Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 May 2022
10:09 uur

Twee inbraken op Boseind

Het Belang van Limburg

31/03/2019 - 09:09

Zaterdag even voor 1 uur zijn op Boseind twee inbraken vastgesteld. De feiten gebeurden op Ter Biest en op de Krekelweg. De woningen werden volledig doorzocht. Of er niets werd gestolen, is niet bekendgemaakt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee inbraken in Pelt (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zondagavond zijn bij de politie twee inbraken gemeld. In de Distelstraat in Boseind (Neerpelt) en op de Jenverbeslaan in Holheide (Overpelt). Telkens werd braak op het raam gepleegd. De buit bestaat onder meer uit geld en juwelen. 
  [naar artikel]
 2. Vijf navigatiesystemen uit auto’s gestolen op Boseind (11/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart naar een reeks inbraken in auto’s op Boseind. In de nacht van maandag en dinsdag werd van vijf auto’s, voornamelijk BMW’s, het navigatiesysteem uitgebroken. Telkens werd een zijruit ingetikt. De feiten gebeurden in de Lepelstraat, de Sparrenlaan (2), de Bemmert en de Pinksterbloemstraat. De ingebouwde systemen werden bruut uit het dashboard getrokken. De schade in het interieur is vaak groot.  (mm)
  [naar artikel]
 3. Dag van de Kleuter bij Op het Boseind (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De kleuters van GO! Basisschool Op het Boseind vierden feest op vrijdag 25 maart.
  [naar artikel]
 4. Jubileumviering 40 jaar Samana Boseind-NEERPELT (16/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de dag van de chronisch zieken vierde Samana Boseind-Neerpelt dit jaar extra feest. De dag werd namelijk feestelijk in gevuld naar aanleiding van 40 jaar werking van Ziekenzorg - wat ondertussen Samana heet - in Boseind.
  [naar artikel]
 5. Inbraak in Boseind (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Klaproosstraat in Boseind is zondagavond ingebroken. Het keukenraam en tuinraam stonden open. De buit is onbekend.
  [naar artikel]
 6. Buurman betrapt inbrekers op Boseind (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag rond 22.30 uur heeft een buurman twee verdachte figuren op het erf van zijn buren betrapt. De feiten gebeurden op de Romeinse Dijk op het Boseind. De indringers sloegen op de vlucht toen de buurman riep dat hij de politie had gebeld. (mm)
  [naar artikel]
 7. Auto gestolen op Boseind (10/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden stalen tussen maandag 23.30 en dinsdag 10 uur een wagen die geparkeerd stond op een openbare parking in de Molenbroekstraat op Boseind. De politie onderzoekt de zaak. (ppn)
  [naar artikel]
 8. Samana Boseind Pelt herbronning naar Pasen in Boeteviering (17/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Met een boeteviering in de kerk van Boseind, geleid door pastoor Innocent, wilde Samana Boseind Pelt een nieuwe geestelijke doorstart geven in aanloop naar Pasen en parallel met het nieuwe leven in de natuur.
  [naar artikel]
 9. Boseind viert 50ste verjaardag met volksfeest (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het voorbije weekend gonsde het van de activiteit op het kerkplein van Boseind. De lokale verenigingen hadden geen moeite gespaard om de 50ste verjaardag van het Neerpeltse kerkdorp te vieren. “Boseind bestaat natuurlijk al honderden jaren, maar een halve eeuw geleden werd de kerk ingewijd en dat was de eigenlijke start van Boseind als parochie”, stelt Peter Meuwis van de organisatie. Maar liefst zeven werkgroepen zetten de schouders onder een gevuld feestprogramma dat zaterdagavond begon met een eucharistieviering en een academische zitting. Aan helpende handen geen gebrek want Boseind kent een bruisend verenigingsleven. “Samen met de parochie zijn heel wat verenigingen ontstaan die ook altijd goed hebben samengewerkt.” Enkelen van hen vierden ook hun gouden jubileum waaronder de scouts van Boseind die zondag graag hielpen bij organiseren van volksspelen. “Eigenlijk is Boseind één grote vereniging”, vatte iemand het mooi samen.
  [naar artikel]
 10. Werelddag Verzet tegen Armoede in GO! Op het Boseind (23/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen week hebben de kinderen van GO! Op het Boseind gewerkt rond het thema armoede.
  [naar artikel]
 11. Inbraken (26/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Kompenstraat in Sint-Huibrechts-Lille hebben dieven zondagmorgen proberen inbreken in een gebouw. Op Boseind raakten dieven wel binnen. Ze forceerden een deur. De buit is niet bekend.
  [naar artikel]
 12. Femma Neerpelt Boseind viert Nieuwjaar (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De dames van Femma Boseind hebben het jaar ingezet met een fijne nieuwjaarsreceptie op dinsdag 23 januari in De Kentings.
  [naar artikel]
 13. Inbraak op Boseind (25/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is zaterdag even voor middernacht een inbraak op de Biezenweg op Boseind gemeld. Onbekenden hadden containers met daarin materiaal opengebroken.
