Gazet van Antwerpen

AA Gent sleept diep in blessuretijd nog een knap punt uit de brand tegen Wolfsburg

24/10/2019 - 21:12
"AA Gent heeft op de valreep een knap gelijkspel behaald tegen Wolfsburg. De Buffalo’s stonden na 23 minuten al op een 0-2-achterstand, maar de tweede treffer van Roman Yaremchuk zorgde diep in blessuretijd nog voor een 2-2-gelijkspel."

1. AA Gent sleept diep in blessuretijd nog een knap punt uit de brand tegen Wolfsburg (24/10/2019 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft op de valreep een knap gelijkspel behaald tegen Wolfsburg. De Buffalo’s stonden na 23 minuten al op een 0-2-achterstand, maar de tweede treffer van Roman Yaremchuk zorgde er in minuut 94 nog voor dat AA Gent 2-2 gelijkmaakte. [naar artikel]

2. Negenkoppig Anderlecht sleept punt uit de brand tegen OHL, Van Crombrugge grote held met strafschopredding in waanzinnige blessuretijd (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft na een knotsgekke ontknoping een thuisnederlaag in extremis afgewend. Paars-wit kwam tegen OH Leuven op een dubbele achterstand, maar Joshua Zirkzee en Hendrik van Crombrugge loodsten negen Brusselaars met twee goals én een penaltysave naar een verdiend punt (2-2). [naar artikel]

3. Antwerp sleept in blessuretijd zege uit de brand tegen Seraing en zet Union onder druk (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een moeilijke wedstrijd, waarin Antwerp na 63 minuten met tien man kwam te staan door rood voor Samatta, is The Great Old er toch in geslaagd om een 0-1-zege uit de brand te slepen in Seraing dankzij een owngoal van Dietsch. Daarmee zet de tweede in de stand druk op leider Union. [naar artikel]

4. Ook AA Gent sleept pas in blessuretijd gelijkspel uit de brand (28/08/2016 - Het Belang van Limburg)

AA Gent en Anderlecht hebben net als Club Brugge en Standard Luik eerder op de dag 2-2 gelijkgespeeld. De Buffalo’s waren zowat de hele partij de betere ploeg en versierden genoeg kansen om vijf keer te scoren, maar vooral Jérémy Perbet liet het afweten. Een knappe flits van Lukasz Teodorczyk leek een bleek paars-wit lange tijd de volle buit te bezorgen, maar diep in blessuretijd bezorgde Nana Asare met een knappe volley alsnog een puntendeling. [naar artikel]

5. Genk heeft heimwee naar gouden trio: Berge sleept in blessuretijd punt uit de brand (31/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een knal van Sander Berge zorgde in de slotseconden voor een gelijkspel tegen Antwerp. De Noor kon zo de vijfde nederlaag van het seizoen voor de... [naar artikel]

6. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

7. LIVEBLOG LEIPZIG-WOLFSBURG. Wat kan Openda tegen het Wolfsburg van Bornauw en Vranckx? (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Loïs Openda staat tegenover het Wolfsburg van Aster Vranckx en Sebastiaan Bornauw op zaterdag. Het team van Openda zit volop in de strijd om een Champions League-plaats. Kan Openda weeral beslissend zijn of zetten zijn Wolfsburg-Belgen hem een hak? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

8. LIVEBLOG LEIPZIG-WOLFSBURG (15u30). Helpt Openda Leipzig voorbij de Wolfsburg-Belgen? (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Loïs Openda staat tegenover het Wolfsburg van Koen Casteels, Aster Vranckx en Sebastiaan Bornauw op zaterdag. Het team van Openda zit volop in de strijd om een Champions League-plaats. Kan Openda weeral beslissend zijn of zetten zijn Wolfsburg-Belgen hem een hak? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]