Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2020
03:08 uur

Onze woonexpert lijst 10 te gekke gevels op die je tegenkomt langs Vlaamse wegen

Het Laatste Nieuws

04/06/2020 - 02:01

Onze woonexpert Bjorn Cocquyt heeft al wat huizen de revue zien passeren. In alle stijlen, kleuren en formaten. Want in ons kleine Belgenland...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. [VIDEO] - Jaarlijks ligt er 3.000 ton zwerfvuil langs onze wegen (13/07/2017 - De Redactie)
  Langs onze wegen wordt jaarlijks meer dan 3.000 ton zwerfvuil opgeruimd. De zomercampagne van Mooimakers die vandaag langs al onze parkings en grote wegen wordt gelanceerd, moet deze afvalberg verkleinen.
  [naar artikel]
 2. Binnenkijken bij de superrijken: een blik achter de gevels van de 10 meest exclusieve panden in België (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De verkoop van luxevastgoed boomt als nooit tevoren. Helaas zie je maar zelden hoe de happy few in ons land wonen. Daarom ging onze woonexpert Björn Cocquyt op zoek naar de meest exclusieve huizen die nu op de markt staan. Het resultaat is een unieke blik op de interieurs en domeinen die achter de gevels van luxevastgoed schuilgaan.
  [naar artikel]
 3. Van het hoogste penthouse van het land tot de villa van Jacky Ickx: een blik achter de gevels van de 10 meest exclusieve panden in België (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De verkoop van luxevastgoed boomt als nooit tevoren. Helaas zie je maar zelden hoe de happy few in ons land wonen. Daarom ging onze woonexpert Björn Cocquyt op zoek naar de meest exclusieve huizen die nu op de markt staan. Het resultaat is een unieke blik op de interieurs en domeinen die achter de gevels van luxevastgoed schuilgaan.
  [naar artikel]
 4. Weinig lichtinval in huis? Onze woonexpert toont 4 manieren om meer licht te creëren (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze woonexpert Bjorn Cocquyt speurt elke week de vastgoedmarkt af, op zoek naar een huis met potentieel dat je zelf misschien niet direct ziet....
  [naar artikel]
 5. Een blik achter de gevels van 10 van de meest exclusieve huizen op de markt (05/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Je ziet maar zelden hoe de happy few in ons land wonen. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging daarom op zoek naar de meest exclusieve huizen die nu op...
  [naar artikel]
 6. Binnenkort maximaal 70 per uur op Vlaamse wegen: dit vindt u ervan (29/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf 1 januari 2017 worden pakweg 16.000 verkeersborden langs onze Vlaamse wegen overbodig. De maximumsnelheid buiten de bebouwde kom verlaagt dan van 90 naar 70 kilometer per uur. “Zes op de tien automobilisten vinden de nieuwe regel duidelijker, maar vooral ook veiliger”, zo blijkt uit een peiling van mobiliteitsorganisatie VAB.
  [naar artikel]
 7. Wegen en Verkeer gaat winter te lijf met 108.000 ton strooizout (05/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Schrik niet als u deze week al strooiwagens tegenkomt op de Limburgse wegen. “We testen momenteel volop onze machines zodat we helemaal klaar zijn voor de aankomende winter”, zegt woordvoerster Veva Daniëls van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), dat dit jaar liefst 108.000 ton strooizout heeft ingeslagen om de Vlaamse snel- en gewestwegen ijsvrij te houden. De provincie Limburg doet daar nog een schepje bovenop met een groepsaankoop strooizout voor de Limburgse steden en gemeenten.
  [naar artikel]
 8. Wat hoort volgens u thuis in de "Vlaamse canon" en typeert dus onze Vlaamse cultuur en geschiedenis? (13/08/2019 - VRT NWS)
  In navolging van Nederland, wil de N-VA met de nieuwe Vlaamse regering een Vlaamse canon opstellen. Dat is een lijst van ankerpunten uit onze Vlaamse cultuur en geschiedenis die Vlaanderen als Europese natie typeren, klinkt het. Onze leerlingen op school en nieuwkomers in inburgeringscursussen zouden die lijst moeten kennen. Wat moet u er volgens u in die lijst worden opgenomen?
