Antwerp in extremis voorbij Kortrijk dankzij héérlijke vrije trap Refaelov

07/03/2020 - 21:54
"Kortrijk kon de drie punten niet thuishouden in het Guldensporenstadion. Lior Refaelov hielp Antwerp met een fraaie vrije trap aan de zege. Antwerp..."

1. Ingevallen Refaelov bezorgt Antwerp de drie punten tegen Kortrijk (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Kortrijk kon de drie punten niet thuishouden in het Guldensporenstadion. Lior Refaelov hielp Antwerp met een fraaie vrije trap aan de zege. Antwerp... [naar artikel]

2. ONS OORDEEL. Refaelov matchwinnaar, sterke Bolat en De Laet (07/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft in extremis de wedstrijd in Kortrijk toch naar haar hand kunnen zetten. Invaller Refaelov besliste de partij met een wondermooie vrije trap in de 85ste minuut. Verder speelden Bolat en De Laet een sterke match. Hier zijn onze spelersbeoordelingen: [naar artikel]

3. Refaelov brengt wat kleur in grijze wedstrijd met héérlijke vrije trap tegen Kortrijk (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Super Saturday in de Jupiler Pro League vanavond. Alleen in het Guldensporenstadion hadden ze duidelijk ergens een vergadering gemist. Kortrijk en... [naar artikel]

4. Refaelov brengt wat kleur in grijze wedstrijd met héérlijke vrije trap (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. GOAL! Refaelov verlost Antwerp met heerlijke vrije trap (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Bosuil • Antwerp kan nog niet rekenen op Defour [naar artikel]

6. KV Kortrijk baalt, Charleroi redt punt na gelijkmaker van Gholizadeh in 95ste minuut (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na een aangenaam kijkstuk hebben KV Kortrijk en Charleroi 2-2 gelijkgespeeld. Alioui leek de wedstrijd te beslissen met een heerlijke goal op vrije trap, maar in extremis maakte Gholizadeh er 2-2 van. KV Kortrijk heeft voor de tweede keer op rij een voorsprong in de absolute slotfase uit handen gegeven. [naar artikel]

7. Invaller Refaelov schiet heerlijk raak en bezorgt Antwerp net als in de beker 0-1-zege op Kortrijk (07/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

Copy paste. Lior Refaelov (33) schoot Antwerp enkele weken geleden in Kortrijk naar de bekerfinale, en trapte zijn ploeg nu opnieuw naar een 0-1-zege, met een heerlijke vrijschop. Een goeie zaak voor de Great Old, dat vertrouwen tankt richting bekerfinale. [naar artikel]

8. ONS OORDEEL. Opnieuw geen schitterend Antwerp, Refaelov met sterke invalbeurt (25/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft haar uitwedstrijd in Kortrijk met 1-3 gewonnen, al liep het niet van een leien dakje voor een moeilijk voetballend rood-wit. Een vroege tegengoal van Mboyo werd uitgewist door een own goal in de tweede helft. Invaller Lior Refaelov zorgde uiteindelijk voor de redding met een verfijnde vrije trap en Mbokani sloot de avond af met zijn tweede van het seizoen. Dit zijn onze spelersbeoordelingen: [naar artikel]

9. Man United neemt optie op finale dankzij heerlijke vrije trap Rashford (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

De nul houden en zelf scoren op verplaatsing. Dan kun je niet anders dan tevreden zijn. Met een fantastische vrije trap van Marcus Rashford in [naar artikel]

10. Invaller Lior Refaelov schiet heerlijk raak en bezorgt Antwerp net als in de beker nipte zege op Kortrijk (07/03/2020 - Het Belang van Limburg)

11. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV na penaltygoal Refaelov (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp is ontsnapt aan een nederlaag op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de... [naar artikel]

12. Antwerp en Standard houden het op 1-1, Lestienne wist héérlijke kopbalgoal Refaelov uit (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp en Standard hebben het na hun verliespartijen in de Europa League in een onderling duel op een 1-1-gelijkspel gehouden. Refaelov scoorde prachtig namens de thuisploeg, maar iets voorbij het uur zette Lestienne de eindstand op het bord. Een uitslag waar toch vooral Standard tevreden mag mee zijn. [naar artikel]

