Met de feestdagen worden er traditioneel weer heel wat fonduestellen van de zolder of kelder gehaald. Gezellig, maar ook niet helemaal [naar artikel]
Na tien loodzware dagen in de Ronde van Spanje mogen de renners vandaag genieten van een welverdiende rustdag. Voor velen de uitgelezen kans om [naar artikel]
Tijdens de vakantieperiode legt VTM elke week een bekend gezicht op de rooster. Deze week is het de beurt aan Evi Hanssen. Zij vertelt wat vakantie... [naar artikel]
Kant-en-klaarmaaltijden, ze zijn snel en gemakkelijk, maar zijn ze ook gezond? "Over eten" doet de test. Drinken we in de toekomst onze maaltijden? Danira leeft drie weken op shakes. En Kobe gaat op bezoek bij schrijfster én diabetespatiënte Lize Spit. Of hoe eten vooral rekenen wordt. [naar artikel]
Jasper Stuyven kreeg de dag van Kuurne-Brussel-Kuurne bezoek van Kobe Ilsen voor het programma Over eten. Daarin benadrukte de wielrenner het belang van goede voeding voor, tijdens en na de koers. [naar artikel]
Hoe gezond is verse soep en eten we een appel beter met de schil of zonder? Welke weg legt de hostie af tot ze straks op alle communiefeesten wordt opgediend? En voetbalster Imke Courtois, volgt zij een strak dieet of kan ze gewoon alles eten wat ze wil? De antwoorden op al die vragen vanavond gegeven in "Over eten". [naar artikel]
Kunnen we spruitjes leren eten en is een microgolfoven gebruiken wel gezond? De antwoorden op al die vragen worden gegeven in "Over eten". [naar artikel]
In 'Over Eten' buigen Kobe Ilsen en Danira Boukhriss zich vanavond over de vraag of we dingen die we niet lusten toch kunnen leren eten. [naar artikel]
Van het millimeterwerk bij het dekken van de tafels, tot de menukeuze door Hare Majesteit zelf en de strakke bediening: in de laatste aflevering biedt "Over eten" een unieke blik achter de schermen van een staatsbanket. Een maand geleden hield het Paleis een staatsbanket in het kasteel van Laken voor de Franse president Emmanuel Macron. Kobe Ilsen registreerde met nieuwsgierige blik het verloop van een strikt georkestreerde avond. [naar artikel]
De overgang van oud naar nieuw gaat op veel plaatsen gepaard met tradities. In Spanje eten ze bijvoorbeeld bij iedere klokslag van middernacht een druif, één voor elke maand geluk. Elders langs de Middellandse Zee zou rood ondergoed op oudejaarsavond dan weer garant staan voor een vruchtbaar nieuw jaar. Nederlanders eten dan weer oliebollen op Nieuwjaar. Een kort overzicht van bijzondere oudejaarstradities in Europa. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.