  [naar artikel]
 9. “Wodca-controle? Maar ik heb geen vodka gedronken. Enkel bier”: agenten op een alcoholcontrole maken wat mee (08/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Agenten op een alcoholcontrole maken wat mee. In Mechelen bood een chauffeur de dokter afgelopen weekend 500 euro aan om zijn bloedproef te laten mislukken. Maar dat is niet het enige wat onze politie tegenkomt langs provinciale wegen.
  [naar artikel]
 10. Oude leefruimte wordt modern: onze woonexpert legt uit hoe je dat aanpakt en wat het je kost (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het perfecte huis kopen kan niet. Dat moet je er zelf van maken. Alleen is het vaak lastig om door de bestaande toestand heen te kijken. Onze woonexpert Björn Cocquyt toont hoe je het potentieel van je woning maximaal kunt benutten. Deze week biedt hij inspiratie om een verouderde leefruimte nieuw leven in te blazen, ook met een beperkt budget.
  [naar artikel]
 11. WOONVIDEO. Al deze te gekke gevels kleuren het Vlaamse landschap (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Je moet maar de grens oversteken naar Nederland of op vakantie gaan naar Spanje of Italië en je merkt meteen dat zowat alle huizen er op elkaar...
  [naar artikel]
 12. Je inkomhal omtoveren tot een prachtige eyecatcher? Onze woonexpert toont hoe je dat doet én wat het je kost (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De inkomhal is een ruimte die vaak weinig aandacht krijgt, maar aan bezoekers wel een eerste indruk geeft van hoe je woont. Die indruk kan dus maar beter meteen een goede zijn. Onze woonexpert Björn Cocquyt toont hoe je er een entree in stijl van maakt zodat hij er tiptop uitziet tegen dat je opnieuw gasten mag ontvangen.
  [naar artikel]
 13. Plaats tekort in huis? Onze woonexpert legt uit hoe je kan uitbreiden in de hoogte en wat je dat kost (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze woonexpert Björn Cocquyt toont elke week hoe je het potentieel van je woning maximaal kunt benutten. Samen met drie architecten biedt hij inspiratie voor een uitbreiding in de hoogte bij drie verschillende types van huizen. Een ideale manier om meer bewoonbare oppervlakte te creëren zonder te raken aan de tuin, al brengt het ook enkele uitdagingen met zich mee.
  [naar artikel]
 14. Verlichting Vlaamse wegen kost jaarlijks 15 miljoen euro (29/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  CD&V wil dat de Vlaamse overheid forser investeert in het energiezuiniger maken van de verlichting langs Vlaamse gewest- en autosnelwegen. De vele verlichtingspalen langs deze wegen gebruikten de eerste 6 maanden van vorig jaar voor maar liefst 7,6 miljoen euro aan elektriciteit, of iets meer dan 15 miljoen euro per jaar, zo blijkt uit cijfers die CD&V-parlementslid Robrecht Bothuyne aan mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open VLD) opvroeg.
  [naar artikel]
 15. Van een uitgeleefde flat een modern appartement maken? Onze woonexpert legt uit hoe je dat doet en wat het kost (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze woonexpert Björn Cocquyt toont elke week hoe je het potentieel van je woning maximaal kunt benutten. Deze keer biedt hij op basis van twee projecten inspiratie voor de renovatie van een appartement. “Door meer comfort te brengen en de ruimtes beter te benutten, stem je een uitgeleefde flat helemaal af op de woonbehoeftes van vandaag.”
  [naar artikel]
 16. Lelijke achterbouw? Onze woonexpert toont 4 manieren om er een parel van te maken (en berekent hoeveel dat kost) (25/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze woonexpert Björn Cocquyt toont elke week hoe je het potentieel van je woning maximaal kunt benutten. Deze keer biedt hij inspiratie voor het vervangen van een achterbouw door een nieuw deel, voor meer licht en contact met de tuin. “Van pivoterende ramen tot een extra ruimte onder de grond, de mogelijkheden zijn eindeloos.”
