Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.

Populair gisteren

1. Pauline Slangen deinst niet terug om tijdens televisie-acts lichaam te showen: “Boeien, we gaan er voor” (21/07/2024 - Het Laatste Nieuws)

Pauline Slangen (22) beleeft een topzomer. Met vijftig optredens op de planning, solo en met Regi opgeteld, is het werken geblazen: “Maar het voelt nooit aan alsof het te veel is of zo”, glundert de Lommelse. Dat ze er van geniet, straalt ze uit op het podium. Drie jaar geleden had ze nog ontzettend veel zenuwen voor optredens, maar die tijd is voorbij. Reporter Jarne spreekt de zangeres in de backstage van ‘Tien om te zien’. [naar artikel]


2. Wetenschappers verrast door onverwachte vondst van Marsrover: “Mijn mond viel open” (21/07/2024 - Het Belang van Limburg)

De ‘Curiosity’, het onbemand voertuig dat onderzoek doet op Mars, heeft zijn meest opmerkelijke vondst tot nu toe gedaan. Zelfs wetenschappers staan met hun mond vol tanden: “Dit had niemand op zijn bingokaart staan.” [naar artikel]


3. Melania Trump kan haar weerzin niet verbloemen tijdens optreden op Republikeinse conventie, tot hilariteit van het internet (21/07/2024 - Gazet van Antwerpen)

Sinds de aanslag op haar echtgenoot is Melania Trump weer wat vaker te zien. Zo ook op de Republikeinse Nationale Conventie in Milwaukee. Vooral haar reactie op het optreden van Kid Rock is fans bijgebleven. [naar artikel]


4. “In mijn gazon staat een massa paardenbloemen en het worden er steeds meer”: de tips van onze tuinman tegen onkruid (21/07/2024 - Het Belang van Limburg)

In 9 weken naar een probleemloze tuin: het kan. Marc Verachtert geeft elke week de oplossing voor kopzorgen waar onze lezers mee zitten. Te nat, vol paardenstaarten of overwoekerd: we leggen haarfijn uit hoe je weer gewoon kan genieten van je tuin. [naar artikel]


5. Vier kenners over hoe het strijdtoneel in Oekraïne gaat evolueren: ‘Het moeilijkste werk voor de Russen is eigenlijk al gedaan’ (21/07/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Tussen de lakens met Francesca Vanthielen en Koen Vertommen: ‘We slagen er maar niet in om ruzie te maken’ (21/07/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Afdaling Kluisberg wordt fietser fataal (21/07/2024 - Het Nieuwsblad)

Zaterdagavond om 20.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval beneden de Kluisberg. Een fietser reed de Kluisberg naar beneden. De eerste scherpe bocht kon hij wel nemen, bij de tweede haakse bocht ter hoogte van Boskouter reed hij rechtdoor in de omheining. De hulpdiensten kwamen nog ter plekke maar hulp kon niet meer baten. De man was op pad met zijn broer, die zag het ongeval niet gebeuren omdat hij achterop was geraakt. Het parket kwam zaterdagavond nog ter plaatse.  [naar artikel]


8. Eindigt jarenlange vriendschap tussen Biden en Obama in een nekslag? “Het is een enorm dilemma” (21/07/2024 - Het Laatste Nieuws)

Ooit waren ze compagnons in het Witte Huis, nu staat de relatie tussen Joe Biden en Barack Obama op scherp. Meer zelfs, het lot van Biden lijkt in handen te liggen van de populaire ex-president. Moet die een genadeslag geven, of trouw blijven aan de man die hém acht jaar hielp? “Er spelen oude kwetsuren mee...” [naar artikel]


9. Sommige experts zien zware besparingen als ‘een buitenkans’: ‘Als je het mij vraagt kan de welvaartsstaat hier zelfs beter uitkomen’ (21/07/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Welke kant gaat de oorlog in Oekraïne uit? ‘De NAVO kan zonder de VS elke oorlog verliezen’ (21/07/2024 - De Morgen)

[naar artikel]