Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Waarom Bart De Wever 20 jaar N-VA-voorzitter zal zijn: “Natuurlijk kan je je afvragen of dat wel gezond is”

20/09/2020 - 07:31
"Een vadsige partij die zich te vaak ongenaakbaar waant en te vaak onzorgvuldig is. Zo schetste Bart De Wever zijn partij afgelopen zaterdag op een interne vergadering. Hij had ook meteen een remedie: zichzelf een zesde termijn als voorzitter gunnen. “Pure noodzaak”, noemen verschillende N-VA’ers dat. “Natuurlijk kan je je afvragen of dat wel gezond is.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Waarom Bart De Wever 20 jaar N-VA-voorzitter zal zijn: “Natuurlijk kan je je afvragen of dat wel gezond is” (19/09/2020 - Het Nieuwsblad)

Een vadsige partij die zich te vaak ongenaakbaar waant en te vaak onzorgvuldig is. Zo schetste Bart De Wever zijn partij afgelopen zaterdag op een interne vergadering. Hij had ook meteen een remedie: zichzelf een zesde termijn als voorzitter gunnen. “Pure noodzaak”, noemen verschillende N-VA’ers dat. “Natuurlijk kan je je afvragen of dat wel gezond is.” [naar artikel]


2. GEZOND ONDERNEMEN Stéphanie Brassinne van Odyskin: ‘Er is geen reden waarom natuurlijk producten minder doeltreffend of aangenaam zouden zijn dan traditionele producten’ (07/06/2023 - Gezond.be)

Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Stéphanie Brassinne van Odyskin. 1. Wat is Odyskin? ‘Odyskin is een natuurlijk, Cosmos Organic en Vegan gecertificeerd zonnebrandmerk met milieuvriendelijke verpakkingen. We hebben drie jaar geïnvesteerd in research en development […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Stéphanie Brassinne van Odyskin: ‘Er is geen reden waarom natuurlijk producten minder doeltreffend of aangenaam zouden zijn dan traditionele producten’ verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


3. Julie (29): “Ik blijf me ­afvragen waarom ik deze man niet nam zoals hij was” (13/01/2019 - De Morgen)

Julia (29) beleefde haar laatste relatie als één grote wake-upcall.?Hoe graag ze zichzelf ook zag als iemand die vrij en blij door het leven dartelt, ze weet nu dat ze verlangt naar een degelijke man met wat centen, ambitie en een notie van stiptheid. [naar artikel]


4. ‘Op de duur zou je je afvragen waarom hij ontslag heeft genomen’: Beke schreeuwt opnieuw onschuld uit in dossier kinderopvang (20/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. UITGELEGD. Waarom niet juichen een bewuste keuze is voor Club Brugge-trainer Carl Hoefkens: “Als spelers zich afvragen wat er met de coach gebeurt, loopt het niet goed af” (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niet juichen bij de 1-0. Geen krimp bij de 2-0. Hoe doét Carl Hoefkens dat toch? Maar vooral: waarom? “Een coach coacht. Hij beleeft een match niet zoals een supporter, dat vergeten we soms”, zegt sportpsycholoog Paul Wylleman. En om te coachen moet hij vooral zijn spelers bij de les houden. “Wanneer een coach plots breekt met zijn stijl, zullen spelers onbewust meer bezig zijn met wat er met de trainer aan de hand is.” [naar artikel]


6. Je kunt niet je gesprekspartners blijven kleineren en je dan verwonderd afvragen waarom niemand nog wil samenwerken (09/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Waarom ons Ilse?’ blijft haar moeder zich afvragen. ‘Waar heeft ze dit aan verdiend?’ ’ (07/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!