02/05/2024 - 21:40
"Romelu Lukaku en AS Roma staan voor een ‘mission impossible’. Duits landskampioen Bayer Leverkusen verloor dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Lukt het de Rode Duivel om thuis een gunstig resultaat bij elkaar te voetballen met het oog op de Europa League-finale? Volg het hieronder live!"

1. LIVEBLOG ROMA-LEVERKUSEN. Duitsers komen op voorsprong! Wonderkind Wirtz zet 0-1 op het bord (02/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

Romelu Lukaku en AS Roma staan voor een ‘mission impossible’. Duits landskampioen Bayer Leverkusen verloor dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Lukt het de Rode Duivel om thuis een gunstig resultaat bij elkaar te voetballen met het oog op de Europa League-finale? Volg het hieronder live! [naar artikel]

2. LIVEBLOG DORTMUND-PSV. Duitsers blijven nipte voorsprong genieten na rust, inbreng Lozano maakt PSV dreigender (13/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

PSV trekt na een 1-1-draw voor de return van de achtste finales in de Champions League naar het Duitse Borussia Dortmund. PSV zag zich in het Signal Iduna Park al vroeg veroordeeld tot achtervolgen na een doelpunt van Sancho en ontsnapte onder aanhoudende Duitse druk aan een grotere achterstand. Pas in het zicht van de rust kwam PSV - met Bakayoko die toch een keer dreigde - opzetten. In de tweede helft zal PSV uit een ander vaatje moeten tappen om alsnog de kwartfinale te behalen. Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVEBLOG DORTMUND-PSV. Duitsers blijven nipte voorsprong genieten na rust, Bakayoko lukt bijna gelijkmaker (13/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. Oost-Duitsers verdienen (nog steeds) gevoelig minder dan West-Duitsers (02/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Een kwarteeuw na de hereniging gaapt er nog steeds een grote kloof tussen voormalig Oost- en West-Duitsland op de arbeidsmarkt. De lonen van de Oost-Duitsers hinken gevoelig achterop. Dat blijkt uit gegevens van het Duitse agentschap voor arbeidsvoorziening. [naar artikel]

5. Oost-Duitsers verdienen nog steeds minder dan West-Duitsers (02/10/2016 - De Redactie)

Een kwarteeuw na de hereniging gaapt er nog steeds een grote kloof tussen voormalig Oost- en West-Duitsland op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit gegevens van het Duitse agentschap voor arbeidsvoorziening. [naar artikel]

6. LIVEBLOG BARCELONA-LAS PALMAS (21u). Maakt wonderkind Lamine Yamal ook vandaag het verschil? (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona krijgt Las Palmas over de vloer. De Catalanen palmen nog steeds de tweede plaats in en gaat op zoek naar een derde overwinning op rij in La Liga. De troepen van Xavi Hernandez zijn inmiddels al 8 wedstrijden ongeslagen in de Spaanse competitie. Kunnen ze leider Real Madrid weer onder druk zetten? Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

7. LIVEBLOG BARCELONA-LAS PALMAS. Maakt wonderkind Lamine Yamal ook vandaag het verschil? (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVEBLOG GENK-STANDARD. Daar is de voorsprong! Invaller El Hadj zet thuisploeg verdiend op voorsprong (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVEBLOG FENERBAHCE-UNION. Daar is de voorsprong! Rasmussen kopt Union verdiend op voorsprong (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union trekt naar Turkije voor de terugronde van achtste finales van de Conference League. De Brusselaars moeten een 3-0-achterstand proberen recht te zetten tegen het Fenerbahçe van Rode Duivel Michy Batshuayi. Wat kan Union in deze ‘mission impossible’? [naar artikel]

10. LIVEBLOG FRANKFURT-UNION. Union brengt Frankfurt meermaals in problemen, Duitsers stribbelen tegen (22/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union speelde vorige week in de Conference League gelijk tegen Frankfurt na een sterke tweede helft. Kunnen trainer Alexander Blessin en zijn spelers in Duitsland hun beste niveau vanaf de eerste minuut halen? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]