Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin lijkt zeker van Russische overwinning: “Oekraïens leger is in paniek”

29/04/2024 - 12:10
"Dmitri Peskov (56), de woordvoerder van het Kremlin, beweert dat het Oekraïense leger in paniek is nu de Russen de bovenhand in de oorlog zouden hebben. De bevelhebber van het Oekraïense leger geeft toe dat de troepen zich hebben teruggetrokken uit verschillende dorpen. “De situatie aan het front is verslechterd", schreef hij op Facebook. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Kremlin reageert gelaten op olie-embargo - "Tactische overwinning van pro-Russische separatisten nabij Avdyivka” (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Moskou heeft gelaten gereageerd op de verregaande boycot van Russische olie die in de EU is gepland. “De vrijgekomen hoeveelheden kunnen elders verdeeld worden”, stelt woordvoerder Dmitri Peskov. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


2. Live - Grootste Russische overwinning sinds de zomer? Kremlin claimt verovering van Soledar (13/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Kremlin lijkt zeker van Russische overwinning: “Oekraïens leger is in paniek” (29/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dmitri Peskov (56), de woordvoerder van het Kremlin, beweert dat het Oekraïense leger in paniek is nu de Russen de bovenhand in de oorlog zouden hebben. Dat heeft hij gezegd in een interview met tv-presentator Pavel Zarubin. Peskov gelooft bovendien dat de dagen van Volodymyr Zelensky als Oekraïens president zijn geteld. “Zijn lot is verzegeld.” [naar artikel]


4. LIVE OEKRAÏNE. Kremlin lijkt zeker van Russische overwinning: “Oekraïens leger is in paniek” (29/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dmitri Peskov (56), de woordvoerder van het Kremlin, beweert dat het Oekraïense leger in paniek is nu de Russen de bovenhand in de oorlog zouden hebben. De bevelhebber van het Oekraïense leger geeft toe dat de troepen zich hebben teruggetrokken uit verschillende dorpen. “De situatie aan het front is verslechterd", schreef hij op Facebook. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


5. Poetin slecht geïnformeerd door zijn entourage? Kremlin ontkent en schiet in tegenaanval: “VS begrijpt het Kremlin niet, dat baart ons zorgen” (01/04/2022 - Express)

Deze week kondigden Amerikaanse inlichtingendiensten aan dat, volgens hun informatie, Russisch dictator Vladimir Poetin slecht geïnformeerd wordt over de ware gebeurtenissen in Oekraïne. Zijn entourage zou namelijk bang zijn voor een mogelijke furieuze reactie. Volgens het Kremlin zijn deze beweringen volledig vals. De afgelopen dagen kwamen vanuit het Pentagon en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse […] [naar artikel]


6. Live - Kremlin: ‘Twee drones neergeschoten boven Kremlin, Oekraïense poging Poetin te doden’ (03/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Russische ex-gevangenen boeten ‘met bloed’ op slagveld, zegt Kremlin • Oekraïne: nieuwe aanval op Russische schepen (10/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Oekraïense geheime dienst: ‘Twee Russische schepen gezonken’ • Russische ex-gevangenen boeten ‘met bloed’ op slagveld, zegt Kremlin (10/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Kremlin-aanhangers hopen op Republikeinse overwinning bij midterms: “Minder hulp aan Oekraïne en meer chaos” (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

In Rusland hopen aanhangers van het Kremlin op een zogenaamde ‘rode golf’ van overwinningen door de Republikeinen bij de Amerikaanse parlementsverkiezingen. In dat geval zou de Democratische president Joe Biden het moeilijker hebben om Oekraïne op militair vlak te steunen, klinkt het. Een Republikeinse meerderheid in de Verenigde Staten zou het tij van de oorlog keren in het voordeel van Rusland, beweren de aanhangers. [naar artikel]


10. Max Verstappen: "Overwinning Maleisië was mooier dan mijn eerste F1-overwinning" (05/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Max Verstappen heeft in het Nederlandse programma 'Peptalk' teruggeblikt op zijn overwinning in Maleisië. Verstappen deed daarin de opmerkelijke uitspraak dat hij zijn tweede overwinning mooier vindt dan zijn allereerste, al is daar uiteraard wel een specifieke reden voor. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!