LIVE. Rusten in Brugge met terechte voorsprong voor Club: klasseflits Vanaken beslist eerste helft

07/03/2020 - 20:55
"• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydel • Cercle kan tegen Club Brugge het mirakel voltooien • LIVE: Moeskroen-Waasland-Beveren: 0-0/ KV..."

1. LIVE. Krabbelt Cercle recht in tweede helft? Brugse derby voorlopig in het voordeel van Club na klasseflits Vanaken (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydel • Cercle kan tegen Club Brugge het mirakel voltooien • LIVE: Moeskroen-Waasland-Beveren: 0-0/ KV... [naar artikel]

2. LIVE ANTWERP-CLUB. 0-2 voor de bezoekers! Vanaken kopt Club Brugge naar een comfortabele voorsprong (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De eerste van een dubbele confrontatie tussen Antwerp en Club Brugge. De Great Old verdedigt in de Champions’ play-offs zijn leidersplek. Na amper twee minuten spelen bracht Mata de bezoekers al op voorsprong, twintig minuten later verdubbelde Vanaken de score met een rake kopbal. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

3. LIVE. Club en Anderlecht rusten bij 2-1 na zinderende eerste helft - Vanaken: "Goeie en snelle topper" (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De competitie is amper vijf speeldagen ver of de eerste absolute topper tussen Club Brugge en Anderlecht staat al op het programma. Plaats van... [naar artikel]

4. LIVE: Vanaken beslist de wedstrijd (3-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op... [naar artikel]

5. LIVE. Rusten op de Bosuil! Antwerp begon het best aan de match, maar Club nam commando over en kreeg via Vanaken beste kans van eerste helft (19/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• 4de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 14u30 • Bij Club Brugge ontbreken Wesley (schorsing) en Vossen (blessure), Mechele voor het eerst... [naar artikel]

6. LIVE: Club Brugge is maatje te groot voor Zulte Waregem in eerste helft en gaat rusten met 2-0-voorsprong (06/12/2023 - Sporza)

Het Jan Breydelstadion maakt zich op voor de terugkeer van een van zijn favoriete zonen. Ruud Vormer komt vanavond met Zulte Waregem op bezoek bij Club Brugge voor de 1/8e finales van de Croky Cup. De wedstrijd is vanaf 20.45 uur te volgen op deze pagina, luisteren kan op Radio 1. [naar artikel]

7. LIVE: Club Brugge gaat rusten met kleine voorsprong tegen Anderlecht na intense 1e helft (25/02/2024 - Sporza)

Met Club Brugge en Anderlecht staan de twee meest succesvolle Belgische clubs tegenover elkaar. Een klassieker op het scherpst van de snee, want beide teams willen de kloof op leider Union zo klein mogelijk houden. Wie komt als overwinnaar uit de veldslag op Jan Breydel? Volg het live om 13.30 uur. [naar artikel]

8. LIVE. Club gaat rusten met zuinige voorsprong in Eupen, Vanaken scoorde na hoekschop van Skov Olsen (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Kehrwegstadion • Club Brugge mag geen punten verliezen in titelstrijd, Eupen voor het eerst zonder Krämer [naar artikel]

9. LIVESTREAM: Club Brugge gaat rusten met 1-0-voorsprong na prima eerste helft (11/04/2024 - Sporza)

Club Brugge is nog de enige Belgische ploeg in Europa. Blauw-zwart verdedigt onze kleuren in de kwartfinales van de Conference League tegen de Grieken van PAOK Saloniki. Volg hier de heenwedstrijd in het Jan Breydelstadion vanaf 21 uur. [naar artikel]

10. REACTIES. Wouter Vrancken had na eerste helft op meer gehoopt, Hans Vanaken zou op PlayStation bij goal “heel wat knopjes moeten indrukken” (29/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar in Club Brugge - KRC Genk. Bilal El Khannouss zette de Limburgers in de eerste helft op voorsprong na een heerlijke aanval, na rust kopte Hans Vanaken de gelijkmaker tegen de netten. Bij beide ploegen vonden ze het gelijkspel een terecht resultaat, zo vertelden ze voor de microfoon van Eleven/DAZN. [naar artikel]

11. LIVE. Anderlecht en Club Brugge rusten bij 0-0 na al bij al kansarme eerste helft (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Kraker tussen Anderlecht en Club Brugge [naar artikel]

12. LIVE. Uitblinker Vanaken schiet Club weer op voorsprong! (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

13. POLL. Moet Club Brugge blij zijn met het 2-2-gelijkspel tegen Real Madrid? (01/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een punt in Bernabéu. Knappe prestatie van blauw-zwart. Maar... Club Brugge ging met een 0-2-voorsprong rusten en slikte in de tweede helft nog... [naar artikel]

14. Golden boy Charles De Ketelaere en invaller Hans Vanaken trappen Club Brugge naar zucht van titel (16/05/2021 - Het Belang van Limburg)

