LIVE. Beerschot met een voorsprong de rust in na vroeg gestuntel bij Oostende

10/08/2020 - 19:50
"• Jupiler Pro League • Beerschot viert rentree in hoogste klasse • Aftrap: 19 uur • Diaz Arena"

1. LIVE. Beerschot al meteen op voorsprong na gestuntel achterin bij Oostende (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Beerschot viert rentree in hoogste klasse • Aftrap: 19 uur • Diaz Arena [naar artikel]

2. LIVE. Beerschot al in eerste minuut op voorsprong na gestuntel achterin bij Oostende (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE. Aangename match in Oostende, vroege voorsprong voor Beerschot na gestuntel (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVEBLOG KV OOSTENDE-BEERSCHOT. 0-1! Beerschot komt al vroeg op voorsprong in promotiematch (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Beerschot kan zich vandaag verzekeren van promotie naar 1A. Als de Antwerpenaren, getraind door Dirk Kuyt, winnen op het veld van KV Oostende keren ze terug op het hoogste niveau. Volg de wedstrijd live op deze pagina. [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – Oostende en Beerschot Wilrijk delen de punten (22/04/2018 - Metro)

Oostende en Beerschot-Wilrijk hebben zondag 2-2 gelijkgespeeld op de vijfde speeldag in Play-off 2B van de Jupiler Pro League. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Jimmy De Jonghe bracht Beerschot al heel vroeg op voorsprong. Na drie minuten schoot hij met een knap schot in de verste hoek de 0-1 binnen. Na twintig minuten […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende en Beerschot Wilrijk delen de punten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. LIVE. Antwerp is na vroeg doelpunt een maatje groter dan Oostende en duikt met voorsprong de rust in (0-1) (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Versluys Arena • Antwerp staat derde, Oostende veertiende [naar artikel]

7. LIVE: Promotie wenkt voor Cercle! Ook na rust knutselt Beerschot Wilrijk geen kans in elkaar (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

8. LIVE. 1-0 bij de rust: Zulte Waregem verdedigt zuinige voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Oostende kijken elkaar in de ogen in een duel om het behoud. Al na 5 minuten bracht Zinho Gano Essevee op voorsprong. [naar artikel]

9. LIVE. De totale ommekeer! Bataille kopt Oostende op voorsprong en heeft virtueel weer kans op play-off 1 (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Het Kiel • Beerschot versus KV Oostende [naar artikel]

10. Beerschot Wilrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Oostende (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Na vijf speeldagen in Play-off 2 wacht Beerschot Wilrijk nog steeds op een eerste overwinning. Nochtans waren de Mannekes zondag perfect begonnen tegen KV Oostende: al na drie minuten opende De Jonghe de score, Van den Bergh verdubbelde na twintig minuten. Toch kwam KVO nog voor de rust langszij: 2-2. Dat was meteen ook de eindstand, na vijf speeldagen staat Beerschot Wilrijk laatste in PO2B. Volgend weekend staat de derby tegen Antwerp op het programma. [naar artikel]

11. LIVE. KV Oostende met voorsprong de rust in na goal vanop de stip (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Diaz Arena • KV Oostende staat 3de (43 punten), KV Mechelen 8ste (40) [naar artikel]

12. LIVE. Meteen 1-0: Gano zet Zulte Waregem al vroeg op voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

13. LIVE: Wat een slot! Van Hyfte kopt binnen bij zeldzame kans Beerschot Wilrijk (2-1) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVE. GOAL! Tissoudali brengt Beerschot op voorsprong in eerste thuismatch (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Beerschot zo goed als op volle sterkte, alleen De Keersmaecker out • Paars-wit won opener in Oostende (1-2) • Z. Waregem mist gekwetsten Bossut,... [naar artikel]

15. LIVE. GOAL! Holzhauser zet Beerschot met vrije trap opnieuw op voorsprong (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE. GOAL! Holzhauser zet Beerschot opnieuw op voorsprong vanaf de stip (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE: Beerschot Wilrijk op vijf minuten van promotie! Van Hyfte kopt zeldzame kans binnen (2-1) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE: Beerschot Wilrijk probeert bakens te verzetten, Cercle kruipt achteruit (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVEBLOG KV OOSTENDE-BEERSCHOT. 1-2! KVO maakt de aansluitingstreffer, weet Beerschot stand te houden? (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVEBLOG KV OOSTENDE-BEERSCHOT. Beerschot op weg naar 1A, 0-2 via Wright-Phillips (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Beerschot verdiend op voorsprong tegen Zulte Waregem (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk in tweede helft uit ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. Beerschot gaat rusten met verdiende voorsprong tegen Zulte Waregem: 1-0 (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE. Kan Beerschot tegen Oostende nog eens juichen? (18/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

Op speeldag 20 ontvangt Beerschot in eigen huis KV Oostende. Voor de Mannekes een nieuwe gelegenheid om de remonte in te zetten, want bij de Kustboys draait het al enkele weken niet zoals het hoort. Pakken Torrente en co vandaag de drie punten? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

25. VIDEO. De goal van de promotie? Verlinden schiet Beerschot met een gelukje op voorsprong in Oostende (07/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot moet winnen op bezoek bij KV Oostende om nu al zeker te zijn van promotie en de Mannekes beleefden een droomstart aan de kust. Thibaud Verlinden opende al na negen minuten de score. [naar artikel]