Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.

Missie van De Krantenkoppen

Onze Missie

Bij “De Krantenkoppen” streven we ernaar om een centraal knooppunt te zijn voor al het Belgische nieuws. Het doel van deze website is om gebruikers een gratis toegankelijk en onafhankelijk platform te bieden, zodat iedereen zich beter kan informeren.

Al onze krantenkoppen werden verzameld via de publieke RSS feeds van de respectievelijke uitgevers. Alle copyright behoort uiteraard bij de oorspronkelijke uitgever en er wordt telkens doorgelinkt naar de originele bron, met andere woorden, “De Krantenkoppen” stuurt traffic en gebruikers door.

Indien u iets verwijderd wilt hebben – gebruik het contactformulier.

Onze Doelstellingen:

  1. Makkelijk overzicht: We bieden onze gebruikers, de mogelijkheid om in één oogopslag alle belangrijke gebeurtenissen in en over België te makkelijk op te volgen via populaire en recente pagina’s – en vervolgens bezoekers naar de originele bron door te sturen om het artikel verder te lezen.
  2. Open en gratis: We ordenen nieuws en brengen het samen (“gerelateerde krantenkoppen”), met het doel dat gebruikers betrouwbare en relevante informatie vinden, en meer van één bron, en ze zichzelf beter kunnen informeren.
  3. Het Belgische media landschap in kaart: door inmiddels al 7 jaar alle krantenkoppen te monitoren en bij te houden, kunnen wij het Belgische media landschap helpen digitaal in kaart te brengen. We hopen zo trends te kunnen detecteren, analyses the kunnen maken en het helpen van mensen hun diverse standpunten te helpen vormen.
  4. Zoekmachine: Onze zoekmachine fungeert als databank, zodat belangrijke nieuwsitems niet vergeten worden.
  5. Educatieve en Journalistieke Tool: Onze database kan een waardevolle bron zijn voor studenten, journalisten en iedereen met interesse in media. Deze is volledig gratis en non-profit beschikbaar, waardoor we educatieve en onderzoeksdoeleinden ondersteunen en bijdragen aan een geïnformeerde samenleving. U kunt ons altijd contacteren voor meer informatie.

We zijn toegewijd aan het bieden van een platform dat niet alleen informeert, maar ook verrijkt en analyseert.

We zijn ervan overtuigd dat we door het samenbrengen van diverse nieuwsbronnen bijdragen aan een beter geïnformeerde en betrokken gemeenschap.

Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!