De titel is na de 2-1-zege tegen Antwerp echt in zicht voor Club Brugge. Na een moeilijke eerste helft, werd de wedstrijd beslist in vijf dolle minuten na rust. Charles De Ketelaere scoorde op het uur de 1-0, maar Mbokani hing de bordjes meteen daarna weer gelijk. Butez veroorzaakte echter een strafschop, waardoor invaller Hans Vanaken de winning goal vanop de stip maakte. Club Brugge geeft zo genoeg aan een gelijkspel donderdag op Anderlecht om de tweede landstitel op een rij binnen te halen. [naar artikel]

15. LIVE. Uitblinker Vanaken brengt Club weer op voorsprong met sublieme goal! (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE. Club en Anderlecht rusten bij 2-1 na zinderende eerste helft (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE AA GENT-CLUB BRUGGE. 7(!) minuten extra tijd in eerste helft, Club nog steeds op voorsprong (16/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent ontvangt Club Brugge in de kwartfinales van de Croky Cup. In een rasechte ‘Slag om Vlaanderen’ strijden de twee teams om een plaats bij de laatste vier. Wie bekert verder? Volg de match live op deze pagina! [naar artikel]

18. LIVE BODO/GLIMT-CLUB BRUGGE. ‘Mister Europe’ Hans Vanaken brengt Club Brugge op voorsprong na prima aanval (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na vier wedstrijden zonder overwinning hoopt Club Brugge op bezoek bij het Noorse Bodo/Glimt weer aan te knopen met de zege. Pakt blauw-zwart zo meteen ook z'n eerste driepunter in de Conference League? Mis hier niets van de aanloop naar het duel en de wedstrijd zelf! [naar artikel]

19. LIVE: Club Brugge speelt Waasland-Beveren van het kastje naar de muur in de tweede helft (2-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVEBLOG CLUB-EUPEN. Meteen Eupens gevaar bij start tweede helft, Nielsen en Jutgla scoorden al (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge staat in eigen huis tegenover degradatiekandidaat Eupen. Ronny Deila mist met de geschorste Vanaken en Thiago en geblesseerde Vetlesen en Zinckernagel best wat sleutelspelers. Aan de rust lijkt Club Brugge de koetjes op het droge te hebben, al laat het uitvoetballen bij Club Brugge veel te wensen over. Slaagt Eupen erin om die fouten te bestraffen of diept Club Brugge de voorsprong verder uit? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

21. Club Brugge met drie prachtgoals voorbij Waasland-Beveren (19/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge sluit de heenronde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League af met een fraaie 3-0-zege tegen Waasland-Beveren. De West-Vlamingen hadden het één helft erg moeilijk met het team van oude bekende Philippe Clement, maar een bijzonder fraai doelpunt van aanvoerder Vormer brak de match open. In de tweede helft regisseerde Vanaken (assist en doelpunt) de leider nog naar een vlotte overwinning. Club behoudt zo zes punten voorsprong op Charleroi en negen punten voorsprong op Anderlecht. Waasland-Beveren valt uit de top-zes. [naar artikel]

22. Parker haalt opgelucht adem: Meijer en Vanaken bezorgen Club Brugge tegen AA Gent eerste thuiszege in vier maanden (26/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Scott Parker heeft z’n eerste thuisoverwinning bij Club Brugge beet. Een eerste zege voor blauw-zwart op Jan Breydel ook in vier maanden tijd. Het was Bjorn Meijer die de ban brak met een fraaie kopbalgoal. Hans Vanaken zorgde in blessuretijd vanop de stip voor de 2-0-eindstand. In de eerste helft ontsnapte Tajon Buchanan aan rood. [naar artikel]

23. LIVE: Na eerste helft met amper kansen, Genk en Club YLA gaan scoreloos rusten (20/04/2024 - Sporza)

KRC Genk en Club Brugge YLA willen tegen elkaar hun slechte start in de play-offs rechtzetten. Genk staat 6e en kon vorige week wel punten afsnoepen van Gent, Club YLA verloor vier keer op een rij. Wie grijpt de eerste driepunter in eindfase van Women Super League? Volg het hier live met video's vanaf 13.30u! [naar artikel]

24. LIVE. Club en Moeskroen gaan met brilscore rusten na matige eerste helft (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Le Canonnier • Moeskroen won deze week voor het eerst dit seizoen tegen Cercle • Club Brugge recupereert Dennis na disciplinaire sanctie • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

25. Club Brugge pakt 15 op 15 na zakelijke zege in Seraing, Larin en Vanaken maken het verschil in tweede helft (10/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft weinig energie verspild in Seraing. Met de handrem op - belangrijk met Porto in het vooruitzicht - won het met 0-2 na goals van Larin en Vanaken. 15 op 15 voor de landskampioen. [naar artikel]