Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 October 2021
22:05 uur

Apple Watch zorgt voor verwarring bij politie

De Morgen

05/04/2019 - 12:29


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Waarom je de volgende Apple Watch wél zal willen kopen (15/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Apple maakt zich op voor de lancering van de nieuwe Apple Watch. De eerste Apple Watch bleek geen inslaand succes, maar Apple veranderde snel het
  [naar artikel]
 2. Batterijproblemen met je Apple Watch Series 5/SE? Apple herstelt het gratis (16/02/2021 - Express)
  Er zouden problemen zijn opgedoken bij een kleine groep gebruikers met een Apple Watch Series 5 of Apple Watch SE om hun smartwatch op te laden. Het probleem doet zich voor nadat de Apple Watch op spaarstand is gezet. Wie last heeft van dit probleem kan zijn toestel gratis laten herstellen. In het nieuws: Apple […] The post Batterijproblemen met je Apple Watch Series 5/SE? Apple herstelt het gratis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. WEEKEND: Alles wat u moet weten over de Apple Watch (26/02/2021 - Express)
  De Apple Watch: een klein gadget, maar wel een dat er mee voor zorgt dat technologiebedrijf Apple meer dan 100 miljard dollar omzet per kwartaal binnenhaalt. Het is naast de iPhone meteen ook de tweede blockbuster van het Amerikaanse technologiebedrijf aan het worden. Het evolueerde doorheen de jaren van een luxeartikel naar een functioneel apparaat […] The post WEEKEND: Alles wat u moet weten over de Apple Watch appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Apple beschuldigd van gestolen tech in Apple Watch (10/01/2020 - Express)
  Techreus Apple wordt door een bedrijf dat signaaltechnologie maakt, beschuldigd van het stelen van geheime informatie. Masimo, een bedrijf dat monitoring ontwikkelt voor medische toepassingen, claimt dat Apple onder andere bepaalde personeelsleden gekaapt heeft. Zo zouden ze bedrijfsgeheimen meegekregen hebben. Het snelstgroeiende segment van Apple op dit moment, is dat van Apple Watch, Apple TV […] The post Apple beschuldigd van gestolen tech in Apple Watch appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. Nieuwe Apple Watch kan hartproblemen opsporen en belt ambulance wanneer je valt (12/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Naast de drie nieuwe iPhones presenteerde Apple woensdagavond ook een nieuwe Apple Watch. De Apple Watch Series 4 werkt als een verlenging van de...
  [naar artikel]
 6. Apple Watch redt een mensenleven (29/01/2021 - Express)
  Een fietser heeft een ongeluk ternauwernood overleefd dankzij zijn Apple Watch. Dat meldt de Britse nieuwszender BBC. De fietser werd door een overstroming in de Wye gesleurd, een rivier in het Verenigd Koninkrijk. Hij kon zich in het snelstromende water aan een boomtak vastklampen en slaagde er via zijn Apple Watch in om het alarmnummer […] The post Apple Watch redt een mensenleven appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Productie Apple Watch Series 7 loopt vertraging op door nieuw design (31/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Productie Apple Watch Series 7 loopt vertraging op door nieuw design De nieuwe Apple Watch komt er mogelijk iets later dan verwacht. Volgens verschillende bronnen heeft Apple namelijk productieproblemen. Reden daarvoor zou het nieuwe, complexe ontwerp zijn van de Apple Watch Series 7 die normaal in september wordt voorgesteld. Al sinds 2016 stelt Apple jaarlijks halverwege september een nieuw model van de Apple Watch voor. Ook […] Lees dit artikel: Productie Apple Watch Series 7 loopt vertraging op door nieuw design
  [naar artikel]
 8. Apple stopt bloedzuurstofsensor in nieuwe Apple Watch (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft twee nieuwe Apple Watches gepresenteerd. Zo is er de nieuwe Apple Watch Series 6 en een goedkope variant van het slimme klokje. Die...
