Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 September 2020
08:44 uur

Biostatisticus Niel Hens over coronacijfers: "Verbijsterend dat we na zo veel maanden zo weinig info krijgen"

VRT NWS

16/09/2020 - 08:22

"Deze cijfers hebben het potentieel om de verkeerde kant uit te gaan". Dat zegt biostatisticus Niel Hens (UHasselt) over de nieuwe coronacijfers in "De ochtend" op Radio 1. Al zegt hij ook dat er nog altijd te weinig gegevens zijn om de cijfers goed te kunnen interpreteren en het beleid er goed op af te stemmen. "Het is een beetje verbijsterend om in de 21ste eeuw na zo veel maanden nog altijd te weinig informatie te krijgen".


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Biostatisticus Niel Hens: "Covid-19 in kaart brengen is uitdaging door vele coronamaatregelen" (05/04/2020 - VRT NWS)
  Door de strenge coronamaatregelen bepaalt menselijk gedrag in grote mate de verspreiding en het verloop van Covid-19 en net daarom is het een uitdaging om de epidemie in kaart te brengen. Dat zegt biostatisticus Niel Hens in "De zevende dag". "Menseljik gedrag in kaart brengen is enorm complex."
  [naar artikel]
 2. Professor Niel Hens (UHasselt) over coronacijfers: “Eerste indicatie dat we groot rampscenario hebben vermeden” (30/03/2020 - VRT NWS)
  In Limburg zijn sinds gisteren 1350 bevestigde coronapatiënten geteld. Het aantal overlijdens door het coronavirus is in onze provincie afgelopen weekend dan weer fors gestegen, wat Limburg nog steeds de zwaarst getroffen provincie maakt. Toch lijkt het stilletjes de goede kant op te gaan volgens professor Niel Hens (UHasselt). “De toename is lichtjes aan het afnemen, maar we moeten heel voorzichtig blijven.”
  [naar artikel]
 3. Het stinkt al weken naar "rotte vis" in Niel: "Dit gaat er volledig over" (16/06/2017 - De Redactie)
  De inwoners van Niel in de provincie Antwerpen hebben al wekenlang last van een onhoudbare stank. De oorzaak is een slechte partij slib die een slibverwerkingsbedrijf heeft binnengekregen.
  [naar artikel]
 4. "Treinreizigers krijgen te weinig info over problemen" (10/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Urenlang vastzitten in een trein is geen pretje, maar het wordt nog erger wanneer je geen informatie krijgt over de situatie. TreinTramBus, de
  [naar artikel]
 5. "Treinreizigers krijgen te weinig info over problemen" (10/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Urenlang vastzitten in een trein is geen pretje, maar het wordt nog erger wanneer je geen informatie krijgt over de situatie. TreinTramBus, de
  [naar artikel]
 6. De Vriendt: "Verdedigingslijn van Francken over uitzetting Soedanezen is verbijsterend" (26/12/2017 - VRT NWS)
  Kamerlid Wouter De Vriendt (Groen) maakt brandhout van de stelling van het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) over het uitzetten van Soedanezen. Volgens het kabinet-Francken kan de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) alleen maar overgaan tot uitwijzing als een migrant geen asielaanvraag  heeft ingediend. De Vriendt noemt die verdedigingslijn "verbijsterend".
  [naar artikel]
 7. ""Meer sigaren", werd me toegeroepen, "Je moet meer sigaren roken!"" (27/04/2019 - VRT NWS)
  Te duur voor te weinig kijkers. Te veel na-aperij van "Star wars". Te veel gelijkenissen tussen de boosaardige Cylons en de toenmalige Sovjet-Unie. Er waren blijkbaar redenen genoeg om 40 jaar geleden al na één seizoen de stekker te trekken uit "Battlestar Galactica". Nochtans had de sciencefictionserie eind april 1979 wereldwijd al een behoorlijke 'fanbase' opgebouwd die het plotse stopzetten weinig kon waarderen. Er kwam 9 maanden later dan toch nog een vervolgreeks, zij het met een kleiner budget. Maar die kon de originele fans nauwelijks boeien. Ook Dirk Benedict, die in het eerste seizoen de rol van immer sigaar rokende hartenbreker Starbuck  speelde, haakte, op een gastoptreden na, af. Hij zou daarna wereldberoemd worden als 'Face' in "The A-Team".
