Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 January 2022
22:33 uur

'De tijd is rijp om in het wielrennen te stappen en iets te veranderen'

De Morgen

10/04/2019 - 08:23

Hoe moet het nu verder in het eerste jaar na de dopingzaak-Armstrong? Volgend weekend start het seizoen in het koersgekke Vlaanderen. Maar slaagt u er nog in onbevangen naar het circus te kijken? Nick Nuyens, renner met een proper imago, pleit er in elk geval voor. 'Geef het een plaats en werk verder aan een betere wielersport.'


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 'Veranderen en blijven veranderen, nooit stoppen' (12/04/2019 - De Morgen)
  Tien jaar geleden was De Post rijp voor de schroothoop. Een tweede Sabena was in de maak. Maar toen kwam Johnny Thijs. In enkele jaren tijd toverde de topmanager bpost om tot een van de betere postbedrijven in Europa. Johan Corthouts
  [naar artikel]
 2. Nabestaanden gaan klacht indienen tegen Mols rusthuis: “Er moet iets veranderen” (29/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Nabestaanden van een van de aan Covid-19 overleden bewoners in Armonearusthuis Hemelrijck in Mol zeggen een klacht in te gaan dienen tegen het woonzorgcentrum bij het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. “Er moet iets veranderen”, vindt de familie. Welke stappen het Agentschap zal zetten, is nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 3. “De tijd is rijp voor waterstof” (23/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “De tijd is rijp voor waterstof” Waterstof is hot. Zo gaat er geen dag voorbij of er wordt een initiatief rond duurzame waterstof aangekondigd, ook in de Benelux. Voor velen is H2 namelijk de ideale drager om hernieuwbare energie mee te stockeren en te transporteren. Een belangrijke pion in het energieschaakspel, meent ook het liberale kwaliteitsblad The Economist. Dat wijdde onlangs […] Lees dit artikel: “De tijd is rijp voor waterstof”
  [naar artikel]
 4. Schauvliege agendeert verpakkingsplan pas 'als de tijd daar rijp voor is' (18/07/2018 - Knack)
  Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V) zal haar verpakkingsplan agenderen op de ministerraad als de tijd daar rijp voor is. Dat zei viceminister-president Hilde Crevits (CD&V) woensdagochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 5. EU lanceert stappenplan om lockdowns op te heffen (als de tijd rijp is) (16/04/2020 - Express)
  Gisteren formuleerde Ursula von der Leyen enkele voorwaarden waaraan lidstaten best voldoen vooraleer ze lockdowns versoepelen. De Europese Commissievoorzitter dringt... The post EU lanceert stappenplan om lockdowns op te heffen (als de tijd rijp is) appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Van Ranst over plotse verplichting van mondmaskers in winkels: “De tijd was er rijp voor” (10/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Winkelen kan vanaf zaterdag niet meer zonder mondmasker. Ook in bioscopen, tijdens voorstellingen en in musea wordt een mondkapje verplicht. Daarmee wordt een maandenlange discussie over de (on)zin van mondmaskers plots beslecht. “Je voelde het momentum groeien, en nu was de tijd rijp”, zegt viroloog Marc Van Ranst.
  [naar artikel]
 7. Van Ranst over plotse verplichting van mondmaskers in winkels: “De tijd was er rijp voor” (09/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Winkelen kan vanaf zaterdag 11 juli niet meer zonder mondmasker. Ook in bioscopen, tijdens voorstellingen en in musea wordt een mondkapje verplicht. Daarmee wordt een maandenlange discussie over de (on)zin van mondmaskers plots beslecht. “Je voelde het momentum groeien, en nu was de tijd rijp”, zegt viroloog Marc Van Ranst.
  [naar artikel]
 8. Van Ranst over plotse verplichting van mondmaskers in winkels: “De tijd was er rijp voor” (09/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Winkelen kan vanaf zaterdag 11 juli niet meer zonder mondmasker. Ook in bioscopen, tijdens voorstellingen en in musea wordt een mondkapje verplicht. Daarmee wordt een maandenlange discussie over de (on)zin van mondmaskers plots beslecht. “Je voelde het momentum groeien, en nu was de tijd rijp”, zegt viroloog Marc Van Ranst.
  [naar artikel]
 9. Jan Ullrich: “De zwarte tijd van het wielrennen ligt achter ons” (26/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Jan Ullrich meent dat het wielrennen haar dopingproblemen heeft overwonnen. Dat zegt de voormalig winnaar van de Tour de France in een interview met Bild. “De zwarte tijd van het wielrennen ligt achter ons. Ik hoop dat de renners van nu van onze fouten hebben geleerd. Ik geloof dat de huidige lichting schoon is.”
  [naar artikel]
 10. Jan Ullrich: “De zwarte tijd van het wielrennen ligt achter ons” (26/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jan Ullrich meent dat het wielrennen haar dopingproblemen heeft overwonnen. Dat zegt de voormalig winnaar van de Tour de France in een interview met Bild. “De zwarte tijd van het wielrennen ligt achter ons. Ik hoop dat de renners van nu van onze fouten hebben geleerd. Ik geloof dat de huidige lichting schoon is.”
  [naar artikel]
 11. Schauvliege stelt verpakkingsplan uit "tot de tijd daar rijp voor is" (18/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V) zal haar verpakkingsplan agenderen op de ministerraad als de tijd daar rijp voor is. Dat zei...
  [naar artikel]
 12. Onze chef wielrennen over de winnaar die niemand had zien aankomen: “Jasper Stuyven, waar heb je al die tijd gezeten?” (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  En de winnaar is... Jasper Stuyven. Onze chef wielrennen zag hoe Stuyven wist wat er nodig was om deze Primavera met zinderende ontknoping te winnen. Profiterend van iets wat Mathieu van der Poel niet kan. Wat dan weer de vraag doet rijzen: “Jasper Stuyven, waar heb je al die tijd gezeten?”
  [naar artikel]
 13. Beursgang Belfius is uitgesteld, ook gevolgen voor Arco-vergoeding: “Tijd is nog niet rijp” (10/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  De 800.000 Arco-coöperanten zullen nog langer moeten wachten op een vergoeding. De regering heeft “als goede huisvader” beslist de beursgang van de staatsbank Belfius uit te stellen. Volgens premier Charles Michel is de tijd nog niet rijp en zijn de voorwaarden nog niet bevredigend om de operatie door te voeren.
  [naar artikel]
 14. ABVV: "Tijd nog nooit zo rijp voor radicale hervormingen" (01/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  "De tijd was nog nooit zo rijp om radicale hervormingen door te voeren." In haar 1 mei-toespraak heeft algemeen secretaris van het ABVV Miranda...
  [naar artikel]
 15. Er komt geen revolutie (22/04/2020 - Apache)
  Moet er iets veranderen in onze samenleving? Of wordt er iets dat op verandering lijkt aangekondigd in deze tijden? Is dit een crisis die onze paradigma’s op zijn kop zal zetten zodat we in een andere wereld zullen terechtkomen? Lossen we deze crisis op door fundamenteel te veranderen? Ik blijf erbij dat deze crisis geen fundamentele verandering zal teweegbrengen. Maar zal deze crisis iets veranderen aan ons zelfbegrip en zelfbeeld? Dat lijkt me dan weer waarschijnlijker.
  [naar artikel]
 16. Ronaldo slaagt voor medische keuring bij Juventus: “Tijd was rijp voor iets anders” (16/07/2018 - Metro)
  Cristiano Ronaldo is nu ook officieel speler van Juventus. De 33-jarige Portugees doorliep vandaag met succes de medische keuring bij de club uit Turijn. Ronaldo werd vervolgens officieel gepresenteerd aan pers en publiek. “Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging”, zei de wereldster, die een vierjarig contract tekende. “Ik ben iemand die nadenkt over wat hij wil”, verklaarde Ronaldo. “Ik voel me nog jong en wist dat de tijd rijp was voor iets anders. Bij Sporting en bij Manchester United ben ik ook op het juiste moment vertrokken, dat doe ik nu ook na een prachtige tijd bij Real Madrid. Juventus is een nieuw avontuur en ik ben er heel goed op voorbereid.” Ronaldo zei vooral de ambitie te hebben op topniveau te presteren. “Er zijn spelers van mijn leeftijd die kiezen voor verre oorden. Dat zou mij zeker op dit moment niet gelukkig maken. Ik wil voetballen bij een hele grote club. Juventus geeft mij deze kans. Ik ben de club daar bijzonder dankbaar voor. Mijn tijd bij Real was geweldig. Ik dank iedereen, vooral de supporters. Maar nu breekt een nieuwe fase in mijn leven aan. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen.” Honderden fans van Juventus wachtten Ronaldo vanochtend op de luchthaven op. Het tijdstip was geheimgehouden om chaos te voorkomen. “Bezorg ons de Champions League”, schreeuwden de wel aanwezige supporters van Juventus naar Ronaldo. Juventus betaalde 112 miljoen euro aan Real Madrid om de vijfvoudig wereldvoetballer van het jaar over te nemen. Bron: Belga   Het bericht Ronaldo slaagt voor medische keuring bij Juventus: “Tijd was rijp voor iets anders” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. WK wielrennen in het Verenigd Koninkrijk: Monseré en Amerikaanse rivalen (13/10/2016 - Sporza)
  Het WK wielrennen trekt in 2019 naar het Britse graafschap Yorkshire. Als het verleden ons iets leert, is het wel dat wereldkampioenschappen over het Kanaal spektakel opleveren.
  [naar artikel]
 18. “Tijd voor airbags in het wielrennen, drama’s zoals dat van Bjorn Lambrecht kunnen wél vermeden worden” (07/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  “We moeten af van het fatalisme in het wielrennen. Van dat zinnetje: Drama’s als dat van Bjorg Lambrecht zullen er altijd bijhoren. Want er bestaat wel degelijk technologie om renners beter te beschermen, zoals airbags.” Bert Celis, coördinator van het kenniscentrum voor wielrennen Bike Valley, is duidelijk: het kan en moet veiliger in de wielrennerij. “En het wordt tijd dat de sport er zich voor openstelt.”
  [naar artikel]
 19. “The sky is the limit”: onze chef wielrennen ziet dat de tijd van duwen en stampen voorbij is voor het Belgisch wielrennen (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  The sky is the limit. Remco Evenepoel en Wout van Aert zijn de huidige sterren van het internationale wielrennen. Dat ziet ook onze chef...
  [naar artikel]
 20. “Tijd voor airbags in het wielrennen, drama’s zoals dat van Bjorg Lambrecht kunnen wél vermeden worden” (07/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “We moeten af van het fatalisme in het wielrennen. Van dat zinnetje: ‘Drama’s als dat van Bjorg Lambrecht zullen er altijd bijhoren’. Want er bestaat wel degelijk technologie om renners beter te beschermen, zoals airbags.” Bert Celis, coördinator van het kenniscentrum voor wielrennen Bike Valley, is duidelijk: het kan en moet veiliger in de wielrennerij. “En het wordt tijd dat de sport er zich voor openstelt.”
  [naar artikel]
 21. Philippe Muyters (N-VA) kondigt einde van ministerschap aan (20/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het lag wat in de lijn der verwachtingen, maar Philippe Muyters (N-VA) kondigt dinsdag zelf aan dat hij stopt als minister. Na tien jaar acht hij de tijd rijp om nog iets anders te gaan doen.
  [naar artikel]
 22. Philippe Muyters (N-VA) kondigt einde van ministerschap aan (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het lag wat in de lijn der verwachtingen, maar Philippe Muyters (N-VA) kondigt dinsdag zelf aan dat hij stopt als minister. Na tien jaar acht hij de tijd rijp om nog iets anders te gaan doen.
  [naar artikel]
 23. Tom Dumoulin stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen: “Even tijd voor mezelf” (23/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlander Tom Dumoulin stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen. Dat meldt zijn team Jumbo-Visma.
  [naar artikel]
 24. Overzicht: selecties voor het WK wielrennen (19/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie doet er allemaal mee aan het WK wielrennen in het Oostenrijkse Innsbruck? Hoog tijd om een overzicht te geven. De tijdrit staat gepland op...
  [naar artikel]
 25. Tom Dumoulin stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen (23/01/2021 - Knack)
  Enorme verrassing in de wielerwereld: de Nederlander Tom Dumoulin stopt 'voor onbepaalde tijd' met wielrennen. Dat heeft zijn ploeg Jumbo-Visma zaterdag gemeld.
  [naar artikel]
 26. Op 18 december lanceren we iets dat onze blik op het universum zal veranderen (03/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Op 18 december lanceren we iets dat onze blik op het universum zal veranderen Het verkennen van vreemde nieuwe werelden. De oorsprong van het universum begrijpen. Op zoek gaan naar leven in de melkweg. Dat is de ambitieuze missie van de James Webb Space Telescope, de langverwachte opvolger van de Hubble Space Telescope. De lancering van de telescoop is gepland voor 18 december. Wanneer hij volledig operatief zal zijn, […] Lees dit artikel: Op 18 december lanceren we iets dat onze blik op het universum zal veranderen
  [naar artikel]
 27. WK wielrennen strijkt in Afrika neer: Rwanda organiseert WK 2025 (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is nu ook officieel: het WK wielrennen in 2025 gaat door in Rwanda. De wielerdwerg heeft zo een grote slag thuis gehaald want Rwanda is het eerste Afrikaanse land dat het WK wielrennen zal organiseren. Het parcours zou wel eens iets voor klimmers kunnen zijn. Zo is de Muur van Kigali bijvoorbeeld op maat van echte klimgeiten. Ook de fans zullen talrijk aanwezig zijn, want de koers is populair in Rwanda.
  [naar artikel]
 28. Tom Dumoulin stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen (23/01/2021 - De Morgen)
  De Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen. Dat heeft zijn ploeg Jumbo-Visma bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 29. LIVE WK WIELRENNEN. Parcours aangepast, start uitgesteld tot 10u Belgische tijd (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK wielrennen kent vandaag zijn apotheose met de strijd om de regenboogtrui bij de mannen. Door het weer in Yorkshire is het parcours...
  [naar artikel]
 30. LIVE WK WIELRENNEN. Parcours aangepast, start uitgesteld tot 11u Belgische tijd (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK wielrennen kent vandaag zijn apotheose met de strijd om de regenboogtrui bij de mannen. Door het weer in Yorkshire is het parcours...
  [naar artikel]
 31. ▶ Zal de klimaattop in Glasgow echt iets veranderen? ‘Ja, het gaat ontzettend traag, maar er is vooruitgang’ (04/11/2021 - De Morgen)
  Zaterdag vertrekt Vlaams klimaatminister Zuhal Demir (N-VA) naar de klimaattop in Glasgow. Welke plannen kan ze daar voorleggen? Heeft Vlaanderen iets in de pap te brokken op het wereldtoneel? En zal die hele klimaattop wel echt iets veranderen? ‘Die anderhalve graad halen wordt moeilijk, maar 1,6° is ook nog goed.’
  [naar artikel]
 32. Omdat de tijd er rijp voor is (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 33. Philippe Muyters (N-VA) stopt als minister (20/08/2019 - De Standaard)
  Het lag wat in de lijn der verwachtingen, maar Philippe Muyters (N-VA) kondigt dinsdag zelf aan dat hij stopt als minister. Na tien jaar acht Muyters de tijd rijp om iets anders te gaan doen.
  [naar artikel]
 34. Michel Van den Brande maakt eigen politieke partij bekend: “De mensen zijn het beu, er moet iets veranderen” (09/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Michel Van den Brande (56) is een man van zijn woord. Enkele maanden geleden beloofde hij om in de politiek te stappen, nu maakt hij de naam van...
  [naar artikel]
 35. Vandaag beslissing of WK wielrennen in naar Vlaanderen komt (met Antwerpen als startplaats): dit weten we al (27/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Iets na de middag maakt UCI-voorzitter David Lappartient bekend waar in 2021 het WK wielrennen wordt georganiseerd! Een felbegeerd WK want de honderdste editie verdient een regio waar wielrennen hoog in het vaandel wordt gedragen. Vlaanderen dus, vinden ze in Vlaanderen. Komen Sagan en co in 2021 naar Vlaanderen afgezakt? Het dossier is ingediend en verdedigd, dit is wat we weten.
  [naar artikel]
 36. Nathalie Baeten (47) treedt uit de schaduw van haar man Marc Coucke: "Tijd rijp om de ondernemer in mezelf los te laten" (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof één ondernemer ten kastele Marc Coucke (55) er nog geen genoeg is. Nathalie Baeten, al 21 jaar getrouwd met de flamboyante businessman, gaat ook in zaken. En wel met een geur- en verzorgingslijn die haar eigen naam draagt. "Ik vond het nooit erg om in Marc zijn schaduw te staan, maar nu is de tijd rijp om de ondernemer in mijzelf naar boven te halen." Mevrouw Coucke, allesbehalve een 'sois belle et tais-toi'-type.
  [naar artikel]
 37. Zo controleer je of een peer rijp is in 5 seconden (16/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Niets zo vervelend als een peer kopen om er dan achter te komen dat die nog niet rijp is of erger nog: overrijp. Gelukkig bestaat er voor alles
  [naar artikel]
 38. Word de Kardashian-familie nog iets groter? Khloé vindt de tijd rijp voor tweede kindje (05/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse realityster Khloé Kardashian (36) wil graag een tweede kindje met de Canadese basketballer Tristan Thompson (29). Dat heeft ze zelf gezegd in een trailer van de reeks ‘Keeping up with the Kardashians’.
  [naar artikel]
 39. Frère acht tijd rijp voor aandelen (04/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 40. Schauvliege agendeert verpakkingsplan pas “als de tijd daar rijp voor is” (18/07/2018 - Metro)
  Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V) zal haar verpakkingsplan agenderen op de ministerraad als de tijd daar rijp voor is. Dat zei viceminister-president Hilde Crevits (CD&V) vanochtend op Radio 1. De Vlaamse regering heeft vrijdag traditioneel een loodzware agenda, op de laatste dag voor het reces. Op de rol staat onder meer de uitvoering van de betonstop, het klimaat- en energieplan en een nieuwe boskaart. Het langverwachte verpakkingsplan van Schauvliege, met als bekendste maatregel de invoering van statiegeld op drankverpakkingen, zal tegen de verwachtingen in niet aan bod komen. “Joke Schauvliege zal het dossier agenderen als ze vindt dat de tijd rijp is”, zegt Hilde Crevits. “Ze heeft nooit aangekondigd dat het vrijdag op de agenda zou staan.” Dat het plan is afgeschoten door N-VA en Open Vld klopt volgens Crevits niet. “Het plan is totaal niet opgegeven. Als je kijkt naar de commotie over wat mensen achterlaten op onze stranden is het ook absoluut dringend (…) Iedereen is het erover eens dat er een verpakkingsplan moet komen. We zien ook dat er een grote groep gemeenten achter staat. Maar je moet de juiste keuzes maken in de juiste cadans.” bron: Belga Het bericht Schauvliege agendeert verpakkingsplan pas “als de tijd daar rijp voor is” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. OPROEP. Ga jij vanop kot naar het WK wielrennen kijken? (22/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag arriveert het WK wielrennen in studentenstad Leuven. Heel wat studenten zullen vanop hun kot op de eerste rij zitten tijdens de wedstrijden. Ga jij het WK vanop je kot volgen? Of organiseer je samen met je vrienden iets in Leuven? Laat het ons weten via onderstaand formulier.
  [naar artikel]
 42. LIVE WK WIELRENNEN. Parcours aangepast door noodweer, start uitgesteld tot 10u Belgische tijd (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK wielrennen kent vandaag zijn apotheose met de strijd om de regenboogtrui bij de mannen. Door het weer in Yorkshire is het parcours...
  [naar artikel]
 43. WK wielrennen: renners starten met vertraging, Belgen betreuren ingekort parcours (29/09/2019 - De Morgen)
  Het WK wielrennen kent vandaag zijn apotheose met de strijd om de regenboogtrui bij de mannen. Door het weer in Yorkshire is het parcours gewijzigd. Iets over 10 uur zijn de renners vertrokken. Wie volgt Alejandro Valverde op?
  [naar artikel]
 44. Antwerpse leerkracht op de koffie bij Ben Weyts: “Het blijft een prachtig beroep, maar er moet dringend iets veranderen” (27/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Evi Geysels, leerkracht in Antwerpen en radiopresentatrice bij Joe, kon woensdag op de koffie bij onderwijsminister Ben Weyts (N-VA). Ze uitte er haar frustraties en ging met een positief gevoel naar huis. “Maar ik heb hem duidelijk gemaakt dat er heel snel iets voelbaars moet veranderen op het terrein”, zegt Evi.
  [naar artikel]
 45. Kunstenaar verliest kameel door vuurwerk (10/01/2019 - De Standaard)
  Hij wil niemand het plezier afnemen, benadrukt hij. Want hij is ‘de eerste die van tijd tot tijd graag eens een feestje houdt’. Maar sinds nieuwjaarsvuurwerk het leven heeft gekost aan zijn kameel, vindt kunstenaar Koen Vanmechelen dat de tijd rijp is voor maatregelen.
  [naar artikel]
 46. Kunstenaar verliest kameel door vuurwerk (11/01/2019 - De Standaard)
  Hij wil niemand het plezier afnemen, benadrukt hij. Want hij is ‘de eerste die van tijd tot tijd graag eens een feestje houdt’. Maar sinds nieuwjaarsvuurwerk het leven heeft gekost aan zijn kameel, vindt kunstenaar Koen Vanmechelen dat de tijd rijp is voor maatregelen.
  [naar artikel]
 47. 29 doden op een paar uur tijd, sprake van racistisch manifest: wat weten we nu over de twee schietpartijen in de VS? (05/08/2019 - VRT NWS)
  Op een paar uur tijd doodden twee schutters, onafhankelijk van elkaar, op twee verschillende plaatsen in de Verenigde Staten 29 mensen en maakten ze meer dan 50 gewonden. Wat weten we intussen over die massaschietpartijen? Wat waren de motieven van de respectievelijke daders? En kan dit nu iets veranderen in de VS?
  [naar artikel]
 48. De eindbalans van "Jij Kiest": dit is wat u wil veranderen en wat politici beloven eraan te doen (13/10/2018 - VRT NWS)
  Wat wil u veranderen in uw stad of gemeente? Wat denken de kandidaat-politici ervan? Waar ligt u, samen met vele andere Vlamingen, wakker van? Dit is de eindbalans van jijkiest.be, de site van VRT NWS waarop de afgelopen maanden duizenden voorstellen zijn binnengekomen van mensen die iets willen veranderen in hun stad of gemeente.
  [naar artikel]
 49. Dankzij nieuwe technologie blijven avocado’s langer rijp (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is altijd een verrassing. De ene keer is je avocado zo hard dat je er een ruit mee kunt ingooien, de andere keer is hij zo rijp dat je bruine...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.