Standard en Anderlecht houden elkaar in evenwicht

15/12/2019 - 16:47
"Standard en Anderlecht hebben zondag 1-1 gelijkgespeeld. Op Sclessin scoorde Selim Amallah de 1-0 vijf minuten voor rust, Kemar Roofe scoorde in de tweede helft de gelijkmaker."

1. Standard en Anderlecht houden elkaar in evenwicht (15/12/2019 - Metro)

Standard en Anderlecht hebben 1-1 gelijkgespeeld op de 19e speeldag in de Jupiler Pro League. Op Sclessin scoorde Selim Amallah de 1-0 vijf minuten voor rust. Kemar Roofe (67.) lukte de gelijkmaker. Na een tweede gele kaart voor Sieben Dewaele (72.) wisten de Rouches de manmeersituatie in het slot niet uit te buiten. Standard komt […] Het bericht Standard en Anderlecht houden elkaar in evenwicht verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Aangename Clasico levert geen winnaar op: Anderlecht en Standard houden elkaar in evenwicht (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Géén bezoekende fans van Standard, wél een punt voor de Rouches. De 2-2 was het tweede puntenverlies in eigen huis dit seizoen voor Anderlecht. Na Club Brugge kwam dus ook Standard een puntje rapen in het Lotto Park. [naar artikel]

3. Standard en STVV houden elkaar in evenwicht in slappe derby (23/12/2017 - Het Belang van Limburg)

De streekderby tussen Standard en STVV heeft geen winnaar opgeleverd. In een bitsige wedstrijd met acht gele kaarten werden er maar weinig kansen versierd. Standard leek met een laat doelpunt alsnog de drie punten te pakken, maar een rechtstreeks binnengetrapte corner zorgde voor een puntendeling. Door het 1-1 gelijkspel laat Standard de kans liggen om naast de Kanaries te komen in de stand. STVV blijft alleen zesde, de Rouches zijn achtste in de Jupiler Pro League. [naar artikel]

4. LIVE: Standard en Brugge houden elkaar voorlopig in evenwicht (0-0) (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Sclessin Standard staat op 2 punten van een plek in play-off 1 [naar artikel]

5. Club Brugge en Standard houden elkaar in evenwicht op Sclessin (25/02/2018 - Sporza)

Competitieleider Club Brugge heeft voor de vierde keer op rij gelijkgespeeld. Standard schiet niet veel op met een punt in de strijd om de top zes. [naar artikel]

6. LIVE: Standard en Gent houden elkaar voorlopig in evenwicht (0-0) (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sclessin Negen op negen voor Gent in PO1? Mpoku geblesseerd Ref: Wim Smet [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Waasland-Beveren en Standard houden elkaar in evenwicht (03/08/2018 - Metro)

Waasland-Beveren en Standard Luik hebben de tweede speeldag in de Jupiler Pro League ingezet met een doelpuntenloos gelijkspel op de Freethiel. Het seizoensdebuut van Mehdi Carcela bij de Rouches werd ontsierd door een rode kaart in de slotminuten. Michel Preud’homme bracht op de Freethiel dezelfde elf Rouches aan de aftrap die AA Gent klopten op […] Het bericht Jupiler Pro League – Waasland-Beveren en Standard houden elkaar in evenwicht verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Standard en Charleroi houden elkaar in evenwicht in Waalse derby die enkel in slotfase kan bekoren (15/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar in het Waals onderonsje tussen Standard en Charleroi. Veel fysiek spel en weinig doelkansen ondanks een boeiend slot, tot zover de negentig minuten tussen de twee tenoren ten zuiden van de taalgrens. [naar artikel]