De eindejaarsperiode vormt de uitgelezen kans om aan de slag te gaan met feestelijke glitters. Glitters op je lippen, je ogen of je jukbeenderen, het kan allemaal maar met mate. Philippe Meysmans, officiële make-up artist van L’Oréal Paris, legt uit hoe je de perfecte feestlook creëert die van jou het stralende middelpunt van elk feest maakt. [naar artikel]
Glitters, glans en glow zijn tijdens deze eindejaarsperiode even onmisbaar als de Drie Wijzen. Ja, ook op je gezicht. Maar hoe creëer je thuis zo’n stralende look zonder al te veel gedoe en hoe geef je je huid die prachtige glow? Nou, met deze producten en met dit simpele stappenplan. [naar artikel]
Met de feestdagen in het vooruitzicht drinken we al eens graag een glaasje meer. Het hoort erbij, vinden velen. Maar ook met minder of zelfs zonder alcohol kun je prima feesten. Die boodschap willen de uitbaters van café De Bijl uitdragen met hun nieuwste actie. [naar artikel]
Feesten zonder alcohol klinkt even droog als een café zonder bier. Toch worden op personeelsfeesten en bedrijfsevents steeds vaker alcoholvrije dranken geschonken. Ook trouwfeesten kunnen zonder drank. Eva Daeleman danste met haar kersverse echtgenoot zonder alcohol de nacht in en ook de alcoholvrije cava op het trouwfeest van Evi Hanssen smaakte naar meer. [naar artikel]
Heb je je altijd eens willen laten gaan met je make-up? Dan nu hét moment! Glitters, glans en glow zijn tijdens deze eindejaarsperiode namelijk even onmisbaar als de Drie Wijzen. Haal je mooiste outfit uit de kast en maak je klaar voor een stevige party. Dit zijn de beste make-uptips voor een sprankelend eindejaarsfeestje. [naar artikel]
De politie heeft vrijdagnamiddag een bedrijfsfeest stilgelegd in Balen. Dertig werknemers waren er aan het feesten, inclusief alcohol, twee frituurwagens en een deejay. [naar artikel]
Chocolade is altijd een goed idee. Voeg een snufje zout en een paar kersen toe en je hebt het perfecte dessert voor een romantisch avondje met twee. [naar artikel]
Goed nieuws voor degenen die twijfelen of er na de maaltijd nog plaats is voor een dessert. Nieuw onderzoek wijst uit dat je beter je toetje als... [naar artikel]
Feesten zonder alcohol klinkt even droog als een café zonder bier. Toch worden er op personeelsfeesten en bedrijfsevents steeds vaker alcoholvrije dranken geschonken. Ook trouwfeesten kunnen zonder drank. Eva Daeleman danste met haar kersverse echtgenoot zonder alcohol de nacht in en ook de alcoholvrije cava op het trouwfeest van Evi Hanssen smaakte naar meer. [naar artikel]
Combineer ijs met alcohol en je krijgt een dessert to die for. En ook: een geniaal idee voor een onderneming. Jorgo Struyve (24) en Nicolas Destoop... [naar artikel]
De Gentse Feesten, dat is muziek, eten, drinken en leuke bars en plekjes die als paddenstoelen uit de grond rijzen. De volgende tien dagen zijn dit in Gent alvast de leukste hotspots als je even wat rust wil na het feesten of op zoek bent naar de perfecte aperitief. [naar artikel]
De Europese Unie heeft een verbod opgelegd tegen de verkoop van losse glitters die kleiner dan 5 millimeter zijn. Het gaat voornamelijk over de soort glitters die je op jezelf kan kleven, maar ook degene die gebruikt worden om te knutselen. Het verbod gaat in vanaf 15 oktober. [naar artikel]
Losse glitters mogen vanaf vandaag niet meer verkocht worden. De Europese Commissie verbiedt ze samen met een hele reeks andere microplastics. Betekent dat het einde van knutselen en schminken met glitters? Wat wordt er nog zoal verboden? En vooral: waarom is dit nodig? 5 vragen en antwoorden. [naar artikel]
"Zouden we wel alcohol schenken op ons huwelijk?". Het is een simpele vraag van een bruid op het huwelijksforum WeddingBee, maar wel eentje die heel verschillende reacties uitlokt. Een huwelijk zonder drank is voor velen een stap te ver, al zien we ook bij ons een beweging naar een meer verantwoord alcoholgebruik op feesten. [naar artikel]
Zin een regenboogpizza met glitters? Die bestaat echt. Je moet er wel voor naar Santa Monica in de Verenigde Staten. [naar artikel]
De Gentse Feesten zijn goed uit de startblokken geschoten. Nog de hele week lang staat de binnenstad volledig in het teken van feest, muziek en cultuur. Ook op de derde avond was het druk op de Feesten. De pleinen waren weer zo goed als vol, maar in de straten was er plaats en ademruimte. Mis niets van deze 180ste Gentse Feesten in onze liveblog. [naar artikel]
Vanavond is het zover: na de studenten gisteren, zwaait het uitgaansleven opnieuw de deuren open voor het grote publiek. Hoe kan je een nachtje lang doorzakken zonder een aanslag te plegen op je lichaam? “Koffie en pikant eten versterken de zuurreflex in combinatie met alcohol, geen goed idee voor je weggaat”, klinkt het bij arts Servaas Bingé. Wat is dan wél de beste laag voor je maag? [naar artikel]
No alcohol, no party? Belachelijk, en al helemaal tijdens deze detoxmaand. Kortom: blijf gewoon vrienden uitnodigen en feesten, en serveer naast je... [naar artikel]
De mensen hebben de Gentse Feesten gemist, zoveel is duidelijk. Gisteren bezochten maar liefst 230.000 mensen de Feesten, de drukste dag tot nu toe. Om 22.15 uur staat Metejoor op het programma, verschillende fans staan al urenlang op het Sint-Baafsplein om een goed plekje te hebben. Mis niets van de Gentse Feesten in onze liveblog. [naar artikel]
Stel: u gaat met de beste voornemens naar het kerstdiner bij de schoonfamilie, maar uiteindelijk drinkt u toch te veel alcohol. Wat kan u doen als het kwaad is geschied, of hoe kunt u eventueel de zaken nog rechtzetten tijdens de avond, pakweg na het aperitief? "Een mooie vuistregel is om na elk glas alcohol een glas water drinken." [naar artikel]
De Gentse Feesten zijn goed uit de startblokken geschoten. Nog de hele week lang staat de binnenstad volledig in het teken van feest, muziek en cultuur. Ook op de derde avond was het druk op de Feesten. De pleinen waren weer zo goed als vol, maar in de straten was er plaats en ademruimte. Mis niets van deze 180ste Gentse Feesten in onze liveblog. [naar artikel]
Het legendarische krokante laagje van een crème brûlée maakt of kraakt het dessert. Letterlijk dan. Jammer genoeg is het niet zo makkelijk om zelf te maken. Hoe krijg je de crème perfect? En hoe brand je dat suikerige laagje zoals het hoort? Chef Jürgen Van Riet van La Chapelle legt uit hoe je eraan begint en wat je zeker niét mag doen. “Schuif de crème brulée niet meteen in de oven wanneer de crème klaar is, dat is een succesrecept voor een mislukt dessert.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.