07/03/2020 - 19:13
"Tweede wedstrijd voor de Red Flames op de Algarve Cup. Onze nationale voetbalvrouwen kijken thuisland Portugal in de ogen. De Flames verloren..."

1. KIJK LIVE. Red Flames duiken de rust in met brilscore op het bord, komt er een goal in de tweede helft? (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tweede wedstrijd voor de Red Flames op de Algarve Cup. Onze nationale voetbalvrouwen kijken thuisland Portugal in de ogen. De Flames verloren... [naar artikel]

2. LIVE. Gent en Zulte Waregem duiken met brilscore de rust in, wél goals in tweede helft? (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Gent - Zulte Waregem • Aftrap: 20u30 • Beide ploegen op zoek naar eerste overwinning • Ref: Christof Dierick [naar artikel]

3. LIVEBLOG CHARLEROI-EUPEN. Ploegen duiken met brilscore op het bord de kleedkamer in (31/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na twee zware nederlagen tegen Antwerp en Club krijgt Charleroi degradatieconcurrent Eupen over de vloer. Wie trekt aan het langste eind in de kelderkraker? Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

4. LIVE: Na 45 minuten nog steeds brilscore op Daknam, wie tapt uit ander vaatje in tweede helft? (0-0) (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

21ste speeldag Jupiler Pro League Stadion: Daknam Ref: Sébastien Delferière Lokeren won vorige week op Antwerp, KV Mechelen ging kansloos... [naar artikel]

5. LIVE. Charleroi en Cercle gaan rusten met brilscore, wél goals in tweede helft? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi [naar artikel]

6. LIVE. Brilscore tussen Manchester City en Dortmund, brengt tweede helft beterschap? (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Champions League, groep G • Stadion: City of Manchester Stadium • Scheidsrechter: Daniele Orsato (Ita) • KIJK LIVE op VTM 2 of volg het via deze pagina [naar artikel]

7. LIVE. Red Flames ontsnappen en gaan rusten met een brilscore: openingsdoelpunt Zweden afgekeurd voor buitenspel (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Zweden-België • EK vrouwen • Kwartfinale • Leigh Sports Village Stadium [naar artikel]

8. LIVE: Moeskroen en KV Oostende gaan met brilscore rusten na archislechte eerste helft (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Le Canonnier Ref: Eric Lambrechts Oostende volgt als nummer 12 op één punt van Moeskroen [naar artikel]

9. LIVE. Weinig animo in eerste helft: Hertha en Union Berlijn gaan met brilscore rusten (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)