  [naar artikel]
 8. Pauwels wil zichzelf opvolgen in Niel: "Heb weer een beter gevoel op de fiets" (11/11/2016 - Sporza)
  In Niel staat vandaag de Jaarmarktcross op het programma. Van Aert en Van der Poel zijn niet van de partij. Volg het hier straks met livestream vanaf 13.30u.
  [naar artikel]
 9. 27 gezinnen krijgen plots brief dat hun sociale woning verkocht zal worden (27/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Onrust dan in de Tuinwijk in Niel. 27 gezinnen hebben daar een brief van De Goede Woning ontvangen met de boodschap dat hun sociale woning eind 2019 verkocht zal worden. Dit omdat ze niet meer aan de nieuwe kwaliteitsnormen voldoen. Bewoners krijgen de optie om hun woning zelf aan te kopen, maar doen of kunnen ze dat niet, dan moeten ze noodgedwongen verhuizen. Het bestuur van de Rupelgemeente eist dat de sociale woningmaatschappij in die gevallen een nieuw onderkomen zoekt voor de huurders in Niel. "80 procent van de bewoners zijn 60-plussers die al van bij hun geboorte in Niel wonen. We willen dan ook niet dat ze noodgedwongen naar een andere gemeente moeten verhuizen."
  [naar artikel]
 10. 27 gezinnen krijgen plots brief dat hun sociale woning verkocht zal worden (28/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Onrust in de Tuinwijk in Niel. 27 gezinnen hebben daar een brief van De Goede Woning ontvangen met de boodschap dat hun sociale woning eind 2019 verkocht zal worden. Dit omdat ze niet meer aan de nieuwe kwaliteitsnormen voldoen. Bewoners krijgen de optie om hun woning zelf aan te kopen, maar doen of kunnen ze dat niet, dan moeten ze noodgedwongen verhuizen. Het bestuur van de Rupelgemeente eist dat de sociale woningmaatschappij in die gevallen een nieuw onderkomen zoekt voor de huurders in Niel. "80 procent van de bewoners zijn 60-plussers die al van bij hun geboorte in Niel wonen. We willen dan ook niet dat ze noodgedwongen naar een andere gemeente moeten verhuizen."
  [naar artikel]
 11. Sommige gezinnen zitten in de winter écht in de kou: "Velen weten niet dat ze steun kunnen krijgen" (26/09/2019 - VRT NWS)
  Vlaams minister van Energie Lydia Peeters (Open VLD) heeft de tarieven bekendgemaakt van de extra OCMW-steun die mensen met betalingsproblemen kunnen krijgen om in de winter hun aardgas te betalen. Het gaat om mensen met een budgetmeter, die te weinig geld hebben om "hun kaart op te laden". De steun is bij veel mensen die er recht op hebben nog te weinig bekend, klinkt het in de sector.
  [naar artikel]
 12. Weyts: "Veel te veel de focus op voedselveiligheid en te weinig op dierenwelzijn" (12/09/2017 - VRT NWS)
  Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) gaat het  omstreden slachthuis in Izegem tijdelijk sluiten. Voor de tweede keer in zes maanden zijn er beelden opgedoken van dierenmishandeling. In "Het Journaal" geeft de minister meer uitleg.
  [naar artikel]
 13. De files van Hamme of Niel naar Antwerpen beu? "De Waterbus is niet alleen vervoer, maar ook vakantie" (06/10/2018 - VRT NWS)
  Het is opvallend op "Jij Kiest". Zowel in Hamme als in Niel is het voorstel om de opstapplaatsen van de Waterbus uit te breiden naar hun gemeenten, het populairste. "Het is niet alleen vervoer, het is ook vakantie."
  [naar artikel]
 14. Kristof Calvo (Groen) na drie maanden stilte: “Te veel campagne gevoerd voor mezelf, te weinig voor België”  (10/09/2019 - VRT NWS)
  "Ik heb te veel campagne gevoerd voor mezelf en mijn partij, te weinig voor de politiek als geheel en niet genoeg voor een ander België." Dat schrijft Kristof Calvo, de fractieleider van Groen in de Kamer, op Facebook. Groen heeft te weinig ingezet op sociale thema's, zegt Calvo, en zelf heeft hij te veel deelgenomen aan "politiek gekrakeel". Intussen neemt Groen geen deel meer aan de gesprekken over een federale regering.
  [naar artikel]
 15. Basisscholen met te weinig leerlingen krijgen voortaan twee "genadejaren" (01/02/2019 - VRT NWS)
  Basisscholen waarvoor de sluiting dreigt omdat ze te weinig leerlingen hebben, krijgen vanaf volgend schooljaar twee "genadejaren" in plaats van een. Dat heeft Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) beslist. 18 schooltjes die op het einde van dit schooljaar de deuren hadden moeten sluiten, krijgen dankzij de maatregel nu een extra jaar respijt.
  [naar artikel]
 16. "De verdediging van Theo Francken is verbijsterend (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De verdediging van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) rond de terugkeer van Soedanezen is verbijsterend. Dat vindt...
  [naar artikel]
 17. Weinig doden en toch veel besmettingen, of toch niet? De Duitse coronacijfers uitgelegd (26/03/2020 - VRT NWS)
  Het is dagelijks met grote ogen kijken naar de Duitse coronacijfers, zeker als je die naast ons land of Nederland legt. Terwijl het aantal besmettingen relatief hoger ligt dan bij ons, ligt het aantal doden dan weer opvallend lager. Een aantal verklaringen zijn vrij gemakkelijk, andere liggen dan weer minder voor de hand.
  [naar artikel]
 18. Voeding op kamp ongezond: "Te veel bewerkt vlees, te weinig fruit" (21/06/2018 - De Morgen)
  Het eten op kamp kan een pak gezonder, stellen studenten voedings- en dieetkunde van hogeschool Odisee vast na een bevraging. "Er wordt te veel vlees en te weinig fruit aangeboden."
  [naar artikel]
 19. Alle reizen naar buitenland afgeraden, maar wat met Belgen op reis? "Alles is volgeboekt en we krijgen geen info" (14/03/2020 - VRT NWS)
  Buitenlandse Zaken raadt alle reizen af naar het buitenland. Aan Belgen die al in het buitenland zitten, wordt gevraagd om zich "te richten tot de lokale autoriteiten, hun touroperator of luchtvaartmaatschappij, voor assistentie", en in noodgevallen tot de ambassade. Er is ook een call center opgericht voor consulaire bijstand. Katrien Hermans is momenteel in Marokko en krijgt geen info van haar luchtvaartmaatschappij: "Het zijn hele stresserende momenten."
  [naar artikel]
 20. Biostatisticus Kurt Barbé: 'Mijn huidige model verwacht eind april een piek van 24.781 besmettingen' (25/03/2020 - Knack)
  Biostatisticus Kurt Barbé (VUB) gaat covid-19 met data en differentiaalvergelijkingen te lijf. 'Vanaf 33.125 besmettingen kunnen we in de problemen komen.'
  [naar artikel]
 21. Jo Hens uit 'Familie' gaat helemaal naakt voor 'Ladies Night': "Bang? Ik heb direct 'ja' gezegd" (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op 25 oktober gaat 'Ladies Night' in première, een toneelstuk dat gebaseerd is op de film 'The Full Monty'. Een van de acteurs wordt Jo Hens, die...
  [naar artikel]
 22. Organisatie Jaarmarktcross pakt uit met "spinnenweb" (09/11/2016 - Sporza)
  Op 11 november staat traditioneel de Jaarmarktcross in Niel op het programma. Dit jaar krijgen de renners een wel heel speciale hindernis te overwinnen.
