Tijdens het staatsbanket tijdens het officieel bezoek van ons vorstenpaar aan Nederland kreeg Koning Filip andere maaltijden voorgeschoteld dan de rest van de aanwezigen. Onze koning is overgeschakeld op een glutenvrij dieet, zo blijkt. [naar artikel]
Bronnen dicht bij de Koning stellen dat de vorst sinds kort een strikt glutenvrij dieet volgt. Tijdens het recente staatsbezoek aan Nederland zou [naar artikel]
Koning Filip (56) zweert pasta en brood af en is overgeschakeld op een glutenvrij dieet. Omdat hij “gezond wil leven”. Diëtisten stellen zich vragen bij de nieuwe eetgewoontes van onze vorst. “Zomaar gluten schrappen uit je maaltijden kan zelfs schadelijk zijn voor je lichaam.” [naar artikel]
Wat eten en drinken onze gekroonde hoofden? Nee, niet alleen kreeft en kaviaar met een coupe champagne erbij. Het blijken ook maar gewone mensen te zijn, die houden van de simpele dingen des levens. Zo vallen koning Willem-Alexander (55) en koningin Máxima (51) vaak terug op hun magnetron en geniet de Deense koningin Margrethe (82) nog het meeste van een hotdog. Wat ligt er bij de Europese royals zoal op het bord? [naar artikel]
De voetbaltalkshow ‘Extra Time’ begint volgende week vanop een totaal andere locatie en met een nieuwe opstelling. VRT CANVAS en Sporza trappen het nieuwe seizoen af in de voetbalkantine van KV Bonheiden. Filip Joos zal voortaan de gesprekken over het voorbije voetbalweekend in goede banen leiden. Daarmee wordt hij de opvolger van Aster Nzeyimana, die de overstap maakte naar VTM. [naar artikel]
Het glutenvrije dieet heeft er een aanhanger bij: Koning Filip. Hij eet geen brood, pasta of koekjes meer, want gluten zitten in granen als tarwe, gerst en haver. Het is niet bekend of koning Filip gluten mijdt omdat hij een voedselintolerantie heeft, dan wel of hij één van de believers is dat het gezonder zou zijn. Maar is glutenvrij eten wel zonder meer gezond? [naar artikel]
Een restaurant in Dublin, in Ierland, serveert alleen nog aangepaste menu's, zonder gluten of melkproducten bijvoorbeeld, aan klanten die een [naar artikel]
Een restaurant in het Ierse Dublin serveert alleen nog aangepaste menu's, zonder gluten of melkproducten bijvoorbeeld, aan klanten die een [naar artikel]
Wie gluten resoluut van zijn menu schrapt zonder medische redenen, doet zijn lichaam misschien wel meer kwaad dan goed. Dat wijst een onderzoek van Massachusetts General Hospital and Harvard Medical School uit. De onderzoekers ontdekten dat een glutenvrij dieet kan resulteren in een verminderde consumptie van volle granen, wat op zijn beurt opnieuw cardiovasculaire problemen kan veroorzaken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.