  [naar artikel]
 9. Apple Watch kan straks zuurstofgehalte meten in bloed (10/03/2020 - Express)
  Apple wil zijn Apple Watch verder ontwikkelen als dé gezondheidstool bij uitstek. Daarvoor werkt het bedrijf aan heel wat nieuwe... The post Apple Watch kan straks zuurstofgehalte meten in bloed appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. Apple Watch voegt deze handige functie van Google opnieuw toe (11/09/2020 - Metro)
  Goed nieuws voor de mensen met een Apple Watch die graag navigatie hebben op hun horloge. Zij kunnen weer genieten van Google Maps, dat enkele jaren niet meer beschikbaar was op de Apple Watch. In 2017 haalde Google hun populaire navigatie-app Google Maps (voor Apple Watch) om onbekende redenen uit de App Store. Daardoor was Google Maps jarenlang niet meer te gebruiken op de Apple Watch. Vanaf nu ondersteunt de Google Maps-app de Apple Watch opnieuw. Geen kaarten Google Maps toont op de Apple Watch geen kaarten, maar enkel route-aanwijzingen, in tegenstelling tot de eigen kaartenapp van Apple die wél kaarten laat zien. Om een locatie in te voeren op Google Maps moet je wel verbinding maken met je iPhone. Nieuw model Het kan enkele weken duren voor Google Maps weer te zien is op je Apple Watch, want nog niet alle gebruikers beschikken over de nieuwste update. Volgende week dinsdag zou Apple overigens de nieuwe Apple Watch Series 6 onthullen. Apple Lees ook: Experts roepen Android-gebruikers op om deze populaire app te verwijderen Het bericht Apple Watch voegt deze handige functie van Google opnieuw toe verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Is de Apple Watch het best verkopende horloge ter wereld? (24/11/2017 - Express)
  “De Apple Watch is het best verkopende horloge ter wereld”. Dat is wat Apple-baas Tim Cook in september zei op de laatste keynote. Maar klopt dat ook? Omdat Apple nooit cijfers vrijgeeft over individuele verkopen valt de stelling moeilijk te controleren, maar wat verder onderzoek geeft ons toch een antwoord. The post Is de Apple Watch het best verkopende horloge ter wereld? appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 12. “Nieuwe Apple Watch krijgt aangepast design” (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe generatie Apple Watch krijgt een aantal aanpassingen, zo schrijft persbureau Bloomberg. Vooral het uiterlijk wordt onder de loep genomen. De Apple Watch Series 7 krijgt een iets groter en platter scherm dan de eerdere modellen.
  [naar artikel]
 13. Apple Watch 'is groter succes dan iPhone' (05/04/2019 - De Morgen)
  Apple heeft al meer Apple Watches verkocht in de eerste negen weken na de lancering dan destijds het geval was bij de iPhone en iPad. Dat schrijft UK Business Insider. De Apple Watch doet het daarmee lang niet zo slecht als analisten dachten.
  [naar artikel]
 14. Pokémon Go nu ook op Apple Watch (23/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Gebruikers van een Apple Watch kunnen sinds vannacht ook met hun smartwatch Pokémons vangen. Ontwikkelaar Niantic heeft een app voor de
  [naar artikel]
 15. Apple presenteert nieuwe en een goedkope versie van Watch (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft twee nieuwe Apple Watches gepresenteerd. Zo is er de nieuwe Apple Watch Series 6 en een goedkope variant van het slimme klokje. Die...
  [naar artikel]
 16. Apple stopt bloedzuurstofsensor in nieuwe Apple Watch (15/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Apple heeft zijn nieuwe smartwatch uitgerust met een bloedzuurstofmeter. Daarnaast heeft het bedrijf ook een goedkopere Apple Watch SE geïntroduceerd die qua mogelijkheden lijkt op de vorige versie van de smartwatch, met een scherm dat altijd aan blijft en de mogelijkheid om een hartfilmpje te maken.
  [naar artikel]
 17. Apple stopt bloedzuurstofsensor in nieuwe Apple Watch (15/09/2020 - De Morgen)
  Apple heeft zijn nieuwe smartwatch uitgerust met een bloedzuurstofmeter. Daarnaast heeft het bedrijf ook een goedkopere Apple Watch SE geïntroduceerd die qua mogelijkheden lijkt op de vorige versie van de smartwatch, met een scherm dat altijd aan blijft en de mogelijkheid om een hartfilmpje te maken.