  [naar artikel]
 23. Nikki Brammeier zegeviert in Jaarmarktcross van Niel: "Misschien is dit een keerpunte" (11/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De 30-jarige Nikki Brammeier heeft vandaag de Jaarmarktcross voor vrouwen elite in Niel gewonnen. De Britse schudde halfweg de slotronde haar drie...
  [naar artikel]
 24. Nikki Brammeier zegeviert in Jaarmarktcross van Niel: "Misschien is dit een keerpunt" (11/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De 30-jarige Nikki Brammeier heeft vandaag de Jaarmarktcross voor vrouwen elite in Niel gewonnen. De Britse schudde halfweg de slotronde haar drie...
  [naar artikel]
 25. "Nog te weinig info uitgewisseld over terreur" (18/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Staatsveiligheid en de politie hebben in deze tijden van terrorisme nog altijd geen samenwerkingsakkoord gesloten waarin staat hoe ze gegevens
  [naar artikel]
 26. Koen De Leus over mogelijke handelsoorlog tussen VS en China: "Veel blaffen, weinig bijten" (07/04/2018 - VRT NWS)
  Volgens Koen De Leus, hoofdeconoom bij de bank BNP Paribas Fortis, is er op dit moment nog geen sprake van een handelsoorlog tussen de VS en China. "Wat je vandaag nog altijd ziet, is dat het vooral veel blaffen is, maar weinig bijten", legde hij uit in "De ochtend" op Radio 1. 
  [naar artikel]
 27. "De afspraak op vrijdag" met Sven Gatz, Tine Hens en Rik Van Cauwelaert (16/12/2017 - VRT NWS)
  Vlaams minister Sven Gatz (OpenVLD), journaliste Tine Hens, en columnist Rik Van Cauwelaert. Over de kernuitstap, het energiepact en het uitzenden van erediensten.
  [naar artikel]
 28. "Het wordt geen hippiecarnaval" (23/05/2017 - De Morgen)
  Donald Trump mag zich morgen aan veel boegeroep verwachten tijdens zijn bezoek aan de NAVO-top in Brussel. Naar schatting tienduizend mensen hebben aangegeven te zullen betogen tegen wat ze noemen het racisme, seksisme en antisociaal beleid van de Amerikaanse president. Voor de organisatoren van de Trump Not Welcome-mars was het vandaag nog alle hens aan dek om banners, protestborden én een reus klaar te krijgen.
  [naar artikel]
 29. Peeters: "Consument moet correcte info krijgen, maar nog belangrijker is de aanpassing van de testmethodes"   (27/11/2017 - VRT NWS)
  Minister van Economie Peeters (CD&V) pleit voor meer transparantie, zodat gebruikers weten wat het realistische rijbereik van hun elektrische wagen is. "Het is nog afwachten tot de betere testmethode algemeen wordt toegepast." 
  [naar artikel]
 30. “Weinig poespas, veel lachen met Lukas Lelie" (28/01/2017 - De Redactie)
  De eerste avondvullende voorstelling van Lukas Lelie, "Ik doe mijn beste", heeft onze verslaggever Peter Decroubele bekoord. "De titel zegt wat de voorstelling is, weinig poespas en veel lachen", aldus Decroubele.
  [naar artikel]
 31. Soenens: "Ramp veel minder groot dan het had kunnen zijn" (12/09/2017 - VRT NWS)
  VRT-correspondent Björn Soenens is in de Amerikaanse staat Florida en stelt vast dat de schade er na orkaan Irma al bij al goed meevalt. "We hebben veel brokstukken gezien, maar al bij al weinig dakschade", zegt hij. "De mensen hebben geluk gehad."
  [naar artikel]
 32. "Ook ons land investeert veel te weinig in bruggen, autosnelwegen, spoorwegen en havens" (16/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Italië met de vinger wijzen omdat het te weinig geld heeft uitgetrokken voor het onderhoud van de brug in Genua, is deels terecht. "Maar ook...
