Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Zo maak je een goed cv in 2019

08/08/2019 - 08:01
"Kun je anno 2019 nog voor de dag komen met een simpel A4’tje met je werkervaring erop? Moeten we niet massaal filmpjes maken, bijzondere lay-outs..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hoe maak je zelf een goed mondmasker? Professor Leroux van het UZ Gent: "Een dubbele katoenen laag blijkt nog steeds heel goed" (16/03/2020 - VRT NWS)

Professor voor infectiepreventie Isabel Leroux van het Universitair Ziekenhuis in Gent zegt dat een masker gemaakt van dubbel katoen een goed alternatief is voor de commercieel aangekochte maskers. "Het is geen volwaardig alternatief voor het eendenbekmasker, maar wel goed genoeg voor dokters die bij patiënten moeten gaan." [naar artikel]


2. Max Verstappen blikt terug op historische dag: "Maak geen fout, maak geen fout!" (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het is alweer even geleden, op 15 mei van dit jaar, maar pas deze week is Max Verstappen in het zonnetje gezet door Guinness World Records voor [naar artikel]


3. 'Maak u geen zorgen madame. Ik maak niet veel lawaai' (10/04/2019 - De Morgen)

Geen klezmerorkesten, gisteren op de Dienst Cultuur van de Stad Brussel. Ook geen panfluiters. Wel dans en drama, op de auditie voor straatartiesten. Spelen voor de jury, in de hoop op een badge. 'Ik ben een vogel die kan dansen.' [naar artikel]


4. Zanger Gregory Porter: ‘Ik maak mijn albums zoals ik een curry maak’ (02/08/2020 - De Morgen)

Jamie Oliver is zijn held en serveer hem niet zomaar een kopje koffie. Maar waar wordt jazzzanger Gregory Porter (48) nog warm van? ‘Zwitserse whisky is echt heel bijzonder.’ [naar artikel]


5. Nog vier wedstrijden voor de boeg: maak nu een Gouden Klassiekers-ploeg en maak kans op schitterende prijzen (11/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Michal Kwiatkowski won gisteren de Amstel Gold Race na een millimetersprint tegen Benoit Cosnefroy. We zien beide protagonisten ongetwijfeld opnieuw meespelen voor de prijzen in de Waalse Pijl en in Luik-Bastenaken-Luik, maar eerst worden de Brabantse Pijl en Parijs-Roubaix afgewerkt. Maak voor dat het te laat is een Gouden Klassiekers-ploeg en maak kans op verschillende prijzen. [naar artikel]


6. Vrijdag, nachodag. Zo maak je de lekkerste nacho’s volgens Jelle Beeckman: “Met deze handige hack maak je zélf je tortilla’s” (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie een portie nacho’s bestelt in een willekeurige Belgische horecazaak, krijgt waarschijnlijk een bedje van krokante tortillachips met daarbovenop drie toppings: zure room, guacamole en tomatensalsa. “Toch houdt niemand je tegen om deze klassieke drievuldigheid links te laten liggen", vindt Jelle Beeckman of The Messy Chef. Hij deelt tips om je nacho’s nét messy genoeg te maken en twee recepten van nacho’s met een twist. [naar artikel]


7. Even genoeg van alcohol? Zo maak je feestelijke mocktails: “Maak geen drankje met fruitsap, dat wordt al snel te zoet en te zwaar” (27/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Heb je na het afgelopen feestweekend even genoeg van alcohol? Of wil je eens iets anders proberen? Dan kan een mocktail een welgekomen alcoholvrij alternatief zijn. “Niets mis met water als je niet drinkt, maar het mag soms wel wat meer zijn”, aldus Marie Claessens van The Mocktail Club. Ze deelt tips om zelf de lekkerste mocktails te maken én om ze bij je gerechten te laten passen. “Het is een misverstand dat elke mocktail vanuit bruiswater moet vertrekken.” [naar artikel]


8. Bakt een goedkope pan even goed als een dure? En hoe kies je een die lang meegaat? Chef tipt: “Goed gebruik even belangrijk dan goed onderhoud” (26/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Wie een nieuwe pan van Le Creuset of Demeyere in huis wil halen, telt daar heel wat geld voor neer: is het die investering waard of bakt een goedkoper exemplaar even goed? En wat kan je als consument zélf doen om die pan langer te laten meegaan? Chef Filip Claeys van restaurant De Jonkman (**) legt uit waar je op moet letten bij je pankeuze. Daarnaast beoordelen we vijf pannen op vlak van antiaanbaklaag en hittespreiding. “Dit is een goede allrounder voor in de keuken.” [naar artikel]


9. “Maak er een goed voornemen van wat meer aandacht te besteden aan uw spaargeld” (12/01/2017 - Het Belang van Limburg)

De feestdagen zijn achter de rug, de kerstboom staat weer op zolder. Maar hopelijk heeft u, samen met die boom, uw goede voornemens nog niet opgeborgen. Wat meer sporten, stoppen met roken,… Het zijn evidente beloftes die we onszelf toewensen, telkens we een nieuwe kalender ophangen. Minder evident is het voornemen om wat meer aandacht te besteden aan ons spaargeld. De historisch lage spaarboekrente zou ons daartoe nochtans moeten aanzetten. En toch doen we dat niet. Omdat we het niet kunnen of niet durven. [naar artikel]


10. Dit brood blijft meer dan een jaar goed en zo maak je het (25/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Op Pinterest zie je normaal hippe recepten verschijnen die er allemaal heel lekker uitzien en waarvan het water je spontaan in de mond begint te lopen, maar het trending 'survival bread' of 'overlevingsbrood' ziet er allesbehalve sexy uit. Toch is het aan een opmars bezig op sociale media. Reden: je kunt het een jaar lang bewaren. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!