Handen': 'Het deed pijn om zo afscheid te nemen' (30/04/2019 - Knack)
  Prettig ballen zal het wel niet zijn met zo'n zwaard van Damocles boven je hoofd. KV Mechelen speelt deze week de bekerfinale tegen AA Gent, maar dreigt door Operatie Propere Handen de promotie naar eerste klasse mis te lopen. Toch hoopt oud-voorzitter Johan Timmermans op 'een onvergetelijk feest'.
  [naar artikel]
 22. KV Mechelen verwelkomt hoofdaandeelhouder terug op club na operatie Propere Handen (31/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen verwelkomt Olivier Somers, samen met Dieter Penninckx hoofdaandeelhouder van de club, terug. Somers zat drie weken in de gevangenis nadat hij door de politie opgepakt werd in operatie Propere Handen. Eén van de voorwaarden voor zijn vrijlating was dat hij tot 31 januari geen contact mocht hebben met de club, maar die voorwaarden liepen vandaag af. “Somers zal meehelpen verder te bouwen aan KVM volgens de ingeslagen weg”, klinkt het op de website van de club.
  [naar artikel]
 23. Nieuwe feiten aan het licht in Operatie Propere Handen: zes vragen over het onderzoek (30/09/2021 - De Morgen)
  In een RTBF-reportage doken alweer nieuwe feiten op in operatie Propere Handen, die fraude en omkoping in het Belgisch voetbal onderzoekt. Zo zou Olivier Renard, toenmalig sportief directeur van Standard, 75.000 euro smeergeld hebben gekregen om spelers van makelaar Dejan Veljkovic – intussen spijtoptant – bij de club binnen te loodsen.
  [naar artikel]
 24. Belgische voetbalbond krijgt inzage in ‘Operatie Propere Handen’ (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het federaal parket heeft de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) donderdag toestemming gegeven om een aantal stukken van het matchfixingluik in het dossier ‘Operatie Propere Handen’ in te kijken. De onderzoekscoördinator van de KBVB had daarom gevraagd om zijn eigen onderzoek te kunnen voeren. Dat onderzoek dreigt vooral bij KV Mechelen en Waasland-Beveren voor problemen te gaan zorgen.
  [naar artikel]
 25. Ex-bondsvoorzitter François De Keersmaecker urenlang verhoord in Operatie Propere Handen (05/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Ex-bondsvoorzitter François De Keersmaecker werd vandaag urenlang verhoord in Operatie Propere Handen. Het gerecht onderzoekt of de huidige voorzitter van Racing Mechelen op de hoogte was van bepaalde financiële constructies om personeelsleden van de voetbalbond onder zijn bewind - deels - in het zwart uit te betalen. Volgens onze informatie is hij niet in verdenking gesteld.
  [naar artikel]
 26. Clement over operatie ‘Propere Handen’: “Hopelijk zo snel mogelijk duidelijkheid” (20/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Clement begint aan speeldag 11 als fiere leider in de Jupiler League. Maar wij praatten met hem ook over het nieuwe Eupen, de snelle genezing van Trossard en operatie ‘Propere Handen’.
  [naar artikel]
 27. Operatie Propere Handen leert dat ook Voetbalbond zelf niet vies was van “een Cypriotische cashback: “Wat we deden was niet illegaal, wel onethisch” (06/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Met ex-bondsvoorzitter François De Keersmaecker (61) en ex-CEO Steven Martens (55) is de gewezen top van de Belgische Voetbalbond (KBVB) verhoord in Operatie Propere Handen. Het gerecht heeft weet van minstens één “verdoken fiscale optimalisatie”, waarbij keeperstrainer Erwin Lemmens deels betaald werd via een Cypriotische vennootschap. “Toen we later merkten hoe dat nu precies in elkaar zat, kwamen we tot het besef dat dit eigenlijk ethisch niet kon.”
  [naar artikel]
 28. Wat als je nog maar één prik hebt gekregen? Wat als je in het buitenland werd gevaccineerd? En wat als je buiten de Europese Unie wil reizen? Uw vragen over het coronacertificaat beantwoord (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie deze zomer op vakantie wil, kan vanaf vandaag een coronacertificaat opvragen. Hoe doe je dat precies? Vanaf wanneer en waar kan je het certificaat gebruiken? Wat als je nog maar één keer gevaccineerd bent? En wat met je kinderen? De meest prangende vragen over coronacertificaat beantwoord.
  [naar artikel]
 29. Infografiek: wat kunnen de sportieve implicaties zijn van operatie Propere Handen? (06/02/2019 - Knack)
  ... het matchfixingluik van operatie Propere Handen als bewezen wordt beschouwd? Dan kunnen enkele profclubs plots wel of niet langer degradant of promovendus zijn.