  [naar artikel]
 33. FAVV: "Nederland had belangrijke info" (09/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  FAVV-topman Herman Diricks gelooft niet al te veel van de uitspraken van de Nederlandse baas van de NVWA. "Ik denk dat het belangrijk is dat we
  [naar artikel]
 34. Eén programmeert speciaal voor Robert "Finding Neverland" in plaats van "Mission impossible" (05/01/2018 - VRT NWS)
  Eén zendt zaterdagavond speciaal voor Robert Vantorre "Finding Neverland" uit in plaats van "Mission impossible: Rogue nation". Vantorre blikte gisteren in "Van algemeen nut" terug op zijn tirade uit 1973 waarin hij zei dat hij vond weten dat er “te veel moorden, te weinig amusement en te weinig gewone mensen” op tv waren. 
  [naar artikel]
 35. "Bottinekes" krijgen in beroep strengere straf voor dood Jonathan Jacob (22/02/2017 - De Redactie)
  Zij krijgen zes maanden cel met uitstel in plaats van de eerdere vier. De teamleider krijgt negen maanden met uitstel.
  [naar artikel]
 36. "De verdediging van Theo Francken is verbijsterend" (26/12/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/DIdm_AvuhYDJjvW6kJ9rVY0z9zw/diocontent/116611749/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 37. VS waarschuwt voor aanslagen in Europa tijdens eindejaarsperiode (22/11/2016 - De Redactie)
  In een officiële "travel alert" staat dat Amerikaanse burgers die de komende drie maanden naar Europa reizen, waakzaam moeten zijn op feesten, evenementen en grote markten. De VS zou "geloofwaardige info" hebben dat er in de eindejaarsperiode terreuraanslagen gepland staan.
  [naar artikel]
 38. Luchtvaartspecialist Riadh Bahri: "Wanneer protocol kaping wordt geactiveerd, dan is het meteen alle hens aan dek" (06/11/2019 - VRT NWS)
  Op de luchthaven van Schiphol in Nederland hebben de ordediensten alle middelen ingezet om een vermeende kaping ongedaan te maken. "De piloot of de gezagvoerder van het vliegtuig van Air Europa zal wellicht per ongeluk het protocol voor een kaping geactiveerd hebben. Als de code in het vliegtuig wordt ingevoerd, is het letterlijk alle hens aan dek", zegt luchtvaartexpert Riadh Bahri.
  [naar artikel]
 39. "Veel blingbling maar te weinig investeringen in werking achter de schermen", zegt ACV over Brussels Airport (07/08/2019 - VRT NWS)
  Het bagagesysteem op Brussels Airport lag het voorbije jaar al verschillende keren urenlang stil. Volgens de christelijke vakbond ACV is de kans groot dat het nog zal voorvallen. "Achter de schermen wordt weinig geïnvesteerd, er is vooral veel uiterlijk vertoon", zegt vakbondsvertegenwoordiger Kurt Callaerts.
  [naar artikel]
 40. Crombez: "België heeft te weinig lessen na de aanslagen van 22 maart omgezet in beleid" (30/05/2018 - VRT NWS)
  De federale regering heeft te weinig lessen getrokken uit de aanslagen van 22 maart. Dat zegt John Crombez, partijvoorzitter van SP.A in "De ochtend" op Radio 1. "Er is een onderzoekscommissie geweest die verschillende aanbevelingen heeft gedaan. Maar veel conclusies zijn niet omgezet in beleid. Hoe lang wordt er nu al gezegd dat er duizenden politiemensen te weinig zijn?"
  [naar artikel]
 41. Kobe Ilsen trekt in ‘Op één’ de wereld rond voor een stand van ons land: "Soms moet je ver reizen om te beseffen hoe goed we het hebben" (11/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Te warm, te koud. Te nat, te droog. Te veel files, te ­weinig groen. Te veel taksen, te weinig pensioen. Ja, we durven al eens wereldkampioen zagen...