  [naar artikel]
 14. Inbraak in Boseind (08/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op De Bemmert in Boseind is zondag rond 12 uur een inbraak vastgesteld. De buit is onbekend.
  [naar artikel]
 15. Dwalen met verhalen met GO! basisschool Op het Boseind (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond 19 november waren kinderen, ouders, grootouders welkom voor een sprookjesachtige verhalenwandeling doorheen de villawijk in de buurt van basisschool Op het Boseind.
  [naar artikel]
 16. Inbraak in Boseind (25/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is vrijdagnamiddag een inbraak in een huis op Boseind in Neerpelt gebeld. De dieven raakten binnen via de achterzijde van de woning. Uit een inventaris moet blijken wat er is verdwenen. 
  [naar artikel]
 17. Twee inbraken en twee inbraakpogingen in centrum (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn afgelopen weekend twee inbraken en twee inbraakpogingen in het centrum gemeld. De inbraken gebeurden op de Gorsemweg en in de Zoutstraat. De buit zijn juwelen en cosmetica. De inbraakpoging werden in de Tichelrijstraat en op Brukskensweg vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 18. Dag van het Klimaat in basisschool Op het Boseind (02/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het team van basisschool Op het Boseind volgde een traject van drie jaar rond Educatie Duurzaam Onderwijs in samenwerking met Djapo vzw en opgezet vanuit de Gemeente Maasmechelen en de Adviesraad voor ontwikkelingssamenwerking.
  [naar artikel]
 19. Jetski op aanhangwagen op Boseind gestolen (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Molenstraat op het Boseind zijn dieven weggereden met een aanhangwagen geladen met een jetski. De feiten werden woensdag rond 1.30 uur vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 20. Ruit van voertuig ingeslagen in Boseind (24/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden hebben in de Meidoornstraat in Boseind de ruit van een voertuig kapotgeslagen. Dat is zaterdag rond 11.45 uur ontdekt.
  [naar artikel]
 21. Femma Neerpelt Boseind start met nieuwjaarsborrel (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Femma Neerpelt Boseind startte op dinsdag 22 januari haar nieuwe werkjaar.
  [naar artikel]
 22. Driekoningenfeest bij Samana Boseind (10/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Samana Boseind een Driekoningenfeest met dit jaar een gesmaakte bingo-namiddag.
  [naar artikel]
 23. Inbreker op Boseind betrapt (16/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Lepelstraat op Boseind is maandag rond 12.45 uur een inbreker op heterdaad betrapt. De man stond een raam aan de achterkant van een huis te forceren toen hij door de bewoonster werd verrast. De dief sloeg op de vlucht.
  [naar artikel]
 24. Nummerplaat gestolen in Boseind (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Beukenlaan in Boseind is de nummerplaat van een voertuig gestolen. Dat is zondag rond 17.45 uur bij de politie gemeld.
  [naar artikel]
 25. Oproep tot waakzaamheid na inbraken (02/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Koning Leopoldlaan in Lommel zijn donderdag twee inbraken in huizen vastgesteld. De afgelopen dagen waren er nog meer inbraken in de stad. De politie roept op tot waakzaamheid.
  [naar artikel]
 26. 600 pannenkoeken verorberd op feest van Samana Boseind-Neerpelt (19/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De derde zondag van september is steevast de grote zaal van het Ontmoetingscengtrum De Kentings in Boseind-Neerpelt gereserveerd voor het groots pannenkoekenfeest van Ziekenzorg of Samana, zoals het nu heet.
  [naar artikel]
 27. Samana Boseind neemt nieuwe start met paasviering (13/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na 2 jaar een gekortwiekte werking van verenigingen door corona, lijkt er nu een normalisering op gang te komen. Ook voor Samana Boseind-Pelt is met de paasviering een spreekwoordelijke heropstanding ingezet.
  [naar artikel]
 28. Inbraak in leegstaand huis op Boseind (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Lavendelstraat op Boseind is er woensdag rond 15.30 uur een inbraak in een huis vastgesteld. Deze stond leeg en er verdween enkel een sleutelbos.- die in het huis lag.
  [naar artikel]
 29. Kinderopvang Boseind in Pelt sluit na besmetting (25/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Door een positieve Covid-test bij één van de kinderen die de afgelopen dagen werden opgevangen in de buitenschoolse kinderopvang van Pelt in Boseind is de gemeente, die de opvang organiseert, genoodzaakt de kinderopvang te sluiten.
  [naar artikel]
 30. Inbraken (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondagmorgen rond 3.45 uur werd ingebroken in een auto in de Rikkaartstraat in Sint-Huibrechts-Lille. Het is niet duidelijk wat de daders uit de wagen namen. Op Boseind in de Krekelweg is vrijdagavond ingebroken. De bewoners alarmeerden rond 22.15 uur de politie. De buit is niet bekend.
  [naar artikel]
 31. Samana Boseind brengt paasgeschenkjes rond (30/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Samana Boseind ziet licht aan het einde van de tunnel. In afwachting van het moment dat ze weer mogen samenkomen, brachten de kernleden paasgeschenkjes rond voor de leden.
