Lommel pakt op de valreep gelijkspel in Westerlo

02/11/2019 - 21:31
"Lommel pakte op de valreep een verdienstelijk gelijkspel in Westerlo. De thuisploeg kwam een kwartier voor tijd op voorsprong via Abrahams. Maar de beste man op het veld, Abdoulie Sanyang, vond vlak voor tijd ook het bevrijdende gaatje: 1-1."

1. Westerlo pakt ondanks vroege rode kaart nog punt bij Virton (30/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo en Virton hebben zaterdag de punten gedeeld in een 1-1 gelijkspel op de derde speeldag van de tweede periode. Westerlo komt met 4 punten voorlopig op een gedeelde tweede plaats naast Lommel, Beerschot en Union. Virton telt nu twee punten na drie speeldagen en is zesde. [naar artikel]

2. Lommel SK pakt 7 op 9 na doelpuntloos gelijkspel tegen Moeskroen (27/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK bleef voor eigen publiek steken op een doelpuntloos gelijkspel tegen Moeskroen: 0-0. Groen-wit pakt daarmee zeven op negen en vergroot de afstand tot rode lantaarn Virton met zes punten. [naar artikel]

3. Proximus League – Westerlo komt stap dichterbij Play-off 2 na gelijkspel tegen Lommel (22/02/2019 - Metro)

Westerlo en Lommel hebben vrijdag 2-2 gelijkgespeeld op de 27e en voorlaatste speeldag van de Proximus League. Play-off 2 komt zo weer een stap dichterbij voor de Kemphanen van coach Bob Peeters, al gaven ze pas in de blessuretijd de overwinning weg. Maxime Biset bracht Westerlo op voorsprong, Glenn Claes (45+1.) maakte op slag van […] Het bericht Proximus League – Westerlo komt stap dichterbij Play-off 2 na gelijkspel tegen Lommel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Lommel SK pakt de 3 punten thuis tegen Beerschot (10/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Na het verdienstelijke gelijkspel vorige week op Westerlo hebben de Lommelaren het vertrouwen opnieuw kunnen tanken. Lommel won op eigen veld dankzij een formidabele goal van Brebels met 1-0 tegen een onmondig Beerschot. Kunnen we na deze 4 op 6 stilaanspreken over het Peter Maes-effect? [naar artikel]

5. Matig Westerlo houdt punt over aan eerste competitiewedstrijd in ruim een maand (17/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo moest zich tevreden stellen met een gelijkspel tegen Lommel: 1-1. Op basis van de eerste helft gevleid voor de bezoekers die omwille van Covid-19 meer dan een maand niet in actie kwamen en tegen Lommel moeite hadden met het ritme. Jonathan Hendrickx miste voor de rust zelfs een strafschop voor Lommel. Atabey Cicek bracht Westerlo tegen de gang van het spel op voorsprong. Net voor de rust lukte Annas Zaroury de gelijkmaker. [naar artikel]

6. 1B-leider Westerlo trekt winterstop in met gelijkspel tegen hekkensluiter Virton (19/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Westerlo heeft zondagavond op de valreep een blamage kunnen vermijden tegen rode lantaarn Virton tijdens de zestiende speelronde in de 1B Pro League (1-1). [naar artikel]

7. Lommel gooit in toegevoegde tijd een verdiend punt weg tegen leider Westerlo (27/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Lommel leek zaterdagavond na negentig minuten op weg naar een gelijkspel tegen competitieleider Westerlo, maar gaf in de toegevoegde tijd een verdiend punt nog uit handen. Een pijnlijke nederlaag. Groen-wit blijft zo achter met 1 op 15. [naar artikel]

8. Lommel SK haalt op de valreep nog twee nieuwkomers (06/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK heeft na het aantrekken van doelman Daniel Grimshaw maandagnamiddag op de valreep nog twee inkomende transfers gerealiseerd op Transfer Deadline Day. [naar artikel]

9. Westerlo verstevigt leidersplaats na 4-1 zege tegen Lommel (16/09/2018 - Metro)

Westerlo is er vandaag op de zesde speeldag van eerste klasse B in geslaagd de kloof met Lommel tot vier punten uit te diepen. De Kemphanen wonnen thuis met 4-1 van de Limburgers. Voor de thuisploeg scoorden Jens Naessens (3. en 53.), Lukas Van Eenoo (34.) en Kurt Abrahams (61.). In de 65e minuut schonk […] Het bericht Westerlo verstevigt leidersplaats na 4-1 zege tegen Lommel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. LIVE. Westerlo of Beerschot: wie neemt de leiding in 1B? (07/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo en Beerschot duelleren zaterdagavond in het Kuipje met de drie punten als inzet. Ook de leidersplaats staat op het spel, want Union blijft na het gelijkspel in Lommel (2-2) steken op 10 punten. Komt Westerlo alleen op kop? Of nestelt Beerschot zich wat comfortabeler in de top vier? Volg hier de topper van speeldag 5 in 1B LIVE! Aftrap om 17u. [naar artikel]

11. Lommel SK wint op de valreep bij KV Oostende: “Geeft fijn gevoel voor volgende partij” (13/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK nam de drie punten mee op bezoek bij KV Oostende. Dankzij een fraai afstandsschot van Zalan Vancsa (18) in de slotseconden trokken de Noord-Limburgers op de valreep het laken naar zich toe: 0-1. [naar artikel]