  [naar artikel]
 42. Ongerustheid bij Belgen in quarantaine in hotel Tenerife: "Het is hier 'tirez votre plan', er is veel onduidelijk" (29/02/2020 - VRT NWS)
  Er blijft nog steeds veel onduidelijkheid voor de Belgen die in quarantaine zitten in het hotel in Tenerife. Vooral de toeristen die zélf hun reis hebben geboekt - en dus niet via een touroperator - krijgen weinig informatie. Dat de quarantaine langer zou kunnen duren als er een nieuwe patiënt opduikt, veroorzaakt ook ongerustheid. "Dan stormen we hier buiten."
  [naar artikel]
 43. Theo Francken (N-VA): "Uitleg bij komst asielcentrum Bilzen kwam te laat", minister Maggie De Block (Open VLD) ontkent (13/11/2019 - VRT NWS)
  In Bilzen hebben de buurtbewoners te laat en te weinig duiding gekregen bij de komst van het asielcentrum, waar zondagavond brand werd gesticht. Dat vindt Kamerlid en voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). "Je moet geen weken en maanden wachten om info-avonden te organiseren, want dan beginnen de indianenverhalen." Maar bevoegd minister Maggie De Block (Open VLD) spreekt hem tegen.
  [naar artikel]
 44. "Politie verdient veel te weinig" (27/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het kabinet van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) onderzoekt of tienduizenden politiemensen al jaren te weinig verdienen in
  [naar artikel]
 45. "Je zag die leeuwen denken: "Wat is me dat voor iets?"" (24/06/2019 - VRT NWS)
  Het was alle hens aan dek afgelopen zaterdag in het Tobe Zoological Park in Japan. Er werd immers een rampoefening gehouden, mocht een van de leeuwen in de dierentuin het plots op een lopen zetten. Maar de echte leeuwen leken weinig onder de indruk, toen ze te zien kregen voor wie publiek en personeel bang moesten zijn, mochten zij uit hun kooien breken. Het pluchen verkleedpak van een van de medewerkers werkte vooral op de lachspieren en de beelden van de oefening gingen dan ook snel viraal.
  [naar artikel]
 46. Brandweer slaakt noodkreet: "Veiligheid burger komt in het gedrang" (06/04/2017 - De Redactie)
  De brandweerzones klagen dat ze te weinig geld krijgen om hun taken uit te voeren. "Men rukt steeds vaker uit met vier man, waar men vroeger met zes man moest uitrukken."
  [naar artikel]
 47. "Wij krijgen in de Belgische pers veel te weinig aandacht" (03/10/2017 - Sporza)
  Jorik Hendrickx heeft vorige week een ticket bemachtigd voor de Olympische Winterspelen. Hij lucht zijn hart over de volgens hem gebrekkige weerklank daarover in de media.
  [naar artikel]
 48. "Cash for car"-regeling blijkt voorlopig geen groot succes (20/07/2018 - VRT NWS)
  Slechts een beperkt aantal werknemers met een salariswagen maakt gebruik van de "cash for car"-regeling. Dat schrijft de Tijd. Werknemers met een salariswagen kunnen daardoor meer loon krijgen als ze hun wagen inleveren. De maatregel werd twee maanden geleden ingevoerd door de federale regering om de files terug te dringen. Maar voorlopig dus zonder veel succes, al kan dat in de komende maanden nog wel veranderen.
  [naar artikel]
 49. De Grauwe over brexit: "Ongezien hoe een land zichzelf zo veel schade toebrengt" (15/11/2018 - VRT NWS)
  De chaos en de onzekerheid over de brexit doet de Britse economie weinig goed. "De markten zijn buitengewoon zenuwachtig", zegt econoom Paul De Grauwe in "De wereld vandaag" op Radio 1. "De polarisering is zo groot dat niemand tevreden kan zijn."
  [naar artikel]
 50. Sander Loones (N-VA): "Alle hens aan dek, dus blij dat Jean-Marie Dedecker erbij komt" (17/01/2019 - VRT NWS)
  Binnen de N-VA is er volgens Sander Loones, lijstrekker voor de Kamer in West-Vlaanderen, veel enthousiasme voor de komst van Jean-Marie Dedecker, die de Kamerlijst van zijn provincie zal duwen. Dat zegt Loones in "De ochtend".
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.