  [naar artikel]
 17. Helft minder zwerfvuil langs Vlaamse wegen in vijf jaar (10/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op vijf jaar tijd is het zwerfvuil langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen met de helft afgenomen: van 3.572 ton in 2013, naar 1.801 ton vorig jaar. “Aanhoudende sensibiliseringscampagnes en effectieve boetes voor sluikstorten werpen duidelijk hun vruchten af”, zegt Veva Daniëls van het Agentschap Wegen en Verkeer vrijdag in Het Belang van Limburg.
  [naar artikel]
 18. Vlaamse wegen vormen bont allegaartje aan fietspaden (10/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Klinkers, asfalt, betonplaten,… De fietspaden langs Vlaamse wegen vormen vandaag nog een bont allegaartje, maar het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt hard aan een uniformisering van het fietsnet.
  [naar artikel]
 19. Is je badkamer dringend aan vernieuwing toe? Onze woonexpert toont 4 manieren om ze om te toveren tot een zalige relaxruimte (16/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze woonexpert Björn Cocquyt zoekt elke week een huis dat te koop staat met potentieel en toont hoe je dat maximaal kan benutten. Deze week: hoe je van de badkamer uit de jaren stillekes een heerlijke rustgevende plek kan maken. “Ledverlichting kan je naast sfeerschepper ook als nachtverlichting gebruiken, zodat je niet helemaal wakker wordt door fel licht als je ’s nachts naar het toilet moet.”
  [naar artikel]
 20. Viio Tongeren fietst langs Vlaamse wegen (02/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twintig leerlingen, vier oud-leerlingen en zes begeleidende leerkrachten van viio Tongeren zijn afgelopen zaterdag van start gegaan voor de 24ste editie van de fietstocht die hen langs de mooiste wegen van Vlaanderen zal leiden.
  [naar artikel]
 21. Helft minder zwerfvuil langs Vlaamse wegen (10/05/2019 - Metro)
  Op vijf jaar tijd is het zwerfvuil langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen met de helft afgenomen: van 3.572 ton in 2013, naar 1.801 ton vorig jaar. “Aanhoudende sensibiliseringscampagnes en effectieve boetes voor sluikstorten werpen duidelijk hun vruchten af”, zegt Veva Daniëls van het Agentschap Wegen en Verkeer in Het Belang van Limburg. Volgens nieuwe cijfers van het Agentschap Wegen en Verkeer werd er in 2018 de helft minder zwerfvuil gestort langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen dan vijf jaar geleden. Opvallend: in alle provincies was er een daling van het zwerfvuil, behalve in Limburg. Daar werd vorig jaar 189 ton zwerfvuil teruggevonden, tegenover 165 ton in 2017. Al blijft Limburg de beste leerling van Vlaanderen. “Effectieve boetes voor sluikstorten en aanhoudende sensibiliseringscampagnes werpen duidelijk hun vruchten af”, zegt Veva Daniëls van het Agentschap Wegen en Verkeer. Deze week nog startte OVAM met een affichecampagne langs Vlaamse wegen. Daarnaast loopt er ook een proefproject waarbij de klassieke vuilnisbakken op snelwegparkings vervangen worden door semi-ondergrondse containers, die meer afval kunnen slikken. bron: Belga Het bericht Helft minder zwerfvuil langs Vlaamse wegen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Opruiming zwerfvuil langs wegen kost Vlaamse overheid 5,5 miljoen euro (11/08/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider3.demorgen-cdn.be/photo/opruiming-zwerfvuil-langs-wegen-kost-vlaamse-overheid-5-5-miljoen-euro/mruw6lztgq4dsnjrgmzs6rsxf43dimq/300acdc1d1790176972d5c2ff21d360e926d675074d8a867b21df89a6e15f6b6/fitwidth_642x0_34895133.jpg?v=pTzYttl
