Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Liefde voor mijn "(Sun)burnt Country" Australië

09/01/2020 - 16:06
"Eveline Masco is correspondent voor de VRT in Australië. De voorbije weken bracht ze duiding over de omvangrijke en aanhoudende bosbranden die het land nu al maanden teisteren. En het einde van de branden lijkt nog niet in zicht. Vandaag en morgen gaan de temperaturen opnieuw de hoogte in. De vrees is dat dat de branden verder zal aanwakkeren. Het drama dat zich de laatste maanden afspeelt in haar nieuwe thuisland, raakt haar ook persoonlijk."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE TUNESIË-AUSTRALIË. Dankzij een goal van Duke leidt Australië bij rust, kan Tunesië reageren na de pauze? (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groep D • Al Janoub Stadium • Scheidsrechter: Daniel Siebert (Duitsland) • Tunesië speelde gelijk tegen Denemarken, Australië verloor van Frankrijk [naar artikel]


2. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Denen moeten winnen van Australië om door te stoten naar achtste finales, Skov Olsen in de basis (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


3. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Leckie draait Maehle helemaal dol en zorgt voor delirium! Australië virtueel naar achtste finales (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


4. ‘De grote liefde van mijn leven ben ik kwijt, maar de liefde zelf heb ik nog niet opgegeven’: Said leidt al jaren een dubbelleven (03/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Bavo Van Broeck uit Vilvoorde wint op Nektapijtenfestival in Australië: "Mijn moeder is geen fan van mijn kapsel" (02/03/2022 - VRT NWS)

In Australië heeft Bavo Van Broeck uit Vilvoorde het zogenoemde Mulletfest of Nektapijtenfestival gewonnen in de categorie "rookie". "Dat is voor een nektapijt dat er nog geen 2 jaar staat", legt hij uit aan Radio 2 Vlaams-Brabant. [naar artikel]


6. Lindsay Lohan is verloofd: “Hij is mijn liefde, mijn leven, mijn toekomst” (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Prachtig nieuws van Lindsay Lohan: de Amerikaanse actrice is door haar vriend Bader Shammas, met wie ze zo’n twee jaar samen is, ten huwelijk gevraagd en ze heeft ‘ja’ gezegd. Het is de tweede keer dat ze verloofd is. [naar artikel]


7. Michelle Obama open in nieuwe biografie: “Barack is mijn beste vriend, mijn grote liefde en de grootste storende factor in mijn leven” (11/11/2022 - Het Belang van Limburg)

“Ik stop ermee om jullie moeder te zijn! Mij kan het niet meer schelen.” Wie is dat daar, die zoiets roept tegen haar kinderen? Het is een wereldberoemde moeder. Michelle Obama vertelt over haar uitbarsting in haar nieuwe boek Het licht in ons. En ze is er níét trots op. Integendeel. Kleine kantjes, grote zwaktes, boze of verdrietige gevoelens: ze gooit het open op tafel. Maar wel met gevoelige levenslessen voor iedereen. Die lees je eerst bij ons, want Billie mag er in een exclusieve voorpublicatie voor Vlaanderen vier wijsheden uit halen: met Michelle zelf, haar vader, haar kinderen en tot slot Barack in de hoofdrol. [naar artikel]


8. Acteur Ward Kerremans geniet van succes in carrière én liefde: “De bouwstenen van mijn geluk? Mijn werk, mijn zoontje en Danira” (17/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het is al zijn derde hoofdrol op twee jaar tijd. Na de psychologische kwelling in ‘Noise’ waagt Ward Kerremans (35) zich in de nieuwe ‘Streamz’-reeks ‘Alter Ego’ aan mysterie en kwetsbaarheid. Succes op het werk dus, én geluk in de liefde, want Ward vindt al anderhalf jaar in Danira Boukhriss Terkessidis (33) zijn ideale partner. “Ik heb er nooit aan getwijfeld dat het zou klikken tussen haar en mijn zoontje.” [naar artikel]


9. De familievrouw Sophie Wilmès: “Mijn gezin, dat is mijn leven, mijn zuurstof, mijn eten en mijn drinken” (22/04/2022 - Het Nieuwsblad)

Toen Sophie Wilmès (MR) in de vorige legislatuur doorstootte naar de top van de nationale politiek, nam haar echtgenoot Chris Stone het management over het huishouden van haar over. Nu hij af te rekenen krijgt met een agressieve hersentumor, wil Wilmès zich volledig kunnen terugplooien op hem en haar gezin. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!