  [naar artikel]
 18. ‘Apple Watch kan Covid-19 opsporen voor eerste symptomen opduiken’ (10/02/2021 - Express)
  De bekende smartwatch van Apple kan een positieve Covid-19-diagnose stellen tot een week voor het virus detecteerbaar is met de huidige PCR-tests. Dat schrijven Amerikaanse wetenschappers in het vaktijdschrift Journal of Medical Internet Research.  Onderzoekers van de Mount Sinai School of Medicine in New York gebruikten een Apple Watch samen met een speciale iPhone-app om […] The post ‘Apple Watch kan Covid-19 opsporen voor eerste symptomen opduiken’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Verkoop Apple Watch halveert (23/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  e verkopen van de Apple Watch zijn in het tweede kwartaal van dit jaar meer dan gehalveerd. Dat blijkt volgens Bloomberg uit cijfers van
  [naar artikel]
 20. Apple geeft toe dat nieuwe Apple Watch niet doet wat moet (21/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De 4G-versie van de nieuwe Apple Watch zou voortaan niet meer afhankelijk zijn van de tot nu toe verplichte koppeling aan de iPhone om online te
  [naar artikel]
 21. Apple Watch boekt grotere verkoop dan volledige Zwitserse horloge-industrie (06/02/2020 - Express)
  De Zwitserse horlogemakers hebben vorig jaar gezamenlijk 21,1 miljoen uurwerken verkocht. Dat betekende een daling met 13 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van consulent Strategy Analytics. De terugval moet volgens de onderzoekers in belangrijke mate aan de concurrentie van de Apple Watch worden toegeschreven. De Apple Watch kon vorig jaar […] The post Apple Watch boekt grotere verkoop dan volledige Zwitserse horloge-industrie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. Apple lanceert een nieuwe Apple Watch en iPad, maar stelt nieuwe iPhone uit door coronacrisis (15/09/2020 - VRT NWS)
  Apple heeft zopas tijdens een bescheiden evenement de nieuwe Apple Watch en iPad voorgesteld. Daarnaast wil Apple verschillende abonnementen voor hun streaming- en gameplatform in één abonnement bundelen: Apple One. De nieuwe iPhone werd niet voorgesteld, omdat de productie van het toestel vertraging heeft opgelopen door de coronacrisis.
  [naar artikel]
 23. Apple stelt nieuwe iPhone 13, Apple Watch 7 en iPad (Mini) voor. Dit was de presentatie (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hier is hij dan! Apple heeft op het grote Apple-event de nieuwe iPhone 13 voorgesteld. Het bedrijf stelde ook de paradepaardjes iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max voor in verschillende nieuwe kleuren. Daarnaast stelde Apple ook een nieuwe iPad en de nieuwe Apple Watch 7 voor. Herbeleef hieronder de presentatie.
  [naar artikel]
 24. Cardioloog daagt Apple Watch voor de rechter (03/01/2020 - Metro)
  Een cardioloog uit New York heeft Apple aangeklaagd omdat het techbedrijf ongevraagd een door hemzelf gepatenteerde uitvinding zou hebben verwerkt in de Apple Watch. De arts beweert dat het slimme horloge inbreuk maakt op zijn patent voor een methode om een ??onregelmatige hartslag te detecteren. Via een rechtszaak hoopt hij bij Apple een schadevergoeding te kunnen loskrijgen. 24 miljard dollar omzet De Apple Watch is een belangrijke inkomstenbron voor het bedrijf. Het zakelijke segment waar het slimme horloge onder valt, samen met Apple TV en de Beats-koptelefoons, was afgelopen boekjaar goed voor meer dan 24 miljard dollar aan omzet. Apple krijgt net als andere grote technologiebedrijven vaker claims aan de broek over vermeende schending van patenten. Het bedrijf geeft meestal geen commentaar op dit soort beschuldigingen zolang ze onder de rechter zijn. Ook nu heeft Apple niet publiekelijk gereageerd. Lees ook : Betaalkaart van Apple is “seksistisch” Het bericht Cardioloog daagt Apple Watch voor de rechter verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. De iPhone 13, nieuwe Apple Watch en iPad: dit moet je weten over de nieuwe Apple-producten (14/09/2021 - De Morgen)
  Apple heeft op zijn jaarlijkse hoogmis in Cupertino de nieuwste iPhones voorgesteld. De iPhone 13 heeft een beter scherm, grotere batterij, snellere processor en betere camera’s dan zijn voorganger. Zoals verwacht kregen ook de Apple Watch en de iPad een update. Een overzicht.