12. Lommel SK pakt zwaarbevochten punt tegen Union (23/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK en Union konden zaterdagavond niet scoren in hun onderlinge duel. Door het 0-0 gelijkspel komen beide teams voorlopig samen aan kop in 1B. [naar artikel]

13. Westerlo klimt naar tweede plaats in 1B na thuiszege tegen Lommel (11/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Westerlo heeft zaterdagavond op de 21e speeldag in de Proximus League met 2-1 gewonnen van Lommel. [naar artikel]

14. Proximus League – Lommel verliest leidersplaats na gelijkspel tegen Union (26/01/2020 - Metro)

Union en Lommel hebben zondag de negende speeldag van de tweede ronde van de Proximus League afgesloten met een 2-2 gelijkspel. Door dit puntenverlies verspeelt Lommel de leidersplaats aan Virton. Bij de thuisploeg mocht Sébastien Pocognoli voor de eerste keer starten aan de wedstrijd. In de eerste helft bracht Teuma (15.) Union na een kwartier […] Het bericht Proximus League – Lommel verliest leidersplaats na gelijkspel tegen Union verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

15. Westerlo pakt punt in Union: tweede gelijkspel op rij (30/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

Vorig seizoen had Westerlo drie van de vier competitiewedstrijden verloren tegen Union. Bob Peeters liet sterkhouder Christian Brüls verrassend thuis en opteerde voor een vijfmansverdediging. Die aanpak loonde. Ondanks een rode kaart in de slotfase voor Nader Ghandri pakte Westerlo verdiend een punt in de topper. [naar artikel]

16. Lommel gaat spektakelloos onderuit in Westerlo (11/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Lommel verloor vanavond nipt op het veld van Westerlo. Van Eenoo en Brüls brachten de thuisploeg 2-0 voor, de aansluitingstreffer van SK kwam te laat. [naar artikel]

17. Proximus League – Westerlo klimt naar tweede plaats na thuiszege tegen Lommel (11/01/2020 - Metro)

Westerlo heeft zaterdagavond op de 21e speeldag in de Proximus League met 2-1 gewonnen van Lommel. Op voorzet van Christian Brüls opende Lukas Van Eenoo na 71 minuten de score in het Kuipje. Tien minuten later stelde Brüls met een mooi afstandsschot de thuiszege veilig. Via Krizan lukten de bezoekers nog de aansluitingstreffer, maar verder […] Het bericht Proximus League – Westerlo klimt naar tweede plaats na thuiszege tegen Lommel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

18. Westerlo bezorgt Lommel vroege kater (03/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Lommel begon gisteren met een katertje aan het nieuwe seizoen. Het sterkere Westerlo kwam, zag en overwon aan de Gestelsedijk. Van Eenoo en Abrahams tekenden voor de doelpunten: 0-2 [naar artikel]

19. Proximus League – Beerschot Wilrijk pakt op de valreep de volle buit tegen Tubeke (06/10/2018 - Metro)

Beerschot Wilrijk heeft zaterdagavond op de negende speeldag van de Proximus League een late 1-0 zege geboekt tegen Tubeke. Uitblinker Noubissi zorgde vier minuten voor tijd voor de verlossing. De Antwerpenaars (15 ptn) komen in de tussenstand in 1B naast KV Mechelen en Lommel op kop, Tubeke blijft onderaan hangen met zes punten. Beerschot Wilrijk […] Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk pakt op de valreep de volle buit tegen Tubeke verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

20. Football Talk. Lommel zet 2019 in met driepunter tegen Westerlo - Benteke in kern Crystal Palace - Vermaelen traint opnieuw bij Barcelona (11/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Lommel SK heeft met 2-1 gewonnen van Westerlo op de 21ste speeldag in de Proximus League. [naar artikel]

21. Lommel behoudt waterkans op play-off 2 na gelijkspel in Kempense derby (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)

De Kempense derby eindigde vrijdag onbeslist (2-2) en zo behouden Lommel (waterkans) en Westerlo (goede kans) nog uitzicht op play-off 2. De beslissing valt op de slotdag. [naar artikel]

22. Lommel en Lokeren schieten weinig op met gelijkspel onderaan 1B (29/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Lommel en Lokeren hebben zondag de punten gedeeld na een 1-1 gelijkspel op de achtste speeldag in 1B. Lokeren staat nu zesde met 6 punten en wordt gevolgd door Lommel dat 4 punten telt. [naar artikel]

23. Proximus League – Lommel en Union blijven op een doelpuntenloos gelijkspel steken (23/11/2019 - Metro)

SK Lommel en Union zijn er zaterdag niet in geslaagd te scoren tijdens hun onderlinge ontmoeting aan de Gestelsedijk op de tweede speeldag van de tweede periode in de Proximus League. Door het 0-0 gelijkspel komen beide teams voorlopig samen aan kop in 1B met 4/6. Beerschot kan later op de avond (om 20u30) wel […] Het bericht Proximus League – Lommel en Union blijven op een doelpuntenloos gelijkspel steken verscheen eerst op Metro. [naar artikel]