13. Standard kaapt punt weg bij Antwerp nadat Lestienne héérlijke kopbalgoal Refaelov uitwist (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

14. Antwerp springt naar derde plaats dankzij heerlijke winning goal Refaelov (20/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft zich nog wat steviger in de top zes gehesen. Het won op eigen veld met 2-1 van Sporting Lokeren en springt zo voorlopig naar de derde plaats in de Jupiler Pro League. Faris Haroun opende in de eerste helft de score, Lior Refaelov stelde de drie punten veilig in de tweede helft. De Israëliër deed dat met een heerlijke knal. Lokeren eindigde de match met zijn tienen na terecht rood voor Overmeire. [naar artikel]

15. Refaelov achterna: deze ingenieuze vrije trappen vergden uren noeste arbeid op training (21/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wat is er mooier dan een ingestudeerd nummertje op een vrije trap? Refaelov liet ons dit weekend kirren van plezier, ook enkele ingenieuze... [naar artikel]

16. Napoli blijft winnen in Italië, Mertens scoort ei zo na heerlijke vrije trap (18/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft zondag met 1-0 van SPAL gewonnen op de speeldag 25 van de Italiaanse Serie A. Allan maakte na een heerlijke combinatie het enige doelpunt van de wedstrijd. Mertens, die de 90 minuten vol maakte, scoorde bijna een knappe vrije trap. [naar artikel]

17. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft in extremis een punt gepakt op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de... [naar artikel]

18. VIDEO. Everton en Amadou Onana bekeren verder dankzij heerlijke vrije trap van Andre Gomes (17/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Everton, met Amadou Onana 90 minuten op het veld, plaatste zich voor de vierde ronde van de FA Cup dankzij een 1-0-zege Crystal Palace in de replay van de derde ronde. Een knappe vrije trap van Andre Gomes volstond voor de zege. [naar artikel]

19. VIDEO. Andreas Pereira helpt Flamengo met heerlijke vrije trap aan zege (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)

In de Braziliaanse Serie A heeft Flamengo afgelopen nacht met 3-1 gewonnen van Juventude. Een belangrijke rol was weggelegd voor de Lommelse Braziliaan Andreas Pereira. Hij zorgde met een heerlijke vrije trap voor het derde doelpunt van de thuisploeg. [naar artikel]

20. Onze watcher zag ijzersterk Antwerp domineren: “In een regie van Refaelov” (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

De afwezigen hadden ongelijk. Antwerp - OH Leuven was géwéldíg. Een heerlijke pot voetbal die alles had. Vooral dankzij de Great Old, op dit moment een van de meest dominante ploegen in België, zo zag onze Antwerp-watcher. [naar artikel]

21. Onze watcher zag ijzersterk Antwerp domineren: “In een regie van Lior Refaelov” (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

De afwezigen hadden ongelijk. Antwerp - OH Leuven was géwéldíg. Een heerlijke pot voetbal die alles had. Vooral dankzij de Great Old, op dit moment de meest dominante ploeg in België, zo zag onze Antwerp-watcher. [naar artikel]

22. LIVE. Refaelov brengt Antwerp op voorsprong met héélijke vrije trap (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Guldensporenstadion • Antwerp is al zeker van play-off 1, voor KVK staat er niets meer op het spel [naar artikel]

23. Antwerp zet na heerlijke vrijschopgoal Refaelov recordreeks van 16 op 18 neer onder Bölöni (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp behaalde tegen Eupen een moeizame zege. Niet toevallig Refaelov maakte het verschil. De Israëliër presteerde op niveau. Iets wat van de... [naar artikel]

24. Thorgan Hazard wint na knappe ommekeer, Bayern zegeviert na heerlijke vrije trap (28/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach heeft zaterdagavond met 2-3 gewonnen op bezoek bij Bayer Leverkusen op de achttiende speeldag van de Duitse Bundesliga. Thorgan Hazard en co stonden bij de rust 2-0 in het krijt, maar kon de scheve situatie nog helemaal rechtzetten in de tweede helft. Bayern won met 1-2 op het veld van Werder Bremen na een heerlijke vrije trap van David Alaba. [naar artikel]

25. Stevige duels en een heerlijke vrije trap: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (05/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Stevige duels, mooie doelpunten en als kers op de taart een heerlijke vrije trap: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]