  [naar artikel]
 26. Nieuwe iPhone 12 en Apple Watch voorgesteld op 15 september (08/09/2020 - Express)
  Er hing iets in de lucht: na enkele dagen speculatie heeft Apple zijn jaarlijkse evenement aangekondigd. Wellicht krijgen we dan... The post Nieuwe iPhone 12 en Apple Watch voorgesteld op 15 september appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. LIVE. Volg hier de voorstelling van de iPhone 13 en de Apple Watch 7 (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijd voor het herfstevent van Apple, waarop traditioneel de nieuwe iPhones worden voorgesteld. We zitten intussen al aan de iPhone 13. Ook dit jaar lekte er vooraf al informatie uit, zoals enkele renders van het nieuwe model. Mogelijk wordt ook nog de Apple Watch 7 aangekondigd. Maar niets is zeker bij Apple, tot ze het zelf bevestigen. Volg hier vanaf 19 uur live wat ze ons vanuit Cupertino allemaal te vertellen hebben.
  [naar artikel]
 28. LIVE. Volg hier de voorstelling van de iPhone 13 en de Apple Watch 7 (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijd voor het herfstevent van Apple, waarop traditioneel de nieuwe iPhones worden voorgesteld. We zitten intussen al aan de iPhone 13. Ook dit jaar lekte er vooraf al informatie uit, zoals enkele renders van het nieuwe model. Mogelijk wordt ook nog de Apple Watch 7 aangekondigd. Maar niets is zeker bij Apple, tot ze het zelf bevestigen. Volg hier vanaf 19 uur live wat ze ons vanuit Cupertino allemaal te vertellen hebben.
  [naar artikel]
 29. Geruchten Apple Watch Series 7: betere batterij, nog geen nieuwe functies (29/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Geruchten Apple Watch Series 7: betere batterij, nog geen nieuwe functies De Apple Watch Series 7 die in september voorgesteld zou worden, lijkt het eerst ontwerp in jaren te worden dat een volledig nieuw design krijgt. Daarbij zou plaats zijn voor een grotere batterij. Nieuwe functionaliteiten rond gezondheid zouden daarentegen wel nog even moeten wachten op een volgende editie. In het nieuws: Er zijn enkele geruchten […] Lees dit artikel: Geruchten Apple Watch Series 7: betere batterij, nog geen nieuwe functies
  [naar artikel]
 30. "Geen mobiele data in nieuwe Apple Watch" (18/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Apple Watch krijgt geen mobiele data. Het lukte Apple niet om de chips in het horloge te stoppen en toch de batterij lang mee te laten
  [naar artikel]
 31. Gebruikers Apple Pay te beroven via hun horloge (03/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Mensen die Apple Pay gebruiken en betalen via hun Apple Watch, lopen het risico om digitaal beroofd te worden. Daarvoor waarschuwt de Nederlandse...
  [naar artikel]
 32. “Gebruiker Apple Pay te beroven via horloge” (03/12/2019 - Metro)
  Mensen die Apple Pay gebruiken en betalen via hun Apple Watch, lopen het risico om digitaal beroofd te worden. Wie dat wil voorkomen, kan het beste de standaardinstelling ‘ontgrendel via iPhone’ uitzetten. Ook moeten mensen bij diefstal meteen hun bank bellen om betalen via de smartwatch te blokkeren. Daarvoor waarschuwt de Nederlandse Consumentenbond. Voor die roof moet de Apple Watch eerst in verkeerde handen vallen. Het horloge wordt dan vergrendeld. De dief doet het horloge zelf om en blijft dicht bij de ex-eigenaar staan. Zodra die de gekoppelde iPhone opneemt, wordt het horloge ontgrendeld. Vanaf dat moment is de dief de baas over de Apple Watch. Hij of zij kan elke dag voor duizenden euro’s winkelen, zonder pincode, op kosten van het slachtoffer. Bron: Belga   Het bericht “Gebruiker Apple Pay te beroven via horloge” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. VIDEO. Zo verbaasd reageren mensen als je hen een Apple Watch geeft (13/12/2018 - Metro)
  Af en toe is iets te mooi om waar te zijn, maar in dit geval krijgen wildvreemde mensen écht een gratis Apple Watch in hun handen geduwd. En dan is het niet meer dan normaal dat de verstomming toeslaat. BigDawsTv is een YouTube-pranker die originele, maar vaak gênante, moppen uithaalt met wildvreemde mensen. Zo kookt hij weleens in een bibliotheek, gooit hij zijn smartphone kapot als hij afgewezen wordt door een wildvreemde dame, en neemt hij selfies met willekeurige mensen op straat. Sprakeloos Deze keer is hij in een extreem gulle bui en geeft hij Apple Watches weg aan enkele gelukzakken. Die geloven hun eigen ogen niet. “Je maakt een grapje”, “Ik kan dit niet aannemen omdat het te gek is” of “Oh my God”, … De meest verbijsterde reacties passeren de revue. En maar logisch ook, want als je er zelf een koopt, ben je minstens 429 euro kwijt. Lees ook : Drie nieuwe iPhones en grotere Apple Watch stelen de show op de jaarlijkse Apple-keynote Het bericht VIDEO. Zo verbaasd reageren mensen als je hen een Apple Watch geeft verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Stelt Apple morgen in Brooklyn iPad Pro met historische USB-C-poort voor? (29/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple stelde vorige maand een kersverse Apple Watch én drie nieuwe iPhones voor - de XR is sinds vrijdag beschikbaar. Maar de verwachting leefde...