  [naar artikel]
 30. Na deal met Veljkovic: vier extra speurders op operatie ‘Propere Handen’ ingezet (21/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De gerechtelijke politie gaat extra speurders inzetten op de operatie ‘Propere Handen’, het onderzoek naar het voetbalschandaal in de Belgische...
  [naar artikel]
 31. Propere Handen: Beerschot Wilrijk-bestuurders zijn '100 procent zeker' van promotie naar 1A (14/03/2019 - Knack)
  Dat impliceert dat KV Mechelen met degradatie bestraft wordt in het fraudedossier Propere Handen. De Belgische Voetbalbond (KBVB) noch KV Mechelen geeft commentaar.
  [naar artikel]
 32. Is verhoging minimumlonen eenmalig? Wat met brugpensioen? En komen er soepelere landingsbanen? Uw vragen over het loonakkoord beantwoord (08/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vakbonden en werkgevers hebben maandagnacht een sociaal akkoord gesloten. Maar wat is er precies beslist over het minimumlonen, brugpensioen, landingsbanen en overuren? En wat betekent dat voor uzelf én voor uw portemonnee? De meest prangende vragen over het sociaal akkoord hieronder beantwoord.
  [naar artikel]
 33. DISCUSSIE. Wat met de voetbalcompetitie na de bekerwinst van KV Mechelen? (02/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen won de Croky Cup en niemand pakt ze die trofee nog af. Maar wat met de rest van de play-offkalender én de Europese tickets? Door de betrokkenheid van Mechelen in de Operatie Propere Handen dreigt een ingewikkeld kluwen van mogelijkheden. Wie mag volgens jou Europa in?
  [naar artikel]
 34. De vijf meest prangende vragen over 5G beantwoord (19/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste 5G-netwerken in ons land zijn operationeel, de eerste smartphones waarmee je op dat gigasnelle netwerk kan, liggen in de winkel. Is het al tijd om mee op de kar te springen? De vijf meest nijpende vragen over 5G op een rij.
  [naar artikel]
 35. Volg hier live de vierde zitdag in Operatie Propere Handen: het woord is aan bondsprocureur Kris Wagner (25/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag staat de vierde zitdag in Operatie Propere Handen op het programma. Na de verdediging van KV Mechelen en Waasland-Beveren is het vandaag aan bondsprocureur Kris Wagner om duidelijk te maken waarom beide clubs wel een straf verdienen. Volg het hier live.
  [naar artikel]
 36. Tim Matthys over toekomst én KVM-transfers: “Het is moeilijk om spelers te overtuigen naar Mechelen te komen” (13/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Donderdag wordt er gepleit in de kortgedingprocedure die KV Mechelen aanging in ‘Operatie Propere Handen’, zaterdag begint normaal de...
  [naar artikel]
 37. LIVE. Tweede zitdag in ‘Operatie Propere Handen’: vandaag draait helemaal rond KV Mechelen (20/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De tweede zitdag in ‘Operatie Propere Handen’ vandaag draait helemaal rond KV Mechelen. De advocaten van de club en van de beschuldigde bestuurders Thierry Steemans, Olivier Somers, Stefaan Vanroy en Johan Timmermans pleiten voor de Geschillencommissie Hoger Beroep. En dan wordt het interessant om te horen hoe ze zich inhoudelijk verdedigen tegen de beschuldiging van matchfixing. De strategie lijkt duidelijk: alle schuld wordt afgeschoven op ex-financieel directeur Thierry Steemans, die het dichtst bij spil­figuur Dejan Veljkovic stond. Volg het hier LIVE vanaf 9u!
  [naar artikel]
 38. Dan toch een sociaal akkoord: uw vragen over minimumlonen, brugpensioen, landingsbanen en overuren beantwoord (08/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vakbonden en werkgevers hebben vannacht een sociaal akkoord gesloten. Maar wat is er precies beslist over het minimumlonen, brugpensioen, landingsbanen en overuren? En wat betekent dat voor uzelf én voor uw portemonnee? De meest prangende vragen over het sociaal akkoord hieronder beantwoord.
  [naar artikel]
 39. Piet den Boer in beeld als voorzitter KV Mechelen (04/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen is volop aan het reorganiseren na de klap die operatie Propere Handen de club toebracht. Op impuls van hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx neemt een directiecomité van vier man de dagelijkse leiding waar.
  [naar artikel]
 40. Ook AA Gent-manager Michel Louwagie ondervraagd in ‘Operatie Propere Handen’ (16/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent-manager Michel Louwagie heeft zich deze ochtend in het kader van ‘Operatie Propere Handen’ aangeboden bij de gerechtelijke politie in...