  [naar artikel]
 23. Brusselse Justitiepalies in 2030 van stellingen verlost (14/11/2018 - Metro)
  De werken aan de gevels van het Justitiepaleis in Brussel moeten in 2030 afgerond zijn. Het gebouw zal dan ook verlost zijn van zijn beruchte stellingen, zo verklaarde minister Jan Jambon, bevoegd voor de Regie der Gebouwen, in de bevoegde Kamercommissie in antwoord op een vraag van Karine Lalieux (PS). De gevelwerken zullen in meerdere fasen gebeuren. De gevels aan de kant van het Poelaertplein worden van 2018 tot 2022 aangepakt. De gevels aan de Wynantsstraat en aan de sokkel van de koepel zijn in de periode 2022-2026 aan de beurt, de gevels langs de Wolstraat in de periode 2024-2028 en die langs de Miniemenstraat tussen 2026 en 2030. De totale kost van de gevelrestauratie, inclusief studies, wordt op 80 miljoen geraamd. bron: Belga Het bericht Brusselse Justitiepalies in 2030 van stellingen verlost verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Twijfelachtige datingsites verbieden? “We gedogen toch ook de bars langs onze wegen” (26/09/2017 - VRT NWS)
  Verschillende steden willen de promotiecampagne voor de omstreden datingsite “Rich Meet Beautiful” uit het straatbeeld. De morele verontwaardiging over de Noorse site is groot. Zou daarom ook de volledige website het zwijgen kunnen opgelegd worden in België? “Nee”, zegt specialist strafrecht John Maes in “De wereld vandaag” op Radio 1. “We hebben toch ook een gedoogbeleid bars langs onze wegen.”
  [naar artikel]
 25. Touring wil vangrails rond élke ‘gevaarlijke’ boom langs Vlaamse wegen (23/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Er moeten vangrails komen rond bomen langs drukke wegen. Dat moet het aantal zware ongevallen verminderen, zegt Touring. “Een kwart van de verkeersdoden is te wijten aan obstakels buiten de weg.” Wegbeheerder AWV noemt het plan “ondoenbaar”.
  [naar artikel]
 26. Helft minder zwerfvuil langs Vlaamse wegen (10/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op vijf jaar tijd is het zwerfvuil langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen met de helft afgenomen: van 3.572 ton in 2013, naar 1.801 ton vorig...
  [naar artikel]
 27. Van collaboratie en Guldensporenslag tot frietjes en F.C. De Kampioenen: dit hoort volgens u thuis in de "Vlaamse canon" (13/08/2019 - VRT NWS)
  In navolging van Nederland, wil de N-VA met de nieuwe Vlaamse regering een Vlaamse canon opstellen. Dat is een lijst van ankerpunten uit onze Vlaamse cultuur en geschiedenis die Vlaanderen als Europese natie typeren, klinkt het. Onze leerlingen op school en nieuwkomers in inburgeringscursussen zouden die lijst moeten kennen. Dit is wat u op dat canon zou zetten.
  [naar artikel]
 28. Onderzoek naar hakenkruisen op gevels en auto’s in Denderleeuw (11/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het Oost-Vlaamse Denderleeuw is de lokale politie een onderzoek gestart nadat hakenkruisen werden aangebracht op de gevels van woningen en op auto’s. “Dergelijke daden veroorzaken meer polarisering in onze samenleving en worden niet getolereerd”, zegt het gemeentebestuur van Denderleeuw.
  [naar artikel]
 29. Minder zwerfvuil langs Vlaamse wegen: ‘Maar afvalberg blijft gigantisch’ (11/03/2018 - De Standaard)
  Er is in 2017 2.358 ton zwerfvuil opgeruimd langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen. Dat is ruim 20 procent minder dan in 2016. Het gaat om de vierde daling op rij.