  [naar artikel]
 35. Apple Watch valt in zwembad en is niet zo waterdicht als verwacht (18/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hoe dicht is een waterdicht horloge van Apple? Niet zo dicht, blijkbaar. Sam Pannemans viel met zijn Watch in het zwembad. Het dure ding is kapot, en wordt niet meer hersteld.
  [naar artikel]
 36. Pokémon Go op Apple Watch, Super Mario naar iOS (07/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Apple en Nintendo slaan de handen ineen. De Japanse gamegigant heeft tijdens het iPhone-event van Apple in Californië bekendgemaakt dat het Super
  [naar artikel]
 37. KBC start met Apple Pay, maar niet voor basisrekening (03/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna twee jaar na BNP Paribas Fortis biedt een tweede Belgische grootbank Apple Pay aan. Klanten van KBC kunnen hun debet- of kredietkaart koppelen om contactloos te betalen met een iPhone of Apple Watch, zo kondigt de bank-verzekeraar aan.
  [naar artikel]
 38. Hier is de Fitbit Sense, die de Apple Watch het vuur aan de schenen moet leggen (25/08/2020 - Express)
  Fitbit loopt wat achter als het op smartwatches aankomt, maar boort met zijn Sense net de markt aan waar Apple... The post Hier is de Fitbit Sense, die de Apple Watch het vuur aan de schenen moet leggen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Mysterieuze “UFO” boven Japan zorgt voor verwarring op sociale media (18/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een mysterieuze ballon-achtige UFO die woensdag aan de Japanse hemel werd gespot, zorgt voor verwarring op Twitter. Heel wat inwoners van Japan...
  [naar artikel]
 40. Cardioloog daagt Apple voor rechter: “Mijn uitvinding zit in de Apple Watch” (29/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een cardioloog uit New York heeft Apple aangeklaagd omdat het techconcern ongevraagd een door hemzelf gepatenteerde uitvinding zou hebben verwerkt...
  [naar artikel]
 41. Hartspecialisten kibbelen over functie op nieuwe Apple Watch (20/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een functie in de nieuwste Apple Watch leidt tot een pittige discussie tussen cardiologen en artsen. Het horloge kan namelijk waarschuwen voor hartproblemen. “Slecht idee”, vindt dokter Patrik Vankrunkelsven. “Straks staat onze praktijk vol mensen die denken dat ze een beroerte gaan krijgen.” Cardioloog ­Pedro Brugada ziet dat anders: “Bijna ­iedereen die we vinden, kunnen we ge­nezen.”
  [naar artikel]
 42. KBC begint met Apple Pay (03/11/2020 - De Tijd)
  11:12 Zoals eerder dit jaar beloofd kunnen klanten van KBC nu met hun iPhone of Apple Watch betalen.
  [naar artikel]
 43. Apple lanceert nieuwe toestellen: een Apple Watch die je leven wil redden en een budget-iPhone (12/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de tonen van ‘Mission Impossible’ begon het Apple Event vanavond met een promovideo waarin een medewerkster van Apple in ware spionnenfilmstijl CEO Tim Cook de afstandsbediening van zijn keynote presentatie blijkt te brengen. De ultieme anticlimax, om van daar uit de spanning weer op te bouwen. “We gaan ons 2 miljardste iOs-toestel voorstellen.”