  [naar artikel]
 41. Ook AA Gent-manager Michel Louwagie ondervraagd in ‘Operatie Propere Handen’ (16/10/2019 - De Morgen)
  AA Gent-manager Michel Louwagie heeft zich deze ochtend in het kader van ‘Operatie Propere Handen’ aangeboden bij de gerechtelijke politie in Hasselt. Het gerecht wil de verklaringen van spijtoptant Dejan Veljkovic verder aftoetsen.
  [naar artikel]
 42. Halve voetbalwereld van het veld gestuurd: 56 mensen vrezen strafrechter na operatie Propere Handen (15/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Operatie Propere Handen is voorbij, Operatie Bestraffing is gestart. Het federaal parket spreekt van witwaspraktijken, corruptie, matchfixing en bestuursleden en makelaars die lid zijn van een criminele organisatie. Supermakelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic slepen in hun val bekenden als Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Michel Louwagie, Herman Van Holsbeeck, Bruno Venanzi, Patrick Janssens en de oude top van de voetbalbond mee. Voor liefst 56 personen dreigt een strafzaak.
  [naar artikel]
 43. Halve voetbalwereld van het veld gestuurd: 56 mensen vrezen strafrechter na operatie Propere Handen (15/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Operatie Propere Handen is voorbij, Operatie Bestraffing is gestart. Het federaal parket spreekt van witwaspraktijken, corruptie, matchfixing en bestuursleden en makelaars die lid zijn van een criminele organisatie. Supermakelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic slepen in hun val bekenden als Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Michel Louwagie, Herman Van Holsbeeck, Bruno Venanzi, Patrick Janssens en de oude top van de voetbalbond mee. Voor liefst 56 personen dreigt een strafzaak.
  [naar artikel]
 44. Onderzoekscoördinator in Operatie propere handen wordt nieuwe bondsprocureur (25/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft Ebe Verhaegen donderdag aangesteld als bondsprocureur. De 46-jarige Antwerpenaar is de opvolger van Kris Wagner, die op 1 april aan de deur werd gezet. Verhaegen verdiende zijn sporen onder meer als onderzoekscoördinator tijdens het tuchtonderzoek in het kader van “Operatie Propere Handen”.
  [naar artikel]
 45. Heeft Operatie Propere Handen Malinwa historisch sterk gemaakt? T2 Fred Vanderbiest en professor sportpsychologie Filip Boen geven het antwoord (02/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kampioen worden in tweede klasse én de beker winnen. Een ongezien bravourestuk in het Belgische voetbal. De grote kracht van dit KV Mechelen was de teamgeist, aangesterkt door Operatie Propere Handen. Moeten we de impact van de matchfixingzaak op het groepsgevoel relativeren of niet? Die vraag legden we voor aan twee experts. Eentje binnen de groep (assistent-coach Fred Vanderbiest) en eentje erbuiten (professor sportpsychologie aan de KU Leuven Filip Boen).
  [naar artikel]
 46. Malinwa (zonder Van Damme) in de beker: “Dit laten we niet schieten” (02/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen is terug van weggeweest in de Croky Cup. Nadat de Kakkers vorig seizoen hun titel niet konden verdedigen – Operatie Propere Handen weet u wel – doen ze nu een gooi naar een derde Belgische beker. Eerste horde woensdagnamiddag: de Brusselse traditieclub RWDM, waarvoor Mechelen-coach Wouter Vrancken op zijn hoede is. “Zij kunnen, net als wij twee jaar geleden, op de verrassing spelen.”
  [naar artikel]
 47. Operatie Propere Handen in eindfase: horloges, postbusbedrijven en heel veel geld (29/09/2021 - De Morgen)
  In een RTBF-reportage doken alweer nieuwe feiten op in operatie Propere Handen, die fraude en omkoping in het Belgisch voetbal onderzoekt. Zo zou Olivier Renard, toenmalig sportief directeur van Standard, 75.000 euro smeergeld hebben gekregen om spelers van makelaar Dejan Veljkovic – intussen spijtoptant – bij de club binnen te loodsen.
  [naar artikel]
 48. Van knokpartij over ‘Propere Handen’ tot titel én Beker: 10 sleutelmomenten uit het bewogen seizoen van KV Mechelen (02/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sportief hoge pieken, extrasportief diepe dalen. Zo kan het seizoen van KV Mechelen misschien wel het best omschreven worden. Een overzicht van...
  [naar artikel]
 49. Sporting Charleroi krijgt speurders over de vloer in kader van ‘Operatie Propere Handen’: onderzoek naar transfers Mogi Bayat (24/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sporting Charleroi heeft vanochtend agenten van de gerechtelijke politie over de vloer gekregen in het kader van Operatie Propere handen. Dat heeft...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy