Dit jaar kwamen honderden kookboeken uit, samen met thrillers en voetbalboeken nog steeds het best verkopende genre. Veel kookboeken waren gericht op gezond eten of kwamen van bekende chefs. We kozen er tien uit, als cadeau, mooi om naar te kijken, gezond of gewoon: om te hebben. [naar artikel]
Aan kookboeken geen gebrek, maar aan cadeautjesinspiratie vaak wél. Op zoek naar een cadeau waar iemand nog lang iets mee is? Dan is één van deze 9 kookboeken ongetwijfeld een goede start. Een geschenk vol lekkers waar je ook nog eens uren mee kan spenderen? Dat is een winner. Onze culinair journaliste verzamelt 9 toppers waar je iedereen die van lekker eten houdt een plezier mee doet. [naar artikel]
Na uren moshen, crowdsurfen, headbangen en ad fundums moet Graspop natuurlijk ook eten. En er is keuze, veel keuze! Smakelijk eten, Graspop! [naar artikel]
Smakelijk, VIER, ma/vrij, 17u55 Komen Eten, VIER, ma/do, 20u15 Chez Piet, VIER, zaterdag, 19u35 [naar artikel]
Nee, bij het online flashsalesplatform Veepee — het vroegere Vente-Exclusive — vind je niet alleen kleding en schoonheidsproducten. Geregeld kan je... [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie om vanaf maandag een drukke werkweek door te komen én smakelijk eten op tafel te toveren? Deze 5 gerechten zijn de favorieten van onze redactie wanneer we iets snel klaar willen stomen dat lekker en betaalbaar is. Want geef toe, voor amper 23 euro een heel weekmenu: het kan slechter, toch? Smakelijk! [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
Sta je te popelen om in potten en pannen te roeren? In deze vijf kookboeken doe je vast heel wat inspiratie op. [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten word je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
De Hasseltse Hotelschool heeft de "Handel Nu-award" gewonnen van Oxfam. De Hotelschool krijgt deze prijs omdat ze op verschillende manieren eerlijke handel promoten in en buiten de klaslokalen. Zo gebruikt de school onder meer al verschillende jaren fair trade-producten in de gerechten die ze klaarmaken. [naar artikel]
Wekelijks geeft Gazet van Antwerpen op vrijdag een voordeel aan alle abonnees. Deze week: Ga lekker uit eten met 2 voor de prijs van 1 én krijg er een gratis aperitief bovenop. Abonnees kunnen gedurende de hele zomer 4 keer genieten van dit voordeel. [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
De solden zijn bijna voorbij, maar in onze ninashop kan nog enkele scherp geprijsde laatste stuks scoren. Buy now or cry later! [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag te hulp. Deze vijf recepten maken er zonder twijfel een smakelijk succes van. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
Zorg ervoor dat je nooit met dertien aan tafel zit, vermijd het woord smakelijk en begin niet te eten voor de gastvrouw dat doet. Hoe je je dan wel hoort te gedragen tijdens een diner? Dat leer je van Isabelle Coppens (38) uit Geel. Met haar bedrijf Gracious Manners organiseert ze etiquettebelevingen, op restaurant of aan huis. [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag te hulp. Deze 5 recepten maken er zonder twijfel een smakelijk succes van. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
“Het beste aannemersbedrijf voor een eerlijke prijs.” Zo prijst de Nederlandse aannemer C. zichzelf aan op zijn website. Alleen blijkt hij zelf niet zo eerlijk te zijn, want in Arendonk maakte de Nederlander drie bedrijven van bouwmaterialen en een drankenhandel voor vele duizenden euro‘s lichter. [naar artikel]
De groentecommissie van het Algemeen Boerensyndicaat (ABS) is boos op de grootwarenhuizen omdat ze geen eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Ze sturen daarom donderdag een open brief naar de retailsector. Er is ook ontgoocheling in het ketenoverleg, een overleg tussen landbouworganisaties en de retail die net dit soort toestanden moet tegengaan. [naar artikel]
Met een goudprijs die records breekt, lijkt het een goed moment om eindelijk dat goud te verkopen dat stof ligt te vergaren in een juwelenkist. Maar hoe weet je of je er een eerlijke prijs voor betaald krijgt? Met de tips van Jelle Oostvogels van juweliersfederatie Ars Nobilis en diamantair Rob van Beurden sta je steviger in je schoenen als je binnenstapt bij een opkoper. “Er zitten bedriegers in deze business. Elke ‘verkeerd gewogen’ gram kost je tot 59 euro.” [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
Veel mensen slaan in juli tijdens de solden hun slag in kledingwinkels. De oude collecties worden afgeprijsd om plaats te maken voor het nieuwe seizoen. Heb je je kans gemist? Met deze tips kan je ook buiten de soldenperiode voordelig geprijsde kwaliteitskleding vinden. [naar artikel]
Het is herfst, de bladeren vallen, en zie, daar is de Boekenbeurs weer. Of moeten we zeggen: de kookboekenbeurs? Een analyse van de cijfers leert dat het marktaandeel van kookboeken in vier jaar tijd minstens verdrievoudigd is. Kookboeken vullen vandaag de helft van de boekentoptien en houden het boekbedrijf gezond. Voorlopig toch, want wat als de kookhype binnenkort overwaait? 'Ze zal niet overwaaien', geloven de uitgevers. [naar artikel]
Vlaamse kookboeken doen het niet alleen in België goed, maar blijkbaar ook in China. Op de World Cookbook Awards vielen maar liefst vier [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.