BusinessAM

17/10/2019 - 05:01
" De drie Belgische teams in de Eurocup basketbal voor vrouwen hebben woensdag alledrie hun eerste wedstrijd verloren. Namen ging met 70-41 de boot in bij Olympiacos, Luik werd met 81-48 vernederd door Carolo Flammes. Sint-Katelijne-Waver verloor met 59-55 van Szekszard. Namen, de ploeg van bondscoach Philip Mestdagh, vormde geen noemenswaardige tegenstander voor het Griekse Olympiacos, […] Het bericht Eurocup basket (v) – Luik en Namen krijgen pandoering, nipte nederlaag voor Sint-Katelijne-Waver verscheen eerst op Metro."

1. Eurocup basket (v) – Luik en Namen krijgen pandoering, nipte nederlaag voor Sint-Katelijne-Waver (16/10/2019 - Metro)

De drie Belgische teams in de Eurocup basketbal voor vrouwen hebben woensdag alledrie hun eerste wedstrijd verloren. Namen ging met 70-41 de boot in bij Olympiacos, Luik werd met 81-48 vernederd door Carolo Flammes. Sint-Katelijne-Waver verloor met 59-55 van Szekszard. Namen, de ploeg van bondscoach Philip Mestdagh, vormde geen noemenswaardige tegenstander voor het Griekse Olympiacos, […] Het bericht Eurocup basket (v) – Luik en Namen krijgen pandoering, nipte nederlaag voor Sint-Katelijne-Waver verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. EuroCup basket – Sam Van Rossom wint tweede EuroCup met Valencia (15/04/2019 - Metro)

Sam Van Rossom heeft maandagavond voor de tweede keer in zijn carrière de EuroCup basket gewonnen. In de derde en beslissende wedstrijd van de finale haalden ze het met 89-63 (46-33) van Alba Berlijn. Van Rossom speelde achttien minuten, maar kwam daarin niet tot scoren. Hij liet wel vier assists en een rebound noteren. Valencia […] Het bericht EuroCup basket – Sam Van Rossom wint tweede EuroCup met Valencia verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Reggio Emilia verkoopt Zenit Sint-Petersburg pandoering in kwartfinale EuroCup (06/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Het Italiaanse Reggio Emilia heeft het dinsdag met ruime 75-61 cijfers van het Russische Zenit Sint-Petersburg gehaald in de kwartfinales van de EuroCup basketbal, de tweede grootste Europese competitie. Bayern München won met 83-75 van een ander Russisch team, Unics Kazan. [naar artikel]

4. Castors Braine wint makkelijk in FIBA EuroCup, nederlaag voor Namen (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Castors Braine heeft woensdag op de eerste speeldag van de EuroCup basketbal voor vrouwenteams het thuispubliek plezierd met een klinkende zege. De Belgische kampioen legde de Portugese kampioen Uniao Sportiva met 97-42 (rust: 52-27) over de knie. [naar artikel]

5. Namen en Castors Braine lijden nederlaag op EuroCup basketbal (03/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Castors Braine heeft donderdag op de tweede speeldag van de groepsfase van de EuroCup basketbal voor vrouwenteams met 74-60 (rust: 39-33) verloren op bezoek bij het Spaanse Uni Girona. Ook Namen ging onderuit. Het Tsjechische Nymburk was thuis met 70-41 (rust: 40-28) te sterk. [naar artikel]

6. Tabu en Hervelle lijden met Bilbao nederlaag in EuroCup tegen Berlijn (09/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Belgian Lions Jonathan Tabu en Axel Hervelle hebben woensdag met hun Spaanse club Bilbao een 86-94 nederlaag geleden tegen het Duitse Berlijn op de vijfde speeldag in de EuroCup basketbal. [naar artikel]

7. FIBA EuroCup (v) – Luik strandt in barrages na nieuwe nederlaag tegen Nantes (17/10/2018 - Metro)

Na de heenmatch voor eigen publiek (56-75) heeft Luik woensdag ook de terugmatch in Nantes met 81-60 (rust: 42-29) verloren in de barrages van de FIBA EuroCup basketbal bij de vrouwen. Namen sneuvelde vorige week eveneens in de barrages, na twee kansloze nederlagen tegen het Spaanse Bizkaia Guernica. De club greep zo voor het eerst […] Het bericht FIBA EuroCup (v) – Luik strandt in barrages na nieuwe nederlaag tegen Nantes verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. EuroCup basketbal (v) – Europees avontuur zit erop voor Sint-Katelijne-Waver na nederlaag tegen Tarbes (13/12/2018 - Metro)

Op de zesde en laatste speeldag in groep J van de Eurocup voor vrouwen heeft Sint-Katelijne-Waver donderdag een 51-61 nederlaag geleden tegen het Franse Tarbes. Bij de rust stonden de youngsters van Sint-Katelijne-Waver 24-29 in het krijt. Na de nederlaag zit het Europese avontuur erop. Tegen groepsleider Tarbes kwam Sint-Katelijne in het eerste kwart 11-17 […] Het bericht EuroCup basketbal (v) – Europees avontuur zit erop voor Sint-Katelijne-Waver na nederlaag tegen Tarbes verscheen eerst op Metro. [naar artikel]