  [naar artikel]
 30. Minder zwerfvuil langs Vlaamse wegen: ‘Maar afvalberg blijft gigantisch’ (11/03/2018 - De Standaard)
  Er is in 2017 2.358 ton zwerfvuil opgeruimd langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen. Dat is ruim 20 procent minder dan in 2016. Het gaat om de vierde daling op rij.
  [naar artikel]
 31. Vlaamse overheid snoeit groen langs E19: “Het kan drastisch lijken” (27/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) van de Vlaamse overheid begint vanaf maandag met hakhoutbeheer langs de E19 in Mechelen. Later komen ook Wilrijk, Edegem, Kontich en Rumst nog aan de beurt. Dat gebeurt voor de verkeersveiligheid en om ecologische redenen.
  [naar artikel]
 32. Het gaat goed met zwerfvuil langs Vlaamse wegen, maar we zijn er nog lang niet (11/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Er is in 2017 2.358 ton zwerfvuil opgeruimd langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen. Dat is ruim 20 procent minder dan in 2016. Het gaat om de vierde daling op rij. Op vijf jaar tijd is de berg zwerfvuil langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen gekrompen met 34 procent van 3.572 ton naar 2.358 ton. Dat blijkt uit cijfers die SP.A-parlementslid Joris Vandenbroucke heeft opgevraagd bij minister Ben Weyts (N-VA).
  [naar artikel]
 33. “Een tweede eigendom is een van de beste investeringen”: onze woonexpert legt uit hoe je dat het best aanpakt (14/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een op de vijf Belgen bezit meer dan één eigendom. Zeker in het onzekere economische klimaat, in tijden waarin het spaarboekje niets opbrengt en de beurs allesbehalve in een hausse zit, beschouwen velen vastgoed als een verstandige investering. Bovendien gaan mensen steeds meer huren. Denk jij er ook aan om iets te kopen om nadien te verhuren, maar geen idee hoe, wat en waar? Onze woonexpert Bjorn Cocquyt zet je graag op weg en beantwoordt je meest prangende vragen. “Bij investeringsvastgoed is de locatie nog meer van tel.”
  [naar artikel]
 34. Wegen en Verkeer vraagt vergeten verkiezingsborden weg te halen (08/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTTwee weken na de stembusgang komt u langs Vlaamse wegen nog steeds verkiezingsborden tegen. Het Agentschap Wegen en Verkeer doet nu een oproep om de vergeten borden snel mogelijk te verwijderen.
  [naar artikel]
 35. Belgen kopen massaal tweede verblijf in de Ardennen, maar is dat echt zoveel goedkoper dan aan de kust? Onze woonexpert vergelijkt 16 panden (25/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tweede verblijven aan de kust zijn enorm in trek, maar ook de andere kant van het land doet het uitstekend: meer dan 40.000 Belgen hebben inmiddels een optrekje in de Ardennen. Maar klopt de mythe wel dat Ardens vastgoed zoveel goedkoper is dan dat aan de kust? Onze woonexpert Björn Cocquyt zoekt het uit en gaat kijken waar je het meest krijgt voor je geld.
  [naar artikel]
 36. Hoeveelheid zwerfvuil langs Vlaamse wegen gehalveerd op zes jaar tijd (10/05/2019 - VRT NWS)
  De voorbije zes jaar ligt er bijna de helft minder zwerfvuil langs de gewestwegen en de snelwegen in Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse overheid. In 2012 werd in totaal nog meer dan 3.500 ton afval opgeruimd. In 2018 was dat nog 1.800 ton. De daling is volgens de Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij OVAM onder meer een gevolg van de jaarlijkse bewustmakingscampagnes.
  [naar artikel]
 37. Heisa over bomenkap langs de weg (01/11/2018 - De Standaard)
  De jaarlijkse bomenkap langs (snel)wegen door het Agentschap Wegen en Verkeer zorgt voor ophef. Groen is een petitie gestart om de kap tegen te gaan.
  [naar artikel]
 38. Heisa over bomenkap langs de weg (01/11/2018 - De Standaard)
  De jaarlijkse bomenkap langs (snel)wegen door het Agentschap Wegen en Verkeer zorgt voor ophef. Groen is een petitie gestart om de kap tegen te gaan.
  [naar artikel]
 39. Groen start petitie tegen bomenkap langs wegen: “Al 500 hectare verdwenen” (01/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  De jaarlijkse bomenkap langs (snel)wegen door het Agentschap Wegen en Verkeer zorgt voor ophef. Groen is een petitie gestart om de kap tegen te gaan.
  [naar artikel]
 40. Vlamingen gooien elk jaar kilo's afval op de weg (19/01/2018 - De Standaard)
  De Vlaamse afvalmaatschappij Ovam berekende voor het eerst gedetailleerd de hoeveelheid zwerfvuil langs onze wegen: 20.426 ton, ofwel 3,19 kilogram voor elke Vlaming in 2015.
  [naar artikel]
 41. Opnieuw hakenkruisen op gevels in Denderleeuw (13/12/2019 - De Standaard)
  In het Oost-Vlaamse Denderleeuw zijn er voor de tweede keer in een week hakenkruisen aangebracht op de gevels van woningen. De lokale politie onderzoekt ook de nieuwe feiten, maar de daders blijven momenteel spoorloos.
  [naar artikel]
 42. Ook hakhoutbeheer langs Zonhovense wegen (14/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Van 1 november tot 15 maart voert het Agentschap Wegen en Verkeer hakhoutbeheer uit langs de gewestwegen en autosnelwegen. Ook in Zonhoven is dat het geval. Er wordt evenwel weinig hinder verwacht.
  [naar artikel]
 43. Ruim 20 procent minder zwerfvuil langs Vlaamse wegen (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er is in 2017 2.358 ton zwerfvuil opgeruimd langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen. Dat is ruim 20 procent minder dan in 2016. Het gaat om de...
  [naar artikel]
 44. Het mysterie van onze priester-dichter: de hersenen van Guido Gezelle (01/06/2018 - Knack)
  Guido Gezelle brengt volgende week een nieuw boek uit: Hoger dan de sterren. Die status heeft hij nog altijd in Vlaanderen. Zijn bustes horen bij het meubilair van dit land. Onze reporter reisde langs Vlaamse wegen, op zoek naar het hoofd van de dichter.
  [naar artikel]
 45. Ruim 20 procent minder zwerfvuil langs Vlaamse wegen (11/03/2018 - Knack)
  Er is in 2017 2.358 ton zwerfvuil opgeruimd langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen. Dat is ruim 20 procent minder dan in 2016.
  [naar artikel]
 46. Opruiming zwerfvuil langs wegen kost Vlaamse overheid 5,5 miljoen euro (11/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De opruiming van zwerfvuil en sluikstorten langs gewest- en snelwegen in Vlaanderen kostte de Vlaamse overheid vorig jaar 5,58 miljoen euro. Dat
  [naar artikel]
 47. Grote flitsmarathon vanaf 6 uur, maar waarom maakt de Belgische politie als enige de flitslocaties niet bekend? (17/04/2018 - VRT NWS)
  De politie houdt vanaf 6 uur een grote flitsmarathon. 24 uur lang houdt de politie in België en in de omliggenden landen 24 uur lang verscherpte snelheidscontroles langs de snelwegen, gewestwegen én de lokale wegen. Langs onze wegen zal op zo’n 900 plaatsen gecontroleerd worden of iedereen zich aan de maximumsnelheid houdt.
  [naar artikel]
 48. Kreukelpalen in opmars langs Vlaamse wegen (maar niet aan de kust) (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 49. Auto ramt drie gevels, twaalf meter hoge stelling en werftoilet (01/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een jongeman uit Brugge ramde maandagavond een stelling van zo'n twaalf meter lang langs de Damse Vaart-Zuid in Damme. Hij reed daarbij drie gevels aan. “Hij reed met hoge snelheid en richtte een ware ravage aan”, zegt de politie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.