Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
16:20 uur

BIZAR. Vrouw geeft uitleg over borstvoeding met drie wijnglazen en een spons

Metro

29/06/2020 - 20:01

Borstvoeding geven aan je pasgeboren baby is niet altijd gemakkelijk als mama. Het roept vaak veel vragen op, zeker als het je eerste kind is. Daarom maakte Nicky Gibbon uit Yorkshire een video waarin ze, aan de hand van drie wijnglazen en een spons, uitlegt hoe je moet weten wanneer je kind genoeg heeft. “Je […] Het bericht BIZAR. Vrouw geeft uitleg over borstvoeding met drie wijnglazen en een spons verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Sophie (29) vertelt waarom ze Jasmine (5) nog steeds borstvoeding geeft (01/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Sophie is 29 jaar, haar dochtertje Jasmine 5 jaar. Toch krijgt de kleuter wanneer ze dorst heeft nog steeds borstvoeding van haar mama uit het Britse Wakefield. “Daar vind ik helemaal niets bizar aan”, reageert de jonge vrouw, die haar boodschap ook verspreidt via haar sociale media kanalen.
  [naar artikel]
 2. Sophie (29) vertelt waarom ze Jasmine (5) nog steeds borstvoeding geeft (01/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Sophie is 29 jaar, haar dochtertje Jasmine 5 jaar. Toch krijgt de kleuter wanneer ze dorst heeft nog steeds borstvoeding van haar mama uit het Britse Wakefield. “Daar vind ik helemaal niets bizar aan”, reageert de jonge vrouw, die haar boodschap ook verspreidt via haar sociale media kanalen.
  [naar artikel]
 3. “Ik ben geen pedofiel”: moeder krijgt wind van voren omdat ze zoontje van 7 nog borstvoeding geeft (21/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw die getuigde over hoe ze haar zoontje van 7 jaar nog altijd borstvoeding geeft, heeft een golf van kritiek over zich heen gekregen. Er...
  [naar artikel]
 4. Heisa om vrouw die borstvoeding geeft in zwembad (28/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Er is op sociale media commotie ontstaan over een incident in het Leuvense zwembad Sportoase. Een redder heeft er een vrouw op aangesproken toen ze borstvoeding gaf in het water. “Kan niet”, vindt de directie.
  [naar artikel]
 5. Senator geeft baby borstvoeding tijdens speech in parlement (22/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Australisch senator Larissa Waters gaf een opmerkelijke speech in het Australische Federaal Parlement. Terwijl ze een uiteenzetting hield over de ziekte stoflong, bleef ze haar 14 weken oude baby borstvoeding geven. Hiermee is ze de eerste vrouw die borstvoeding geeft in het Ferderaal Parlement in Australië nadat het verbod hierop vorig jaar werd opgeheven.
  [naar artikel]
 6. Senator geeft baby borstvoeding tijdens speech in parlement (22/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Australisch senator Larissa Waters gaf een opmerkelijke speech in het Australische Federaal Parlement. Terwijl ze een uiteenzetting hield over de ziekte stoflong, bleef ze haar 14 weken oude baby borstvoeding geven. Hiermee is ze de eerste vrouw die borstvoeding geeft in het Ferderaal Parlement in Australië nadat het verbod hierop vorig jaar werd opgeheven.
  [naar artikel]
 7. Vrouw geeft borstvoeding in geparkeerde wagen: agent dreigt met boete (28/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een agent van de federale wegpolitie heeft een vrouw verboden om borstvoeding te geven in haar geparkeerde wagen. Hij vond dat “openbare zedenschennis”. Zijn uitbarsting werd gefilmd en de politie zelf is nu een tuchtonderzoek naar de man gestart. “Voor velen is het aanstootgevend, maar vrouwen zouden overal borstvoeding moeten kunnen geven”, vertelt lactatiekundige Serena Debonnet.