  [naar artikel]
 32. Nog meer inbraken (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Dorpsstraat in Pelt is in vier kelders van een flatgebouw ingebroken. Ook in de Houtmolenstraat was er een inbraak in een ondergrondse stalling. Daar werden twee fietsen gestolen. De kans bestaat dat het nog gaat om inbraken van de dief die uit het ziekenhuis kon ontsnappen. Er waren maandag meerdere inbraken in die buurt.
  [naar artikel]
 33. Clubhuisje aan BMX-parcours in Boseind vernield door rukwinden (04/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het stormweer heeft het parcours van de Peltse BMX-club Fair Play Riders in Boseind beschadigd. De hevige rukwinden tilden hun clubhuisje met afdak op en de constructie belandde in de omheining van een buurman.
  [naar artikel]
 34. Geen buit bij twee inbraken in Kwaadmechelen (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag zijn bij de politie twee inbraken in Kwaadmechelen gemeld: in de Nieuwstraat en in de Gerhoevenstraat. Telkens werd een ruit verbrijzeld om binnen te geraken en werden alle kamers doorzocht. Op het eerste gezicht lijkt er bij geen enkele van de inbraken iets te zijn meegenomen. 
  [naar artikel]
 35. Cash geld gestolen bij inbraak in Boseind (24/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Look in Boseind is zondag rond 8 uur een inbraak vastgesteld. De dieven stalen cash geld.
  [naar artikel]
 36. Ruit van scoutslokaal ingegooid in Boseind (28/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Roosendijk in Boseind hebben vandalen een ruit van het scoutslokaal ingegooid. Dat is maandag rond 17.45 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 37. Inbraken (15/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Huibrechts-Lille in Fierkens-Heikant is vrijdagnacht ingebroken in een huis. De daders drongen binnen via de garagedeur. Het hele huis lag overhoop. De buit is niet bekend. Een dag eerder werd in die straat ook al ingebroken. Ook op Boseind in de Madeliefjeshoek hebben inbrekers hun slag proberen te slaan. Daar bleef het bij een inbraakpoging.
  [naar artikel]
 38. Twee inbraken in Meldert (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagvoormiddag zijn bij de politie twee inbraken op de Meldertsebaan gemeld. Dieven drongen binnen in de lokalen van het ontmoetingscentrum en de chiro. Wat er werd gestolen is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 39. Twee inbraken in Beringen (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend zijn in de Kraaienboswijk twee inbraken gebeurd. De dieven forceerden telkens een raam. Wat er precies werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 40. Twee inbraken (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het stadscentrum van Tongeren zijn twee inbraken gepleegd. In De Tieckenstraat forceerden de inbrekers de voordeur. Ze stalen er juwelen. Bij een inbraak in een huis in de Moerenstraat is de buit nog niet bekend.
  [naar artikel]
 41. Vrouw (75) gewond na ongeval met elektrische fiets in Boseind (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Lepelstraat en de Kievitstraat in Boseind zijn zondag rond 19 uur een elektrische fiets en een auto gebotst. Een vrouw (75) uit Pelt raakte gewond.  
  [naar artikel]
 42. Peuters en kleuters Op het Boseind beleven een stralende lente (05/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op vrijdag 24 maart werden de kleuters van basisschool Op het Boseind in de bloemetjes gezet voor Dag van de Kleuter. Een week later, op vrijdag 31 maart, werden ze verrast met een bezoekje van de paashaas.
  [naar artikel]
 43. Nog twee arrestaties in onderzoek naar inbraak bij Walter Grootaers (20/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft deze week nog twee mensen opgepakt die verdacht worden van hun medewerking aan de bende die in heel land inbraken pleegde in residentiële wijken. De twee voorzagen de uitvoerders van de inbraken van gsm’s en simkaartjes.
  [naar artikel]
 44. Nepjuwelen en pakje sigaretten weg bij inbraak op Boseind (22/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Meidoornstraat op Boseind zijn nepjuwelen en een pakje sigaretten buitgemaakt. De feiten werden zondag rond 20 uur ontdekt. De dieven waren via de achterkant een slaapkamer binnengeraakt.  
  [naar artikel]
 45. Twee inbraken in Hoeselt (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdag twee inbraken in de Catsbeekstraat gemeld. Omdat de bewoners nog niet konden worden ondervraagd, is het onduidelijk wat er werd gestolen. De feiten werden door een buur ontdekt. (mm)
  [naar artikel]
 46. Twee inbraken in Heusden (19/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagvoormiddag twee inbraken in Heusden gemeld: op de Oudstrijderslaan en in de Brugstraat. Wat er werd gestolen, is nog niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 47. Twee inbraken in Tongeren (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn in Tongeren twee inbraken vastgesteld: in de Sacramentstraat in het centrum en in de Waterstraat in Millen. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 48. Twee inbraken in appartementen in Genk (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdagavond twee inbraken in appartementen gemeld: op de Europalaan en op de Dieplaan. De buit bestaat uit juwelen en geld. (mm)
  [naar artikel]
 49. Twee inbraken in Hamont (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zondagvoormiddag twee inbraken in huizen gemeld. Dat in de Erkstraat en op de Lozenweg in Hamont. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy