Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 January 2021
07:39 uur

Vrouw gebruikt onderbroek als mondmasker: “Werkt perfect!” (video)

Metro

15/09/2020 - 14:05

Een radiopresentatrice heeft een leuk alternatief gevonden voor een mondmasker: haar onderbroek. Handig, al is het wellicht niet even veilig als een mondmasker. Haylee Clarke werkt als presentatrice bij George FM, een radiozender in Nieuw-Zeeland. Onlangs vergat de 26-jarige vrouw haar mondmasker toen ze naar buiten ging. Ze grabbelde in haar handtas en merkte dat […] Het bericht Vrouw gebruikt onderbroek als mondmasker: “Werkt perfect!” (video) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. IEUW. Daarom moet je elke dag een propere onderbroek aantrekken (12/10/2020 - Metro)
  Uit een onderzoek van het Britse bedrijf OnBuy blijkt dat niet iedereen elke dag een propere onderbroek aantrekt. Een op de twintig mannen draagt zijn exemplaar maar liefst vijf dagen na elkaar zonder het te wassen. Maar ook 18% van de vrouwen ververst niet elke dag haar onderbroek. Het is niet alleen een beetje vies, het is ook gevaarlijk. “In en rond onze geslachtsdelen leven bacteriën”, verklaart huidspecialiste Dr. Nichola Cosgrove aan Metro UK. “Die blijven daar rustig zitten zolang we maar de juiste hygiënische producten gebruiken, proper ondergoed dragen en ons voldoende wassen. Maar het is normaal dat bacteriën in de loop van de dag op ons ondergoed terechtkomen omdat je zweet of omdat je je niet goed hebt afgeveegd na een toiletbezoek, of zelfs gewoon door scheetjes te laten.” Barrière “Ons ondergoed dient als een soort van barrière om onze kleren te beschermen”, gaat de dokter verder. “Het is nu eenmaal makkelijker om onze onderbroeken op regelmatige basis te wassen dan onze kleren.” “Maar als je niet op tijd van onderbroek verandert, dan stapelen de bacteriën zich er in op. Op zich zijn het gezonde bacteriën, maar omdat ze in een warme en vochtige omgeving terechtkomen, zullen ze zich snel vermenigvuldigen. Dat kan leiden tot een onschuldige slechte lichaamsgeur en uitslag, maar ook tot schimmelinfecties, urineweginfecties en  stafylokokkeninfecties. Je weet dus wat je te doen staat! Lees ook : Vrouw gebruikt onderbroek als mondmasker: “Werkt perfect!” (video) Het bericht IEUW. Daarom moet je elke dag een propere onderbroek aantrekken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Vrouw zonder mondmasker wordt niet bediend, dus trekt ze haar slipje uit (video) (30/05/2020 - Metro)
  Aan creativiteit omtrent mondmaskers dezer dagen geen gebrek. Naast talloze manieren om zelf een mondmasker te maken, blijken sommigen ook heel goed te zijn geworden in het ‘ter plaatse improviseren’. Één van hen is zonder twijfel onderstaande dame uit Kiev, Oekraïne. Een medewerker van een lokaal postkantoor weigerde de dame te helpen omdat ze geen mondmasker droeg. Maar de vrouw geeft zich nog niet gewonnen en komt al snel met een oplossing. Zo trekt ze zonder verpinken haar broek en slipje uit en plaatst ze haar onderbroek over haar mond en neus. Opgelost, toch? Bron: zita.be Lees ook: Dries Van Langenhove betrapt op lockdownparty: “Dit was gewoon een barbecue” Het bericht Vrouw zonder mondmasker wordt niet bediend, dus trekt ze haar slipje uit (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Ophef over vrouw die mondmasker onbruikbaar maakt: “Dit is spuwen in het gezicht van mensen” (06/10/2020 - Metro)
  Op Twitter krijgt een vrouw er stevig van langs nadat ze een foto deelde van stukgeknipte mondmaskers en erbij schreef dat ze die aan haar kinderen geeft. Ze gelooft immers niet dat mondmaskers werken als bescherming tegen het coronavirus. De vrouw tweette dat ze de laagjes uit de mondmaskers van haar kinderen knipt om ze “wat luchtiger te maken” en omdat mondmaskers volgens haar toch niet werken. Ze baseert zich daarbij op de uitleg van de Nederlandse viroloog Jaap van Dissel die een tijdje geleden meedeelde dat “er geen reden tot dwingende plicht hoeft te zijn tot het dragen van niet-medische mondmaskers omdat er geen wetenschappelijk bewijs is van de werking”. Naar school met onbruikbaar mondmasker Haar kinderen gaan dus naar school met onbruikbare mondmaskers. De vrouw deelde een foto van de kapotgeknipte mondmaskers. Haar tweet lokte heel wat kritiek uit, onder meer van vlogster Flo Windey. “Sorry, maar dat is echt spuwen in het gezicht van de andere kinderen in de klas met ouders die risicopatiënt zijn”, schreef ze op Twitter. Gevaarlijk Ook anderen veroordeelden het gedrag van de vrouw. “Mevrouw, zoek hulp met deze potentieel gevaarlijke, ongefundeerde aannames. Kinderen moeten gewoon even luisteren, even volhouden en als u ook gewoon even meedoet zoals 99,9% van de wereldbevolking zijn we er zo vanaf. Dan kunt u ook verder met uw leventje. Ja? Dank!”, en “Stompzinnige actie. Niemand is blij met mondkapjes, maar het dient wel om een pandemie in te dammen”, klinkt het onder meer. sorry maar dat is echt spuwen in het gezicht van de andere kinderen in de klas met ouders die risico patiënt zijn. https://t.co/zMxISEv7vS — Flo (@flowindey) October 6, 2020 Lees ook: Vrouw gebruikt onderbroek als mondmasker: “Werkt perfect!” (video) Het bericht Ophef over vrouw die mondmasker onbruikbaar maakt: “Dit is spuwen in het gezicht van mensen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Vrouw opgepakt omdat ze geen mondmasker draagt in winkel (video) (15/07/2020 - Metro)
  Een Amerikaanse vrouw werd gearresteerd omdat ze zonder mondmasker winkelde. Ze verzette zich eerst, maar werd uiteindelijk geboeid naar buiten meegenomen door de politie. Het tafereel speelde zich af in Walmart in Shelby County (Tennessee) op 3 juli, de dag waarop het in Shelby County verplicht werd om mondmaskers te dragen in het openbaar. Handboeien Een agent sprak een andere vrouw zonder mondmasker aan. Een vrouw met blauwgeverfd haar en zonder mondmasker uitte haar ongenoegen daarover en probeerde de andere vrouw los te trekken van de agent. Daarop sloeg de agent de vrouw met het geverfde haar in de boeien en nam haar mee naar buiten. Lees ook: Ophef over vrouw die van trein wordt gegooid omdat ze geen mondmasker draagt (video) Het bericht Vrouw opgepakt omdat ze geen mondmasker draagt in winkel (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Onderbroek van Hitlers vrouw fel gegeerd op veiling (08/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een lilakleurige onderbroek van Eva Braun, de maîtresse en later de vrouw van Adolf Hitler, heeft op een veiling ruim 3.250 euro gehaald. De slip
  [naar artikel]
 6. Vrouw weigert mondmasker op spoeddienst. Haar video oogst bakken kritiek (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw uit Canada gaat viraal met een video die ze opnam in een Canadees ziekenhuis. Letitia Montana klopte aan bij de spoeddienst van St...
  [naar artikel]
 7. WTF! Vrouw neemt mondmasker af en hoest opzettelijk in gezicht van baby (video) (25/06/2020 - Metro)
  Op beveiligingsbeelden is te zien hoe een vrouw haar mondmasker afneemt en drie keer hoest op een baby in een kinderwagen. De moeder van het kindje vermoedt dat het een racistische daad was. Mireya Mora stond onlangs met haar 1-jarige zoontje aan te schuiven in ijsrestaurant Yogurtland in San Jose (Californië). Plots draait de vrouw voor haar in de wachtrij zich plots om en hoest ze drie keer op het kindje. Gechoqueerd Volgens Mora werd de vrouw boos omdat ze te dicht bij haar stond. “Het gebeurde zo snel dat ik in shock raakte. De vrouw kwam dichter, nam haar mondmasker af en hoestte drie keer enorm hard op het gezicht van mijn zoontje”, vertelt ze aan ABC News. Racistisch motief Mora gelooft dat de vrouw het uit racisme deed. “Ik denk dat de vrouw racistisch is, want de familie die vlak voor haar stond, was blank. Mijn grootmoeder en ik zijn Latijns-Amerikaans en pas van zodra ik Spaans begon te praten tegen mijn grootmoeder, sprak de vrouw mij aan over de afstand tussen ons en begon ze mijn zoon lastig te vallen”, klinkt het. Lees ook: VIDEO. Animatie toont hoe één keer hoesten in winkel het coronavirus kan verspreiden Het bericht WTF! Vrouw neemt mondmasker af en hoest opzettelijk in gezicht van baby (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Vrouw wordt wel zeer creatief wanneer ze verplicht een mondmasker moet dragen (31/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wat zou u doen, moest u te horen krijgen dat u niet geholpen zou worden totdat u een mondmasker opzet? De kans lijkt klein dat u zou uithalen wat deze Oekraïense vrouw deed. Nadat ze een reprimande kreeg van de loketbediende, besloot de vrouw om haar broek uit te trekken en haar slipje als mondmasker te dragen.
  [naar artikel]
 9. Vrouw gooit winkelmandje op de grond en houdt scheldtirade omdat ze mondmasker moet dragen in supermarkt (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw in de supermarkt Trader Joe’s in het Amerikaanse Hollywood, ging niet akkoord met de regelgeving in de winkel. Ze liep er rond zonder mondmasker en werd erop aangesproken door medewerkers. Het is verplicht om in de supermarkt een mondmasker te dragen. De vrouw ontstak in woede en noemde de winkelmedewerkers “varkens”.
  [naar artikel]
 10. VIDEO. Amerikaanse politie werkt zwarte vrouw tegen de grond en probeert zoontje (1) weg te rukken (10/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een ophefmakende video uit de Verenigde Staten toont hoe minstens vier politieagenten een zwarte vrouw overmeesteren en hardhandig proberen haar...
  [naar artikel]
 11. Man gaat winkelen in onderbroek om te protesteren tegen coronamaatregelen (25/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het Verenigd Koninkrijk gelden strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Een onderdeel van die coronamaatregelen en de lockdown is dat inwoners niet-essentiële zaken - zoals onder meer kleren - niet meer kunnen kopen in de winkel. Daar is Christopher Noden uit Wales niet mee akkoord en dat wilde hij duidelijk laten blijken. Dus ging hij shoppen met alleen maar zijn onderbroek en mondmasker aan.
  [naar artikel]
 12. Gentse app ziet mensen zonder mondmasker (13/07/2020 - VRT NWS)
  Een Gents bedrijf heeft een app ontwikkeld die het mogelijk maakt om mensen die geen mondmasker dragen te herkennen. De applicatie dient om bedrijven of organisaties te helpen met controleren of we wel een mondmasker dragen. De app werkt met een camera en geeft een geluidssignaal als dat niet zo is.
  [naar artikel]
 13. BIZAR. Juwelier werkt aan mondmasker van 1,5 miljoen dollar (12/08/2020 - Metro)
  Een mondmakser is al een tijdje niet alleen maar nuttig, het is ook een fashion statement geworden. Wie dezer dagen wil opvallen, kan er maar beter voor zorgen dat zijn of haar mondmasker uniek is. Dat dacht ook een miljardair uit Shanghai, hij bestelde namelijk een mondmasker van anderhalf miljoen dollar.  De Israëlische juwelier Isaac Levy krijgt de – twijfelachtige – eer om ’s werelds duurste mondmasker te maken. Het masker van 250 gram 18-karaats wit goud wordt bezet met 3.500 diamanten. Op verzoek van de klant komt er een N-99-filter in. Prijskaartje: anderhalf miljoen dollar. 25 medewerkers Levy geeft aan dat hij dankzij deze bestelling zijn bedrijf, Yvel, operationeel kan houden. Normaal gezien zou het peperdure mondmasker eind dit jaar klaar moeten zijn. Een ploeg van 25 medewerkers werkt daarom de klok rond om het masker op tijd klaar te hebben. Lees ook : Maak van je mondmasker een fashion statement (foto’s) Het bericht BIZAR. Juwelier werkt aan mondmasker van 1,5 miljoen dollar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. "OMG die heeft geen onderbroek aan!": de mensheid blijft Jani verbazen (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In 'Zo Man Zo Vrouw' staat Jani voor een nieuwe uitdaging. Benny draagt namelijk geen onderbroek, om de simpele reden dat hij er geen enkele
  [naar artikel]
 15. “Baard of snor scheren voor mondmasker is niet nodig” (26/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het is zeker niet nodig om baard of snor te scheren om een mondmasker te dragen. Dat zegt de overheid op haar website info-coronavirus.be. “Aangezien een mondmasker dient om anderen te beschermen, is het niet heel belangrijk dat het masker perfect op je gezicht past.”
  [naar artikel]
 16. Steven Van Gucht: “Eén op de vier klanten met mondmasker? Dat mag beter” (13/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Dat amper een op de vier Hasselaars een mondmasker draagt in de winkel, vindt viroloog Steven Van Gucht te weinig. “Het mag beter. Een mondmasker werkt het best als zo veel mogelijk mensen het dragen.”
  [naar artikel]
 17. BIZAR. Britse metropassagier gebruikt mondmasker om slaap in te halen (17/06/2020 - Metro)
  Een Britse man heeft het internet getoond hoe je je mondmasker best niet kan gebruiken. De schone slaper riskeerde een boete voor het verkeerd gebruik van een mondmasker op het openbaar vervoer. Dat een mondmasker ook gebruikt kan worden als slaapmasker, is sommigen onder ons misschien al opgevallen. Het accessoire dat ons moet beschermen tegen overdracht van het Covid 19-virus, kan van pas komen wanneer je dringend een dutje wil doen in een openbare ruimte. Je mondmasker van je mond verwijderen om het voor je ogen te spannen is om voor de hand liggende redenen echter geen goed idee, en een Londense metropassagier mocht dat aan den lijve ondervinden. Hij vond er niks beter op om tijdens de drukke ochtendspits zijn mondmasker van zijn mond naar zijn ogen te verplaatsen, en dat ontging de aandacht van Twitteraar Tim Steer niet. Hij nam een kiekje en tweette de Londense transportmaatschappij Transport for London met de ironische vraag: “Is dit hoe je een mondmasker gebruikt? Ik vraag het voor een vriend…” Boete Net zoals bij ons zijn mondmaskers op het openbaar vervoer sinds 15 juni ook in Engeland verplicht. Het dutje kan de man wel eens duur komen te staan, want voor een overtreding betaal je 100 pond (zo’n 112 euro). Lees ook: Hot Marijke wil nog niet terug aan het werk: “Seks met mondmasker is niet sexy” Het bericht BIZAR. Britse metropassagier gebruikt mondmasker om slaap in te halen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Jeff Bezos demonstreert raketmotor die eerste vrouw op de maan zal zetten (video) (06/12/2020 - Metro)
  Amazon-oprichter Jeff Bezos wil met zijn ruimtevaartbedrijf Blue Origin in 2024 de eerste vrouw op de maan zetten, en zijn team is dan ook volop in de weer met de voorbereidingen. Deze week werd de raketmotor getest die de eerste vrouwelijke astronaute veilig op de maanbodem moet zetten. De korte clip toont hoe de enorme motor meterslange vlammen uitspuwt tijdens de testen. Bezos legde eerder uit dat de motor van de maanlander werkt op vloeibare water- en zuurstof, met een stuwkracht van 4.500 kilogram. De motor gebruikt bij een precisielanding op de maan een stuwkracht van 900 kilo. De motor zal gebruikt worden voor de maanlander waar Blue Origin samen met het Artemis-programma van NASA aan werkt, met als doel om mensen op de maan te zetten tegen 2024. Bezos, de rijkste man ter wereld, deelde de Instagramvideo van de test in het NASA Space Flight Center in Hunstville, Alabama, op zijn account.   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Jeff Bezos (@jeffbezos) Lees ook: Rijkste man ter wereld verdient recordbedrag van 13 miljard dollar in één dag Het bericht Jeff Bezos demonstreert raketmotor die eerste vrouw op de maan zal zetten (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. De Block verschijnt met bijzonder mondmasker in Kamercommissie (15/07/2020 - De Standaard)
  Minister van Volksgezondheid Maggie De Block had dinsdag een bijzonder mondmasker op in de commissie Gezondheid in de Kamer. Op het mondmasker stond een foto van haar eigen gezicht gedrukt, wat een bijzonder effect geeft. Bekijk het in de video hierboven.
  [naar artikel]
 20. Baby speelt op hilarische manier met het mondmasker van zijn mama (video) (25/01/2021 - Metro)
  Een mondmasker gebruiken om je eenjarig zoontje te entertainen? Het kan blijkbaar. “Ik had een doktersafspraak en moest mijn zoontje meenemen”, zegt deze Amerikaanse mama. “Hij zat op mijn schoot terwijl we op de dokter wachtten zodat hij niks zou aanraken. Hij besloot om mijn mondmasker vast te pakken en het terug te laten schieten, recht in mijn gezicht. Hij vond het alleszins hilarisch”, besluit de mama (die er ook wel mee kon lachen). Lees ook : HILARISCH! Baby reageert heel dramatisch als hij het woord ‘nee’ hoort (video) Het bericht Baby speelt op hilarische manier met het mondmasker van zijn mama (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. “Baard of snor scheren voor mondmasker zeker niet nodig” (26/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het is zeker niet nodig om baard of snor te scheren om een mondmasker te dragen. Dat zegt de overheid op haar website info-coronavirus.be. “Aangezien een mondmasker dient om anderen te beschermen, is het niet heel belangrijk dat het masker perfect op je gezicht past.”
  [naar artikel]
 22. Baard of snor scheren voor mondmasker zeker niet nodig (27/04/2020 - De Morgen)
  Het is zeker niet nodig om baard of snor te scheren om een mondmasker te dragen. Dat zegt de overheid op haar website info-coronavirus.be. ‘Aangezien een mondmasker dient om anderen te beschermen, is het niet heel belangrijk dat het masker perfect op je gezicht past.’
  [naar artikel]
 23. Amerikaanse vrouw zet man die mondmasker weigert te dragen keihard op zijn plaats (19/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw heeft op een keiharde manier komaf gemaakt met een man die op Twitter rondbazuinde dat hij geen mondmasker meer wilde dragen...
  [naar artikel]
 24. Werkt jouw mondmasker zoals het moet? Wetenschapper deelt simpele truc om dat zelf uit te testen (25/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds vandaag is het verplicht om een mondmasker te dragen in winkelstraten, op (rommel)markten en kermissen, in horecazaken en op andere drukke...
  [naar artikel]
 25. Belg heeft briljante oplossing om pintjes te drinken met mondmasker op (video) (19/08/2020 - Metro)
  Op café moet je nog steeds een mondmasker dragen als je je verplaatst. Maar wat als je ook kon drinken mét een mondmasker op? Wel, dan ziet dat er zo uit. We kunnen gelukkig nog steeds op café, maar enkel aan tafel mag je je mondmasker af doen. Dat vond Sven Rymenans een gedoe, dus bedacht hij een handige hack. Twee mondmaskers De uitbater van brasserie Bistro in Deurne deelde een filmpje waarin hij twee mondmaskers boven elkaar draagt zodat het gouden vocht toch nog in zijn mond kan vloeien. Geestig, al raden we het niet meteen aan. @svenrymenans? origineel geluid – svenrymenans Lees ook: Te warm en zin om af te koelen? Daarom mag je je mondmasker niet nat maken Het bericht Belg heeft briljante oplossing om pintjes te drinken met mondmasker op (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Limburgse toont hoe je kan testen of je mondmasker voldoende bescherming biedt (13/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Hoe weet je of je mondmasker voldoende bescherming biedt? Je zou geen kaarsje kunnen uitblazen met een goed mondmasker. Angelique Dierckx uit Oostham postte een video op TikTok waarin ze twee verschillende mondmaskers met mekaar vergelijkt.
  [naar artikel]
 27. 4 personeelsleden Lidl gewond nadat vrouw amok maakt over mondmasker (13/07/2020 - VRT NWS)
  Een vrouw van 28 heeft het voorbije weekend 4 personeelsleden verwond in een winkel van Lidl in Antwerpen-Noord nadat ze een opmerking had gekregen omdat ze geen degelijk mondmasker droeg. De winkel moest even de deuren sluiten tot de politie ter plaatse was. Die arresteerde de vrouw.
  [naar artikel]
 28. Politie-inval beroert de gemoederen: agent gebruikt pepperspray tegen 84-jarige vrouw (31/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bodycambeelden van de politie van Muskogee, Oklahoma zijn momenteel voer voor discussie in de Verenigde Staten. De video toont hoe een agent pepperspray gebruikt tegen een 84-jarige zwarte vrouw in haar huis. “Onaanvaardbaar”, luidt het intussen op sociale media.
  [naar artikel]
 29. VIDEO. Vrouw die hond als boksbal gebruikt ligt onder vuur (09/05/2020 - Metro)
  Vergeet ‘Man bijt hond’, hier komt ‘Vrouw slaat hond’.  Een video van een vrouw en een hond gaat rond op social media. Vaak zijn dat dan grappige of schattige beelden, maar dat is hier hoegenaamd het geval niet. De video van minder dan een minuut toont hoe de Amerikaanse vrouw uit Idaho meerdere keren met bokshandschoenen een Duitse herder in het gezicht slaat. Een man, vermoedelijk degene die aan het filmen is, is lachend te horen. “Ik heb hem zo hard geslagen, dat voelde ik ook”, hoor je de vrouw na haar laatste stoot zeggen tegen de camera. Onderzoek is lopende Nadat de beelden op social media werden geplaatst, zijn er volgens de lokale tv-zender KTVB7 ontzettend veel mensen geweest die Idaho Humane Society hebben gebeld, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren. Er is een onderzoek gestart, in de hoop de vrouw te vinden en de hond bij haar weg te halen. Lees ook: “Voetbal en koers na de zomervakantie weer met publiek” Het bericht VIDEO. Vrouw die hond als boksbal gebruikt ligt onder vuur verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Juwelier werkt aan “duurste mondmasker” ter wereld: prijskaartje van 1,5 miljoen dollar (10/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een Israëlische juwelier werkt aan wat naar eigen zeggen ‘s werelds duurste mondmasker moet worden, op vraag van een miljardair uit Shanghai. Het masker van 250 gram 18-karaats wit goud wordt bezet met 3.500 diamanten. Op verzoek van de klant komt er een N-99-filter in. Prijskaartje: anderhalf miljoen dollar. Dat meldt Yvel, het luxemerk dat het masker produceert.
  [naar artikel]
 31. VIDEO Mondmasker op de fiets of niet? Deze vragen stelde u over luchtverontreiniging. (24/02/2017 - De Standaard)
  Heeft een mondmasker bij het fietsen zin? En moeten fietspaden weg van grote banen? Deze vragen stelde u via Facebook Live aan journaliste Ine Renson en Wouter Arrazola de Onate, medische directeur van de Vlaamse Vereniging voor Respiratoire Gezondheid. Hun antwoorden ziet u in deze video.
  [naar artikel]
 32. Vrouw deelt simpele truc om kerstlichtjes zonder knopen op te bergen: “Werkt perfect” (02/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Britse vrouw heeft op Facebook een eenvoudig trucje gedeeld om je kerstlichtjes op te bergen zonder dat ze in de knoop geraken. En het enige wat je ervoor nodig hebt, is iets wat veel mensen in huis hebben.
  [naar artikel]
 33. VIDEO. Zo maak je zelf een mondmasker zonder te moeten naaien (27/04/2020 - Metro)
  Vanaf 4 mei is het verplicht om een mondmasker te dragen op het openbaar vervoer en op school. Op drukke openbare plaatsen wordt tevens aangeraden om er een te dragen. Maar wat als je er nog geen hebt? Wel, dan maak je er gewoon zelf een. Momenteel zijn (ook Belgische) bedrijven druk in de weer om mondmaskers te produceren. Die moeten niet alleen dienen voor het zorgpersoneel, maar later ook voor de rest van de bevolking. Lang niet iedereen heeft thuis een mondmasker liggen, dus moeten we ons in tussentijd behelpen met een geïmproviseerd exemplaar. Oude T-shirt Een Vlaamse vrouw legt nu in een video uit hoe je zelf te werk kan gaan met enkel een (katoenen) T-shirt en een schaar. Je knipt een mouw en de stevige onderkant van de T-shirt af. Vervolgens leg je dat stevige boordje achteraan in je nek en steek je beide lusjes door de mouw. Die breng je vervolgens voor je mond en neus en dan hoef je alleen nog maar de touwtjes vast te knopen. Filter Als extraatje kan je nog een filter in de mouw steken. Je kan daarbij keukenrol, een koffiefilter of een handdoek gebruiken. Het zal niet beter zijn dan een officieel mondmasker, maar het is zeker en vast beter dan niets. Veel knutselplezier! Bron: Zita.be Lees ook: “Het dragen van een mondmasker gaat een vorm van beleefdheid worden” Het bericht VIDEO. Zo maak je zelf een mondmasker zonder te moeten naaien verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Cysten en een zwarte onderbroek: Evi Hanssen neemt ons mee op borstonderzoek (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

  [naar artikel]
 35. Agressieve vrouw zonder mondmasker opgepakt aan schoolpoort Schilde (28/10/2020 - VRT NWS)
  Aan basisschool Wonderwijzer aan de Kerkelei in Schilde is een moeder opgepakt omdat ze agressief uithaalde naar een agent. Die had er haar herhaaldelijk op gewezen dat ze een mondmasker moest dragen. De vrouw kreeg handboeien om en werd meegenomen naar het politiekantoor.
  [naar artikel]
 36. Vrouw verwondt vier medewerkers Lidl na opmerking over mondmasker (13/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw van 28 is zaterdag volledig door het lint gegaan toen ze in een supermarkt in Antwerpen-Noord een opmerking kreeg over haar mondmasker. Ze begon met bloempotten te gooien, beschadigde een geparkeerde auto, verwondde vier medewerkers van de winkel en was weerspannig tegenover de politie.
  [naar artikel]
 37. TikTokster met astma bewijst dat iedereen een mondmasker kan dragen (video) (01/07/2020 - Metro)
  TikTokster Emily Lyoness bewijst in een video dat je niet bang hoeft te zijn om in ademnood te komen tijdens het dragen van een mondmasker. Ondanks dat ze zelf zware ademhalingsproblemen heeft, draagt ze vaak een mondmasker. Haar zuurstofmeter toont namelijk aan dat de zuurstofwaarden in haar bloed gewoon hetzelfde blijven. In het filmpje test ze drie verschillende mondmaskers uit. Er zijn veel voor- en tegenstanders van mondmaskers, maar het helpt zeker en vast om de verspreiding van het coronavirus tegen te houden. Bovendien ben je verplicht om de stofjes op het openbaar vervoer aan te doen. TikTok-gebruikster Emily Lyoness heeft zware ademhalingsproblemen, maar in een video laat ze zien dat ze ook met een mondmasker nog voldoende zuurstof in haar bloed heeft. Dezelfde zuurstofwaarden Lyoness legt in de video uit dat ze last heeft van gematigde tot zware astma, afhankelijk van de tijd van het jaar. Ze moet veel medicijnen nemen om haar ademhaling onder controle te kunnen houden en ze heeft ook altijd een inhalator bij de hand. Daarnaast heeft de jonge vrouw een pulsoximeter, een zuurstofmeter, in de buurt liggen om de zuurstofwaarde in haar bloed te kunnen meten. “I have a breathing problem” lol wear a mask karen pic.twitter.com/gWV9XhCis4 — madison (@madz1426) June 27, 2020 Met behulp van die pulsoximeter laat Lyoness in de video zien dat de hoeveelheid zuurstof in haar bloed op 99% ligt als ze geen masker draagt. Daarna doet ze drie verschillende mondmaskers aan en het zuurstofgehalte in haar bloed blijft in alle situaties hetzelfde, namelijk 99%. “Als zelfs ik deze stofjes kan dragen zonder zuurstof te verliezen, hebben gezonde mensen zonder ademhalingsproblemen zeker geen excuus om ze niet aan te doen”, zegt Lyoness in de video. “Tenzij je natuurlijk egoïstisch bent en alleen aan jezelf denkt.” Lees ook: Ophef over vrouw die van trein wordt gegooid omdat ze geen mondmasker draagt (video) Het bericht TikTokster met astma bewijst dat iedereen een mondmasker kan dragen (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Marc Van Ranst leert jongeren op Tiktok mondmasker dragen (02/05/2020 - De Standaard)
  Viroloog Marc Van Ranst doet wat hij zegt: de bevolking opvoeden. In twee filmpjes legt hij haarfijn uit hoe je een mondmasker draagt. De eerste video is het werk van het productiehuis Geronimo, dat de viroloog al een tijdlang volgt voor het VTM-programma ‘Helden van Hier’. Voor de jongere generatie maakte tiktokster Naöel Fadiga (14) een tweede video.
  [naar artikel]
 39. Incident in Lidl: jonge vrouw (28) gaat door het lint na opmerking over mondmasker (13/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een vrouw van 28 is zaterdag volledig door het lint gegaan toen ze in een supermarkt in Antwerpen-Noord een opmerking kreeg over haar mondmasker. Ze begon met bloempotten te gooien, beschadigde een geparkeerde auto, verwondde vier medewerkers van de winkel en was weerspannig tegenover de politie.
  [naar artikel]
 40. Bart De Wever geeft video-interview in onderbroek: “Bijzonder gênant” (02/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever liet zich zaterdagochtend interviewen in het Radio 2-programma Goede voornemens 2021 via een videogesprek. De burgemeester van Antwerpen hoopt dat hij zijn conditie op peil kan houden in 2021 en had het over de moeilijke tijd die zijn stad doormaakt door de coronacrisis. Maar toen viel de presentatoren iets op: “Jij hebt een mooi hemdje aan, maar kan dat zijn dat je in je onderbroek zit?”
  [naar artikel]
 41. Slapen zonder onderbroek is gezond & andere ondergoedweetjes (10/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  We plukken elke ochtend een schone onderbroek uit de kast (en hopen van jou hetzelfde), maar denken daar eigenlijk niet al te veel over na. Wist
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Zwangere vrouw gebruikt man als stoel tijdens het wachten (11/12/2019 - Metro)
  Een Chinese man uit Hegang is de jongste internetsensatie nadat hij zich als menselijke stoel ten dienste van zijn zwangere vrouw stelde in een druk ziekenhuis. Het echtpaar was aan het wachten voor een dokterbezoek in een druk ziekenhuis, waar kennelijk niemand de moeite deed om zijn/haar zitplaats af te staan. Toen de vrouw vermoeid werd en spierkrampen begon te krijgen door haar zware buik, bracht haar man redding. Lof voor de gentleman Op de bewakingsbeelden, die gedeeld werden door de lokale politie, is te zien hoe de man zich op de grond zet en zijn rug kromt om de vrouw wat steun te geven. Hij reikt haar ook een waterfles aan om gehydrateerd te blijven tijdens het lange wachten. De lokale politie was zo ontroerd door het voorval dat ze de bewakingsbeelden deelde op haar officiële account. De attente man krijgt heel wat lof toebedeeld in de reacties, terwijl omstaanders bekritiseerd worden omdat ze hun zitplaats niet afstonden. Lees ook: BIZAR. Vrouw vindt diamant van 3,72 karaat… terwijl ze Youtube-video kijkt over diamanten spotten Het bericht VIDEO. Zwangere vrouw gebruikt man als stoel tijdens het wachten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Dit zijn zonder twijfel de indrukwekkendste 'trick shots' die we ooit op een biljarttafel gezien hebben (23/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De heren van het Youtube-kanaal Dude Perfect hebben weer een fantastische video gemaakt. Het vijftal werkt samen met atleten om aartsmoeilijke
  [naar artikel]
 44. Bejaarde man uit vliegtuig gezet omdat hij stewardess vraagt haar mondmasker weer op te zetten (11/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het internet staat bol met video’s van woedende personen die weigeren een mondmasker op te zetten en hardhandig uit supermarkten, vliegtuigen en andere plaatsen gezet worden. Maar het hoeft niet altijd zo te zijn: ook wanneer je correct je mondmasker draagt, kan je uit het vliegtuig gezet worden. Het overkwam een oudere man uit Florida, die uit het vliegtuig werd gezet nadat hij commentaar leverde op een stewardess die haar mondmasker niet correct droeg.
  [naar artikel]
 45. Woeste menigte keert zich tegen vrouw zonder mondmasker: “Ga godverdomme weg!” (video) (31/05/2020 - Metro)
  In Staten Island, New York ging het er in een winkel stevig aan toe. Enkele klanten mét mondmasker keerden zich er tegen een dame die zonder bescherming haar inkopen aan het doen was. Aan klare taal geen gebrek. “Ga godverdomme weg”, klinkt het haast in koor. En ook de gebruikte handgebaren zijn niet voor interpretatie vatbaar. Ene @McauleyHolmes deelde de beelden, die hij zelf gevonden had op Reddit, op Twitter. Daar werden ze in geen tijd meer dan 6 miljoen keer bekeken. “Maskers zijn belangrijk in de strijd tegen de verspreiding (van het coronavirus, red.). Eentje dragen is dan ook een teken van respect naar anderen toe. ‘t Is begrijpelijk dat mensen zo heftig reageerden, zeker in een zwaar getroffen regio als Staten Island”, laat hij weten. Ook is het dragen van mondbescherming daar verplicht wanneer social distancing niet gegarandeerd kan worden. Staten Islanders with masks drive out non-mask wearing person in grocery store. #Coronavirus pic.twitter.com/iPQwk7lD9y — McAuley (@McauleyHolmes) May 25, 2020 Bron: zita.be   Lees ook: Twintiger die geen mondmasker wou dragen opgepakt in Leuven Het bericht Woeste menigte keert zich tegen vrouw zonder mondmasker: “Ga godverdomme weg!” (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Eerste gênante moment van het jaar voor Bart De Wever tijdens video-interview: “Kan dat zijn dat je in je onderbroek zit?” (02/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever liet zich zaterdagochtend interviewen in het Radio 2-programma Goede voornemens 2021 via een videogesprek. De burgemeester van Antwerpen hoopt dat hij zijn conditie op peil kan houden in 2021 en had het over de moeilijke tijd die zijn stad doormaakt door de coronacrisis. Maar toen viel de presentatoren iets op: “Jij hebt een mooi hemdje aan, maar kan dat zijn dat je in je onderbroek zit?”
  [naar artikel]
 47. Vrouw "met diarree" steelt slipje: rechter trapt er niet in (12/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Opmerkelijke rechtszaak in Zweden. Daar moest een vrouw zich deze week verantwoorden voor het stelen van een onderbroek in een H&M-winkel in
  [naar artikel]
 48. Ongelofelijk! Vrouw gebruikt kind als paraplu (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het regent kritiek op een vrouw die het lichaam van een kind gebruikt om zichzelf te beschermen tegen een stortbui. Het tafereel had vermoedelijk...
  [naar artikel]
 49. Kevin Hart afgeperst door sekstape van hem en zijn minnares (17/09/2017 - Metro)
  Komiek Kevin Hart heeft zichzelf in nauwe schoentjes gewerkt. Volgens de Amerikaanse website TMZ heeft de 38-jarige auteur een slippertje begaan terwijl zijn vrouw zwanger was. Intussen zijn er beelden opgedoken van het overspel, waardoor de komiek zich genoodzaakt zag tot een publiekelijke biecht. Dat was de enige manier om zijn afpersers de mond te snoeren. «Ik ben niet perfect en ik heb een verkeerde inschatting gemaakt. Ik weet dat ik daarmee mijn vrouw en mijn kinderen heel veel pijn heb gedaan», klinkt het in een video. «Ik had beter moeten weten.» Intussen loopt er een juridische procedure tegen de afperser. Bekijk de video hieronder. Sending so many apologies to my wife & kids. I gotta do better and I will. I’m not perfect and have never claimed to be …I love you all. Une publication partagée par Kevin Hart (@kevinhart4real) le 16 Sept. 2017 à 16h07 PDT
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.