  [naar artikel]
 8. Heisa rond vrouw die borstvoeding geeft in zwembad Leuven (29/04/2019 - VRT NWS)
  Er is op sociale media heel wat te doen rond een vrouw die borstvoeding gaf in het zwembad Sportoase in Leuven. Een redder vroeg haar om een meer discrete plaats op te zoeken.
  [naar artikel]
 9. Vrouw die borstvoeding geeft, wordt gevraagd zichzelf te bedekken. Haar geniale reactie gaat viraal (08/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw is afgelopen week viraal gegaan met haar gevatte reactie op een man die niet wilde aanzien hoe ze haar baby borstvoeding gaf....
  [naar artikel]
 10. Primeur: transgender vrouw geeft borstvoeding (16/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse transvrouw is erin geslaagd om haar baby borstvoeding te geven. Ze wilde dat omdat haar zwangere partner daar zelf geen interesse...
  [naar artikel]
 11. Taakstraf geëist tegen vrouw die via borstvoeding cocaïne toediende aan haar baby (08/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een jonge vrouw uit de regio Luik is maandag voor de correctionele rechtbank van Eupen verschenen omdat ze via borstvoeding verdovende middelen zou hebben toegediend aan haar zoon van drie maanden oud.
  [naar artikel]
 12. Serveerster stopt vrouw die borstvoeding geeft een briefje toe, dan moet de mama huilen (09/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Reacties op sociale media zijn soms scherp zijn als een mama borstvoeding geeft in het openbaar, maar het kan ook anders. Dat merkte de Amerikaanse mama Isabelle Ames toen haar dochtertje Charlotte, tien maanden oud, honger kreeg in een brasserie in Arizona.
  [naar artikel]
 13. Vangst van de dag: altijd wijnglazen zonder strepen (02/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In de zomer wordt er al eens sneller een flesje ontkurkt. Gezellig, alleen zijn vuile wijnglazen daar het jammere neveneffect van. En ze op nieuw
  [naar artikel]
 14. Vrouw geeft borstvoeding in geparkeerde wagen: agent dreigt met boete voor openbare zedenschennis (28/11/2019 - De Standaard)
  Een agent van de federale wegpolitie heeft een vrouw verboden om borstvoeding te geven in haar geparkeerde wagen. Hij vond dat ‘openbare zedenschennis’. Zijn uitbarsting werd gefilmd en de politie zelf is nu een tuchtonderzoek naar de man gestart. ‘Voor velen is het aanstootgevend, maar vrouwen zouden overal borstvoeding moeten kunnen geven’, vertelt lactatiekundige Serena Debonnet.
  [naar artikel]
 15. “#breastfeedinginpublic”: BV’s komen op voor borstvoeding tijdens internationale week van de borstvoeding (02/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van de internationale week van de borstvoeding, delen enkele trotse bv’s borstvoedingsfoto’s. Astrid Coppens, kersverse mama van Billie Ray, maar ook Veerle Van den Eynde uit ‘Blind Getrouwd’ toont trots op instagram hoe ze borstvoeding geeft aan haar dochtertje.
  [naar artikel]
 16. Pink geeft borstvoeding en deelt foto op Instagram (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Pink ging wandelen met baby Jameson en post tijdens de wandeling een foto op Instagram van het moment dat ze haar vijf maanden oud zoon borstvoeding geeft. Met de foto wil de zangeres benadrukken dat borstvoeding de normaalste zaak van de wereld is.
