Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Huiszoeking bij speciale eenheden

11/11/2019 - 17:31
"In een onderzoek naar een criminele organisatie die zich schuldig maakte aan schriftvervalsing en heling zijn speurders ook binnengevallen bij de speciale eenheden van de federale politie in Etterbeek. Dat bevestigt Wenke Roggen van het federaal parket."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Huiszoeking bij speciale eenheden (11/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

In een onderzoek naar een criminele organisatie die zich schuldig maakte aan schriftvervalsing en heling zijn speurders ook binnengevallen bij de... [naar artikel]


2. Huiszoeking in Brusselse lokalen van speciale eenheden politie (11/11/2019 - Het Nieuwsblad)

In de lokalen van de speciale eenheden van de federale politie in Schaarbeek heeft vorige week dinsdag een huiszoeking plaatsgevonden. Dat meldt La Dernière Heure en het nieuws wordt aan Belga bevestigd door het federaal parket. Ook op andere plaatsen werden huiszoekingen gevoerd in het kader van een dossier waarin onderzoek gedaan wordt naar “een criminele organisatie, verdacht van valsheid in geschrifte, heling en oplichting”, zo klinkt het. Tien mensen zijn aangehouden. [naar artikel]


3. Een ‘drugskoker’ met vuurwapens: daarom stuurde politie speciale eenheden naar huiszoeking die fataal afliep (09/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

In het centrum van Gent heeft maandagochtend een huiszoeking plaatsgevonden met dodelijke afloop. Een mogelijkheid waar vooraf al rekening mee gehouden werd, en dus werden speciale eenheden ingezet. Niet zomaar, want bewoner Sebastiaan D.C. (43) stond niet alleen te boek als ‘koker van synthetische drugs’, maar ook als vuurwapengevaarlijk. En volgens de eerste verklaringen was een vuurwapen ook het eerste waar hij naar greep. Een reconstructie. [naar artikel]


4. Agent van speciale eenheden overleden na huiszoeking in Charleroi, tweede agent en schutter in kritieke toestand (18/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Na agent van speciale eenheden ook verdachte overleden na huiszoeking Charleroi, tweede agent nog in kritieke toestand (18/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ▶ Na agent van speciale eenheden ook verdachte overleden na huiszoeking Charleroi - volg de persconferentie (18/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!