  [naar artikel]
 44. "Apple komt met zes nieuwe watches" (21/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple zal volgende maand waarschijnlijk zes nieuwe versies van de Apple Watch presenteren. De Franse techsite Consomac vond de modellen in een...
  [naar artikel]
 45. Virtueel Apple-event op 15 september: “Nog geen iPhone 12, enkel nieuwe Apple Watch en iPad Air verwacht” (09/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Traditioneel draait de geruchtenmolen over Apple rond deze tijd op volle toeren. De techgigant heeft nu duidelijkheid geschapen rond het aankomende...
  [naar artikel]
 46. Apple Watch houdt je menstruatiecyclus bij (09/06/2019 - Metro)
  Apple heeft enkele nieuwe producten toegevoegd aan het gamma van zijn watchOS 6. Het merendeel daarvan focust op gezondheid en conditie, zoals het volgen van je menstruatiecyclus. Daarnaast zijn er ook nieuwe dynamische wijzerplaten voorgesteld en is de App Store voortaan rechtstreeks beschikbaar op de Apple Watch. Apple heeft heel wat nieuwe functies in petto voor zijn WatchOS 6. Het gros daarvan spitst zich toe op de gezondheid en conditie van de drager. Zo kunnen vrouwen met de nieuwe Cycle Tracking-app de evolutie van hun menstruatiecyclus bijhouden. In een dagelijks logboek kunnen vrouwen informatie toevoegen over hun algemene menstruatiecyclus, hun huidige menstruatie, de mate van het bloedverlies en de symptomen die ze ervaren. Ook geeft je Apple Watch aan wanneer je volgende menstruatie is en in welke periode je het meest vruchtbaar bent. “De dagelijkse logfunctie stelt je in staat om snel informatie over je menstruatiecyclus toe te voegen en te vinden, inclusief je huidige menstruatie, welke symptomen je ervaart alsook de resultaten van de ovulatievoorspeller”, liet Apple weten in een verklaring. De app is ook verkrijgbaar op iPhones met iOS 13. Noise Een andere opvallende nieuwigheid is de Noise-app. De Apple Watch bevindt zich op de pols, wat een optimale plek is om omgevingsgeluid op te meten. Via de app krijgen klanten inzicht in het geluidsniveau bij concerten en sportevenementen. Het horloge geeft meteen een melding weer als het geluidsniveau de grens van 90 decibel overschrijdt. Zo weten gebruikers wanneer ze risico lopen op gehoorschade. Verder zullen dragers van een Apple Watch rechtstreeks toegang krijgen tot de App Store via hun horloge. Lees ook : iTunes is dood, lang leve Apple Music en Apple TV Het bericht Apple Watch houdt je menstruatiecyclus bij verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Dit zijn de hebbedingen die Apple dinsdag (waarschijnlijk) zal onthullen (13/09/2021 - Knack)
  Apple houdt dinsdagavond onze tijd een digitaal event dat grotendeels in het teken zal staan van de nieuwe iPhone 13-reeks. Insiders verwachten ook de aankondiging van de Apple Watch Series 7 en misschien ook wel nieuwe AirPods.
  [naar artikel]
 48. Dit zijn de hebbedingen die Apple vanavond (waarschijnlijk) zal onthullen (14/09/2021 - Knack)
  Apple houdt dinsdagavond onze tijd een digitaal event dat grotendeels in het teken zal staan van de nieuwe iPhone 13-reeks. Insiders verwachten ook de aankondiging van de Apple Watch Series 7 en misschien ook wel nieuwe AirPods.
  [naar artikel]
 49. Kan de Apple Watch diabetes opsporen? (09/02/2018 - VRT NWS)
  Uit een onderzoek, uitgevoerd bij 14.000 Apple Watch-gebruikers, blijkt dat de smartwatch in staat is om met een nauwkeurigheid van 85% diabetes te detecteren. "De onderzoekers wisten wie wel en wie niet diabetes had, want om de ziekte te detecteren, spelen zoveel andere factoren mee", zegt cardioloog Pieter Vandervoort. Het onderzoek werd uitgevoerd door de Universiteit van San Francisco en Cardiogram. 
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.