  [naar artikel]
 17. Vrouw geeft borstvoeding in dierentuin en krijgt steun uit onverwachte hoek (14/01/2020 - Metro)
  Een Britse vrouw heeft een aangrijpende foto gedeeld waarop ze borstvoeding geeft vlak naast een orang-oetan. “Ik moest dit delen want ik stond helemaal perplex”, klinkt het. Gemma Copeland bezocht onlangs de Schönbrunn Zoo, een dierentuin in Wenen. Op het einde van de dag bezocht ze de orang-oetans en zette ze zich naast het raam neer om haar zoontje borstvoeding te geven. Een van de orang-oetans was heel geïnteresseerd in het tafereel en vergezelde haar. Adembenemend De Engelse vrouw uit Cheshire was erg aangedaan door het wel heel bijzondere moment. “Hoe die orang-oetan me bleef aanstaren, dat was adembenemend. Dan keek ze naar mij, dan weer naar mijn zoon, dan weer naar mij. Terwijl ze daar een half uur zat, bleef ze met haar hand over het raam wrijven en ging ze naast me liggen, alsof ze me wilde steunen en beschermen. Het was ronduit surrealistisch en ik heb er de tranen in mijn ogen door gekregen. Ik moest dit delen want ik stond helemaal perplex. Ook al zijn we verschillend, borstvoeding verbindt ons. Dit moment zal me altijd bijblijven”, schrijft ze op Facebook. Lees ook : Clara Cleymans deelt foto met pasgeboren dochter terwijl ze borstvoeding geeft Het bericht Vrouw geeft borstvoeding in dierentuin en krijgt steun uit onverwachte hoek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. OPROEP. Geeft u borstvoeding in het openbaar? (06/12/2019 - De Standaard)
  Onlangs raakte bekend dat een vrouw die haar baby in de auto de borst gaf, op de vingers werd getikt door een politieagent. Die vond dat het om openbare zedenschennis ging. De Standaard wil graag weten wat uw ervaringen zijn met borstvoeding in het openbaar.
  [naar artikel]
 19. Vrouw geeft borstvoeding in geparkeerde wagen: agent dreigt met boete voor openbare zedenschennis (28/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een agent van de federale wegpolitie heeft een vrouw verboden om borstvoeding te geven in haar geparkeerde wagen. Hij vond dat “openbare zedenschennis”. Zijn uitbarsting werd gefilmd en de politie zelf is nu een tuchtonderzoek naar de man gestart.
  [naar artikel]
 20. Agent dreigt vrouw te arresteren omdat ze borstvoeding geeft, dit is haar reactie (28/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige zondag in Columbus (Georgia): een vrouw geeft haar baby van een maand oud de borst in een supermarkt, maar wordt daarop aangesproken door
  [naar artikel]
 21. Politieman dreigt met boete omdat vrouw borstvoeding geeft in auto (28/11/2019 - De Morgen)
  De federale politie is een tuchtprocedure opgestart tegen een agent die ermee dreigde een Brugse vrouw te beboeten omdat ze in haar eigen wagen borstvoeding gaf. De politieman ging hevig tekeer tegen de moeder en vertelde dat ze aan ‘openbare zedenschennis’ deed. “We betreuren dit voorval en zijn een tuchtdossier opgestart”, bevestigt woordvoerster Sarah Frederickx.
  [naar artikel]
 22. Taakstraf geëist tegen vrouw die via borstvoeding cocaïne toediende aan haar baby (08/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een jonge vrouw uit de regio Luik is voor de correctionele rechtbank van Eupen verschenen omdat ze via borstvoeding verdovende middelen zou hebben...
  [naar artikel]
 23. Horecazaak zet vrouw op straat omdat ze baby borstvoeding wilde geven (16/02/2020 - De Morgen)
  Een jonge vrouw meldt dat een Aalsterse horecazaak haar weggestuurd heeft toen ze haar drie maanden oude baby borstvoeding wilde geven. Op sociale media regent het verontwaardigde reacties.
  [naar artikel]
 24. Transvrouw geeft voor het eerst borstvoeding (17/02/2018 - Metro)
  Een Amerikaanse transgendervrouw is als eerste in staat om borstvoeding te geven. Na een experimentele behandeling van 3,5 maanden kan ze dagelijks ongeveer 230 gram melk per dag produceren. Volgens medische literatuur gaat het om een indrukwekkende primeur en is de 30-jarige vrouw de eerste transvrouw ooit die borstvoeding kan geven. Ze volgde al jarenlang een hormoontherapie, waardoor ze borsten had ontwikkeld die er best natuurlijk uitzagen, ook zonder operatie. Toen haar partner al 5,5 maand in blijde verwachting was, zag de zwangere vrouw het niet zitten om borstvoeding te geven. De transvrouw wilde deze taak met veel plezier op zich nemen. Gelukkig kon ze terecht bij Tamar Reisman en Zil Goldstein van het Center for Transgender Medecine en Surgery aan het Mount Sinai ziekenhuis in New York. In combinatie met flessenmelk De vrouw begon een behandeling en kreeg de hormonen domperidone, oestrogeen, progesteron en spironolacton toegediend. Na een maand was ze in staat om enkele druppeltjes melk te produceren. Na drie maand was dit toegenomen tot 227 gram moedermelk per dag. Een baby van vijf dagen moet gemiddeld 500 gram moedermelk krijgen. De rest vult ze ondertussen aan met flessenmelk.
  [naar artikel]
 25. “Respecteer de keuze van vrouwen ook als ze geen borstvoeding te geven” (14/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Als een vrouw haar baby geen borstvoeding wil of kan geven, moet die keuze gerespecteerd worden. Het Royal College of Midwives (RCM), de Britse vroedvrouwenvereniging, vraagt om jonge mama’s die kiezen voor flesvoeding, geen schuldgevoel aan te praten. “Onze maatschappij toont soms weinig respect, niet alleen wanneer een moeder geen borstvoeding geeft, maar ook wanneer ze dat te lang doet”, zegt Joke Muyldermans van de Vereniging van Vlaamse vroedvrouwen.
  [naar artikel]
 26. Borstvoeding geven terwijl je yoga doet? Een koud kunstje voor deze lenige dame (22/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Multitasken kan soms moeilijk zijn, maar de Amerikaanse Carlee Benear doet het zonder problemen. De jonge vrouw voert de ene ingewikkelde yogapose na de andere uit, terwijl ze haar kindje borstvoeding geeft. En dat levert opmerkelijke foto’s en video’s op.
  [naar artikel]
 27. Pink deelt borstvoedingsfoto op Instagram (13/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Naar aanleiding van de Wereld Borstvoeding Week postte zangeres Pink een foto waarop te zien is hoe ze haar dochtertje Willow borstvoeding geeft. Met het kiekje, dat al enkele jaren oud is, wil de zangeres benadrukken dat borstvoeding geven de normaalste zaak van de wereld is.
  [naar artikel]
 28. Pink deelt borstvoedingsfoto op Instagram (13/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van de Wereld Borstvoeding Week postte zangeres Pink een foto waarop te zien is hoe ze haar dochtertje Willow borstvoeding geeft. Met het kiekje, dat al enkele jaren oud is, wil de zangeres benadrukken dat borstvoeding geven de normaalste zaak van de wereld is.
  [naar artikel]
 29. Steeds grotere wijnglazen doen ons meer en meer alcohol drinken (29/05/2017 - De Redactie)
  300 jaar geleden bevatte een gemiddeld wijnglas 65 ml, terwijl trendy grote wijnglazen vandaag de dag tot 450 ml wijn kunnen bevatten. Ter vergelijking: een standaardglas wijn bevat "amper" 100 ml.
  [naar artikel]
 30. Moeder is het taboe beu: “Borstvoeding geven moet kunnen, zelfs in het zwembad” (28/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Elke werd zes maanden geleden mama van een flinke dochter, die ze borstvoeding geeft. De jonge mama is echter misnoegd dat er nog steeds een groot taboe rond borstvoeding hangt, nadat ze in een zwembad in Hoboken werd gevraagd om te stoppen met haar dochter te voeden. “Mensen zijn boos omdat ik borstvoeding gaf in een zwembad. Komaan zeg”, getuigt elke op ATV.
  [naar artikel]
 31. Selfie nemen terwijl je borstvoeding geeft? Doen, zegt VN (31/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Nog steeds blijven verhalen opduiken waarbij moeders die in het openbaar borstvoeding geven (on)vriendelijk verzocht worden andere oorden op te zoeken. Niet goed, vinden ze bij de Verenigde Naties en daarom moedigen ze vrouwen wereldwijd aan selfies de wereld in te sturen van terwijl ze borstvoeding geven.
  [naar artikel]
 32. Selfie nemen terwijl je borstvoeding geeft? Doen, zegt VN (31/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Nog steeds blijven verhalen opduiken waarbij moeders die in het openbaar borstvoeding geven (on)vriendelijk verzocht worden andere oorden op te zoeken. Niet goed, vinden ze bij de Verenigde Naties en daarom moedigen ze vrouwen wereldwijd aan selfies de wereld in te sturen van terwijl ze borstvoeding geven.
  [naar artikel]
 33. BV’s tonen intieme foto's tijdens internationale week van de borstvoeding (02/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Naar aanleiding van de internationale week van de borstvoeding, delen enkele trotse bv’s borstvoedingsfoto’s. Astrid Coppens, kersverse mama van Billie Ray, maar ook Veerle Van den Eynde toont trots op instagram hoe ze borstvoeding geeft aan haar dochtertje. Verschillende hollywoodsterren zoals Pink, Chrissy Teigen, Alyssa Milano en Liv Tyler gingen hen voor. Het initiatief is door de World Alliance for Breastfeeding Action (WABA) in het leven geroepen om de aandacht te vestigen op het belang van borstvoeding.
  [naar artikel]
 34. Vrouw geeft borstvoeding, maar wordt gevraagd om zich te bedekken. Haar spontane reactie is zalig (09/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse mama Melanie Dudley (34) was eind juli op vakantie in het Mexicaanse Cancun en gaf haar baby van vier maanden borstvoeding op restaurant. Een van de klanten, een man, vroeg of ze zich wilde bedekken. En dat deed ze op haar eigen, geniale manier die de hem voor aap liet staan.
  [naar artikel]
 35. Vrouw geeft borstvoeding, maar wordt gevraagd om zich te bedekken. Haar spontane reactie is zalig (09/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse mama Melanie Dudley (34) was eind juli op vakantie in het Mexicaanse Cancun en gaf haar baby van vier maanden borstvoeding op restaurant. Een van de klanten, een man, vroeg of ze zich wilde bedekken. En dat deed ze op haar eigen, geniale manier die de hem voor aap liet staan.
  [naar artikel]
 36. Kim Clijsters toont op Twitter hoe ze borstvoeding geeft aan zoontje (27/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Kim Clijsters heeft een opmerkelijke foto gepost op Twitter. Ze is te zien terwijl ze haar jongste zoontje Blake, die eind oktober werd geboren, borstvoeding geeft. De kleine jongen kan het wel smaken, zo valt af te leiden van zijn brede lach.
  [naar artikel]
 37. ‘Horecazaak zette mij op straat omdat ik borstvoeding wilde geven’ (16/02/2020 - De Morgen)
  Een jonge vrouw meldt dat een Aalsterse horecazaak haar weggestuurd heeft toen ze haar drie maanden oude baby borstvoeding wilde geven. Op sociale media regent het verontwaardigde reacties.
  [naar artikel]
 38. Plussize model wil stigma doorbreken en geeft zoontje borstvoeding tijdens het werk (04/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het bekende plussize model Tess Holiday heeft op haar Instagram verschillende foto's gedeeld waarop ze borstvoeding geeft aan haar zoontje
  [naar artikel]
 39. Plussize model wil stigma doorbreken en geeft zoontje borstvoeding tijdens het werk (04/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het bekende plussize model Tess Holiday heeft op haar Instagram verschillende foto's gedeeld waarop ze borstvoeding geeft aan haar zoontje
  [naar artikel]
 40. Victoria's Angel wil zich niet langer schamen voor geven van borstvoeding (19/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Candice Swanepoel (28) heeft op Instagram een emotionele boodschap geplaatst over de schaamte die ze ervaart als ze in het openbaar borstvoeding geeft aan haar baby. "Borstvoeding geven is natuurlijk, niets seksueel", zegt de Victoria's Angel die daarmee het taboe de wereld mee wil uithelpen.
  [naar artikel]
 41. Victoria's Angel wil zich niet langer schamen als ze de borst geeft (19/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Candice Swanepoel (28) heeft op Instagram een emotionele boodschap geplaatst over de schaamte die ze ervaart als ze in het openbaar borstvoeding geeft aan haar baby. "Borstvoeding geven is natuurlijk, niets seksueel", zegt de Victoria's Angel die daarmee het taboe de wereld mee wil uithelpen.
  [naar artikel]
 42. Jessica Alba geeft zoontje borstvoeding in pashokje (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jessica Alba heeft een foto op Instagram gedeeld waarop ze haar zoontje borstvoeding geeft in een pashokje van Target.
  [naar artikel]
 43. Nieuwe emoji's op komst bij Apple: onder meer man met baard en vrouw met hijab (18/07/2017 - De Redactie)
  Een vrouw met een hijab, een bebaarde man, een vrouw die borstvoeding geeft, een elf, een t-rex, enzovoort. Het zijn allemaal nieuwe emoji's die Apple heeft voorgesteld.
  [naar artikel]
 44. Kritiek op vrouw die borstvoeding geeft, komt Londens museum duur te staan (08/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De 37-jarige mama Kat Joyce zal zich haar bezoekje aan het Victoria and Albert (V&A) Museum in Londen vast nog wel een tijdje herinneren. Toen ze haar zoontje op de binnenplaats borstvoeding wou geven, maande een suppoost haar aan zich te bedekken. Ze deelde haar verhaal op Twitter en het museum zag zich uiteindelijk genoodzaakt zich te excuseren voor het voorval.
  [naar artikel]
 45. Londens museum berispt vrouw die borstvoeding geeft, maar moet zich nu zelf verontschuldigen (08/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 37-jarige mama Kat Joyce zal zich haar bezoekje aan het V&A Museum in Londen vast nog wel een tijdje herinneren. Toen ze haar zoontje op de binnenplaats borstvoeding wou geven, maande een suppoost haar aan zich te bedekken. Ze deelde haar verhaal op Twitter en het museum zag zich uiteindelijk genoodzaakt zich te excuseren voor het voorval.
  [naar artikel]
 46. Bruid alom geprezen omdat ze borstvoeding geeft tijdens jawoord (27/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Danielly Katsue (24) uit Brazilië gaf borstvoeding aan zoontje Kaua toen ze in het huwelijk trad met echtgenoot Kale Rios (26). "De bruid heeft
  [naar artikel]
 47. Bruid alom geprezen omdat ze borstvoeding geeft tijdens trouwceremonie (27/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Danielly Katsue (24) uit Brazilië gaf borstvoeding aan zoontje Kaua toen ze in het huwelijk trad met echtgenoot Kale Rios (26). "De bruid heeft
  [naar artikel]
 48. Bij gebrek aan wet: borstvoeding, altijd voer voor discussie (29/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Mag borstvoeding altijd en overal, in het openbaar? De Belgische wet zegt daar eigenlijk niets over. Dat zou discussies zoals bij de Brugse vrouw...
  [naar artikel]
 49. Primeur: transgender vrouw geeft borstvoeding (16/02/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/8_Dvtc1Tv-exawtN1VYPVDHl2s8/diocontent/118923720/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 50. Borstvoeding op het werk is nog altijd taboe (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In 2018 startten 78,6 procent van alle Vlaamse jonge mama's met het geven van borstvoeding. Na drie maanden daalde dat cijfer volgens de gegevens...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.